Gość: Marcus IP: *.chello.pl 18.02.02, 18:16 Właśnie, dlaczego trafiam na jakieś neurotyczki w swoim zyciu które albo się zakochują do tego stopnia ze dreczą człowieka albo są obojętne czy wręcz wrogie mam wrazenie ze coś jest ze mną nie tak.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: A ja szukam nie rozhisteryzowanej krakowianki :) IP: *.chello.pl 18.02.02, 20:06 alez Ty masz pecha,albo moze rzeczywiscie z Toba jest cos nie tak! Bo wedlug mnie to jestesmy MY Krakowianki fantastycznymi babkami! Zycze powodzenia Ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcus Re: A ja szukam nie rozhisteryzowanej krakowianki :) IP: *.chello.pl 18.02.02, 20:27 Dzięki ola za słowa wsparcia i pocieszenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: A ja szukam nie rozhisteryzowanej krakowianki :) IP: *.chello.pl 19.02.02, 09:02 you are welcome! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christia Wlasnie taka ola to Panna - Tragedia, krakowianka IP: *.stofanet.dk 01.03.02, 00:03 Wlasnie taka Ola to panna , dunma pusta przekonana o swojej doskonalosci, jak widac najmadrzejsza, najpiekniejsza i najfajniejsza. nic tylko sie zalamac. Nad tym wielkim rozdentym a pustym w srodku balonem jakim jest osobowosc Oli. Moze cytujac Ole mial pecha cos z nim nie tak bo spotykal takie jak ona, albo cytujac znow, jest z nim cos nie tak, ze ich w miare szybko nierozpoznawal. Jak Marcus jest osoba szczera uczciwa i ufna, to mu w krakowie bedzie zle wsrod, fajnych spryciar, co to takie doskonale, fajne krakowianki. Wspulczuje ci olu momentu kiedy zorientujesz sie ze w zyciu wazne jest to co sam czlowiek daje innym ludziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Wlasnie taka ola to Panna - Tragedia, krakowianka IP: *.chello.pl 01.03.02, 10:09 Chyle glowe przed tak doskonalym psychologiem jak Ty i umiejetnoscia analizy mojej osobowosci oraz szybkim i doskonalym wyciaganiem wnioskow Gość portalu: Christia napisał(a): > Wlasnie taka Ola to panna , dunma pusta przekonana o swojej doskonalosci, jak > widac najmadrzejsza, najpiekniejsza i najfajniejsza. nic tylko sie zalamac. Nad > > tym wielkim rozdentym a pustym w srodku balonem jakim jest osobowosc Oli. Moze > cytujac Ole mial pecha cos z nim nie tak bo spotykal takie jak ona, albo > cytujac znow, jest z nim cos nie tak, ze ich w miare szybko nierozpoznawal. Jak > > Marcus jest osoba szczera uczciwa i ufna, to mu w krakowie bedzie zle wsrod, > fajnych spryciar, co to takie doskonale, fajne krakowianki. Wspulczuje ci olu > momentu kiedy zorientujesz sie ze w zyciu wazne jest to co sam czlowiek daje > innym ludziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola2 kompleksy czy dzien po zerwaniu?:) IP: *.chello.pl 01.03.02, 15:15 NAstąpila fajna rzecz a mianowicie pojawiły sie 2 Ole i obie pisza z tej samej domeny (chello) Ja jestem ta druga Olą i rowniez niezle sie usmialam czytajac wypowiedz Christii. Zawsze mnie zadziwia ile w ludziach niepotrzebnej zawisci, chamstwa i nietolerancji czyli dokladnie tego co zaproponowal(-ala) Christia Wyobraz sobie ze tego co mam w srodku nijak nie da sie porownac z pustym balonem.:) Troche mniej zgorzknienia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola1 Re: kompleksy czy dzien po zerwaniu?:) IP: *.chello.pl 01.03.02, 17:00 skoro Ty 2 to ja 1 Jak to mozliwe miec tyle wspolnego kolezanko? Teraz mozna sie zastanawiac czyja wypowiedz jest czyja, ale czy to jakas roznica skoro moge podpisac sie pod Twoimi tekstami? Ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christia Drogi zachwycone soba ole. Znow was troszke obudze IP: *.stofanet.dk 01.03.02, 18:59 List jesde wystarczy mysle bu odpowiedziec obu. Zrobilem oli to co ola marcusowi, czyli ocenilem ja pochopnie, po krotkiej wypowiedzi, droga olu. NIe wiem czy wiesz ale ktos kiedys powiedzial pewne przyslowie o drzazgach belkach i oczach. Prowokacja sie wiec udala. szkada ze az tyle trzebe, zeby kogos obudzic z radosnego plasu. z Drugiej strony zapytam drugiej oli czemu nie byla tak ochocza do obrony i kochania swiata calego, gdy pierwsza z Ol, ol czy Alekasandr moze, stwerdzila ze z Marcusem "rzeczywiscie jest cos nie tak". Panienki, wy chyba troszke o obloczkach bujacie a swoje madre zasady stosujecie wybiorczo, tak na zasadzie: Kali ukrast to dobre, Ukrasc kalemu to zle. Polecam Pannom wieczorkiem, pomyslec troszke a nie rzucic zgrabnym sloganikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Drogi zachwycone soba ole. Znow was troszke obudze IP: *.chello.pl 01.03.02, 19:09 Drogi ktos tam i na tym polega caly Twoj blad, bo to moze Ty oceniles sprawe zbyt pochopnie To jest swiat internetu i moze akurat tak sie sklada ze ja dosc troche znam tego Marcusa!!! Zreszta jakie to ma znaczenie, generalnie jest bardzo nieladnie wtracac sie w tak arogancki sposob w czyjes pisanie a tym bardziej oceniac czyjs charakter kompletnie go nie znajac a jesli nawet taka jest to nie Twoja sprawa i z pewnoscia Marcusa nie zbawisz ani nie uratujesz przed takimi bez charakteru kobietami jak ja zreszta on sam potrafi sie swietnie bronic Gość portalu: Christia napisał(a): > List jesde wystarczy mysle bu odpowiedziec obu. > Zrobilem oli to co ola marcusowi, czyli ocenilem ja pochopnie, po krotkiej > wypowiedzi, droga olu. NIe wiem czy wiesz ale ktos kiedys powiedzial pewne > przyslowie o drzazgach belkach i oczach. Prowokacja sie wiec udala. szkada ze > az tyle trzebe, zeby kogos obudzic z radosnego plasu. z Drugiej strony zapytam > drugiej oli czemu nie byla tak ochocza do obrony i kochania swiata calego, gdy > pierwsza z Ol, ol czy Alekasandr moze, stwerdzila ze z Marcusem "rzeczywiscie > jest cos nie tak". Panienki, wy chyba troszke o obloczkach bujacie a swoje > madre zasady stosujecie wybiorczo, tak na zasadzie: Kali ukrast to dobre, > Ukrasc kalemu to zle. Polecam Pannom wieczorkiem, pomyslec troszke a nie rzucic > > zgrabnym sloganikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcus Re: Drogi zachwycone soba ole. Znow was troszke obudze IP: *.chello.pl 01.03.02, 19:29 Ola a znamy się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Drogi zachwycone soba ole. Znow was troszke obudze IP: *.chello.pl 01.03.02, 22:41 Gość portalu: Marcus napisał(a): > Ola a znamy się? Ty chyba wiesz najlepiej!!1 :)) wiec jak ida poszukiwania? I ciekawa jestem w ktorej grupie kobiet ja bylam bo jakos samej mi trudno sie ulokowac pozdrawiam Cie cieplo Ola:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola2 żałosne! IP: *.chello.pl 01.03.02, 20:38 ja wymiekam... to co pisze Chistia jest niedorzeczne... chcialabym sie tylko dowiedziec w jakim celu i jakim prawem wrzuca tu te swoje zalosne 3 grosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christia Pomozmy Oli bo ma problemy ze soba chyba IP: *.stofanet.dk 01.03.02, 21:10 Gość portalu: Ola2 napisał(a): > ja wymiekam... to co pisze Chistia jest niedorzeczne... chcialabym sie tylko > dowiedziec w jakim celu i jakim prawem wrzuca tu te swoje zalosne 3 grosze Droga pani to ze nieroumiesz tego co jest napisane nie znaczy ze to niedorzeczne, prosze spytac kogos ze starszych od siebie. Wiec tak czy zamiast westchniec i okrzykow, doczekamy sie tu na jakies rzeczowe wyjasnienia czy nie? Bo znow proponuje samej siebie sie zapytac o te trzy grosze. Chetnie odpowiem´, jak zauwaze ze jest komu. Widze pytanie jakim prawem. Czy Ola2 ma tylko prawo sie wyrazac? czy tylko ona ma racje, jak chce sie dowiedziec czegos moze pomyslec. Ja sadze ze wzdychanie i prymitywne komentowanie w stylu "a bo to jest niedorzeczne" do nieczgo nie prowadzi ajedynie brkow w wyksztalceniu i wychowaniu ww dowodza. uszanowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola2 Re: Wlasnie taka ola to Panna - Tragedia, krakowianka IP: *.chello.pl 01.03.02, 20:41 Wspulczuje ci olu > momentu kiedy zorientujesz sie ze w zyciu wazne jest to co sam czlowiek daje > innym ludziom. Christia, a powiedz mi co Ty nam wszystkim tu dajesz swoimi wypowiedziami? Uwazaj bo odpowiedz na to pytanie moze byc przykra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christia ciebie rowniez mi zal IP: *.stofanet.dk 01.03.02, 22:19 Gość portalu: Ola2 napisał(a): > Wspulczuje ci olu > > momentu kiedy zorientujesz sie ze w zyciu wazne jest to co sam czlowiek da > je > > innym ludziom. > > Christia, a powiedz mi co Ty nam wszystkim tu dajesz swoimi wypowiedziami? > Uwazaj bo odpowiedz na to pytanie moze byc przykra! Droga Olu czy ja mam ci cos dac cos ci winien jestem? Stosowanie moich argumentow jest smieszne. Wykaz sie inaczej, jak prosilem pomysl a nie odszczekuj sie. Popatrze, twoja wypowiedz to kopia mojej. CO ty nam zas dasz? moze cie wezme jako kopistke? Odpowiedz Link Zgłoś
offelia Re: A ja szukam nie rozhisteryzowanej krakowianki :) 19.02.02, 08:49 Gość portalu: Marcus napisał(a): > Właśnie, dlaczego trafiam na jakieś neurotyczki w swoim zyciu które albo się > zakochują do tego stopnia ze dreczą człowieka albo są obojętne czy wręcz wrogie > mam wrazenie ze coś jest ze mną nie tak.... Właśnie, dlaczego trafiam na obsesyjnych zazdrośników zadręczających swoimi podejrzeniami, albo duzych chłopców obrażających sie o każdy ;nie tak; odczytany gest, a ;byli faceci; po ślubie z inną - wydzwaniają i szukają kontaktu w imię tego ;że tak mnie kochali;... PARANOJA! a myślałam, że to ze mną jest coś nie tak! ja poprosze o normalnego człowieka! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 faktycznie krakowianki malo ciekawe.......... 19.02.02, 08:56 albo potworki, albo dewiantki osobowosciowe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wandzia Re: faktycznie krakowianki malo ciekawe.......... IP: 213.77.44.* 19.02.02, 20:58 kitek1 napisał(a): > albo potworki, > albo dewiantki osobowosciowe:) skarbie ;-* , skąd jesteś? ;-* , bo ja z Krakowa i czuje ,że już Cie kocham ... ;-****** Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: faktycznie krakowianki malo ciekawe.......... 19.02.02, 21:05 z pcimia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wandzia Re: faktycznie krakowianki malo ciekawe.......... IP: 213.77.44.* 19.02.02, 21:10 kitek1 napisał(a): > z pcimia:) ;-***** dolnego czy górnego , to niezwykle istotne kochanie.... ;-* ,;-** ,;-*** jakiś Ty słodki... ;-******* Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: faktycznie krakowianki malo ciekawe.......... 19.02.02, 21:13 dolnego, a bo co? bedziesz jechala do zakopca, to ci pomacham:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wandzia Re: faktycznie krakowianki malo ciekawe.......... IP: 213.77.44.* 19.02.02, 21:17 kitek1 napisał(a): > dolnego, a bo co? > bedziesz jechala do zakopca, > to ci pomacham:) Dolnego!?! ;-**** to cudownie !!, czułam to od momentu przeczytanie Twojego pierwszego posta!! ;-** ach!!!, och!!! [eeee...a czym pomachasz??] , more..!more..!! ach!! ;-***** kocham Cieeeee!!!;-******* Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: faktycznie krakowianki malo ciekawe.......... 19.02.02, 21:20 to mi wyslij na skrzyneczke swoja fotke, zebym wszystkim malo cudnym krakowiankom, nie machal:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wandzia Re: faktycznie krakowianki malo ciekawe.......... IP: 213.77.44.* 19.02.02, 21:26 kitek1 napisał(a): > to mi wyslij na skrzyneczke swoja fotke, > zebym wszystkim malo cudnym krakowiankom, nie machal:) oki, na dziś mi sie znudziło i spadam stąd , a jak sie bedziesz żle wyrażał o kobitach z Krakowa to... he he , bądż czujny - kooooocham Cieeeeę ;-********* a wiesz do czego jest zdolna zakochana dewiatka?? ;-]]]]]]]] Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 czy to odmety Vistula-River.......... 21.02.02, 11:02 cie porwaly Wandziu droga:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christia Wandzia? wszystko ok? IP: *.stofanet.dk 01.03.02, 19:09 wandzi podobnie jak Ole na razie nie zacytowaly jeszcze zadnych logicznych ani rozsadnych argumentow, co potwierdza straszna hipoteze marka, szkoda ze ciekawe krakowianki sie nie wypowiadaja jak na razie. Bi widze na razie tu pajacowanie tylko i niskie zagrywki. Marcus uciekaj z Krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wandzia Re: Wandzia? wszystko ok? IP: 213.77.44.* 01.03.02, 20:24 Gość portalu: Christia napisał(a): > wandzi podobnie jak Ole na razie nie zacytowaly jeszcze zadnych logicznych ani > rozsadnych argumentow, co potwierdza straszna hipoteze marka, szkoda ze ciekawe > krakowianki sie nie wypowiadaja jak na razie. Bi widze na razie tu pajacowanie > tylko i niskie zagrywki. >>>Marcus uciekaj z Krakowa no nie moge sie na to zgodzić absolutnie !! [mówie o ostatnim zdaniu oczywiście :))) ] ,na kim by się miała taka psycholka jak ja wyżywać ??? , Kitek za daleko mieszka !! :)))) tak na marginesie - to ,że tu "pajacuje" z Kitka ;-******* uach!!..kochaaaanie !! ;-)))) , a nie z Marcusa , to chyba wszyscy "nadzwyczaj bystrzy obserwatorzy" zauważyli ?? :)))))) Christia - powiedz mi jeszcze , którą to "straszną hipoteza Marcusa" ja potwierdzam : bo Marcus zasugerował ich kilka . hm ? :)) ,mimo ze jestem nieciekawa to sie bede wypowiadac bo akurat mam troche czasu - z góry prosze o wybaczenie :)))) , Marcus , wszyscy Krakowianie w moim życiu byli bardziej normalni ode mnie :) , ale nikt nie żałuje , a wiele spraw sie zmienia - z czasem :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Wandzia? ty zyjesz.................. 01.03.02, 20:32 a ja, juz sie zupelnie za toba wyplakalem:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wandzia Re: Wandzia? ty zyjesz.................. IP: 213.77.44.* 01.03.02, 20:37 kitek1 napisał(a): > a ja, > juz sie zupelnie za toba wyplakalem:( Kituś.... sLoneczko ty moje najukochańsze , dla ciebie bedem zyć wiecznie.. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Wandzia? ty zyjesz.................. 01.03.02, 20:39 bo dla tych trabek, co tu cokolwiek insynuuja, to szkoda twoich slicznych oczkow:) Odpowiedz Link Zgłoś
balbina1 Re: A ja szukam nie rozhisteryzowanej krakowianki :) 19.02.02, 22:08 Liberus, to ty? Odpowiedz Link Zgłoś
sylka24 Re: A ja szukam nie rozhisteryzowanej krakowianki :) 20.02.02, 12:35 Jestem nierozhisteryzowaną Krakowianką. Całkiem niebrzytką i chetna do poznania się z Tobą bliżej. Jak masz ochotę to napisz do nie na e-maila. Pozdrawiam Serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcus Re: A ja szukam nie rozhisteryzowanej krakowianki :) IP: *.chello.pl 24.02.02, 01:47 Dzięki za odpowiedz w końcu jedyna poważna na tym forum Gracias seniorita! Dostałaś maila :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: A ja szukam nie rozhisteryzowanej krakowianki :) IP: *.chello.pl 26.02.02, 10:00 jak ida poszukiwania?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: A ja szukam nie rozhisteryzowanej krakowianki :) 26.02.02, 10:18 ja nie jestem histryczką, ale niestety nie z Krakowa ...;(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christia Brawo Sylka IP: *.stofanet.dk 01.03.02, 19:14 Ciesz sie ze sie ty odezwalas, widac ze konkretnie podjelas temat bo to w koncu forum dyskusyjne, a nie wysmiejesz, ani nie szydzisz, gratuluje ci klasy Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: A ja szukam nie rozhisteryzowanej krakowianki :) 26.02.02, 11:30 przyjedz do wawy, wtedy zaczniesz doceniac rozhisteryzowane krakowianki..;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: A ja szukam nie rozhisteryzowanej krakowianki :) IP: *.chello.pl 28.02.02, 21:58 ciekawi mnie co sam masz do zaoferowania.. bo ja tez szukam .. tyle ze Krakowianina ale nie chce sie zadowalac byle czym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcus Re: A ja szukam nie rozhisteryzowanej krakowianki :) IP: *.chello.pl 01.03.02, 18:59 A ty która ola? Ola 1 czy Ola 2? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola2 Re: A ja szukam nie rozhisteryzowanej krakowianki :) IP: *.chello.pl 01.03.02, 20:49 Ola2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christia Ola pokazuje wreszcie twarz ale czu ludzka? IP: *.stofanet.dk 01.03.02, 20:04 Gość portalu: Ola napisał(a): > ciekawi mnie co sam masz do zaoferowania.. bo ja tez szukam .. tyle ze > Krakowianina ale nie chce sie zadowalac byle czym I znow wileka Pani i dama krakowska, zaszczyca nas produktami swoich procesow myslo podobnych. Czym chcesz sie zadowolic. maja byc muskuly, paszport UE, czy zaosbne konto ? Czy my male niegodne robaki mamy prawo cos powiedziec wogole. Czy jest jakis sposob lekarski albo inny zeby zostac homoseksualista? Bo ja sie chyba zdecyduje po essejach Panny Olenki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wandzia Re: Ola pokazuje wreszcie twarz ale czu ludzka? IP: 213.77.44.* 01.03.02, 20:35 Gość portalu: Christia napisał(a): > Gość portalu: Ola napisał(a): > > > ciekawi mnie co sam masz do zaoferowania.. bo ja tez szukam .. tyle ze > > Krakowianina ale nie chce sie zadowalac byle czym > I znow wileka Pani i dama krakowska, zaszczyca nas produktami swoich procesow > myslo podobnych. Czym chcesz sie zadowolic. maja byc muskuly, paszport UE, czy > zaosbne konto ? Czy my male niegodne robaki mamy prawo cos powiedziec wogole. C > zy > jest jakis sposob lekarski albo inny zeby zostac homoseksualista? Bo ja sie chy> ba > zdecyduje po essejach Panny Olenki > > chwila ,chwila ,coś mi tu nie pasuje , dostała/eś upoważnienie od Marcusa ? to jego wątek ,do niego panienki sie zgłosiły , a ty tu jakieś "my" uskuteczniasz ? może Marcus chciałby inaczej rozgrywać tą partę ,co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christia ciesze sie wandziu ze przemowilas. IP: *.stofanet.dk 01.03.02, 20:58 Uzylem slowa my, w imieniu ludzi, byle jakich, jakich apriori za gorszych uznaje Ola. Kto wobec Oli to nie byle kto, a kto jest byle kto. Ebraw powszechnym opiniom nie tylko marcus i nie tylko twoj poprzedni romowca uzanje powne zachowania kobiece za niedozaakceptowania i dyskwalifikujaca jako nawet partnera do dyskusji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wandzia Re: ciesze sie wandziu ze przemowilas. IP: 213.77.44.* 01.03.02, 21:40 Gość portalu: Christia napisał(a): > Uzylem slowa my, w imieniu ludzi, byle jakich, jakich apriori za gorszych > uznaje Ola. Kto wobec Oli to nie byle kto, a kto jest byle kto. Ebraw > powszechnym opiniom nie tylko marcus i nie tylko twoj poprzedni romowca uzanje > powne zachowania kobiece za niedozaakceptowania i dyskwalifikujaca jako nawet > partnera do dyskusji to "ciesze się" jest wielce podejrzliwe :)))) jak na razie dyskusji jako takiej jeszcze nie było , rozumiem że uważasz za najlepszy sposób do "wyselekcjonowania" dyskutantów danie komuś "kopa" i obserwacje które to receptory mu się włączą po tym doświadczeniu , krytykujesz Ole , że oceniają M. po jednym poście a sam robisz z nimi to samo - nieścisłość . każdy tu wchodzi ze swoimi przeżyciami i przewrażliwieniami , bagażem "kopów" które już w życiu dostał , nie każdego stać w danym momencie na dystans mnie tu krytyka nie przeszkadza bo mnie jeszcze czegoś uczy , ale kwestia odczuć innych?? ,odezwało sie w wątku kilka kobiet których wypowiedzi zostały bez komentarza , hm? co znaczy : "uzanje> pewne zachowania kobiece za niedozaakceptowania i dyskwalifikujaca jako nawet > partnera do dyskusji" ???? równie dobrze ja bym mogła powiedzieć np :"uznaje głupie stwierdzenie Kitka o krakowiankach-dewiantkach za nieakceptowalne" - wniosek - zbluzgam go i zostawie z wyniosłą pogardą Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 ale ty wandzia madra jestes....................... 01.03.02, 21:45 naprawde:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wandzia Re: ale ty wandzia madra jestes....................... IP: 213.77.44.* 01.03.02, 21:49 kitek1 napisał(a): > naprawde:) dobra , dobra , tylko bez kpin ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christia Wandziu ja ci pomnik chce postawic ale Ola... IP: *.stofanet.dk 01.03.02, 22:13 Gość portalu: Wandzia napisał(a): > Gość portalu: Christia napisał(a): > > Uzylem slowa my, w imieniu ludzi, byle jakich, jakich apriori za gorszych > > uznaje Ola. Kto wobec Oli to nie byle kto, a kto jest byle kto. Ebraw > > powszechnym opiniom nie tylko marcus i nie tylko twoj poprzedni romowca uz > anje > > powne zachowania kobiece za niedozaakceptowania i dyskwalifikujaca jako na > wet > > partnera do dyskusji > > to "ciesze się" jest wielce podejrzliwe :)))) > jak na razie dyskusji jako takiej jeszcze nie było , rozumiem że uważasz za > najlepszy sposób do "wyselekcjonowania" dyskutantów danie komuś "kopa" i > obserwacje które to receptory mu się włączą po tym doświadczeniu , > krytykujesz Ole , że oceniają M. po jednym poście a sam robisz z nimi to samo - > > nieścisłość . > każdy tu wchodzi ze swoimi przeżyciami i przewrażliwieniami , bagażem "kopów" > które już w życiu dostał , nie każdego stać w danym momencie na dystans > > mnie tu krytyka nie przeszkadza bo mnie jeszcze czegoś uczy , ale kwestia odczu > ć > innych?? ,odezwało sie w wątku kilka kobiet których wypowiedzi zostały bez > komentarza , hm? > > co znaczy : "uzanje> pewne zachowania kobiece za niedozaakceptowania i > dyskwalifikujaca jako nawet > partnera do dyskusji" ???? > > równie dobrze ja bym mogła powiedzieć np :"uznaje głupie stwierdzenie Kitka o > krakowiankach-dewiantkach za nieakceptowalne" - wniosek - zbluzgam go i zostawi > e > z wyniosłą pogardą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wandzia Re: Wandziu ja ci pomnik chce postawic ale Ola... IP: 213.77.44.* 01.03.02, 22:42 Gość portalu: Christia napisał(a): > > Po pierwsze milo mize ktos wreszcie odpowiedzial na moj apel o myslenie i > uzywanie argumentow LOGICZNYCH. I odpowida wandzia. I odpowiada przyjmujac ma > prsbe o myslenie. Po pierwsze po kopie jako jedyna zamiast lac tu wode podjelas > temat, za co ci chwala.> Krytykuje ole, za latwe ocenianie, w ramach samoobrony, gdyz one pierwze to rob ia > wobec marka, spojrz wandziu na chronologie, gdyz panny wytylkaja mi cos co robi a > same. To bylo celowe. > wandzi osoba na twoim poziomie zauwazy na 100% ze kolezanki Ole nie uzywaja > zadnych argumentow a jedynie rzucaja jakies hasla, mniej lub bardziej zwiazane > z > tematem. Wando powiedz mi prosze, czy stwierdzenia "jestes bieny" "masz > kompleksy" itp, jakich uzywaja wobec mnie Ola cze Ole do dyskusja czy proba > yskredytowania mnie w taki prostacki sposob, pdobnie jak to Ola robi wczesniej > z > marcusem. Bo zwroc uwage ola nie dyskutuje tylko wciaz zarzuca wszystkim cos > a sam powiedz co pomyslisz o pannie, ktora nie jest dla byle kogo? panna -nie panna ,facet -nie facet strasznie cos plciowość mieszasz w zwykle ludzkie zachowania "twoja prośba o myślenie"..? - ecchhhmmm.... eeeee....PROŚBA? :)))) "osoba na moim poziomie" :)))) - wybacz -średnia statystyczna , ble -pochlebstwa- ble , wiesz ,ja tez sie czesto tu zabawiam w psychologow ,psychiatrow [bo psychiczna to jestem z natury] ,ale od czasu do czasu stawiam przed soba lusterko - i to nie po to by pytać: "lustereczko powiedz przecie kto jest najpiekniejszy w świecie" :)) to ,że prowokujesz -to widać - ale nie rań ludzi zbyt brutalnie jak nie musisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christia DO wandy, bo Ola i tak nie zrozumie IP: *.stofanet.dk 01.03.02, 23:15 prowokuje bo jest wazna rzecz zasygnalizowana, w reakcji Oli na Marka, znieczulica i brak checi porozumienia. Liczy sie ego Oli za wszelka cene. Zostalo naruszone, wiec zaatakowano marcusa, czy marka czy tez mnie. A gdzie tu czlowiek, ludzki odruch pomocy. a sprawa plci rzeczywoiscie jest celowo podkreslona, czemu Bo ola reprezentuje czesta postawe kobieca. Tzw Damy Luziary, z nosem w chmura (nie dla byle kogo) z tym w glowie co wie kazdy kto czytal jej wypowiedzi. Czyli Ego, wielki balon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wandzia Re: DO wandy, bo Ola i tak nie zrozumie IP: 213.77.44.* 01.03.02, 23:34 Gość portalu: Christia napisał(a): > prowokuje bo jest wazna rzecz zasygnalizowana, w reakcji Oli na Marka, > znieczulica i brak checi porozumienia. Liczy sie ego Oli za wszelka cene. > Zostalo naruszone, wiec zaatakowano marcusa, czy marka czy tez mnie. > A gdzie tu czlowiek, ludzki odruch pomocy. a sprawa plci rzeczywoiscie jest > celowo podkreslona, czemu Bo ola reprezentuje czesta postawe kobieca. Tzw Damy > Luziary, z nosem w chmura (nie dla byle kogo) z tym w glowie co wie kazdy kto > czytal jej wypowiedzi. Czyli Ego, wielki balon. no zaraz , przypisałeś sobie tu role arbitra , jakim prawem ? bardziej zrozumiałabym tu Marcusa - jego problem i jego wątek , szarogęsisz sie tu :))) i sam sie postawiłes na piedestale [ pomnik??:((( ] z wysokości którego oceniasz ,szufladkujesz i strofujesz maluczkich : w twojej ocenie: "biedne głupie kobiece gęsi o małych móżdzkach" rozumiem ,że bronisz "męskiej godności" twojej plci , czasy takie - ze nie jestes jedynym meżczyzną ktorego to baaardzo dotyka :),- ale tezy swoje opierasz tylko na TWOICH doświadczeniach , żadnej Oli de facto nie dałes szansy sie wypowiedzieć szerzej , nie wszyscy lubią internetowe pieszczoty - masochizm "kopania" , tu masz tylko słowa na monitorku i to praktycznie na podstawie kilku wyrazow pewne osoby wyprasowales, zlozyles w kosteczke ,włożyles do szuflady , zamknales a klucz wyrzuciłes - bo nie warto juz tych szufladek otwierać ??? sooooorrryyy , no i zacytuje cie jeszcze: "A gdzie tu czlowiek, ludzki odruch pomocy. " ????? i jeszcze : "Czyli Ego, wielki balon." ................ lanie ci sie nalezy ! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christia jednak wanda nie rozumie IP: *.stofanet.dk 02.03.02, 03:07 Wanda nie umiesz dykutowac po prostu pare haselek sloganikow. i mala istotka co sie trzesie, o to czy ma racje o to jest tak jak ona chce. nie wiem czy wiesz mloda damo co to logika ale narazie chyba nie dalas mitego doswiadczyc. stosujesz typowe sztuczke erystyczne ktore, pokazuja twoj emocjonalny stosunek, a nic nowgo nie wnosza, klocisz sie o racie a nie dyskutujesz. I zauwazylem ze celoewo probujesz mnie zbic z tropu? bawisz sie w socjotechniki? Moja koachana, ale robisz to troszke nieporadnie, jaby slonik tanczyl. A obracanie moich argumnetow przeciw mnie, to wlasnie takie przedszkole mnipulacji :-). zabawne. Polecam Pana Tymochowicza on szkoli dziennikarzy i politykow :-). Poza tym uspokuj sie i przestan emocjonowac. Spokojnie przemysl. Przeciez nie walczysz o zycie, i niepisz mi w odpowiedzi moich mysli bo ja sobie sam je moge przeczytac, czekam na twoje wlasne. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
wandziaa Christia - to ty nie rozumiesz :) 02.03.02, 15:22 Gość portalu: Christia napisał(a): > Wanda nie umiesz dykutowac > po prostu > pare haselek sloganikow. JA NIE USILUJE PODJAC TU Z TOBA DYSKUSJI , ZACHOWALES SIE BEZNADZIEJNIE W STOSUNKU DO 'OL' - NIE STAC CIE NA SLOWA 'PRZEPRASZAM ZA FORME' [ bo zdanie mozesz miec swoje - w to nie ingeruje ] JAK SAM POWIEDZIALES- PEWNE RZECZY DYSKWALIFIKUJA DRUGA STRONE JAKO DYSKUTANTA - DLA KAZDEGO MOGA TO BYC ROZNE RZECZY , PRAWDA ? ;)) > i mala istotka co sie trzesie, o to czy ma racje o to jest tak jak ona chce. > nie wiem czy wiesz mloda damo co to logika ale narazie chyba nie dalas mitego > doswiadczyc. stosujesz typowe sztuczke erystyczne ktore, pokazuja twoj > emocjonalny stosunek, HM?? NIE MOGE SIE ZGODZIC , NIE EMOCJUJE SIE TYM TEMATEM a nic nowgo nie wnosza, klocisz sie o racie a nie > dyskutujesz. I zauwazylem ze celoewo probujesz mnie zbic z tropu? bawisz sie w > socjotechniki? TYLKO PODTRZYMYWALAM ROZMOWE CZEKAJAC , AZ BEDZIESZ GOTOWY DO PRZYJECIA ARGUMENTOW DRUGIEJ STRONY [ argumentow odmiennych a nie polegajacych na potakiwaniu tobie ] Moja koachana, ale robisz to troszke nieporadnie, jaby slonik > tanczyl. A obracanie moich argumnetow przeciw mnie, to wlasnie takie > przedszkole mnipulacji :-). zabawne. JA TEŻ SIE DOBRZE BAWILAM :)))) Polecam Pana Tymochowicza on szkoli > dziennikarzy i politykow :-). Poza tym uspokuj sie i przestan emocjonowac. WYKRZYKNIKI CZY WERSALIKI TO JESZCZE NIE EMOCJE !! :)) > Spokojnie przemysl. Przeciez nie walczysz o zycie, i niepisz mi w odpowiedzi > moich mysli bo ja sobie sam je moge przeczytac, ALE NIE ZAWSZE MOZESZ WIEDZIEC JAK INNI LUDZIE JE ODBIERAJA ;) czekam na twoje wlasne. > powodzenia ZYCZE ROWNIEZ POWODZENIA W ZNALEZIENIU OSOBY KTORA PO WSTEPNEJ SELEKCJI BEDZIE CHCIALA Z TOBA WYMIENIAC M Y S L I ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola2 Christia pokazuje wreszcie twarz ale czu ludzka? IP: *.chello.pl 01.03.02, 20:46 Człowieku! Zastanów sie nad soba! Sam fakt ze takie powody poznania kogos przyszly Ci do glowy jest smutny. To przykre ze sie wtracasz w nie swoje sprawy, ale jesli juz to robisz postaraj sie o odrobine klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 ludziki kochane wyluzujcie.............. 01.03.02, 20:49 bo popekacie, z dumy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola2 Re: ludziki kochane wyluzujcie.............. IP: *.chello.pl 01.03.02, 20:53 KItku...po prostu trudno nie zareagowac na glupawe zarzuty.. mnie osobiscie wypowiedzi Chistii sprawily przykrosc i poczulam sie jakby mi ktos przywalił tortem w twarz na "dzien dobry" POza tym serio uwazam ze Chistia po prostu nie ma na kim sie wyzyc i przyjemnosc mu sprawia jak sobie ulzy w necie. Wlasnie podjelam decyzje ze juz wiecej w tym watku nie napisze, nawet nie ze wzgledu na Chistie ale tak jakos ogolnie..... atmosfera sie popsula Do zobaczenia na innych watkach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola2 Re: to ignoruj bufonade i glupote.......... IP: *.chello.pl 01.03.02, 21:01 (To niekonsekwencja...) ale buzka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christia Droga olu 2 witaj w swiecie zywych IP: *.stofanet.dk 01.03.02, 21:19 moze pomylki sa zwiazane ze zbierznoscia imion. Ale same twierdzicie z emyslicie to samo. Wracam do punktu wyjscia. Zainteresowal mnie ,marcus i przyznaje mu racje. Bo wyscie na niego od razu z piesciemi skoczyly, ze ma pecha i ze cos z nim nie tak. Uderz w stol a nozce sie odezwa. Nie jestesmy na przyjeciu rodzinnym, zeby rzucac do sieie prmitywnami tekstami. A na razie widze inwektywy z waszej strony dookola. Czy panie uwazacie sie za jakies autorytety moralne. Przypomne ze wszytsko sie zaczelo od Marcusa i tu sie zaczelismy polaryzaowac. Alær drogie panie, znajomosc inwektyw czy umiejetnosc ublizania, nie zwalnie od myslenia. To nie szkola drogie dziewczynki. Po lecam troszke samokrytycyzmu, moze od marcusa sie go nauczycie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christia Ola dalej nie mysli niestety IP: *.stofanet.dk 01.03.02, 20:53 Gość portalu: Ola2 napisał(a): > Człowieku! > Zastanów sie nad soba! > Sam fakt ze takie powody poznania kogos przyszly Ci do glowy jest smutny. > To przykre ze sie wtracasz w nie swoje sprawy, ale jesli juz to robisz postaraj > > sie o odrobine klasy. Droga olu poza rzucaniem posadzaniem wszystkich o glupote, smutek i brak klasy, nie przytoczylas zadnego argumentu, czy klasa jest to co powiedzials ze nie jestes dla byle kogo? Bo chyba nie. Poza tym sama wtracilas sie pierwsza. Po liscie tego Marcusa: Widze ze nie wiesz jaka to ksiazka o belce drzazdze i oku, polecam spytac proboszcza on cie naprowadzi. Podejrzewam ze nie jestes rodowita krakowianka. Wlasnie po braku klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola3 Re: Christia pokazuje wreszcie twarz ale czu ludzka? IP: *.chello.pl 01.03.02, 20:55 On musi miec straszny dolek. Pozdrawiam wszystkich uzytkowniow domeny chello :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christia Ta ola to juz bije wszystkie IP: *.stofanet.dk 01.03.02, 21:00 Gość portalu: Ola3 napisał(a): > On musi miec straszny dolek. > Pozdrawiam wszystkich uzytkowniow domeny chello :) Ola pomysl dziecko pomysl, o czym tu mowa. Nie chodzi zeby zablysnac i sie pokazac ale zeby cos madrego powiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw/Ola3 do Christia IP: *.chello.pl 01.03.02, 21:12 Kobieta Cie dzisiaj zdradzila ?, Zona Cie wkurzyla ? Napij sie czegos mocniejszego koleś, moze wyluzujesz, bo my tu zagladamy dla zabawy i Twoja napastliwosc jest nieuzasadniona i nie na miejscu - wychodzisz na palanta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christia kobiety rozczarowywujecie IP: *.stofanet.dk 01.03.02, 21:27 czemu chcecie wszystko schowac i wytlumic, jak sie wazna rzecz porusza, i ni maja sie opanny co dasac, ani tu fóchow stroic czy glupio komentowac kto kogo rzucil, bo to nie klutnia rodzinna ani kto jakie mam kompleksy. Ale oczekiwalem rzetelnej dyskusji, wierze ze moze Ola dwa cos sproboje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Christia IP: *.chello.pl 01.03.02, 21:46 Gość portalu: Christia napisał(a): > czemu chcecie wszystko schowac i wytlumic, jak sie wazna rzecz porusza, i ni > maja sie opanny co dasac, ani tu fóchow stroic czy glupio komentowac kto kogo > rzucil, bo to nie klutnia rodzinna ani kto jakie mam kompleksy. Ale oczekiwalem > > rzetelnej dyskusji, wierze ze moze Ola dwa cos sproboje A Twoje slowa : "...nic tylko sie zalamac. Nad tym wielkim rozdentym a pustym w srodku balonem jakim jest osobowosc Oli " byly zaproszeniem Oli do rzetelnej dyskusji. Mysle, ze Ola Jeden albo Dwa na pewno cos sprobuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcus Re: Christia pokazuje wreszcie twarz ale czu ludzka? IP: *.chello.pl 01.03.02, 21:06 Same Ole tym razem Ola 3:) Jak do tej pory nikt mi nie pomógł wręcz odwrotnie pozostaje mi jedynie posłuchać rady Christii i poszukać kogoś w "Pcimiu Dolnym" czy "Półtusku" tam jak sądze panny mają wiecej owej klasy, finezji i kurtuazji niż w Krakowie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw/Ola3 Re: Christia pokazuje wreszcie twarz ale czu ludzka? IP: *.chello.pl 01.03.02, 21:14 Ta Ola3 to byl moj zart :) Przepraszam wszystkie Ole i Marcusa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: christia ola 3 ma 6 twarzy IP: *.stofanet.dk 01.03.02, 21:21 mile ze rozladowywujesz napiecie i dawno byl ktos taki potrzebny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wandzia Re: Christia pokazuje wreszcie twarz ale czu ludzka? IP: 213.77.44.* 01.03.02, 21:59 Gość portalu: Marcus napisał(a): > Same Ole tym razem Ola 3:) > Jak do tej pory nikt mi nie pomógł wręcz odwrotnie pozostaje mi jedynie > posłuchać rady Christii i poszukać kogoś w "Pcimiu Dolnym" czy "Półtusku" tam > jak sądze panny mają wiecej owej klasy, finezji i kurtuazji niż w Krakowie... no co ty Marcus , bedziesz nam statystyki w Krakowie zaniżał ?? :)) jak chcesz panienke z "klasą, finezją i kurtuazją" to moge cie poznać z moją znajomą : stara krakowska rodzina z zasadami i tradycjami - kobieta: moje przeciwieństwo ! :)) , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christia Osiolki IP: *.stofanet.dk 01.03.02, 22:27 Drodzy rozmowcy na gorze macie okienko w ktorym pisze, TEMAT, kozystajcie z niego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wandzia Re: Osiolki IP: 213.77.44.* 01.03.02, 22:29 Gość portalu: Christia napisał(a): > Drodzy rozmowcy na gorze macie okienko w ktorym pisze, TEMAT, kozystajcie z > niego :-) drogi rozmówco , jedyne na co mam ochote to przełożyc cie przez kolano i zlać szanowne cztery litery bo ci sie nalezy za całokształt :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a ja pozdrawiam wandziowych.......... 01.03.02, 22:33 czterech liter, caloksztalt:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wandzia Re: a ja pozdrawiam wandziowych.......... IP: 213.77.44.* 01.03.02, 22:49 kitek1 napisał(a): > czterech liter, caloksztalt:) eee....khmmm.. ten tego ... ;-***** ouyh... hm, co słychać na Towarzyskich :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christia do wandzi (inni maja nie czytac) tajne IP: *.stofanet.dk 01.03.02, 22:35 wandzie patrz wyzej tam gdzie ci pisze o pomniku Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: do wandzi (inni maja nie czytac) tajne 01.03.02, 22:37 nie stawiajmy wandzi pomnika za zycia, mimo ze taka fajna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola/ola1 Re: do wandzi (inni maja nie czytac) tajne IP: *.chello.pl 01.03.02, 22:43 ale zrobiliscie balagan w takim ladnym watku gratulacje i cieple pozdrowionka dla zjezonego kolegi Christa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wandzia Re: do wandzi (inni maja nie czytac) tajne IP: 213.77.44.* 01.03.02, 22:48 Gość portalu: Christia napisał(a): > wandzie patrz wyzej tam gdzie ci pisze o pomniku skarbie , widze to jak z tym laniem dla ciebie , gotowy psychicznie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christia Re: Christia pokazuje wreszcie twarz ale czu ludzka? IP: *.stofanet.dk 01.03.02, 23:25 Ola co oznacze nie byle kogo albo nie byle co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wandzia ostatnio w swych doświadczeniach badałam podobny IP: 213.77.44.* 01.03.02, 23:47 przypadek jak twój ,Christia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a mnie nie moglabys kiedys przebadac.............. 01.03.02, 23:53 buzka dobranockowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wandzia Re: a mnie nie moglabys kiedys przebadac.............. IP: 213.77.44.* 01.03.02, 23:55 kitek1 napisał(a): > buzka dobranockowa:) z dziką rozkoszą słodyczy ty moja niezapomniana :)))) snów Ci zycze o.... eee.... khem.... :-************** :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christia Wandzi gratuluje IP: *.stofanet.dk 02.03.02, 00:07 Wanda to mialbyc przytyk czy zart? Bo nie pasuje mi na zadne? ja na studiach tez takie mialem jak ty. Ule wuazaem ze to nikulturalne takie cos wyciagac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wandzia Re: Wandzi gratuluje IP: 213.77.44.* 02.03.02, 00:27 Gość portalu: Christia napisał(a): > Wanda to mialbyc przytyk czy zart? Bo nie pasuje mi na zadne? > ja na studiach tez takie mialem jak ty. Ule wuazaem ze to nikulturalne takie > cos wyciagac eee, CHristia ... i jedno i drugie :-))) eee...mówimy o ..eee..kulturze ?? :-))) ,to szeroooooki temat nawet w tym temacie :-)))) no i jak samopoczucie gdy sie jest "obiektem badań" ?? zaniepokojenie ? swiatełka się włączają ? ;)) ale dlaczego nie cenisz szczerości ?? stan faktyczny - jesteśmy dorośli - po co udawanie ? przecież sam zabawiasz sie tymi klockami ? ;)))) , mi nie wolno ? ja bezbronnych nie krzywdzę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christia Wadzi stracilem w ciebie wiare IP: *.stofanet.dk 02.03.02, 01:31 zaczalem jako obronca marka, po pierwsze a po drugie, rozmowie inteligentnych ludzi mozemy chyba moja kochana zrezygnowac z tak pretensjonalnych sztuczek, jak twoje vide, twoje pierwsze wypowiedzi na pozimie panny z podstawowki. wiem ze latwo o tak "se sapisac" co ci przyjdzie do glowy, jednak znow apeluje o uzycie rozumku, nie chesz chyba byc uznana za osobe niemadra. A tak wychodzi, a zwlaszcza ten wystudiowany luzik. To jest twoja szczerosc? A coz ty mozesz wiedziec o badanich psychologicznych. Cos tam gdzies lizniesz i uslyszysz i sie tu popisujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wandzia Re: Wadzi stracilem w ciebie wiare IP: 213.77.44.* 02.03.02, 02:10 Gość portalu: Christia napisał(a): > zaczalem jako obronca marka, po pierwsze > a po drugie, rozmowie inteligentnych ludzi mozemy chyba moja kochana > zrezygnowac z tak pretensjonalnych sztuczek, jak twoje vide, twoje pierwsze > wypowiedzi na pozimie panny z podstawowki. wiem ze latwo o tak "se sapisac" co > ci przyjdzie do glowy, jednak znow apeluje o uzycie rozumku, nie chesz chyba > byc uznana za osobe niemadra. A tak wychodzi, a zwlaszcza ten wystudiowany > luzik. To jest twoja szczerosc? A coz ty mozesz wiedziec o badanich > psychologicznych. Cos tam gdzies lizniesz i uslyszysz i sie tu popisujesz o ,Cristia , już zasypiam prawie , a tu sie pojawiasz znowu strasznie przewrazliwiony jestes mnie jest dokladnie wszystko jedno za jaka osobe mnie uznasz :))) , o badaniach psychologicznych nie mam zieloneogo pojecia - przynajmniej w sensie teorii - bawie sie doswiadczeniem i obserwacja , ostatnio zauwazylam ze z osoba o zaburzonej psychice najlepiej wprawic w dezorientacje zachowujac sie tak samo jak ona :)))) [ co za ludzie , jak sie zachowuje normalnie to od razu mnie podejrzewaja o gry i wystudiowane gesty :)) ] nawet nie dales szansy M. na obrone jego stwierdzen czy pogladow , kto ci dal prawo do "zalatwiania sprawy" za niego , spojrz ile razy on sie wypowiedzial ? co wiemy o M.? nic ! , dlaczego ? ,no dlaczego ? co ? ble..koszmar , to ty go tu dyskwalifikujesz i mu szkodzisz a nie pomagasz , bo przy odrobinie inwencji ze strony M. zawiazac sie tu mogla subtelna rozmowa i mial by dylematy jak zdazyc z odpisywaniem na malie , ty w imie prawa mezczyzn do istnienia postanowiles ponizac kobiety :)) wypelniajac jego watek swoim mentorstwem zabiles sens powstania tego watku - a raczej wogole nie pozwoliles do konca go odkryc M. , dlaczego ci sie wydaje ,że wiesz lepiej co dla niego dobre ? masz problem- zalatwiaj go na wlasny rachunek ! nie zauważylam zeby M. przejawial chęci do "rozbierania na czynniki pierwsze" tego tematu , to ty usilnie usilujesz go pchnac na inne tory : propozycja : załoz swoj temat - i czekaj z utesknieniem by ktoras Ola chciala ci cos w nim napisac mnie "to" bawi jak na razie , prawie wszystko co tu stworzyłam jest smiecho-kpino-ironią i chyba sie domyslasz w strone kogo ukierunkowana :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christia wadzia przestan sie bac IP: *.stofanet.dk 02.03.02, 02:55 twoj calylist jest pelen obaw i strachu. nie boj sie nie musisz sie chowac za bezpecznym murkiem, swojego luziku ktory sam potwierdzasz, zerszta. Polecam jednak studia psychogiczne, nie zas badanka, paranaukowe. Ole umilky bo glupio powychodzily. A marcusa znam Odpowiedz Link Zgłoś
wandziaa taaaaaaaak.......... 02.03.02, 15:32 Gość portalu: Christia napisał(a): > twoj calylist jest pelen obaw i strachu. nie boj sie nie musisz sie chowac za > bezpecznym murkiem, swojego luziku ktory sam potwierdzasz, zerszta. Polecam > jednak studia psychogiczne, nie zas badanka, paranaukowe. DZIEKUJE , ZAMIERZAM JESZCZE STUDIOWAC PSYCHOLOGIE NA RAZIE NIE MAM NA TO CZASU ALE TO FASCYNUJACA 'ZABAWA' , PRAKTYKE JUZ MAM ;) Ole umilky bo glupio > powychodzily. HM? JEDYNA OSOBA KTORA TU NIEZBYT MADRZE WYSZLA JEST ... EEEE... NO WLASNIE :))) A marcusa znam NAD TYM SIE WCZORAJ ZASTANAWIALAM :)) , WIEDZIALES O JEGO POTRZEBACH STANOWCZO 'ZA'DUZO , A ADRES SUGEROWAL ZE TY I MARCUS TO JEDNAK NIE TA SAMA OSOBA :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christia :NIe ma raczej takich IP: *.stofanet.dk 02.03.02, 00:27 prosze przeczytac wypowiedzi. Poza jedna kobieta, Wandzie i Ole nas po prostu zbyly. tak wiec teza marka wygrala. Wspolczuje krakusom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wandzia Re: :NIe ma raczej takich IP: 213.77.44.* 02.03.02, 00:35 Gość portalu: Christia napisał(a): > prosze przeczytac wypowiedzi. Poza jedna kobieta, Wandzie i Ole nas po prostu > zbyly. tak wiec teza marka wygrala. Wspolczuje krakusom dzis prawdziiiiiwyyyych krakuuuuusek juz nieeee maaaa ..... ;))) szkoda ,że nie jestes z Krakowa , naprawde mam ochote ci przylożyc ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christia Re: :NIe ma raczej takich IP: *.stofanet.dk 02.03.02, 01:36 wiec jak sie tak czujesz juz po mesku przyloz mi a potem kup auto i utzymoj ok? wladza to prawa ale i obowiazki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wandzia Re: :NIe ma raczej takich IP: 213.77.44.* 02.03.02, 02:14 Gość portalu: Christia napisał(a): > wiec jak sie tak czujesz juz po mesku przyloz mi a potem kup auto i utzymoj ok? > wladza to prawa ale i obowiazki przerabialam juz ten temat niedawno , dla mnie nie ma problemu , a czy ty wychowasz dzieci , ugotujesz obiadki , posprzatasz , no i w miedzyczasie tez pojdziesz do pracy ?? przeciez to kobieca norma . poczucie "władzy" nie ma tu nic do rzeczy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christia Wandzia Feministka IP: *.stofanet.dk 02.03.02, 02:50 jak partnertwo to partnertwo. I rowne prawa. jestem z toba jeden miesiac bo kobieta potrzebuje stabilizacji a drugi zradzam, bo facec ma sie wyszumiec. Ok ? Zrobimy rownouprwnienie. PS. Zarobisz tyle ile ja? Odpowiedz Link Zgłoś
wandziaa Re: Wandzia Feministka 02.03.02, 15:36 Gość portalu: Christia napisał(a): > jak partnertwo to partnertwo. I rowne prawa. jestem z toba jeden miesiac bo > kobieta potrzebuje stabilizacji a drugi zradzam, bo facec ma sie wyszumiec. > Ok ? Zrobimy rownouprwnienie. A SKAD U CIEBIE TAKIE STEREOTYPY MYSLOWE ? [hm..a pomyslales co ja robie w trakcie drugiego miesiaca ??:)) ] > PS. Zarobisz tyle ile ja? A ZAROBISZ TYLE CO JA ? [aha , i ja rodze syna a ty corke ,oki ? :)) ] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcus Re: :NIe ma raczej takich IP: *.chello.pl 02.03.02, 02:31 Wandzia musze Cie poinformować że Kris na szczescie jest z Krakowa aktualnie jest w Danii i bedzie tu juz w sobotę. Co do jego "uzurpacji": miał moje pełne upoważnienie do wypowiedzi na tym wątku (w moim imieniu) pod którymi podpisuję się obydwiema rekami. Aby spełnić Twoje i Oli pragnienia sprania mu dupy. Proponuję Spotkanie w pubie Alchemia na Krakowskim Kazimierzu (ul Estery niedaleko Zingera) w tą niedzielę o godzinie 20:00. Wszystkich zapraszam moze byc Ciekawie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcus Re: A ja szukam nie rozhisteryzowanej krakowianki :) IP: *.chello.pl 02.03.02, 02:42 Naprawde nie spodziewałem sie takiego ozywienia na moim wątku w prawdzie cel jaki mi przyswiecał nie został osiągnięty. byc moze jest to moja wina: wypowiedz była zdawkowa i miała charakter zbyt emocjonalny (faktycznie byłem świeżo po rozstaniu z Kobietą) i nieopatrznie cały żal przelałem na Krakowianki jako takie. No cóż miłe krakowianki macie szanse przekonać mnie i christin że tak nie jest jak powiedziałem. Alchemia godz 20:00 w Niedzielę tzn: 03-03- 2002r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christia kubel zimnej wody IP: *.stofanet.dk 02.03.02, 04:01 Czy wy sprobujecie powaznie pomowic o tym, czy bedzie takie sobie gadanie, mile sacznie watku, sztuka dla sztuku, kto co ladniej powie, Bo mysle ze marcusowi nie chodzilo o to by wam dostarczyc rozrywki, czego nikt poza Pnna S, wogole nie zrozumial. Marcus chcial rady czy pomocy, czy refleksji, nie sadzice ze odpowiedz, masz pecha, albo rzeczywiscie moze z toba cos nie tak, byla po prostu odtracenim go albo kopniakiem? Ola czy ole ozekly ze nie sa dla byle kogo. A wandzia zaczlea sie budzic z radosnych ***** :-) /////, by jak lwica bronic jakiejs swoje wizji, forum dyskusyjnego. No bo nie jest juz tak fajnie. A marcus? co gips? w ferworze walki moje panie wyszlo ze to nikt, ze sie nie liczy, liczy sie jak wy wypadniecie. Polecam, pocieszac pania z forum co na walentynki dala czekoladki mezowi, a ten potwor i kláleka emocjonlany, zjamuje sie takimi pierdolami, jak budowa domu zamiast kochac zony. ba szczescie ta kobieta zdala sobie sprawe co jest wazne w zyciu i co naprawde jest dowodem milosci, z enie czekoladki a wlasni harowa na ten dom. Czy po nocy panie zdadza sobie sprawe z tego, ze markowi nie chodzi o to zeby ktos sie tu popisywal madroscia i inteligencja kosztem kogos kto potrzebuje pomocy. A to ze wam to uprzytamniam traktujecie jako atak. Wiecie co mysle ze wizyta w agencji towarzyskiej lepiej mu zrobi niz rozmowa z wami. Bo doslownie jedna osoba, zareagowala. Dosc stop i koniec. To bylo posumowanie. wiecej nie trzeba, jak ktos sie potrzebuje popisywac jaka jest fajna, prosze nie czyims kosztem, bo to az wstyd. Wandzie kitka przepraszam, bo widze ze oni tak wpadli tylko jaja porobic. Moj blad przepraszam, mi sie nie miesci w glowie zeby tak se jaja robic jak ktos ma problem. Wando widze wielkie doswiadczeni w chtowaniu, mailingu i forumowaniu, az spaczajace niemal, postrzeganie swiata i ludzi. proponuje juz sie nie popisywac tutaj, tylko jak kto chce pomoc niech pomoze, a jak ktos chce sobie pogadac luzno, rzucimy temat o ozdobach z papieru kolorowego. A wracajac do wandzi, tak zrecznej w pisaniu i mysleniu. Powiedz cos chlopakowi, madrego, cos co go zbuduje postawi, i to samo Ole 1,2 3. Jesli oczywiscie was satc na to by choc chwilke przestac popisywac sie i puszyc soba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola1 Do Christia i Marcusa IP: *.chello.pl 02.03.02, 12:34 macie bardzo niecodzienny sposob podrywania dziewczyn, obawiam sie ze po tym calym zamieszaniu i tylu przykrych slowach raczej zadna dziewczyna z tego watku nie zechce Was spotkac, ale kto wie. wydaje mi sie ze jeszcze nikogo tutaj nie obrazilam a w szczegolnosci Marcusa abys mial (Christia)jakiekolwiek prawo do oceny mojej osobowosi i okreslaniu jej jako puste cos tam... cytuje Ciebie: Wlasnie taka Ola to panna , dunma pusta przekonana o swojej doskonalosci, jak widac najmadrzejsza, najpiekniejsza i najfajniejsza. nic tylko sie zalamac. Nad tym wielkim rozdentym a pustym w srodku balonem jakim jest osobowosc Oli. Moze cytujac Ole mial pecha cos z nim nie tak bo spotykal takie jak ona, albo cytujac znow, jest z nim cos nie tak, ze ich w miare szybko nierozpoznawal. Jak Marcus jest osoba szczera uczciwa i ufna, to mu w krakowie bedzie zle wsrod, fajnych spryciar, co to takie doskonale, fajne krakowianki. Wspulczuje ci olu momentu kiedy zorientujesz sie ze w zyciu wazne jest to co sam czlowiek daje innym ludziom. okreslenie ze jestesmy fantastycznymi babkami my Krakowianki mialo tylko i wylacznie na celu podniesienie na duchu Marcusa ,bo zawsze trzeba wierzyc ze gdzies blisko lub daleko jest ta droga osoba, niezaleznie skad pochodzi (Krakow, W-wa czy Pcim)i niewatpliwie nie ma tu segregacji miastowej. Co do pecha to moze rzeczywiscie go ma a co do tego ze jest cos z nim nie tak to przeciez tez mozliwe, sama wypowiedz ze jedne zakochuja sie tak ze nie daja mu spokoju a inne sa wrecz wrogie sugeruje kolejne pytanie :jak to mozliwe? moze rzeczywiscie zachowuje sie w nieodpowiedni sposob dajac jednym kobietom zbyt duzo nadziei a innym je calkowicie odbierajac. wiec moze powinien przemyslec wlasne zachowanie? zbyt duza rozbieznosc w zachowaniu kobiet! a o ile wiem kobiety bez pomocy mezczyzny az tak nie wariuja na ich punkcie, no ale moze sie myle co do wypowiedzi Oli2 ze nie zadowala sie byle czym ( a nie byle kim jak sugerujesz) to mysle ze rozumiem o co jej chodzi, mysle ze nie zadowala sie polowicznymi zwiazkami w ktorych nie liczy sie nic oprocz kasy (tak jak dla Ciebie-Christia) ze oczekuje od mezczyzny uczucia, wiernosci i wzajemnego zrozumienia a dzisiaj raczej ciezko spotkac takich facetow. czy w zwiazku z tym ma sie spotykac z kazdym ktory nawine sie pod reke? ja tez nie zadowalam sie byle czym, tez potrafie powiedziec dosc jesli widze ze brniemy w zlym kierunku, a facetowi chodzi tylko o jedno. W zyciu liczy sie we wzajemnych relacjach bardzo wiele spraw a czesto dla Was liczy sie tylko jedno. Kazdy powinien przemyslec wlasne zachowanie i to niezaleznie o jakiej dziedzinie zycia mowimy, szczegolnie jesli wciaz cos nie wychodzi, powinnismy zawsze zaczynac szukac winy u samych siebie, ale Ty Christia koniecznie chcesz znalezc winne kobiety, koniecznie chcesz udowodnic ze to Twoj kolega jest fantastyczny tylko my te puste i rozdete jak balony NIech i tak bedzie zycze wam udanego wieczoru i spotkania tych pelnych , wartosciowych kobiet (jesli w ogole takie istnieja-przynajmniej w Waszym mniemaniu) Serdecznosci Ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola1 Re: Do Christia i Marcusa IP: *.chello.pl 02.03.02, 12:54 jeszcze jedno spostrzezenie nie dziwi mnie wcale wasza trudnosc ze znalezieniem odpowiedniej partnerki, skoro po moim jednym zdaniu ktos potrafi wyciagnac tak daleko idace wnioski odnosnie mojego charakteru zycie nauczylo mnie, a was dopiero nauczy ze pozory bardzo myla i nigdy nie powinno sie zbyt pochopnie oceniac ludzi moze wlasnie takie szybkie skreslanie z listy powoduje ze nie moze spotkac nikogo wartosciowego i moze wlasnie TO powinniscie obaj przemyslec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christia Do Oli IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.02, 17:28 Olu mam przykre wrazenie , ze po prostu chcesz sie wybielic. I przeinaczasz nawet swoje slowa. Mowiac ze o co innego chodzilo. Alez rada i pociecha dla marcusa, nie. A jakbys ty miala taka sytuacje a gosc ci odpowie, ze mopze zeczywiscie cos nie tak z toba to co? pomoc otucha bylaby dla ciebie? no chyba nie. Wandzi nie trkatuj powaznie bo jak sama twierdzi to ona tak se gada dla jaj od samego poczatku i rozmowa z nia akurat w tej sytuacj to strata czasu, Moze i racja ze nie nie dla kazdego jestes mialo miec takie znaczeni jaki jak ja je odczytalem, ze moze chcesz wiernosci idt. Ale tak po protu to zabrzmialo. A posadzac mnie o to ze podrywam, przez net, to zmieszne, kto podrywa przez net po co? do lozka do oltarza, ja nie rozumiem sorry, jeszcze moze na chacie ale na forum :-). Ola jesli to zart to dobry udal ci sie. Powodzenia. jak naprwde chcilas Marcusowi pomoc to chyba nie wyszlo. Odpowiedz Link Zgłoś
wandziaa Christia 02.03.02, 16:19 Gość portalu: Christia napisał(a): > Czy wy sprobujecie powaznie pomowic o tym, czy bedzie takie sobie gadanie, > mile sacznie watku, sztuka dla sztuku, DEDYKACJA SPECJALNIE DLA CIEBIE : "POWIEDZIAŁ MI WCZORAJ ORFEUSZ W KNAJPIE 'POD KSIEZYCOWA RZESA' NIKT MNIE JUZ NIE OSZUKA SWIAT NIE MA SENSU SENS MA SZTUKA ... ..A TERAZ PODAJCIE WINO WINO O EURYDYCE" TO OCZYWISCIE MIOCH KPIN CIAG DALSZY , MARKUSA ZACHECAM DO WATKU AUTORSKIEGO [najlepiej z banem dla kolegow ktorzy 'wiedza lepiej'] POZDRAWIAM NIEZMIENNIE :) Odpowiedz Link Zgłoś
wandziaa Marcus :) 02.03.02, 15:48 Gość portalu: Marcus napisał(a): > Naprawde nie spodziewałem sie takiego ozywienia na moim wątku w prawdzie cel > jaki mi przyswiecał nie został osiągnięty. byc moze jest to moja wina: > wypowiedz była zdawkowa i miała charakter zbyt emocjonalny (faktycznie byłem > świeżo po rozstaniu z Kobietą) i nieopatrznie cały żal przelałem na Krakowianki > jako takie. No cóż miłe krakowianki macie szanse przekonać mnie i christin że > tak nie jest jak powiedziałem. Alchemia godz 20:00 w Niedzielę tzn: 03-03- > 2002r. MARCUS , PODZIEKUJ KOLEDZE ZE CI POPSUL WATEK , JAK FAKTYCZNIE SZUKASZ KOBIETY TO ZALOZ NASTEPNY TEMAT - PELNO TU SAMOTNYCH , CHETNYCH DO POCIESZANIA TYM BARDZIEJ , ALE JESLI JESTES SWIEZO PO ROZSTANIU TO NIE JESTES ZAPEWNE GOTOWY NA NIC NOWEGO - A JUZ NA PEWNO NIE MASZ PRAWA WYMAGAC BY EWENTUALNA DRUGA STRONA - MOZE NAWET BARDZIEJ PORANIONA OD CIEBIE MIALA CI COKOLWIEK UDOWADNIAC I OBRYWAC ZA TO ZE W KTORYMS MOMENCIE ZAUWAZYSZ W NIEJ JAKIES 'ALTER EGO' KOGOS Z TWOJEJ PRZESZLOSCI POZDRAWIAM I NIE UPIJCIE SIE NA SMUTNO :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 BRAWO WANDZIU.............. 02.03.02, 19:07 jestes the best:) **************** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christia Wadzia to ja ci gratuluje :-) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.02, 17:16 droga wandziu, ja nie chce nikog spotykac mam dziewczyne i jest mi z nia dobrze, widze ze sprawdza sie moja teza ze masz gdzies, Wszystkich a szczegolnie marcusa, wazne, zeby se fajnie pogadac. Jak widze. I dokladnie cie wali chlopak czuje a co nie. Myslie ze wlanie pisze ci pisze dzieki takim pannom jak ty. ktore mysla tylko o sobie i wlasnym dobrym samopoczuciu. A propos kitka, lubi sz takich wazeliniarzy. Pozdraiwam Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Wandzia to ja ci gratuluje :-) 04.03.02, 07:49 poprawilem tylko co ten glupek napisal, buziaczek dla wandeczki:) ************************ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christia Kitek podrywacz netowy IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.02, 22:20 kitek1 napisał(a): > poprawilem tylko co ten glupek napisal, > buziaczek dla wandeczki:) > ************************ A ja tu widze i nie tylko po tej dyskuzji, ze kolega kietek podlizuje sie pannom gdzie moze, i mysle ze nie z milosci blizniego, ale chyba na cos liczy, moze to on jest wlasnie tym co podrywa przez net, jednym kadzi innym wazelini, szkoda kitek ze nie masz wlasnego zdania, faceta poznaje, sie po Godnosci dumie sile, nie po podlizywaniu sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oak Re: Kitek podrywacz netowy IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.02, 22:53 Gość portalu: Christia napisał(a): > kitek1 napisał(a): > > > poprawilem tylko co ten glupek napisal, > > buziaczek dla wandeczki:) > > ************************ > > A ja tu widze i nie tylko po tej dyskuzji, ze kolega kietek podlizuje sie panno > m > gdzie moze, i mysle ze nie z milosci blizniego, ale chyba na cos liczy, moze to > > on jest wlasnie tym co podrywa przez net, jednym kadzi innym wazelini, szkoda > kitek ze nie masz wlasnego zdania, faceta poznaje, sie po Godnosci dumie sile, > nie po podlizywaniu sie. > heheheh.... a kobietę poznaję się po tym jak to slicznie i czarująco, tak ni z tego ni z owego potrafi zagrać na ambicji i rozbudzić męską pychę ))))))) / zdanie powyższe jest w formie twierdząco-olewająco-w... mającej. nie czytac jako komplement bo może ością stanąc w gardle/:) quod scripsi, scripsi oak Odpowiedz Link Zgłoś
wandziaa magnum in parvo 06.03.02, 09:56 gratuluje oak bezblednego podsumowania tresci schematów relacji mesko-damskich tego tematu , co do wielu ocen ktore tu padly , to probatio incumbit ei, qui dicit, non ei, qui negat, a w tym tu miejscu jednak omnis definitio periculosa mam nadzieje ,że kreacja pt."Wandzia" zbytnio niektorych osob nie urazila - w koncu "nie ma tego zlego coby....itd".. zycze zdrowago dystansu do siebie i do "tego co sie nam wydaje" , z usmiechem zawsze latwiej Pozdrawiam wszystkich szczególnie Marcusa :) buziaki dla buziaków :-****** uśmiechy ze słonecznego Krakowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christia Re: Kitek podrywacz netowy IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 03:35 wiec pozostał totalny relatywizm nikt nie własnego zdania a jest pusta zabawa słowem, a czegóż sie można było spodziewć. PS, po tym tekście Marcus spotkał nierozchisteryzowaną krakowiankę, która sie setnie uśmiała, czytają wypociny netowych gawędziarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: A ja szukam nie rozhisteryzowanej krakowianki :) IP: *.chello.pl 15.03.02, 14:35 s Odpowiedz Link Zgłoś