Dodaj do ulubionych

po latach...ciemno wszędzie?

29.10.10, 23:28
ooo, cóż to za forum? 5 pierwszych wątków mnogo rozmnożonych;) o biurach.
Ech...można i tak...no cóż... NOWOŻYTNOŚĆ?

Bywało ciekawiej.
Między "on/ona szuka" -
bywało zaplątane też "jestem ciekaw jaki jestes?".

Pozdrawiam Wieki Średnie i (po latach) Znajome.
Obserwuj wątek
    • jane-k-kos Re: po latach...ciemno wszędzie? 30.10.10, 00:16
      Dziwię się moderatorom, bo gdyby kasowali wątki ogłoszeniowe, Romantica byłaby inna.
      A tak mamy słup ogłoszeniowy :))

Bywało, masz rację :)
      • Gość: Alfa Re: po latach...ciemno wszędzie? IP: *.as13285.net 10.02.12, 21:52
        ów slup ogloszeniowy sluzy róznym celom i oczekiwaniom. Tu nie jest miejsce na romantyczne wzdychanie..
        Moderatorzy na szczescie maja trzezwe myslenia. Ty nie!
    • hetacus Re: po latach...ciemno wszędzie? 27.12.10, 22:39
      M_alina... To naprawdę Ty ... ???

Stare dzieje :)
      • Gość: jmx Re: po latach...ciemno wszędzie? IP: *.opera-mini.net 30.01.11, 11:11
        No właśnie, m_alino , hetacusie - to naprawdę wy??? :)

A ja specjalnie nie podtrzymywałam listopadowej tradycji bo myślałam, że już tu nie zaglądasz...
        Nawiązując do forumowych treści - nie ma z kim rozmawiać to i rozmów nie ma. Tylko "prezentacje" ;) Większość ludzi porozpierzchała się po prywatnych forach a tutaj przychodzą się wykrzyczeć nieszczęśliwe dusze a inni zaprezentować swoje 'walory'.

Pozdrawiam serdecznie :) i żałuję, że nie ma już okazji by wirtualnie pogadać z dawnymi bywalcami.
        • m_alina Re: po latach...ciemno wszędzie? 28.03.11, 21:25
          Witam wiosennie sporadycznie zaglądających, ale obecnych.
          Takie miłe zielone nicki na wiosnę:)
          Miło wspomnieć wspólny światoogląd i chwilę wędrówki tym samym traktem.
          Równie miło pomyśleć, że pochłonęły nas bez reszty inne interesujące obszary życia.
          Idziemy dalej, życie płynie a my wciąż silni jak trawa;)
          Do zobaczenia:)

• jmx Re: po latach...ciemno wszędzie? 06.05.11, 20:21

Ano, bardzo sporadycznie patrząc na daty postów :)
            Nie będę psuła takiej ładnej i optymistycznej wypowiedzi swoim wrodzonym ... realizmem ;) więc dodam tylko - niech tak będzie jak mówisz! ... ale hetacus mógłby się częściej tu pojawiać <tupnięcie>

Do zobaczenia wszystkim miłym duchom z przeszłości :)
            • m_alina Re: po latach...ciemno wszędzie? 20.07.11, 19:25
              forma kontaktu forumowego stała się nieco mało kształtna dla potrzeb;) niemniej miło wspomnieć radosny czas i pogonić niektórych do aktywności.

"duchy z przeszłości" - ładne, ale póki co na szczęście żyjemy;)
              • samowolny Re: po latach...ciemno wszędzie? 01.08.11, 12:02
                m_alina napisała:

" - ładne, ale póki co na szczęście żyjemy;)

żyjemy , zyjemy ..ale co to za życie jak ...robić trzeba ? :)
    • maly.jasio utworz moze cos oryginalnie wlasnego 30.01.11, 15:41
      miast narzekac ?

ja nadal to czynie.
      • Gość: marzyciel Re: po latach...ciemno wszędzie? IP: *.cyberghostvpn.com 06.02.11, 20:19
        Po latach...ciemno wszędzie? Tak, jest ciemno i głucho. Brakuje przywódcy stada, który gdzieś wywędrował albo z nieznanych powodów stracił motywację. Mając nadzieję, że jednak tu zagląda, przesyłam mu:

dano2005.wrzuta.pl/audio/7uhmzV5SVfW/frank_galan_-_mis_amores
        • Gość: marzyciel Re: Życzenia Walentynkowe IP: *.cyberghostvpn.com 13.02.11, 22:28
          Takie święto jest raz w roku,
          Pełne uczuć i uroku.

www.youtube.com/watch?v=My2Lj3Wgi00
    • Gość: Libressa Re: po latach...ciemno wszędzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.11, 06:44
      ...ciemno, ciemno, nicki zagubione, wyrzucone, błąkają się po necie ;)

Zaglądam czasem, czytam, usmiecham się, szczególnie czytając Libresse ;)

Pozdrawiam serdecznie

Libressa
      • m_alina Re: po latach...ciemno wszędzie? 20.07.11, 19:30
        ee nie tak ciemno, może niektóre nicki wyrzucone, zabłądzone, ale widoczne na kilometr;)
    • monnia3 Re: po latach...ciemno wszędzie? 23.05.11, 12:10
      Niestety jak już wcześniej pisaliśmy chyba nikt sie tym forum nie zajmuje
      co słychać po latach? :)
      • khinga Re: po latach...ciemno wszędzie? 24.05.11, 13:01
        Witaj Monia:)

Nie ma co narzekać. Było mineło, ale przyznajmniej miało sie szansę poznać fajnych ludzi:)
        Gdzie w tym roku na urlopik?:)
        • monnia3 Re: po latach...ciemno wszędzie? 24.05.11, 13:52
          Witaj Kochaniutka :)
          a ile sie wydarzyło przez te kilka lat...
          w tym roku nietypowo
          jeszcze nie wiem gdzie i kiedy sie wybiorę ;)
          a Ty?
          • khinga Re: po latach...ciemno wszędzie? 25.05.11, 13:06
            Miło się wspomina..
            Niektóre ze znajomości tu zawartych przetrwały lub zamieniły się w Przyjaźń:)
            Ja w tym roku Rodos, już za 2 tygodnie:))
            • monnia3 Re: po latach...ciemno wszędzie? 25.05.11, 13:31
              To prawda :)
              zazdroszczę...chciałabym sie w końcu tam wybrać
              o to wcześnie w tym roku urlopik
              ja ew dopiero w drugiej połowie lipca...
              • khinga Re: po latach...ciemno wszędzie? 25.05.11, 14:02
                Wcześnie, ale jestem uzależniona od koleżanek:)
                Przynajmniej przedłużysz sobie lato.
                • analityczka Re: po latach...ciemno wszędzie? 25.05.11, 14:56
                  No hej Babeczki:)
                  Tak sobie z ciekawości i nudów zajrzałam czy coś tu się dzieje a tu proszę..znajome duszyczki:)
                  Kinguś zazdroszczę wyjazdu:)Ja niedwno wróciłam z Łeby w ramach małej podróży poślubnej,i przez następny rok pewnie już nigdzie nie wyjedziemy.Ale za to w przyszłe wakacje planujemy już urlop i muszę Wam się pochwalić że będzie nas o jedno a właściwie o jedną więcej;)

• monnia3 Re: po latach...ciemno wszędzie? 25.05.11, 16:21
                    Matko normalnie się wzruszyłam...
                    Maleństwo gratuluję (ponownie i tym razem podwójnie)
                    jak ja Ci zazdroszczę wiesz czego...u mnie nadal bez zmian ale nie tracę jeszcze nadziei
                    No to na spotkanie chyba juz nie mam co liczyć ;)
                    ale fajnie by bylo bo jeszcze jedna z naszego stałego grona jest przy nadziei (zapewne wiesz o kim mowie) super
                    buziaki gorące :*
                    • khinga Re: po latach...ciemno wszędzie? 25.05.11, 17:03
                      Wow, ależ zmiany!!! Pięknie!
                      Emila, gratuluję!:**
                      Jak samopoczucie?:)
                      • analityczka Re: po latach...ciemno wszędzie? 25.05.11, 20:49
                        Khinguś samopoczucie super ogólnie.Wszelkie dolegliwości towarzyszące ominęły mnie szerokim łukiem,poza bólem krzyża ale to da się znieść.Poza tym nie miałam zbytnio czasu użalać się nad sobą.Do niedawna pracowałam normalnie plus mega bieganina związana ze ślubem powodowały że marzyłam tylko o spaniu:)A teraz leniuszkuję już w domu i prowadzę żywot kury domowej.
                    • analityczka Re: po latach...ciemno wszędzie? 25.05.11, 20:43
                      Kurczaczku nawet nie wiesz jak ściskam kciuki żeby i Tobie wreszcie się udało.I wierzę że tak będzie-już 2 razy "przepowiedziałam" te sprawy:)Może jakiś prorok ze mnie czy jak:)
                      Na spotkanie możesz liczyć:)Byle termin możliwie bliski bo z miesiąca na miesiąc będzie trudniej:)Niestety w upały nie mogę prowadzić samochodu,ale są przecież pociągi!Właśnie wróciliśmy z kliniki gdzie podglądaliśmy naszą córkę.Ma dziewczyna krzepę;)Fikołki wychodzą jej przecudnie,a i rączkami macha nam za każdym razem.
                      A co do drugiej"ciężarówki" to już lada dzień będzie mamusią.Zołza pochwaliła się dopiero jakiś miesiąc temu!Tylko czekać nam pozostało na foty małego łobuziaka.
                      • jmx Re: po latach...ciemno wszędzie? 25.06.11, 15:44

Hej! Najszczersze gratulacje !! Ściskam ciepło Mamusię i Maleństwo :)
                        To będzie bardzo romantyczne dziecko :)

Tylko Tygryski tu brakuje....
                      • monnia3 Re: po latach...ciemno wszędzie? 06.07.11, 16:53
                        Witaj Maleństwo:)
                        czy córeczka już ogląda świat swoimi kolargolkami?
                        nie mogę się doczekać fotek od Was (Tygi milczy jak zakleta:/)
                        Kochana obyś była dobrym prorokiem...czekam z niecierpliwością ;)
                        buziole :*
                        • analityczka Re: po latach...ciemno wszędzie? 10.07.11, 14:55
                          Monniu na naszą córkę musisz jeszcze chwilę poczekać:)Jak się za bardzo nie pośpieszy to będzie po wakacjach.My też chętnie byśmy już ją mieli w domu,ale skoro to musi potrwać to zabijamy czas remontami.
                          Tygi milczy bo ma wiele obowiązków:)Jeśli korzystasz z Facebooka to tam można zobaczyć zdjęcia:)
                          Kiedy się widzimy????????:)
                          • monnia3 Re: po latach...ciemno wszędzie? 14.07.11, 09:15
                            Ostatnio mniej zaglądam na portale a na FC sporadycznie-ale wczoraj uczyniłam wyjątek :)
                            byłam, obejrzałam, slad zostawiłam :)
                            Kochane chciałabym sie spotkać z Wami ale nie sadze żeby to bylo realne w najbliższym czasie ze wzg na Was
                            poczekam sobie cierpliwie...ja juz jestem po obronach i mam czas
                            teraz tylko moje sprawy sa na I planie a nie szkola czy praca :)
    • samowolny Re: po latach...ciemno wszędzie? 06.06.11, 12:33
      oj bywało tu na forum swego czasu bardzo sympatycznie :) pozdrowionka
      • jmx Re: po latach...ciemno wszędzie? 25.06.11, 15:45

Oj bywało, bywało.... ;)
        • Gość: Viviene Re: po latach...ciemno wszędzie? IP: *.opera-mini.net 25.06.11, 16:43
          tylko koni żal...:)
          • hetacus Re: po latach...ciemno wszędzie? 03.07.11, 00:08
            Rzadko, bo rzadko, ale czasem tu wpadam :-) Miło znajome nicki odnotować... Fajne rozmowy się tu kiedyś odbywały... :-) Sentyment każe mi czasem tu luknąć :-)
            • samowolny Re: po latach...ciemno wszędzie? 04.07.11, 12:15
              hetacus napisał:

>......Sentyment każe mi czasem tu luknąć :-)

..mam tak samo jak TY ... :)
              • Gość: jmx sentyment... IP: *.opera-mini.net 09.07.11, 19:46
                ...to ciężka i nieuleczalna choroba.... na szczęście :D

Ściskam Was bardzo bardzo - gorąco jak przystało w letnie upały (których nie cierpię!!)
                Z niecierpliwością czekam na wieści od forumowych mam. Mi nie udało się założyć ani rodziny ani strony ale regularnie zakładam okulary więc.... ;)
                • analityczka Re: sentyment... 10.07.11, 14:58
                  JMX jesli chodzi o zakładanie okularów to jest to bardzo ważna i pożyteczna czynność:)Ja na ten przykład mam z tym wielki problem bo wiecznie gdzieś swoje porzucam i jak przychodzi co do czego to nic nie widzę:)
                  Pozdrawiam Cię serdecznie:)
                  • Gość: jmx Re: sentyment... IP: *.opera-mini.net 28.07.11, 20:42
                    Taaak.... Świat widziany wyraźnie i bez przekłamań to bardzo ważna sprawa :)
    • Gość: cal-neczka Re: po latach...ciemno wszędzie? IP: *.internetia.net.pl 04.07.11, 12:45
      Pozdrawiam "starą" kadrę. Faktycznie, mało tu znajomych.
      Jakby co to mam swoją stronę, którą kocham bardzo.
      Ba. I nawet można tam pisać komentarze i posty.
      Więc niektórzy zakładają rodziny, a niektórzy - strony ... :D
    • m_alina Re: po latach...ciemno wszędzie? 06.07.11, 13:58
      hihihi, uderz w stół a nożyce się odezwą.
      :) o jak miło Was powitać.
      Nie jest ciemno, ani głucho, ani wszędzie;)
    • larix31 Re: po latach...ciemno wszędzie? 15.07.11, 12:51
      ...:)
      jak miło coś takiego przeczytać po latach i zobaczyć te "sate" jakże sympatyczne nicki...:)))
      Pozdrawiam...
      • Gość: jmx Re: po latach...ciemno wszędzie? IP: *.opera-mini.net 28.07.11, 20:49
        :)))

No to wywoływania duchów ciąg dalszy - white.falcooooon, mandarynka, meg25...!!!
        • samowolny Re: po latach...ciemno wszędzie? 01.08.11, 12:00
          zabrzmiało niczym "apel poległych" :)

• Gość: jmx Re: po latach...ciemno wszędzie? IP: *.opera-mini.net 07.09.11, 20:55
            no no, tylko nie poległych! Zahedan stawił się na apel, a reszta??
            • apf Re: po latach...ciemno wszędzie? 26.12.11, 00:36
              Pozostanie zapisane i wypowiedziane: Jakież to dziwne denotacje, znaczenia nadają ludzie, ludziki, ludziska i taborety romantyzmowi. Bez rozkładu naturalnego [nóg], krzywej dzwonowej [członka] trudno jest to wyjaśnić, z tym że ta średnia wokoło której obcuje się romantycznie posunęła się za daleko dla wrażliwych.

Nie pozdrawiam z okazji świąt, świądu i uwiądu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka