gryfny 11.06.09, 18:35 ja,ja, Stix co tera? www.tvn24.pl/-1,1604717,0,1,po-co-nam-niemiec-w-ekstraklasie,wiadomosc.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gryfny Re: Specjalnie do Stixsa 14.06.09, 10:17 ja,ja,Stix poczatek polskiego "piekielka" www.pardon.pl/artykul/8857/szalenstwo_polakow_walka_o_wladze_na_gruzach_ojczyzny Odpowiedz Link
gryfny Re: Specjalnie do Stixsa 12.09.09, 15:57 ja,ja Stix dzisioj"bombowo"wiadomosc: wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Polska-bedzie-jednym-z- glownych-mocarstw-XXI-wieku,wid,11486921,wiadomosc.html?ticaid=18bbf Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Specjalnie do Stixsa 18.09.09, 06:15 Ochroniarze pobili na śmierć: Gdy skończyli, krzyknęli "Wypier...jcie" Mówi jeden z pobitych: Jakby mi brata zabili Katarzyna Lubiniecka 2009-09-17, ostatnia aktualizacja 2009-09-17 20:47 - Kiedy tylko weszliśmy do pokoju bez kamer, dostałem cios w głowę. Trafił w łuk brwiowy, więc zalałem się krwią - opowiada Jacek K. Jest jedną z dwóch osób pobitych przez ochroniarzy we wrocławskiej Galerii Dominikańskiej 9 września. Jego kolega zmarł Są prokuratorskie zarzuty dla ochroniarzy z Galerii Dominikańskiej Jacek K. ma 35 lat, wygląda znacznie starzej. - Razem przyjechaliśmy do Wrocławia. Taki jeden był nam winny 40 zł, ale ich nie miał. Powiedział, że za to ukradnie dla nas w Galerii Dominikańskiej alkohol. Zgodziliśmy się. Kiedy poszedł na sam, czekaliśmy na niego na ławce pod schodami ruchomymi. Zdążyłem rozwiązać zaledwie jedno hasło w krzyżówce, kiedy podeszli do nas dwaj ochroniarze. Wszyscy poszliśmy na zaplecze. Kiedy tylko weszliśmy do pokoju bez kamer, dostałem cios w głowę. Trafił w łuk brwiowy, więc zalałem się krwią. Ponieważ wcześniej piłem alkohol, krew lała się, jak woda. Natychmiast usiadłem na podłodze i zakryłem rękami twarz i żebra. Wtedy oni zaczęli "obrabiać" Marka. Bili go i kopali. Nie wiem, ile to trwało, jakieś 10 minut. Nie pamiętam, czy coś mówili. Gdy skończyli bić, otworzyli drzwi wychodzące na rampę z tyłu Galerii i krzyknęli: "Wypierd...jcie!". Wyszliśmy, ale Marek przy barierkach zasłabł. Wezwałem karetkę. Najpierw przyjechała zwykła, potem wezwali "erkę". Marek zmarł w drodze do szpitala. Znałem Marka od lat. Uczył mnie więziennego życia. Zaledwie tydzień temu wyszedł. To prawda, że pił i brał narkotyki, ale to nie powód, żeby ochroniarze tak nas traktowali. Wielokrotnie miałem do czynienia z ochroniarzami z różnych sklepów. Zawsze, jak coś do mnie mieli, to po prostu wzywali policję. Tym razem przesadzili. Źródło: Gazeta Wyborcza Wrocław wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,7052406,Mowi_jeden_z_pobitych__Jakby_mi_brata_zabili.html Odpowiedz Link
1fatum To w Polsce norma - innych za to samo krytykować 18.09.09, 08:38 Ci sami ludzie innych krytykują, nazywają hitlerowcami, obrażają, by za chwilę czynić podobnie lub gorzej. Gorzej, bo bez powodu biją i zabijają rodaka. Jeszcze gorzej, że nie dostrzegają w tym własnej winy i mają czelność innych pouczać. Miejmy nadzieję, że dzisiejsi przedszkolacy będą wolni od podobnych przypadłości i naprawdę zasłużą na miano człowieka. Odpowiedz Link
1fatum Koleny przykład agresji bojówek w Warszawie 18.09.09, 09:04 Strażnicy pobili geja pałką i pasem W Parku Skaryszewskim na warszawskiej Pradze doszło do brutalnego pobicia homoseksualisty przez strażników miejskich - donosi Gazeta Wyborcza". Strażnicy miejscy pobili mężczyznę skórzanym pasem i pałką, obrzucili inwektywami: - Pedale, jesteś zboczeńcem, ciotą - krzyczeli. Do zdarzenia doszło w Parku Skaryszewskim, gdzie odbywają się spotkania gejów - podała "Gazeta". Poszkodowany opowiadał dziennikarzom "GW", że najpierw został wylegitymowany, następnie obrażany, poniżany a w końcu pobity. Mężczyzna zgłosił sprawę na policję, następnie pojechał na komendę przy ul. Grenadierów. Tam usłyszał, że sprawę powinien zgłosić do straży miejskiej. Pobity złożył skargę w straży miejskiej, Monika Niżnik rzecznika zapewnia że sprawa zostanie wyjaśniona, choć nie ma w rejestrach straży wzmianki o zajściu - informuje "Gazeta Wyborcza". Policja zbada sprawę pod kątem ewentualnego przekroczenia uprawnień przez strażników. Źródło: wiadomosci.onet.pl/2682,2045295,straznicy_pobili_geja_palka_i_pasem,wydarzenie_lokalne.html********************************************* Dostrzegam znak równości między tym co wykonano rękoma bojówkarzy (dla niepoznaki nazwanych strażą miejską) a dawnymi paramilitarnymi organizacjami nazistowskimi. Dowód: Jedni i drudzy są umundurowani. Jedni i drudzy prześladują homoseksualistów. Jedni i drudzy stosują przemoc. Przemoc brutalną i tylko dlatego, że ofiara ma odmienne preferencje seksualne. Jedni i drudzy nie dokumentowali swoich poczynań, a kierowanie ofiary, aby złożył skargę u oprawców stanowi najbardziej jaskrawy dowód bojówkarskiej tożsamości. Państwowy organ jakim jest policja uchyla się od wszczęcia postępowania, choć powinno zostać wszczęte z mocy prawa jako ścigane z urzędu. Niezrozumiała dla mnie reakcja policji pozwala na wyciągnięcie wniosku, że choć nieoficjalnie, ale popiera straż miejską i dąży do zniechęcenia ofiary do ścigania sprawców. Odpowiedz Link
gryfny Re: Specjalnie do Stixsa 15.06.09, 16:22 ja,ja Stixs brac go,mo dopiero 31 na karku sport.onet.pl/74327.2,1248703,1989880,wiadomosc.html Odpowiedz Link
gryfny Re: Specjalnie do Stixsa 17.06.09, 16:41 ja,ja,Stixs, do bojuuuuuuu Lato www.dziennik.pl/sport/pilkanozna/article399895/Lato_pojedzie_walczyc_o_Boenischa_.html Odpowiedz Link
gryfny Re: Specjalnie do Stixsa 28.06.09, 14:04 ja,ja Stixs jak to bouo z tymi Polokami u Niemca? www.tvn24.pl/-1,1607213,0,1,polska-szkola-w-monachium-_- chcemy-istniec,wiadomosc.html Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Specjalnie do Stixsa 28.06.09, 14:34 www.youtube.com/watch?v=4OmhRCgmSTU&feature=related Odpowiedz Link
gryfny Re: Specjalnie do Stixsa 05.07.09, 22:31 ja,ja Stixs...jak leci alte Schwede? www.tvn24.pl/0,1608316,0,1,niemcy-rzadza-na-piasku,wiadomosc.html Odpowiedz Link
gryfny Re: Specjalnie do Stixsa 08.07.09, 20:41 ja,ja Stix,zas te Niemcy www.pardon.pl/artykul/9059/znana_gazeta_buzka_otaczaja_niemcy_ktorzy_zrobili_go_krolem Odpowiedz Link
gryfny Re: Specjalnie do Stixsa 08.07.09, 20:50 lubia jak Stixsik sie warzy i mu gula loto,hihi Odpowiedz Link
anton_28 Re: Specjalnie do Stixsa 08.07.09, 20:52 jak jusz bydzie gorou to chopowi cojsik na ochuodzynie pojslij ;) Odpowiedz Link
gryfny Re: Specjalnie do Stixsa 10.07.09, 15:59 ja,ja Stixs ty jak ta oma: www.newsweek.pl/artykuly/sekcje/spoleczenstwo/nie-mow-do-niemca-%E2%80%9Eh%C3%A4nde-hoch%E2%80%9D,41184,1 Odpowiedz Link
1fatum Re: Specjalnie do Stixsa 10.07.09, 16:10 - To doskonale pokazuje nasz stosunek do Niemców. Siedemdziesiąt lat po wojnie, a my ciągle traktujemy ich jak najeźdźców – twierdzi Anna Brakoniecka. – W drugą stronę też jest niewesoło. Ile razy widziałam niedowierzanie w oczach kolegów z niemieckiego liceum czy uniwersytetu, którzy w końcu wprost pytali: „Ty naprawdę jesteś z Polski? Taka normalna?”. Otóż to, sami sobie przypinamy etykietkę. Naprawdę mocno przybijają ludzie w typie "geniuszy" i jak się dziwić temu, że jesteśmy traktowani tak, jak my traktujemy żebrzących Rumunów. Na szacunek trzeba zasłużyć, a domagając się szacunku należy samemu dać go innym. Nie każdego szowinistę można zakwalifikować do grona umysłowo chorych i to właśnie oni psują nam opinię na międzynarodowej arenie. Odpowiedz Link
stix Prawdziwy Polak gardzi Niemcami. 10.07.09, 16:23 Prawdziwy Polak nie zadaje się z Niemcami. Odpowiedz Link
1fatum Re: Prawdziwy Polak gardzi Niemcami. 10.07.09, 21:37 stix napisał: > Prawdziwy Polak nie zadaje się z Niemcami. ********************************************** To po ch.....j jeszcze tutaj ty [----] (cenzura obyczajowa) jesteś. Chyba, że nie jesteś prawdziwym Polakiem, tylko jakimś bastardem. Odpowiedz Link
gryfny Re: Specjalnie do Stixsa 13.07.09, 14:37 ja,ja,Stxks tera musisz prezydenta pogonic w pierony www.tvn24.pl/12690,1609483,0,1,prezydent-niemcy-sa-wazne-dla-polski,wiadomosc.html Odpowiedz Link
gryfny Re: Specjalnie do Stixsa 11.08.09, 16:18 ja,ja Stix zas mosz wroga www.tvn24.pl/-1,1614112,0,1,-polacy-nadaja-sie-tylko-do-podcierania-nimi-tylkow,wiadomosc.html Odpowiedz Link
stix Już jedzie do Holandii grupa specjalna. 11.08.09, 16:28 Zrobi porządek z holenderskimi kryminalistami. Popamiętają oni Polskę i Polaków. Odpowiedz Link
gryfny Re: Specjalnie do Stixsa 03.09.09, 21:54 ja,ja,Stix "dzicz wloska" nie chce Poloka,to ci pierony sport.onet.pl/0,1248769,2036791,wiadomosc.html Odpowiedz Link
gryfny Re: Specjalnie do Stixsa 08.09.09, 18:03 ,ja,ja,Stix a 2012 coroz blizyj: www.sport.pl/koszykowka/1,84989,7012830,EuroBasket_2009__Polska_nie_zdaje_egzaminu_przed_Euro.html Odpowiedz Link
gryfny Re: Specjalnie do Stixsa 24.11.09, 17:33 ja,ja Stix co tera? www.tvn24.pl/0,1630199,0,1,kubica-jednak-w-mercedesie,wiadomosc.html ale nie nerwoj sie,za cienki Bolek z niego nie mo szans Odpowiedz Link