Dodaj do ulubionych

jest pieknie:)

21.05.04, 09:22
za pare godzin wekend sie zacznie, pieknie za oknem życ nie umierać,
żal mi was smutasy bo to dla was nie są dobre czasy:))
Obserwuj wątek
    • taka_tam Re: jest pieknie:) 21.05.04, 09:59
      u mnie za oknem wcale nie jest tak pięknie, zaraz idę na dobrych parę godzin do
      pracy, waga mnie dziś rozczarowała i nie wiem, co kupić znajomemu na urodziny,
      ale... nie marzekam ;-)
    • daktylek Re: jest pieknie:) 21.05.04, 10:19
      Egoista!
    • m_alina Re: jest pieknie:) 21.05.04, 10:19
      nie żałuj mnie Samowolny, też mam pięknie za oknem i dobre czasy też mam:))
      • samowolny Re: jest pieknie:) 21.05.04, 10:31
        m_alina napisała:

> nie żałuj mnie Samowolny, też mam pięknie za oknem i dobre czasy też mam:))

tak "ciężkie te czasy" mówił radziecki żołnierz jak szedł z wojny z 10-cioma
        zegarami z kukułką na plecach:)
    • larix31 Re: jest pieknie:) 21.05.04, 10:22
      Samowolny...żałuj, że nie widzisz moich widoków...są piękne, ale gdyby nie te
      góry to by było lepiej widać...:)))
      • samowolny Re: jest pieknie:) 21.05.04, 10:28
        larix i właśnie tych widokow ci załuje ale niebawem kupie sobie jakąś chałupine
        w górach to ...tys taki widocek byde mioł hej..:))))
        • larix31 Re: jest pieknie:) 21.05.04, 10:35
          No to świetnie. Jakby co to daj cynk i wyskoczymy na piwo, w górach łatwiej sie
          pije, "śruba" nie łapie i nie ma kaca "jak jany gwint". Zapraszam.
          • samowolny Re: jest pieknie:) 21.05.04, 10:37
            racja larix w górach to moge wlac tyle w siebie alkoholu co w miejskich
            warunkach jest nie do pomyslenia:)) i ten brak porannego kaca jest
            niebezpieczny bo człek taki "bezkarny" sie czuje przy tym piciu:))))))
            • daktylek Re: jest pieknie:) 21.05.04, 10:41
              Fakt niezaprzeczalny pod warunkiem,że nie wieje halny:D
              • samowolny Re: jest pieknie:) 21.05.04, 10:46
                daktylek napisał:

> Fakt niezaprzeczalny pod warunkiem,że nie wieje halny:D

no ja nigdy nie sikam i nie pije pod wiatr:))))) "hej góral ci jo góral spod
                samiuskich tater hej obloł zech se ryjok jak zem loł pod wiater hejj":)))))
                • larix31 Re: jest pieknie:) 21.05.04, 10:51
                  Baca z juhsem pijani sikają na hali. Juhas pyta: Baco co tak cicho sikocie?
                  - Bo sikom po portkach.
                  - To nie szkoda wam portek?
                  - Nie. Bo sikom po twoich.
                  • daktylek Re: jest pieknie:) 21.05.04, 11:25
                    Dwóch górali mały i duży sika na mór. Mały strasznie mruga oczami.
                    Widząc to drugi pyta:
                    -Co tak mrugos?
                    -Bo mi do ocy prysko!
      • meg25 Re: jest pieknie:) 21.05.04, 10:46
        Ja żałuję, łoj żałuję...:))
    • meg25 Re: jest pieknie:) 21.05.04, 10:24
      Okna nie mam, ale jakie widoki w duszy mojej...:)))
      • m_alina Re: jest pieknie:) 21.05.04, 10:28
        Meg, gdzie Ty pracujesz? W czołgu?
        :)
        • meg25 Re: jest pieknie:) 21.05.04, 10:30
          He, he, w bunkrze!;))) W czołgu to chociaż jest właz i można czasami głowę
          przewietrzyć!:)))
          • samowolny Re: jest pieknie:) 21.05.04, 10:32
            meg zacytuje z Seksmisji:"dlaczego w tym pomieszczeniu nie ma okien?" :))))))
            • meg25 Re: jest pieknie:) 21.05.04, 10:42
              Hmmm, architekt zapomniał? A może był przepity i słońce go raziło?:))))
          • m_alina Re: jest pieknie:) 21.05.04, 10:39
            to Twój bunkier nie ma włazu?
            A może ma chociaż wyłaz? Niepodobo żyć jak krecik, człowiek słonca potrzebuje:)
            • meg25 Re: jest pieknie:) 21.05.04, 10:45
              Nooo, jeszcze jak! Jak wyjdę z bunkra do... większego bunkra, to mam słońce z
              góry! Dach cały przeszklony:))
              Wyłaz jest ino wyłazić nie nada!:)))
              • larix31 Re: jest pieknie:) 21.05.04, 10:46
                Witaj Meg. To w takim razie to musi być kopalnia...:)
                • meg25 Re: jest pieknie:) 21.05.04, 10:51
                  Kopalnia pieniędzy;)))
                  Czołem Larix!:)))
                  • larix31 Re: jest pieknie:) 21.05.04, 10:52
                    A dużo tak ukopiesz tych pieniędzy?
                    • meg25 Re: jest pieknie:) 21.05.04, 10:56
                      A jak tak porządnie machnę kilofem to urobek przyzwoity;)) Ino ręce bolą!:)))
                    • samowolny Re: jest pieknie:) 21.05.04, 10:57
                      larix31 napisał:

> A dużo tak ukopiesz tych pieniędzy?

i tu powinno paść pytanie.."a dla kogo ten wywiad?":)))
                      • meg25 Re: jest pieknie:) 21.05.04, 11:01
                        samowolny napisał:

> i tu powinno paść pytanie.."a dla kogo ten wywiad?":)))

Jeżeli dla dziennika telewizyjnego to bez kozery powiem: tysiąc, dwa tysiące,
                        milion...;)))
                        • samowolny Re: jest pieknie:) 21.05.04, 11:07
                          meg widze że "czujesz blusa" :)))))
                          • larix31 Re: jest pieknie:) 21.05.04, 11:12
                            ..a zakładem jesteśmy związani przez kasę zapomogowo-pożyczkową...
                            • m_alina Re: jest pieknie:) 21.05.04, 11:18
                              niech pan nie płacze, wszyscy tak mamy:)
                            • meg25 Re: jest pieknie:) 21.05.04, 11:22
                              Wężykiem, wężykiem...:))
                          • meg25 Re: jest pieknie:) 21.05.04, 11:19
                            A jak tak czasem siąde i pomyśle to i wymyśle...;))
                            • m_alina Re: jest pieknie:) 21.05.04, 11:22
                              nie chciało się dźwigać teczki trzeba nosić woreczki:))
                              (z pieniążkami te woreczki oczywiście)
                              :))
              • m_alina Re: jest pieknie:) 21.05.04, 10:51
                Larix mówi, że kopalnia, a mnie skojarzył się ten szklany dach z palmiarnią:)
                • meg25 Re: jest pieknie:) 21.05.04, 10:58
                  Hi, hi, pod palemką to bym sobie chętnie poleżała...
                  No i wachlowanie w wykonaniu jakiegoś tubylca byłoby wskazane!;)))
                  • m_alina Re: jest pieknie:) 21.05.04, 11:17
                    No to hop-siup i już jesteś pod palemką:) wystaw śliczną twarzyczkę się do
                    słonka a tubylec zaraz sam się znajdzie:):
                    Zapomniałabym podać CI lemoniadę, proszę i życze miłego pobytu:)
                    • meg25 Re: jest pieknie:) 21.05.04, 11:25
                      Ej Malinko, zostań ze mną! Widzę tubylców dwoch zbliżających się tu w
                      podskokach!;)))
                      • m_alina Re: jest pieknie:) 21.05.04, 11:28
                        W podskokach? Meg, to tylko kangury:)
                        • meg25 Re: jest pieknie:) 21.05.04, 11:30
                          O ja cie, na wzrok mi padło czy co?
                          Ale kangury ekstra, może się na nich przejedziemy?:)))
                          • daktylek Re: jest pieknie:) 21.05.04, 11:31
                            W torbach ?:-)
                            • m_alina Re: jest pieknie:) 21.05.04, 11:34
                              ja nie w torbie, bo tam już młody kangurek siedzi:) Wskakuje na grzbiet:)
                              • daktylek Re: jest pieknie:) 21.05.04, 11:41
                                Ostrożnie, obiekt jest niestabilny:-)

m_alina napisała:

> ja nie w torbie, bo tam już młody kangurek siedzi:) Wskakuje na grzbiet:)
                                • m_alina Re: jest pieknie:) 21.05.04, 11:45
                                  no właśnie, obawiam się, że zaraz grzmotnę na ziemię:)
                                  • samowolny Re: jest pieknie:) 21.05.04, 11:48
                                    m_alinko ćwicz balansowanie ciałem:)))
                                    • m_alina Re: jest pieknie:) 21.05.04, 11:50
                                      no to jak w końcu, mam męczyć te kangury czy nie?
                                      • daktylek Re: jest pieknie:) 21.05.04, 11:54
                                        Męcz, męcż, męcz:-) Balansując:-)
                                      • samowolny Re: jest pieknie:) 21.05.04, 11:58
                                        coż poradze że zalezy mi na kangurze i na tym cobys sobie krzywdy nie zrobiła:)
                                        a kangura ostaw w spokoju... :)
                                        • m_alina Re: jest pieknie:) 21.05.04, 12:00
                                          już się robi, słowo LOP święte:)
                                          • samowolny Re: jest pieknie:) 21.05.04, 12:13
                                            boszesztymój cudo nie kobieta żeby tak każda słuchała toby był raj na
                                            ziemi:))))))))
                                            • m_alina Re: jest pieknie:) 21.05.04, 12:19
                                              masz więc namiastkę tego raju:) Choć podobno jedna jaskółka wiosny nie czyni to
                                              może znajdziesz gdzieś jeszcze jedną tak posłuszną cudo-babę:)
                                              • samowolny Re: jest pieknie:) 21.05.04, 12:35
                                                juz nie szukam moze nie słuchac byle była , bo bez baby cinżko zyć:)
                                                • m_alina Re: jest pieknie:) 21.05.04, 12:43
                                                  tak, pamiętam wątek o marudzeniu za uszami. Właśnie tak jest najlepiej kiedy
                                                  można pomarudzić i można nie słuchać marudzenia:))
                                                  To najlepiej wychodzi w duecie:) Wszak trudno samemu sobie marudzić za uszami:)
                                                  • Gość: pani dyrektor Re: jest pieknie:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 12:49
                                                    stań przed lustrem i marudzisz we dwoje :))))
                                                  • samowolny Re: jest pieknie:) 21.05.04, 13:02
                                                    Gość portalu: pani dyrektor napisał(a):

> stań przed lustrem i marudzisz we dwoje :))))

ale chodzi o ten drugi ton:)
                                                  • Gość: pani dyrektor Re: jest pieknie:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 13:10
                                                    wystarczy zmienić modulację:))) tylko żeby sąsiedzi nie donieśli że masz
                                                    kogoś "na waleta" bo urząd skarbowy naliczy Ci "domiar" za wynajem bez
                                                    opodatkowania :)))
                                                  • Gość: pani dyrektor Re: jest pieknie:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 13:12
                                                    a tak przy okazji ,miło po powrocie spotkać forumowiczów w dobrym nastroju
                                                  • samowolny Re: jest pieknie:) 21.05.04, 13:15
                                                    te rozstania i powroty:)
                                                  • Gość: pani dyrektor Re: jest pieknie:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 13:19
                                                    dlaczego nie dodałeś "ach" ,byłoby tak nostalgicznie :)
                                                  • Gość: PZZ Woźny Re: jest pieknie:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 13:20
                                                    A nie mówiłem, ze Pani Derektor jak tylko skończy to sie pokaże, jak zrobiło
                                                    sie jaśniej....
                                                  • Gość: pani dyrektor Re: jest pieknie:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 13:23
                                                    o, mój ANIOŁ sie odezwał( to Alternatywy?), ja nic nie skończyłam , skończyły
                                                    się wyjazdowe uroczystości rodzinne i trzeba było wracać ,ech..
                                                  • Gość: PZZ Woźny Re: jest pieknie:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 13:33
                                                    Eeeeeee, aniołem to pani pani Derektor,choć płaca tylko tylko, ale co się nie
                                                    robi dla anioła....
                          • m_alina Re: jest pieknie:) 21.05.04, 11:32
                            jasne, byle by tylko nie szarpały za mocno:) Trzymaj je mocno za uszy:))
                          • samowolny Re: jest pieknie:) 21.05.04, 11:33
                            a co na to Liga Ochrony Przyrody? kangury sa pod ochroną..:))
                            • m_alina Re: jest pieknie:) 21.05.04, 11:35
                              Samowolny, przecież ich nie zjem:)
                              • samowolny Re: jest pieknie:) 21.05.04, 11:39
                                zjeśc nie zjecie ale umęczycie to pewne:) a co komu po umęczonym kangurze?:)
                                • m_alina Re: jest pieknie:) 21.05.04, 11:44
                                  To silna bestia i wcale nie wygląda na umęczonego:)
                                  • samowolny Re: jest pieknie:) 21.05.04, 11:47
                                    m_alina napisała:

> To silna bestia i wcale nie wygląda na umęczonego:)

tia każda kobieta zawsze tak mówi aby wykorzystac do cna:))
    • psczolka Re: jest pieknie:) 21.05.04, 12:29
      psepieknie jest i caly lyk.end psed nami na bzykanie z kwiatka na kwiatek
      bzzykk...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka