ka_27 30.04.04, 08:27 Już jutro będzie ważna data 1 maja wydarzenie Polska w struktury Unii Europejskiej wejdzie :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ka_27 Unia Europejska 30.04.04, 08:33 Wiwat, wiwat pierwszy maja! Wiwat, wiwat Kołłątaj! :-) To była tylko informacja :-) Odpowiedz Link Zgłoś
friendly_animal Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 08:36 Nawet bym się pocieszyła ale właściwie nie wiem co z tego wynika...:( Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 08:40 mam to gdzieś zawsze byłem przeciw Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 08:46 socjalizm, setki zbędnych i idiotycznych przepisów, podatki, podatki, podatki. Ostatnio bodaj Verheugen powiedział, że w nowowstepujących krajach podatki są za niskie ! Odpowiedz Link Zgłoś
friendly_animal Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:01 Czyli mam rację, żę się nie cieszę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:08 naturalnie, że masz racje ;-) przeczytałem właśnie dzisiaj depeszę PAP, że juz za 40 lat nasz poziom zycia będzie taki w starej Unii. Problem tylko w tym, że przed rokiem to miało byc 30 lat.... . Ale i tak obie są fałszywe :-( Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:10 juz za 40 lat??? Hetacusie, moze dozyjemy??? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:14 obawiam się Trollinko, że za jakiś czas to będzie troche więcej niż 40 lat ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:17 watpisz, ze dozyjemy? Hetacusie wiecej wiary w lepsze jutro :)) jak to kiedys pan Millewr powiedział ;)0 Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:19 ech, lepiej żyć moją ulubioną dewizą z Mrożka: "bawmy się, bo nie wiadomo czy świat potrwa jeszcze 2 tygodnie" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:20 masz racje :)) nie wiadomo czy dozyjemy jutra i całej tej Unii ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tresca Re: Unia Europejska :-) 12.05.04, 14:22 hetacus napisał: > ech, lepiej żyć moją ulubioną dewizą z Mrożka: "bawmy się, bo nie wiadomo czy > świat potrwa jeszcze 2 tygodnie" ;-) ale z pwodu terroyzmu a nie Uni Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:07 Jutro z unijnej bazy danych wykreślą wszystkich Polaków, którzy dostali misie ewentualnie inne zwierzątka, zabraniajace wjazdu z powodu nielegalnego pobytu. To zdaje się dobra wiadomośc, tak samo jak ta , że ustali tez dopuszczalny poziom halasu wydawany przez kosiarki, zeby unikać burd sąsiedzkich; gorsza jest taka, że od jutra jabłka sprzedawane w sklepach muszą mieć średnicę minimalną 55 mm:-) Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 10:18 zarty zartami ale nie sama biurokracja unia stoi. w polsce tez jest pelno bzdurnych przepisow, jak rowniez rozbudowanej administracji. ja tam wierze ze bedzie lepiej. i ciesze sie ze wchodzimy do Unii. Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 10:39 Żart żartami, ale UE akurat administracją stoi. Naszej jest raczej daleko do unijnej. Może dlatego jesteśmy do wejścia przygotowani nie najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 12:08 co tak cicho? Poszliście już do tej unii? Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:01 Ja też nie czuję żadnej radości z tym związanej...I jakoś czarno widzę to nasze członkowstwo w EU. Odpowiedz Link Zgłoś
friendly_animal Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:05 A może nie będzie tak źle...Nie takie rzeczy przeżyliśmy...Co prawda tutaj trochę gorzej bo na własne życzenie... Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:11 Może nie będzie tak źle... Choć, gdy się sięgnie do historii, to żadne unie, sojusze, pakty, nie przyniosły Polsce oczekiwanych korzyści. Przeciwnie, korzystali z nich inni kosztem naszego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:13 mandaryn_ka napisała: > Może nie będzie tak źle... > Choć, gdy się sięgnie do historii, to żadne unie, sojusze, pakty, nie > przyniosły Polsce oczekiwanych korzyści. Przeciwnie, korzystali z nich inni > kosztem naszego kraju. jakoś przeżylismy Hitlera, Stalina, Millera, przeżyjemy także Leppera i Unie Europejską... Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:15 A po Lepperze nastanie era Bubla ;-). Pamiętacie wybory prezydenckie dwie, czy trzy kadencje wstecz? Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:16 buble to mamy cały czas:-) mandaryn_ka napisała: > A po Lepperze nastanie era Bubla ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:18 Ooooj tak ! :-) Ale teraz będzie nas kontrolować niemiecka dokładność :-) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:21 przerabiam te dokładność już jakiś czas u siebie w pracy. Ta dokładność często wiąże ręce (niestety). Wszystko musi być "umocnione" pismem, które musi troszke poleżeć, a to opóxnia bieg wielu spraw. Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:18 mandaryn_ka napisała: > A po Lepperze nastanie era Bubla ;-). Pamiętacie wybory prezydenckie dwie, czy > trzy kadencje wstecz? ha, ha, ale on wtedy dostał mniej głosów w wyborach niż zebrał podpisów poparcia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:21 Oj Hetacusie, naród polski ma bardzo przewrotną naturę. Z Leppera też się kiedyś naśmiewali, a teraz widzisz co się dzieje ? "Koooniec świaaata" - jakby powiedział Pan Popiołek z filmu "Dom";-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:27 A kto ma rację temu proszę postawić kolację ! ;-) Ciekawe, czym mnie dziś poczęstujesz ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:31 proszę bardzo - pyzy dla Pani ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:36 Ha, ha... Hmmm, cóż za wykwintne danie. O i to z mięsem i z kapustą - moje ulubiooone! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:40 Ha, ha... Jeszcze mi powiedz, że to są takie z poprzedniego dnia, odgrzewane na patelni z przypieczoną skórką...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:15 Dopóki polska klasa pseudopolityczna będzie myślala wylącznie o sobie, to w tym kraju nigdy lepiej nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:18 każde grabie grabią zawsze w kierunku "do siebie", więc nie można czegoś innego się spodziewać. Obawiam się, że nie zmieni sie na lepsze ani za 30 ani 40 ani 50... lat. Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:22 wiec pewnie nie ma liczyc, ze dozyjemy lepszych czasów :(( Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:26 nie ma na co liczyć, że dadzą nam coś za nic i jeszcze po główce pogłaszczą biedny uciemiężony polski naród. Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:28 Przeciez wyjezdajac zagranice i tak bedziemy czarna siła robocza :(( jedyny plus to to, ze jest wiecej stypendiów :) Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:29 jak my się nadal za taki będziemy uważac sami, to g... osiagniemy. Własną mentalność też trzeba zmienic. m_alina napisała: > nie ma na co liczyć, że dadzą nam coś za nic i jeszcze po główce pogłaszczą > biedny uciemiężony polski naród. Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:32 mozemy sobie zmieniać mentalność 100 razy na dobę. Sąsiedzi i tak traktują nas jak ęepaków i niedorozwojów:) A prywatnie to już nawet całkiem nas lubią, lubią się z nami bawić, podoba im sie nasza fantazja:) Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:37 mowie o naszym mysleniu typu -jakos to bedzie m_alina napisała: > mozemy sobie zmieniać mentalność 100 razy na dobę. Sąsiedzi i tak traktują nas > jak ęepaków i niedorozwojów:) > A prywatnie to już nawet całkiem nas lubią, lubią się z nami bawić, podoba im > sie nasza fantazja:) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:40 słuszna racja - jakos to samo nie będzie. Trzeba będzie sobie nieźle zapracować na uznanie i szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:41 a to nie słyszałas, ze praca najwyzsza wartoscia???;)) Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:43 yyy pomyliłaś chyba epoki:-) troll16 napisała: > a to nie słyszałas, ze praca najwyzsza wartoscia???;)) Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:47 troche wiecej optymizmu, kolezanko:-) troll16 napisała: > kto wie czy to nie wróci... Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:50 Jestem realistyczna optymistka, bez dozy pesymizmu, a wiec sama radosc ze mnie przebija ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:51 znaczy bez idealów na bruku? twardo po ziemi? Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:52 z ideałami, z ideałami, ale twardo usadzonymi w kieszeni by nie wyskakiwałuy kiedy nie powinny :) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:44 Trollimko, pracuj, pracuj a garb Ci sam wyrośnie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:45 :)) a pewnie Malinko niegarbata :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:23 No to musimy poczekać jeszcze ze dwa pokolenia, aż politykierzy z UB-ecką przeszłością ustąpią miejsca swym wnukom :-) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:25 jakos mi sie nie chce wierzyc, ze kiedys bedzie dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:37 Ale wiara góry przenosi :-) i baardzo poprawia samopoczucie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:39 poprawic samopoczucie to mi moze dzisiaj- czekolada :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:44 A mnie kawa, którą właśnie piję :-) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:46 a co do kawy? :))) - spytała Trollinka, najwiekszy łasuch w UE ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:10 polegać można tylko na sobie, łączenie nadziei, że będzie nam lepiej dzieki komuś dawało zawsze opłakane rezultaty, nie inaczej bedzie teraz... Witaj Mandarynko :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:14 Tak, to w myśl zasady: " umiesz liczyć ? - Licz na siebie " Witaj Hetacusie ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:15 o właśnie, tylko siebie (na ogół) można być pewnym :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:17 Ooooj... Nie zgodzę się z tym do końca :-) "Wiemy o sobie tyle, ile nas sprawdzono" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:24 Ach...cóż za szwajcarska precyzja ! ;-) Jak zwykle muszę Ci przyznać rację ! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:28 Ha, ha, ha ! Bo ja poprostu grzeczna dziwczynka jestem i nie lubię się kłócić ...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:30 a miły i układny chłopiec i nie wszczynam kłótni z dziewczynkami i nawet za warkocze nie ciągnę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:35 Ha, ha, ha jak ja Cię lubię... No cóż, zatem jestem przekonana, że dobrana będzie z nas para! Tylko obiecaj, że nie będziesz na mnie skarżył, ani mazał po moich zeszytach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:40 Ja Ciebie też, a na dowód tego będę nosił Twój tornister ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:41 certyfikat bezpieczenstwa unijny na tornister masz? hetacus napisał: > Ja Ciebie też, a na dowód tego będę nosił Twój tornister ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:43 A ja będę Ci kibicować na meczach koszykówki ;-)I głooośno będę piszczeć He--ta- cus !! Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:05 A ja jutro ide do kina i do jakies vege knajpki :)) cała ta Unie mam gdzies :)) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:11 i słusznie Trollinko ;-) ja żeby być w odpoweidnim klimacie jutro obejrzę sobie jakis film socrealistyczny ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:16 kiedys byłam baardzo za Unia- cała ta propaganda naszego rzadu niezle mnie omamiła. W zeszłym semestrze miałam na uczelni taki przedmiot- współczesne problemy Europy- nawet tam nas agitowali :(( Teraz moze nie jestem przeciwniczka, ale patrze na wszystko troche bardziej sceptycznie- przeraza mnie globalizacja i nie wiem czemu przypomina mi to za bardzo dominacje ZSRR w swoim czasie. Jednakze mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze :) Ostatnio spytali mnie jacys dziennikarze GW w centyum Wawy jak bede sie czuła jako obywtelka Europy? odpowiedziałam, ze jestem Europejka, a nie Azjatka a wiec bede czuła sie tak samo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:21 Ładnie im odpowiedziałaś , brawo ;-) Ja stałem się gorącym przeciwnikiem Unii w dość dziwny sposób. Kiedyś miałem okazję uczęszczać na poważne półroczne szkolenie dot. UE w ramach programu Tempus. Jak się zorientowałem czym ta Unia jest, jak zacząłem czytać tony rozporządzeń, uregulowań, dyrektyw to ogarnęło mnie przerażenie. A egzamin wtedy zdałem świetnie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:24 Wroga tez trzeba poznac zeby umiec z nim walczyc :)) dzienikarze GW bardzo sie zdziwili i łypneli na mnie spod oka :)) pewnie mysleli, ze powiem jak bardzo sie ciesze, ze WRESZCIE bede Europejka ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:26 to trzeba była dziennikarzy zapytać kim sie oni do tej pory czuli:-) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:29 no jak to Amerykanami, Azjatami... napewno nie Europejczykami :)) Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:33 oni to sie czasem zachowują, jakby z Księżyca spadli, a nie urodzili sie w tym kraju i na tym kontynencie troll16 napisała: > no jak to Amerykanami, Azjatami... napewno nie Europejczykami :)) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:37 kompletny kretynizm- na takich ludzi chyba nie ma rady... Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:29 mnie zaczepili rok temu 11 listopada ludzie z lokalnej TV. Zapytali czym jest dla mnie święto niepodległości. Odpowiedziałem, że czymś ważnym teraz, kiedy wszelkimi sztuczkami, sposobami wpycha sie nas do UE. Grzecznie podziękowali, a ja byłem pewien, że moja wypowiedź nie ukaże sie w programie informacyjnym i miałem rację. Były inne wypowiedzi, takie ogólnikowe bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:32 Pewnie, tych co wystaja poza ogół, co wychylaja głowe, trzeba schowac i w zadnym wypadku nie pokazywac- jednomyslnosc narodu????- cos mi to przypomina... Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:33 takie lektury mi się przypominają czasami: 1. Orwell - "Rok 1984" 2. A. Huxley - "Nowy, wspaniały świat" Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:37 zgadza się, chociaż ostatnio ponoć są podejrzenia, że ta koncepcja została wyrażona przez Reymonta w "Buncie" i "folwark" jest plagiatem, chociaż nie wiem czy Orwell mógł go znać. "Bunt" właśnie się ukazał na rynku i chyba to przeczytam... Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:38 :)) trafne skojarzenia :) Big Brother po polsku... Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:22 To tylko my się Azjatami nie czujemy, ci w unii zdarza sie, ze mysla, ze my jeszcze nie doroslismy do teorii Darwina troll16 napisała: > Ostatnio spytali mnie jacys dziennikarze GW w centyum Wawy jak bede sie czuła > jako obywtelka Europy? odpowiedziałam, ze jestem Europejka, a nie Azjatka a > wiec bede czuła sie tak samo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:27 Przeciez w Stanach to norma, ze nie wiedza, ze Polska lezy w Europie :(( Odpowiedz Link Zgłoś
taka_tam Re: Unia Europejska :-) 30.04.04, 09:06 Ka, jaka ważna data? Nie przesadzasz trochę? Sugeruję odrobinę dystansu i lektury niezależnych mediów, a nie łykanie papki serwowanej wszędzie na okrągło... A przy okazji życzę udanego weekendu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: MOżę ktoś jednak szepnie coś optymistycznego? 30.04.04, 09:38 ładna pogoda:-) friendly_animal napisała: Odpowiedz Link Zgłoś
friendly_animal Re: MOżę ktoś jednak szepnie coś optymistycznego? 30.04.04, 09:40 No właśnie i są szanse,że do jutra się utrzyma:)I do ue wkroczymy tak słonecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: MOżę ktoś jednak szepnie coś optymistycznego? 30.04.04, 09:42 dobra, zamiast gwiazdek na unijne flagi naszywamy slonca:-) friendly_animal napisała: > No właśnie i są szanse,że do jutra się utrzyma:)I do ue wkroczymy tak > słonecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: MOżę ktoś jednak szepnie coś optymistycznego? 30.04.04, 09:43 popieram pomysł, uwielbiam słoneczka :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
friendly_animal Re: MOżę ktoś jednak szepnie coś optymistycznego? 30.04.04, 09:47 TAK:) to jest pomysł, radosne słoneczka...tylko czy to nie będzie jednak fałszowanie rzeczywistości?;) Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: MOżę ktoś jednak szepnie coś optymistycznego? 30.04.04, 09:48 rzeczywistosć jest za oknem, a tam słonce:-) Odpowiedz Link Zgłoś
friendly_animal Re: MOżę ktoś jednak szepnie coś optymistycznego? 30.04.04, 09:51 No tak...poddaję się wymachując unijną flagą w słoneczka:) Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: MOżę ktoś jednak szepnie coś optymistycznego? 30.04.04, 09:52 Tylko nie tak wiernopoddanczo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
friendly_animal Re: MOżę ktoś jednak szepnie coś optymistycznego? 30.04.04, 10:10 Ależ skąd, jestem istotą feminizującą:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: MOżę ktoś jednak szepnie coś optymistycznego? 30.04.04, 09:49 nad trzeba by sie powaznie zastanowic :) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: MOżę ktoś jednak szepnie coś optymistycznego? 30.04.04, 09:41 Maj to najpięknieszy miesiąc w roku...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
friendly_animal Re: MOżę ktoś jednak szepnie coś optymistycznego? 30.04.04, 09:45 a, że będzie się teraz tak kojarzyć trohę nie tego to inna sprawa prawda?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: MOżę ktoś jednak szepnie coś optymistycznego? 30.04.04, 09:57 Czemu ma się kojarzyć trochę "nie tego" ? Mnie tam zawsze maj kojarzy się z kwitnącymi kasztanami, jabłoniami, konwaliami, kaczeńcami, śpiewem słowików, skowronów, błyszczącym, szemrającym leśnym strumykiem. No i z tym cudownym rześkim zapachem, podmuchem lekkiego wietrzyku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
friendly_animal Re: MOżę ktoś jednak szepnie coś optymistycznego? 30.04.04, 10:11 No bo tak unijnie,hm? Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: MOżę ktoś jednak szepnie coś optymistycznego? 30.04.04, 09:46 I niedługo patrzeć, bzy zakwitną:))I w maju ludzie się łatwiej zakochują:))) Odpowiedz Link Zgłoś
friendly_animal Re: MOżę ktoś jednak szepnie coś optymistycznego? 30.04.04, 09:49 O tym nie pomyślałam...powiększy nam się grono potencjalnych kandydatek i kandydatów do ulokowania uczuć...I miłość będzie kwitła bez granic:) Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: MOżę ktoś jednak szepnie coś optymistycznego? 30.04.04, 09:50 bez paszportu na granicy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: MOżę ktoś jednak szepnie coś optymistycznego? 30.04.04, 09:52 czyli.... idzie lepsze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: MOżę ktoś jednak szepnie coś optymistycznego? 30.04.04, 09:54 wolna miłosc, wolne przekraczanie granic- istny swiat bez barier :)) Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: MOżę ktoś jednak szepnie coś optymistycznego? 30.04.04, 09:55 OPTY - MISTYCZNIE:-) troll16 napisała: > wolna miłosc, wolne przekraczanie granic- istny swiat bez barier :)) Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: MOżę ktoś jednak szepnie coś optymistycznego? 30.04.04, 09:54 Jutro pojdzie w pochodzie?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: MOżę ktoś jednak szepnie coś optymistycznego? 30.04.04, 09:55 zdecydownie NIE pójdzie:)) Ale na piękny maj, słoneczko, bzy i miłość napewno się załapie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: MOżę ktoś jednak szepnie coś optymistycznego? 30.04.04, 10:00 jak nie pojdzie, to na leżak i buzię do slonca:-) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: MOżę ktoś jednak szepnie coś optymistycznego? 30.04.04, 10:06 z miłą chęcią tak zrobi:))i nabierze sił do "bycia" w UE:)) Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: MOżę ktoś jednak szepnie coś optymistycznego? 30.04.04, 10:11 ne ne - nie do bycia, do życia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: MOżę ktoś jednak szepnie coś optymistycznego? 30.04.04, 10:13 juz sie poprawiam - do życia sił nabierze:)) i moze sie jeszcze przy tym opali na leżaczku:)) Odpowiedz Link Zgłoś
krystymka Re: MOżę ktoś jednak szepnie coś optymistycznego? 04.05.04, 07:52 pewnie ze idzie! Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: MOżę ktoś jednak szepnie coś optymistycznego? 30.04.04, 10:00 I będziemy biegały w zwiewnych sukienkach, w wiankach na głowach, stąpając bosymi stopami po majowej rosie...Ach...rozmarzyłam się :-) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: MOżę ktoś jednak szepnie coś optymistycznego? 30.04.04, 10:06 Mandarynko, to juz niedługo....jutro juz maj:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kadka Re: MOżę ktoś jednak szepnie coś optymistycznego? 06.05.04, 08:51 ja tylko dodam swoje "huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cal-ineczka oj Uniści, Uniści........ IP: *.media4.pl 30.04.04, 12:13 ....................../´—/) ....................,/—../ .................../..../ ............./´—/'...'/´——`·¸ ........../'/.../..../......./¨—\ ........('(...´...´.... —~/'...') .........\.................'...../ ..........''...\.......... _.·´ ............\..............( ..............\.............\.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cal-ineczka tak mi sie wydaje, że lepsze jutro było wczoraj IP: *.media4.pl 30.04.04, 20:31 Odpowiedz Link Zgłoś
krawatko do Cal 01.05.04, 00:39 i co? Ten rysunake jeszcze raz udawadnia ze kultury Ci brak. Ty pasozytujesz na rodzicach - dojrzala nienajmlodsza kobieta! Unia otworzy droge dla mlodych, ktorzy chca pracowac i maja dume nie objadac rodzicow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurocalinka Re: do Cal IP: *.media4.pl 01.05.04, 14:57 nie pasozytuje na rodzicach, raczej odwrotnie. Skad wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
krawatko Re: do Cal 02.05.04, 00:38 Gość portalu: eurocalinka napisał(a): > nie pasozytuje na rodzicach, raczej odwrotnie. > Skad wiesz? Z Twoich wypowiedzi ze tylko studiujesz (i nic innego nie robisz)i mieszkasz z rodzicami. PS oj nieladnie mowic o rodzicach ze na Tobie pasozytuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cal Re: do Cal IP: *.media4.pl 03.05.04, 18:59 no wlasnie krawatku, zejdz z moich rodzicow, ja ich obgadywac nie bede, chocby niewiem co. Pozatym wcale nie chce rozwiazywac tu swoich problemow. Nie narzucaj mi takich tematow, bo ostrzegam, one sa bardzo nieprzyjemne i nie romantyczne Zatem koniec tematu moi mili. Odpowiedz Link Zgłoś