samowolny 21.04.04, 13:13 dobrze mi tak bo nikt nic odemnie nie chce, jestem przywalony robota to omijaja mnie łukiem . Niekiedy nadmiar pracy ma dobra strone medalu:))) tak mi dobrze że ... dobrze mi tak:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m_alina Re: dobrze mi tak 21.04.04, 13:19 O, to dobrze Ci tak, że dobrze Ci tak:) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: dobrze mi tak 21.04.04, 13:23 a niech go, że mu tak ;-) nieprawdaż Malinko ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: dobrze mi tak 21.04.04, 13:29 juz rozeszło sie , że dzisiaj do mnie bez kija lepiej nie podchodzić :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: dobrze mi tak 21.04.04, 13:57 No to zaryzykuję i zamiast kija podejdę do Ciebie z chłodnym piwkiem ! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: dobrze mi tak 21.04.04, 14:03 mandaryn_ka napisała: > No to zaryzykuję i zamiast kija podejdę do Ciebie z chłodnym piwkiem ! ;-) chłodne piwo przyjme zawsze a z kobiecych rak z jeszcze wieksza przyjemnością:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: dobrze mi tak 21.04.04, 14:24 To piwo podaję Ci w kuflu, na sobie mam taką sukienkę z obcisłym gosetem z którego u góry wypływa to i tamto...;-) No bo, chyba w takich warunkach i tak podane piwo mężczyźnie najlepiej smakuje...;-)? Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: dobrze mi tak 21.04.04, 14:28 mandaryn_ka napisała: > To piwo podaję Ci w kuflu, na sobie mam taką sukienkę z obcisłym gosetem z > którego u góry wypływa to i tamto...;-) > No bo, chyba w takich warunkach i tak podane piwo mężczyźnie najlepiej > smakuje...;-)? masz całkowitą racje co do piwa i co do "warunków" :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: dobrze mi tak 21.04.04, 13:29 oczywiście! Niech ma dobrze, jak mu tak dobrze i niech się dobrze ma:) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: dobrze mi tak 21.04.04, 13:31 a jak się pogorszy, to żeby nie pogorszyło się tak, żeby choć trochę dobrze nie było, tak jak teraz jest dobrze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: dobrze mi tak 21.04.04, 13:39 jak sie pogorszy to tylko na lepsze i dalej dobrze mu będzie jak dobrze jest teraz:) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: dobrze mi tak 21.04.04, 13:43 aby nam się tam samo układało, jak układa się jemu (nawet gdy się nie układa to i tak - prawdę mówiąc - układa się ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: dobrze mi tak 21.04.04, 13:47 jeszcze nigdy tak nie było żeby jakos nie było:) i kiedy się nie układa to się układa i dobrze jakoś jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: dobrze mi tak 21.04.04, 13:49 a poza tym: takich trzech jak nas dwóch to nie ma ani jednego ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: dobrze mi tak 21.04.04, 14:00 a dobrze Ci jest ? bez tego stanu ducha nie możesz tu wstępować ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: dobrze mi tak 21.04.04, 14:03 Z jednej strony... jest mi baaardzo dobrze:)), ale z drugiej strony... boli mnie gardło i mam temperaturę:( No i jak? Mogę zostać czy mam znikać? Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: dobrze mi tak 21.04.04, 14:09 meg25 napisała: > Z jednej strony... jest mi baaardzo dobrze:)), > ale z drugiej strony... boli mnie gardło i mam temperaturę:( > > No i jak? Mogę zostać czy mam znikać? ostań meg ja tez odstawiłem robote na chwil kilka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: dobrze mi tak 21.04.04, 14:16 jak założyciel wątku się zgadza to zostaję!:)) Dobrze, że złapałeś trochę odsapki! I tak Ci dobrze, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: dobrze mi tak 21.04.04, 14:24 meg25 napisała: > jak założyciel wątku się zgadza to zostaję!:)) > Dobrze, że złapałeś trochę odsapki! I tak Ci dobrze, prawda? tak dobrze mi..ja wogóle jestem raczej zadowolonym z zycia człekiem..bo żyje tak jak chce, a chce jak lubie wiec zyje jak lubie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: dobrze mi tak 21.04.04, 14:30 Wciąż do tego dążę i... chyba jestem coraz bliżej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: dobrze mi tak 21.04.04, 14:36 a widziśz, masz za swoje, dobrze Ci tak;) szczęśliwy człeku, który jesteś tym kim chcesz być:) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: dobrze mi tak 21.04.04, 14:22 meg25 napisała: > Z jednej strony... jest mi baaardzo dobrze:)), > ale z drugiej strony... boli mnie gardło i mam temperaturę:( > > No i jak? Mogę zostać czy mam znikać? zostań z nami foromantykami ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: dobrze mi tak 21.04.04, 14:25 Jeszcze chwilkę zostanę i zniknę! Muszę prędko zaszyć się w łóżeczku, bo o zwolnieniu nie ma mowy:( Poza tym muszę być zdrowa do niedzieli!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: dobrze mi tak 21.04.04, 14:27 no to kuruj się waćpani ;-) może gorąca kąpiel albo sauna Ci pomoże ??? Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: dobrze mi tak 21.04.04, 14:50 Wiedziałam, że mogę liczyć na Ciebie...:))) Miłego popołudnia Hetakusie! Pa, pa... Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: dobrze mi tak 21.04.04, 14:03 taki jeden jak nas trzech (już czterech) to dobrze ma i jeszcze mu lepiej mu bo wciąż lepiej mu:) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: dobrze mi tak 21.04.04, 14:11 bo to dobrze raz cztery do daje super dobrze!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: dobrze mi tak 21.04.04, 14:13 wciąż namnaża nam się dobrze mających się:) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: dobrze mi tak 21.04.04, 14:19 Przez pączkowanie... przecież wiosna!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: dobrze mi tak 21.04.04, 14:28 juz puszczam liście:) głowę wystawię do słońca to mi z niej słoneczniki wykwitną:) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: dobrze mi tak 21.04.04, 14:47 jakaś Ty teraz piękna:) jeszcze bardziej sliczna niż zwykle:) Meg, potrzebny chętny do pocałowania żaby - królewny, która siedzi bidulka w stawie u Pani dyrektor:) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: dobrze mi tak 21.04.04, 14:50 żabką nie ma sie co przejmować zapewne znajdzie sie jakis bocian :)) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: dobrze mi tak 21.04.04, 15:00 wywołałeś bociana z lasu:( porwał żabkę i zaniósł do gniazda i zamienił w bocianicę. Teraz siedzi uwięziona na tym słupie i wysiaduje wspólne jaja:) nie wiem co się z nich wylęgnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: dobrze mi tak 21.04.04, 15:03 szybko im poszło tak pomiedzy stawem a gniazdem i od razu jajka som:))) a wykluje sie napewno brzydkie kaczątko z którego powstanie piekny łabądek:))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: dobrze mi tak 21.04.04, 15:09 i łabądek w lesie spotka jelenia na rykowisku i razem pójdą do chatki na kurzej stopce skosztować pierniczków baby-jagi:) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: dobrze mi tak 21.04.04, 15:12 m_alina napisała: > i łabądek w lesie spotka jelenia na rykowisku i razem pójdą do chatki na kurzej stopce skosztować pierniczków baby-jagi:) i po drodze zgubi cizemke a przechodzacy czerwony kapturek znajdzie ja i zaniesie do dziewczynki z zapałkami która akurat bedzie z pszczółką maja jeść miód od kubusia puchatka:) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: dobrze mi tak 21.04.04, 15:15 i mądry przyjaciel Krzyś zaleci im wybrać się na bal zamiast Kopciuszka a po balu poszuka im dobrego doktora Ojboli coby ich wyleczył:) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: dobrze mi tak 21.04.04, 15:21 i ja tam byłem , miód i wino piłem i z tego powodu mało na oczy widziałem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: dobrze mi tak 21.04.04, 14:52 Wracając do domku będę się pilnie rozglądała, może się jakiś chętny bidulek nawinie!;)) Pa Malinko, do jutra!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: dobrze mi tak 21.04.04, 13:54 Ja też się dziś przywaliłam robotą... I aż mnie ręcę bolą w nadgrastkach, łokciach i ramionach. Cieszę się, że ręce nie mają więcej przegubów i stawów, bo te inne też by mnie pewnie bolały :-) Pozdrawiam zapracowanych i tych mniej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: dobrze mi tak 21.04.04, 13:59 Mandaryn-ko ! Czyżbyś nosiła jakieś ciężary ? Może jesteś pracownikiem fizycznym w jakimś porcie ? Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: dobrze mi tak 21.04.04, 14:04 Ooooj nieee, na szczęscie jestem tylko drwalem ;-) SAiedze sobie od rana do wieczora w lesie i macham no, tym...hmmm, kilofem ? Eee, nie chyba jakąś siekierka raczej ? No i ten mój reomatyzm :-( Bola mnie kości... Zobaczycie, że będzie lał deszcz! Zawsze mnie wcześniej bolą stawy... Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: dobrze mi tak 21.04.04, 14:07 mandaryn_ka napisała: > No i ten mój reomatyzm :-( > Bola mnie kości... > > Zobaczycie, że będzie lał deszcz! Zawsze mnie wcześniej bolą stawy... jakby to była prawda to by u mnie lało przez cały rok na okrągło:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: dobrze mi tak 21.04.04, 14:11 Ha, ha...;-) A wiesz, że mnie się to zawsze sprawdza ? Jak mnie łamie w gnatach, to na drugi dzień następuje zwrot w pogodzie ... Zastanawiam się, czy nie zacząć by dorabiać, jako barometr, albo jakiś meteorolog ;-) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: dobrze mi tak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.04, 14:11 " kto rano wstaje........ten leje jak z cebra" :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: dobrze mi tak 21.04.04, 14:15 A i Pani dyrektor też dobrze, witamy wśród borze mających się:) A jesli nawet trochę pada, to niech pada, co nam tam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: dobrze mi tak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.04, 14:18 Malinko, ukryjmy sie przed deszczem w tym "stawie co łupie", tam jest mokro i już nie zmokniemy :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: dobrze mi tak 21.04.04, 14:26 ok,wchodzimy do stawu:)) O, ile tu rybek kolorowych! A tam jest jeszcze coś....chyba żaba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: dobrze mi tak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.04, 14:37 to nie żaba, to królewna zwiała przed deszczem Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: dobrze mi tak 21.04.04, 14:44 bidulka;(( musi ją ktoś koniecznie pocałować, bo całkiem zmarnuje się w tym błocie:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: dobrze mi tak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.04, 14:59 Malinko, i my też nastawmy pyszczki do pocałunków, bo jak królewicz zacznie od królewny i jak nie zdąży wyhamować to i nam całus sie dostanie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: dobrze mi tak 21.04.04, 15:03 O nie, nie dam się wpuścić w maliny:) pocałuje i zmienię się w niewiadomoco:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: dobrze mi tak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.04, 15:09 masz rację, nie damy sie !!!!!!! przestało"lać jak z cebra", wyłazimy z tego stawu Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: dobrze mi tak 21.04.04, 15:12 wyłazimy z błotka:) umyjemy się rosą dla poprawy urody i ruszamy do... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: dobrze mi tak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.04, 15:20 ...do domu, komu w drogę temu trampki na nogę ! Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: dobrze mi tak 21.04.04, 15:29 komu w droge temu kompas coby azymut znalazł..a jak wiadomo azymut to kąt zawarty miedzy północą z kierunkiem marszu:) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: dobrze mi tak 21.04.04, 14:18 Przypomniał mi się kawał: Przychodzi facet do lekarza i mówi: Panie doktorze co noc śni mi się taki krasnoludek i pyta mnie przez sen: "lejemy". No a ja mu odpowiadam przez sen "lejemy". I jak rano wstaję to mam całe łóżko mam mokre. Lekarz mu radzi: jak się panu jeszcze raz przyśni ten krasnoludek, to niech mu pan odpowie, że "nie lejemy". No i wieczorem facet położył się spać. Śpi, spi i znów śni mu się krasnoludek, który go pyta "lejemy?". Facet ze stanowczością w głosie odpowiada krasnalowi" nie lejemy". A karasnal do faceta " no to sramy..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: dobrze mi tak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.04, 14:22 wnuczek mówi do babci, że chce sikać, na to babcia,źeby mówił troche "oględniej"np. że chce zagwizdać. W nocy wnuczek budzi babcię :babciu, czy mogę zagwizdać? tak, tak wnusiu, cichutko dziadkowi do ucha .. Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: dobrze mi tak 21.04.04, 14:23 zawsze intuicyjnie czułam, że trzeba się bać krasnoludków:) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: dobrze mi tak 21.04.04, 14:24 mandaryn_ka napisała: > Ooooj nieee, na szczęscie jestem tylko drwalem ;-) > SAiedze sobie od rana do wieczora w lesie i macham no, tym...hmmm, kilofem ? > Eee, nie chyba jakąś siekierka raczej ? > > No i ten mój reomatyzm :-( > Bola mnie kości... > > Zobaczycie, że będzie lał deszcz! Zawsze mnie wcześniej bolą stawy... Hmmmm, może zatem zmiana nazwy forum na "reumatica" ? Szkoda, że wczoraj nie napisałaś że jesteś drwalem ! Kupiłbym Ci w prezencie imieninowym piłę elektryczną do ścinania drzew ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: dobrze mi tak 21.04.04, 14:27 Eee, tam dla jednej obolałej mandarynki nie będziemy robili rewolucji w nazwie forum ;-) Ano szkoda, taka piła bardzo by mi ulepszyła życie...;-) Zmykam do pracki Hetacusie. pa, pa wszystkim :-) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: dobrze mi tak 21.04.04, 14:06 pozdrawiam Mandarynkę:) Nie gimnastykuj się tak bardzo, zrób przeciąg i spokój:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: dobrze mi tak 21.04.04, 14:08 Oj od tego przeciągu mnie w kościach łamie ... Pozdrawiam Cię Malinko ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: dobrze mi tak 21.04.04, 14:10 mandaryn_ka przeciagi sa zdradliwe..i uważaj abyś nie była "wystawiona do wiatru":)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: dobrze mi tak 21.04.04, 14:12 Ta est ! Panie generale! Wedle rozkazu! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: dobrze mi tak 21.04.04, 14:45 Takie zycie-czasem trzeba popracowac,a nie calymi dniami "wisiec" na FR;))) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: dobrze mi tak 21.04.04, 14:53 arieska napisała: > Takie zycie-czasem trzeba popracowac,a nie calymi dniami "wisiec" na FR;))) wierz tancze przy rurce w barze dla gejów i miedzy występami zaglądam na FR:))) Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: dobrze mi tak 21.04.04, 15:34 samowolny napisał: > wierz tancze przy rurce w barze dla gejów i miedzy występami zaglądam na FR:))) Hehe,jak widze mozna polaczyc prace,hmm,fizyczna z rozrywkami intelektualnymi;))) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: dobrze mi tak 21.04.04, 17:04 Podobno każdy w życiu dostaje to na co zasłużył. A dobrze Ci tak!!! ;-) samowolny napisał: > dobrze mi tak bo nikt nic odemnie nie chce, jestem przywalony robota to > omijaja mnie łukiem . Niekiedy nadmiar pracy ma dobra strone medalu:))) > tak mi dobrze że ... dobrze mi tak:) Odpowiedz Link Zgłoś