szwager_z_laband 20.04.09, 20:29 na zicher niybou to padalec! u mie na komposcie sie zrobiouy chyba gniazdo - niyudauo mi sie jeszcze ich knipsnonc. jak je ajnfachowo rozroznic na piyrszy rzut oka? - bo zaro sie chowiom! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1fatum Re: zaskroniec abo zmija 20.04.09, 20:32 Żmija jest podobna do niejednej teściowej i nie ma żółtych plamek po bokach głowy jakie posiada zaskroniec. Zaskroniec woli takie właśnie miejsca, a żmija tereny leśne. Zaskroniec jest b. pożyteczny i niejadowity. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: zaskroniec abo zmija 20.04.09, 20:34 to znaczy moja mama moga juz uspokoic:) mozno udo mi sie im zrobic roz fotka:) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: zaskroniec abo zmija 20.04.09, 20:41 na filmie: www.youtube.com/watch?v=mHQun4we-kg www.youtube.com/watch?v=mYyogUuWoeQ Odpowiedz Link
1fatum Re: zaskroniec abo zmija 20.04.09, 21:14 Porządne bydle z tego zaskrońca, bo zżera wszelkie robactwo, a nawet myszy. Niepotrzebnie łobuz żre też pożyteczne żaby. Trudno, taki los żab. Odpowiedz Link