IP: *.bielsko.dialog.net.pl 28.02.02, 15:19
...czy można kogoś kochać do szaleństwa po 5 tyg. bycia ze sobą? Co o tym myślicie?
Pozdrawiam wszystkich
Obserwuj wątek
    • Gość: oak Re: 5 tygodni IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.02, 15:24
      Gość portalu: 18-tka napisał(a):

> ...czy można kogoś kochać do szaleństwa po 5 tyg. bycia ze sobą? Co o tym myśli
      > cie?
      > Pozdrawiam wszystkich

... a możesz sprecyzować to BYCIE ????
      • Gość: 18-tka Re: 5 tygodni IP: *.bielsko.dialog.net.pl 28.02.02, 15:47
        Spędzamy ze sobą każdą wolną chwilę, bardzo dużo rozmawiamy na KAŻDY temat jaki nam się nasunie na myśl a przy tym często się okropnie ubawimy i uśmiejemy tak, że mnie brzuch boli... oczywiście wymieniamy się też poglądami na poważne (czasem nawet bardzo poważne) tematy. Rozumiemy się bez słów - dosłownie! Bardzo często zdarza nam się pomyśleć lub powiedzieć dokładnie to samo. Już przy pożegnaniu tęsknimy za sobą. Nie możemy wytzymać bez siebie jednego dnia...
    • Gość: Emi Re: 5 tygodni IP: 157.25.86.* 28.02.02, 15:30
      nie można to za mało czasu na miłość, ale wystarczająco dużo na szaleńcze
      zakochanie
    • kini Re: 5 tygodni 28.02.02, 15:34
      To jest zakochanie. Miłość przychodzi później.
    • kropka! Re: 5 tygodni 28.02.02, 15:35
      nie, kochać kogoś po tak krótkim czasie nie można, nie jest to możliwe, uczucie
      przychodzi dopiero z czasem, można natomiast być zauroczonym, zafascynowanym..
      poza tym , o jakim byciu tu mowa...5 tyg.to bardzo mało czasu.
      • ja_nek Re: 5 tygodni 28.02.02, 16:04
        Zakochać się po uszy można bardzo szybko, sęk w tym, żeby to przekuć później w
        miłość.

Pozdrowienia
        Janek
    • mary_ann Re: 5 tygodni 28.02.02, 17:03
      Podpisuje sie pod Jankiem (życząc trwałości szczęścia:)))
    • Gość: mw Re: 5 tygodni IP: *.chello.pl 28.02.02, 19:39
      Można. Oczywiście, że można.
      Do szaleństwa i jeszcze bardziej.
      Kochaj i szalej
      szalej i kochaj
      kochaj i szalej
      kochaj
      szalej :) !

tez Cie pozdrawiam
      mw
    • hal9000 Re: 5 tygodni 01.03.02, 00:01
      Gość portalu: 18-tka napisał(a):

> ...czy można kogoś kochać do szaleństwa po 5 tyg. bycia ze sobą? Co o tym myśli
      > cie?
      > Pozdrawiam wszystkich

To przywilej Twojego wieku :-)
      • red_aries Re: 5 tygodni 01.03.02, 12:42
        można sie zakochac do szalenstwa po 5 godzinach bycia ze sobą i nie moc sie odkochac przez 5 lat!!! wszystko sie może
        zdarzyc; no przynajmniej mnie:))))
        • tessfc Re: 5 tygodni 01.03.02, 16:39
          red_aries napisał(a):

> można sie zakochac do szalenstwa po 5 godzinach bycia ze sobą i nie moc sie odk
          > ochac przez 5 lat!!! wszystko sie może
          > zdarzyc; no przynajmniej mnie:))))

Red aries , masz całkowita racje , ja dodam do tego, że mozna poznac sie w
          Prima Aprilis , zakochac od pierwszego wejrzenia i przezyc ze soba ponad
          dwadzieścia lat, aż do śmierci!
          • red_aries Re: 5 tygodni 01.03.02, 17:59
            mam nadzieje, ze spotkam kiedys kogos, z kim bede chciala byc az do smierci...
            jak na razie cwicze zestaw pt "Zuraw i czapla" a latka lecą, oj lecą...:)))

tessfc napisał(a):

>
            > Red aries , masz całkowita racje , ja dodam do tego, że mozna poznac sie w
            > Prima Aprilis , zakochac od pierwszego wejrzenia i przezyc ze soba ponad
            > dwadzieścia lat, aż do śmierci!

• tessfc Re: 5 tygodni 04.03.02, 13:23
              red_aries napisał(a):

> mam nadzieje, ze spotkam kiedys kogos, z kim bede chciala byc az do smierci...
              > jak na razie cwicze zestaw pt "Zuraw i czapla" a latka lecą, oj lecą...:)))
              >
              > tessfc napisał(a):
              >
              > >
              > > Red aries , masz całkowita racje , ja dodam do tego, że mozna poznac sie
              > w
              > > Prima Aprilis , zakochac od pierwszego wejrzenia i przezyc ze soba ponad
              > > dwadzieścia lat, aż do śmierci!
              >

Nie martw sie ! trzeba próbować , zeby znależć tę jedyna wymarzona milośc ,taka
              na cale zycie a wtedy " to jakby padal deszcz , najdrobniejszy deszczyk w ktorym
              idziesz i nie wiesz ze pada a potem czujesz zes przemokl do samego serca...."
              Nawet jezeli to tylko romans i wydaje ci sie ze jestes zakochana to sprobuj
              zaczerpnac z niego wszystko to co najlepsze , energie , czulosc , optymizm ,
              chec do zrobienia czegos ze swoim zyciem , zadbaj o siebie , zawsze mozna zrobic
              to dla siebie. Nie warto uzalac sie nad stracona miloscia , widocznie nie byla
              tego warta zeby poswiecac jej cala siebie.
              Dla kazdej milosci warto zyc , bo bez niej to tylko egzystencja!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka