Gość: 18-tka IP: *.bielsko.dialog.net.pl 28.02.02, 15:19 ...czy można kogoś kochać do szaleństwa po 5 tyg. bycia ze sobą? Co o tym myślicie? Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oak Re: 5 tygodni IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.02, 15:24 Gość portalu: 18-tka napisał(a): > ...czy można kogoś kochać do szaleństwa po 5 tyg. bycia ze sobą? Co o tym myśli > cie? > Pozdrawiam wszystkich ... a możesz sprecyzować to BYCIE ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 18-tka Re: 5 tygodni IP: *.bielsko.dialog.net.pl 28.02.02, 15:47 Spędzamy ze sobą każdą wolną chwilę, bardzo dużo rozmawiamy na KAŻDY temat jaki nam się nasunie na myśl a przy tym często się okropnie ubawimy i uśmiejemy tak, że mnie brzuch boli... oczywiście wymieniamy się też poglądami na poważne (czasem nawet bardzo poważne) tematy. Rozumiemy się bez słów - dosłownie! Bardzo często zdarza nam się pomyśleć lub powiedzieć dokładnie to samo. Już przy pożegnaniu tęsknimy za sobą. Nie możemy wytzymać bez siebie jednego dnia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emi Re: 5 tygodni IP: 157.25.86.* 28.02.02, 15:30 nie można to za mało czasu na miłość, ale wystarczająco dużo na szaleńcze zakochanie Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: 5 tygodni 28.02.02, 15:34 To jest zakochanie. Miłość przychodzi później. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: 5 tygodni 28.02.02, 15:35 nie, kochać kogoś po tak krótkim czasie nie można, nie jest to możliwe, uczucie przychodzi dopiero z czasem, można natomiast być zauroczonym, zafascynowanym.. poza tym , o jakim byciu tu mowa...5 tyg.to bardzo mało czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: 5 tygodni 28.02.02, 16:04 Zakochać się po uszy można bardzo szybko, sęk w tym, żeby to przekuć później w miłość. Pozdrowienia Janek Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ann Re: 5 tygodni 28.02.02, 17:03 Podpisuje sie pod Jankiem (życząc trwałości szczęścia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: 5 tygodni IP: *.chello.pl 28.02.02, 19:39 Można. Oczywiście, że można. Do szaleństwa i jeszcze bardziej. Kochaj i szalej szalej i kochaj kochaj i szalej kochaj szalej :) ! tez Cie pozdrawiam mw Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: 5 tygodni 01.03.02, 00:01 Gość portalu: 18-tka napisał(a): > ...czy można kogoś kochać do szaleństwa po 5 tyg. bycia ze sobą? Co o tym myśli > cie? > Pozdrawiam wszystkich To przywilej Twojego wieku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
red_aries Re: 5 tygodni 01.03.02, 12:42 można sie zakochac do szalenstwa po 5 godzinach bycia ze sobą i nie moc sie odkochac przez 5 lat!!! wszystko sie może zdarzyc; no przynajmniej mnie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tessfc Re: 5 tygodni 01.03.02, 16:39 red_aries napisał(a): > można sie zakochac do szalenstwa po 5 godzinach bycia ze sobą i nie moc sie odk > ochac przez 5 lat!!! wszystko sie może > zdarzyc; no przynajmniej mnie:)))) Red aries , masz całkowita racje , ja dodam do tego, że mozna poznac sie w Prima Aprilis , zakochac od pierwszego wejrzenia i przezyc ze soba ponad dwadzieścia lat, aż do śmierci! Odpowiedz Link Zgłoś
red_aries Re: 5 tygodni 01.03.02, 17:59 mam nadzieje, ze spotkam kiedys kogos, z kim bede chciala byc az do smierci... jak na razie cwicze zestaw pt "Zuraw i czapla" a latka lecą, oj lecą...:))) tessfc napisał(a): > > Red aries , masz całkowita racje , ja dodam do tego, że mozna poznac sie w > Prima Aprilis , zakochac od pierwszego wejrzenia i przezyc ze soba ponad > dwadzieścia lat, aż do śmierci! Odpowiedz Link Zgłoś
tessfc Re: 5 tygodni 04.03.02, 13:23 red_aries napisał(a): > mam nadzieje, ze spotkam kiedys kogos, z kim bede chciala byc az do smierci... > jak na razie cwicze zestaw pt "Zuraw i czapla" a latka lecą, oj lecą...:))) > > tessfc napisał(a): > > > > > Red aries , masz całkowita racje , ja dodam do tego, że mozna poznac sie > w > > Prima Aprilis , zakochac od pierwszego wejrzenia i przezyc ze soba ponad > > dwadzieścia lat, aż do śmierci! > Nie martw sie ! trzeba próbować , zeby znależć tę jedyna wymarzona milośc ,taka na cale zycie a wtedy " to jakby padal deszcz , najdrobniejszy deszczyk w ktorym idziesz i nie wiesz ze pada a potem czujesz zes przemokl do samego serca...." Nawet jezeli to tylko romans i wydaje ci sie ze jestes zakochana to sprobuj zaczerpnac z niego wszystko to co najlepsze , energie , czulosc , optymizm , chec do zrobienia czegos ze swoim zyciem , zadbaj o siebie , zawsze mozna zrobic to dla siebie. Nie warto uzalac sie nad stracona miloscia , widocznie nie byla tego warta zeby poswiecac jej cala siebie. Dla kazdej milosci warto zyc , bo bez niej to tylko egzystencja!!!! Odpowiedz Link Zgłoś