szwager_z_laband 26.08.07, 14:37 schlesien.nwgw.de/foto/displayimage.php?album=396&pos=65 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwager_z_laband Re: pomys na klapsznita 26.08.07, 14:38 jak wdac niy kozdo sznita je sznitom a co dopiyro klap:)) schlesien.nwgw.de/foto/displayimage.php?album=396&pos=62 Odpowiedz Link
rybniker Re: pomys na klapsznita 26.08.07, 14:45 szwager ty byl w poprzednim wcieleniu kuchorzem Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: pomys na klapsznita 26.08.07, 15:05 dyc sznita kozdy umi se zrobic:) Odpowiedz Link
bonbon1 Re: pomys na klapsznita 26.08.07, 14:48 Co to je, co wyglondo choby Wassermelonen? Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: pomys na klapsznita 26.08.07, 15:04 to som take miniaturowe ogorki = meksykanske ogorki. we ogrodku wszyske inksze mi paduy(jakos choroba) a te nic niy ruszo i durch jeszcze je zbiyrom:) Odpowiedz Link
gryfny Re: pomys na klapsznita 26.08.07, 15:10 nie cygon,mosz Bonzai-arbuzy w ogrotku,hihi Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: pomys na klapsznita 26.08.07, 15:37 niywiym jak we Polsce ale we Niymcach kupisz nasiona tych ogorkow tak jak kozdych inkszych we tytzce u ogrodnika - a smakujom tak jak kozdy ogorek. Jak robisz jakos sauatka to mogesz je couke wciepnonc (bez kronia). Na sznita mogesz dac np najpszod normalny syr honmogenizowany a potym pora tych ogorkow(jak bys dou na mysuo to by sie skulauy:) Odpowiedz Link
bonbon1 Re: pomys na klapsznita 26.08.07, 16:42 Musza je yno na drugi rok tyz wysioc. A slimoki ci na nie niy idom? Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: pomys na klapsznita 26.08.07, 16:56 niy. slimoki ich niy ruszajom szlangyngurki tysz sie niynajgorzyj udauy, ale wkoncu je ta choroba jednak tysz chycioua, a normalne ogorki wszyske paduy :( jak u Ciebie bouo z ogorkami? ps te fizalis od Ballesta juz niydugo byda piyrsze zbiyrou! Odpowiedz Link
szwager_z_laband ps 26.08.07, 17:14 www.samenhaus.de/product_info.php/info/p888_Mexikanische-Minigurke--Sperling-s-Sandia.html Odpowiedz Link
bonbon1 Re: pomys na klapsznita 26.08.07, 17:14 My tam tego tela niy momy, ale co sie w tym roku udalo, to johannisbeery, tomaty jak na razie bez czornych flekow jeszcze som i malin tyz momy w pierony. A ostatnie lata jak my ogorki i zucchini wysioli, to tym slimokom to chobys einladung poslol :) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: pomys na klapsznita 26.08.07, 17:19 cukinia w tym roku mi sie pieronym udaua - mom czi sorty. tomaty dostauy tysz te czorne fleki i dos bouo ap, ale ze bouo(jest jeszcze) ich mocka to i my mieli dos i mama. bania w tym roku mi sie udaua ino ta "japonsko" co sie jom ze skorom jy - inksze sorty pieron szczelou ... Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: pomys na klapsznita 26.08.07, 15:18 tak richtik to tyn wontek zech roztwar boch je ciekawy jak robicie pieczony chlyb!(?) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: pomys na klapsznita 26.08.07, 15:31 jo ukreja se sznita potym pieka jom na patelni(kedys boua to blacha od pieca), potym natrza jom czoskym posmaruja trocha masuym, posola leko i fertik:) Odpowiedz Link
szwager_z_laband ps 26.08.07, 15:34 moj synek juz ale biere tosta dowo do tostera, a reszta juz tak samo:) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: ps 26.08.07, 15:38 tak zech jeszcze niy probowou - dziynki za typ! Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: ps 26.08.07, 15:40 jak o smalcu to cos mi sie praje spomniauo! sznita posmarowac szmalcym (moge byc ze trocha szpyrkom) i na to pokroc hauskyjza. Sam kaj miyszkom, ludzie tak jedzom - i to je dobre! Odpowiedz Link
szwager_z_laband zapiykanka ze chleba i hauskyjzy 26.08.07, 17:23 pokrejcie se normalnie chlyb na sznity, i te sznity normalnie na pou. Blank leko posmarujcie masuym i pokrejcie na nie hauskyjza. Tera wrazcie to na blacha do piekarnika, aze kyjza bydzie sie topic i juz je fertik:) Odpowiedz Link
gryfny Re: zapiykanka ze chleba i hauskyjzy 26.08.07, 18:58 sowas robia z zymlami,co lostaly z wczoraj leko toknoc w wodzie,szynka,zolto kyjza i rein PS ta nazwa zech nie znol,zas cos nowego pl.wikipedia.org/wiki/Tartinka musi byc nowe abo? Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: zapiykanka ze chleba i hauskyjzy 26.08.07, 19:04 tyj nazwy tysz niy znouech:) jo robia tysz zapiykanki ze tostow i dowom najprzod kyjza, potym konsek tomaty, ogorka kiszonego, boczku, cebuli i czosku - mogesz tysz dac trocha gynstyj smietany i papryki - Odpowiedz Link
ballest Re: zapiykanka ze chleba i hauskyjzy 26.08.07, 20:03 Szwager ta sznieta ci se richtig udala, u mnie moja baba robi mi szniety, jou jeszcze se nigdy som nie zrobiou, Muszam ji je pokozac! Mosz juz owoce na physalis, bo my juz je jymy. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: zapiykanka ze chleba i hauskyjzy 26.08.07, 20:07 mom juz, ale som jeszcze zielone te "tytyki":) Odpowiedz Link
hanys_hans Reh: pomys na klapsznita 28.08.07, 20:17 www.ebblog.dk/img/990/img_45862a42221e5.jpg Odpowiedz Link
rita100 Re: Reh: pomys na klapsznita 28.08.07, 20:52 Teraz to są nowoczesne techniki składania kanapki prawie automatycznie. Pamiętam skromne kanapeczki z masłem i ze szczypiorkiem, a skórkę chleba czosnkiem się pocierało - tak więc do ręki i na podwórko bieg....z tą pajdą ;) Odpowiedz Link
kochtschutz Re: Reh: pomys na klapsznita 28.08.07, 21:17 Laband,a kiejbys se miou zrobić klapsznita do roboty to co być tam wraziou?Syrek wyciśnie,zielone usknie-mosz jaki pomys? Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Reh: pomys na klapsznita 28.08.07, 22:35 tos m ie chyciou:)) - bo jo do roboty jedzynia nigdy prawie niy bira:) ale doczkej, niych no pomysla ...(?) - mozno ze mysliwskom? Odpowiedz Link
ballest Re: Reh: pomys na klapsznita 28.08.07, 22:05 Rita, tak z czosnkiem to dali lubiam, ale najlepsze som z czosnkiem Bratsznity. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Reh: pomys na klapsznita 28.08.07, 22:36 a jo niyznom tego smarowania czoskym swiyzego chleba - jak to robicie? Odpowiedz Link
rita100 Re: Reh: pomys na klapsznita 29.08.07, 19:29 Bardzo prosto Laband, tak jak Ballest mówi. Skórke chlyba, czyli pajdę chleba abo skórkę kromki chlyba nacierasz ząbkiem czosnku i tyle. A potem możesz tą kromkę posmarować abo smalcem ze skrzeczkami, abo masłem i dodajesz fajne dodatki tylko nie słodkie. Masz i zapach i smak dzieciństwa. Nawet możesz taką kromkę chleba wykorzystać do jedzenia z woodzonka, tez pasuje doskonale. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Reh: pomys na klapsznita 29.08.07, 22:59 musza to wyprobowac jak byda miec wole:) Odpowiedz Link