Gość: opty Re: Dla kogo jest to forum? IP: *.tamu.edu 12.04.04, 12:01 hej Hmm przepraszam, za pierwszy list bez tresci. Mala wpadka z klawiszem ENTER. Dla kogo jest to forum? Czy pisza w nim ludzie samotni, smutni? Czy tez weseli. Jacy jestescie. Czy mozna sie do Was dolaczyc. Czy jestem wlasnie taki jak Wy. Szukam miejsca w siecie dla siebie - stad moje pytania. pozdrawiam opty Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Dla kogo jest to forum? 15.04.04, 13:10 Forum jest publiczne, czyli dla wszystkich, a nazwa forum sugeruję, że należałoby wypowiadać się w tematach "romantycznych", co nie jest tu regułą. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Opty, wróc :) 17.04.04, 00:54 To forum jest dla wszystkich i nie przejmuj się wpisem Calinki. Ona taka już jest i chyba nic jej nie zmieni. Wiele tu miłych i życzliwych, ciekawych osób, więc wróć i rozgość się. :) P.S. Mam nadzieję, że zajrzy tu i przeczyta wpisy innych osób. Dlatego zresztą "podciągam" wątek. I mam prośbę, w miarę możliwości "wyciągajcie" go do góry. :) Odpowiedz Link Zgłoś
spokofacio Re: Opty, wróc :) 17.04.04, 01:18 white.falcon napisała: > To forum jest dla wszystkich i nie przejmuj się wpisem Calinki. Ona taka już > jest i chyba nic jej nie zmieni. Wiele tu miłych i życzliwych, ciekawych osób, > więc wróć i rozgość się. :) Podpisuje sie pod Toba white.falcon. Opty tak grzecznie, kulturalnie tutaj zawital. Optym, wiekszosc ludzi tutaj jest zyczliwa innym. Szkoda ze znowu prostacki wpis calineczki czyni szkody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cal_____ka Re: Dla kogo jest to forum? IP: *.media4.pl 15.04.04, 14:31 To moze ja powiem. Forum jest dla debili. Bo jak mozna w kolko rozmawiac na ejden temat - nie ludzkie, anormalne, i niezyciowe. Wogole wszystkie forumy sa takie - nie ma takiego miejsca gdzie mozna pojsc i pogadac o wszystkim pokolei. Wszyscy musza wiec grac jak w zegarku - nikomu nie wolno sie wychylic poza temat - idiotyzm, najlepiej nadaje sie na lekcje polskiego. No wlasnie - ludzie takiego pokroju to sa - polonisci, teoretycy tak ogolnie ujmujac, bo kazdy normalny czlowiek jest inny. I co? Wiesz juz jaki jestes? Napewno pasujesz do pozostalych, tym sie nie martw. Musisz byc tragicznie usytuowany zyciowo i panicznie zdolowany - Witamy nastepnego forumowicza. Prosze o brawa Odpowiedz Link Zgłoś
krystymka Re: Dla kogo jest to forum? 15.04.04, 23:52 a kto Ci kaze tutaj przychodzic? Przeciez masz swoje prywatne Forum zalozone przez Ciebie "tylko dla quickly" . Odpowiedz Link Zgłoś
clickkey Re: Dla kogo jest to forum? 16.04.04, 02:20 Gość portalu: cal_____ka napisał(a): > To moze ja powiem. Forum jest dla debili. < A jakżeś Ty maturę zdała, bo teraz chwalisz się, że studiujesz, a nawet pisać po polsku nie umiesz. Twoja matura musiala słono kosztować Twoich rodziców, i jak widać, na wiele sie to nie zdało. Weź się za słownik ortograficzny i nie zaśmiecaj naszego języka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cal-ineczka Re: Dla kogo jest to forum? IP: *.media4.pl 17.04.04, 15:45 Jedyne czego nigdy w zyciu nie zrobie to sie nie pochwale z powodu studiowania - sam to sobie wymysliles. Do dupy te moje studia, ani pieniedzy z nich nie bedzie ani nic. Czas stracony i jeszcze mam sie tym szczycic, daruj sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
agnida dlaczego sie nazwalas "calineczka"??? 18.04.04, 14:39 czytajc Twoje wpisy dziwie sie ze wybralas sobie nick "calineczka" Absolutnie do Ciebie nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurocalinka Re: dlaczego sie nazwalas "calineczka"??? IP: *.media4.pl 01.05.04, 15:00 ktoś powiedział że lot-lot brzmi po murzyńsku, i zmieniłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _ania Re: Dla kogo jest to forum? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.04, 20:37 Cieszę się calinecko, że nie jestem taka normalna jak Ty i nie forumy a fora jak juz! Poza tym nie podoba ci się, to bywaj gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
kobbieta Re: Dla kogo jest to forum? 16.04.04, 00:10 Otworz sobie prywatne Forum otwarte - bedziesz mogla gadac o bzdurach typu jak zostac hakerem (za co Cie wywalili z Forum Komputerowego) Odpowiedz Link Zgłoś
etrade Re: Dla kogo jest to forum? 16.04.04, 02:32 Bardzo żałuję, że niejakiej cal-ineczki nie można wywalić z tego forum. Rozumu ma na pół cala, a za wszelką cenę chce się pokazać. Odpowiedz Link Zgłoś
dojrzalsza Re: Dla kogo jest to forum? 16.04.04, 14:14 szkoda calino ze odstraszylas potencjalnego forumowicza. Nie jestes romantyczna,to znajdz sobie gdzie indziej grono ludzi, ktore Tobie odpowiada Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Dla kogo jest to forum? dla wszystkich :-) 18.04.04, 03:45 Wystarczy zacząć pisać o dowolnej porze dnia/nocy "podłączając się" do jakiejkolwiek dyskusji, reszta przyjdzie z czasem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kredo0 Re: Dla kogo jest to forum? dla wszystkich :-) 18.04.04, 23:57 Opty nie wrocil, za to babsko o nicku calineczki nadal siedzi i pierdzi na tym Forum. Odpowiedz Link Zgłoś
abranight Re: Dla kogo..? dla wszystkich :-) 19.04.04, 10:10 Niezła jazda się tu wywiązała..i pomysleć, że wodniczce się oberwało - w porównaniu z tym!!! - za nic! Odpowiedz Link Zgłoś
polgebek Re: Dla kogo jest to forum? dla wszystkich :-) 30.04.04, 06:21 Forum to szczegolnie cenia sobie ludzie, ktorzy mieszkaja zagranica I nie maja styku z rodakami. Autor opty pewnie do takich nalezy. Oby tylko wrocil tutaj . Odpowiedz Link Zgłoś
harbour Re: Dla kogo jest to forum? dla wszystkich :-) 04.05.04, 04:56 up dla Opty Odpowiedz Link Zgłoś
gapka Re: Dla kogo jest to forum? dla wszystkich :-) 04.05.04, 05:32 i dla innych, ktorzy lubia tutaj pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
brytan do calki 29.04.04, 07:20 calka - przynosisz wstyd swojemu facetowi. Ja bym na jego miejscu dawno dal Ci kopa w du.e i bym sie Ciebie pozybl. Odpowiedz Link Zgłoś
olkablond Re: do calki 06.05.04, 07:50 brytan napisała: > calka - przynosisz wstyd swojemu facetowi. Ja bym na jego miejscu dawno dal Ci > kopa w du.e i bym sie Ciebie pozybl. W tym rzecz, że ona nie ma żadnego faceta i dlatego tak ja nosi. Odpowiedz Link Zgłoś