annak12 Re: alladyn nie jest Ślązakiem 22.09.08, 21:03 A czy to ważne kim jest?!gość w porzondku i tela;) Odpowiedz Link
hanys_hans Re: alladyn nie jest Ślązakiem 22.09.08, 21:14 szmiejka napisała: > Kim jest? "Alladyn – postać z tysiąca i jednego przeciągu, wylansował modę na luźne portki noszone teraz przez skejtuf. Podróżował systemem komunikacji powietrznej w Arabii, na wykładzinie (tudzież gumolicie). Jego pokręcone włosy sprawiają, że jest jeszcze bardziej pokręcony, niż mu się zdaje, co doprowadza do wirowania jego magiczną wykładziną, a to z kolei sprawia, że zawsze wyląduje gdzie chce... wykładzina oczywiście. " Odpowiedz Link
sweet_angelina Re: alladyn nie jest Ślązakiem 23.09.08, 00:04 Szmiejka - Herzlich Willkomen! Kajś Ty się dziołcha podzyiwała! Nie opuszczej nas już i pisz co tam u Cia :) Odpowiedz Link
alladyn15 Re: alladyn nie jest Ślązakiem 23.09.08, 04:50 Szmiejka,jak to nie jestem,jak jestem.Chyba chcesz aby powtornie hanys_hans mnie zablokowal.Minionego lata to zrobil wyobraz sobie.Bylem zmuszony swietnie pisac jako ktos inny.Odwolalem sie do Dyrekcji(ladna laska tam pracuje)i bylem skuteczny. Calodziennie ogladam TV Katowice,a ci tutaj piszacy,to przelaczaja na kanaly,ze wiesz,wstyd pisac. Odpowiedz Link
ballest Re: alladyn nie jest Ślązakiem 23.09.08, 09:25 Alladyn je slonzokiem takim co do nos przyfurgou. Odpowiedz Link
alladyn15 Re: alladyn nie jest Ślązakiem 23.09.08, 13:07 Od razu widac,ze Ballest ma glowe nie od patentowej parady,tylko. Zgadzam sie z nim w calej rozciaglosci,odnosnie jednego z wyrazow. Facet byl szkolony w Technikum Lacznosci na ulicy Dworcowej i teraz to procentuje. Odpowiedz Link