28.06.04, 23:00
Dowiedzialam sie wlasnie, ze jestem tak wazna persona, ze niejaki
Andrzej swoj watek o braku milosci zalozyl jako podpuche na moja
osobe i ze poluja na mnie tez inni(!) na tym forum :-?

Nie wiem czym zasluzylam na taki zaszczyt, ale mysle sobie zwyczajnie, ze paru
dzieciakow nie ma sie czym bawic i zakladaja bzdurne watki ze sztucznymi
problemami zeby posmiac sie z innych.

Ale zapowiadam, ze jesli ktos z moich znajomych (zwlaszcza z pracy)
maczal w tym palce to urwe jaja jak wroce!!!
Obserwuj wątek
    • kamea9 Re: VIP ;-) 28.06.04, 23:03
      ...potraktuj to pół żartem pół serio,po co tyle emocji...:)
      • meduza4 Re: VIP ;-) 28.06.04, 23:06
        Nie wiem komu jaja urywac? Dwoch kumpli z roboty moglo mi to zrobic
        (takie maja poczucie humoru i tyle), mogly pewnie jeszcze ze dwie czy trzy osoby
        z sieci dla zartu i jedna ze zlosliwosci :-((((

A tak w ogole to nie bede wiecej nic tu pisac i koniec, nie lubie jak sie ktos
        zabawia moim kosztem :-(
        • kamea9 Re: VIP ;-) 28.06.04, 23:09
          ... nie dawaj się podpuszczac,więcej dystansu,to tylko "gra"...:)
          • meduza4 Re: VIP ;-) 28.06.04, 23:12
            Powiedzmy, ze mam co innego do roboty niz odpowiadanie na watki z ktorych polowa
            moze byc psa warta. Bawicie sie jak gowniarze, wymyslacie sztuczne problemy, itd...
            Chcecie mnie do zawalu doprowadzic to wymyslcie bardziej humanitarna metode. W
            sumie co jest wart ten wasz wirtualny swiat? Ja bez niego wytrzymam a wy nie
            wytrzymacie. Ciekawe czy w realnym swiecie tez z was takie wazniaki. Zapraszam
            na mila pogawedke :-PPP
            • kamea9 Re: VIP ;-) 28.06.04, 23:18
              to jest "magia"netu...albo grasz albo nie...tu mozna sobie na wiele
              pozwolić..tylko nie mozna ulegac emocjom,jesli ktoś Cię podpuszcza trudno,takie
              tu prawa panują...DYSTANS...:))
              • michal28 Re: VIP ;-) 28.06.04, 23:19
                racja
          • michal28 Re: VIP ;-) 28.06.04, 23:15
            Kamea jesteś świetna. Sorry za tamten wątek, ktory rozkręcaliśmy z Andrzjem
            (czasami wkrecamy pyskate malolatki) ale razem uznaliśmy, że masz klasę.
            trzymaj tak dalej (pozdrowienia od Andrzeja) cześć
            • kamea9 Re: VIP ;-) 28.06.04, 23:25
              ..a gdzie róże?...:)))
        • michal28 Re: VIP ;-) 28.06.04, 23:21
          meduza4 napisała:

> Nie wiem komu jaja urywac? Dwoch kumpli z roboty moglo mi to zrobic
          > (takie maja poczucie humoru i tyle), mogly pewnie jeszcze ze dwie czy trzy
          osob
          > y
          > z sieci dla zartu i jedna ze zlosliwosci :-((((
          >

Musisz dobrze pomyslec kto mogl ci zrobic taki numer .... Dobrze pomysl :) Jak
          sie z nami spotkasz to nie bedziesz wiedziala bo bedziemy udawac, ze to nie my.
          > A tak w ogole to nie bede wiecej nic tu pisac i koniec, nie lubie jak sie ktos
          > zabawia moim kosztem :-(
          >
          • meduza4 Re: VIP ;-) 28.06.04, 23:25
            michal28 napisał:

> Musisz dobrze pomyslec kto mogl ci zrobic taki numer .... Dobrze pomysl :) Jak
            > sie z nami spotkasz to nie bedziesz wiedziala bo bedziemy udawac, ze to nie my.

W takim razie sie z wami nie spotkam, a jak bedziecie nalegac na spotkanie to
            bede wiedziala, ze to wy...
            • ania-poli Re: VIP ;-) 28.06.04, 23:27
              dzieki za uprzedzenie.... nie wyjdziemy pierwsi z ta inicjatywa
              • meduza4 Re: VIP ;-) 28.06.04, 23:28
                Tym bardziej ja pierwsza nie wyciagne reki :-(((
    • ania-poli Re: VIP ;-) 28.06.04, 23:25
      no mala nie przezywaj tak tego...
      Kaema rozmawialam z chlopakami przez gg i razem powiedzieli, ze ciekawi sa jak
      wygladasz ... zrobilas na nich wrazenie.
      • meduza4 Re: VIP ;-) 28.06.04, 23:26
        Na mnie wasi chlopcy zrobili jak najgorsze wrazenie :-(
        • kamea9 Re: VIP ;-) 28.06.04, 23:29
          ...są cudowni,róż nie było,ale się poprawią..:)))
          • meduza4 Re: VIP ;-) 28.06.04, 23:49
            Guzik mnie to obchodzi czy sie poprawia :-(
      • kamea9 Re: VIP ;-) 28.06.04, 23:27
        a jakie to ma znaczenie?...:)))
        • michal28 Re: VIP ;-) 28.06.04, 23:37
          nie ma najmniejszego. To tylko z czystej ciekawosci. Dla nas sie Liczy sie
          osobowosc. Pozdroawiamy i przesylamy kwiatki.

• michal28 Re: VIP ;-) 28.06.04, 23:37
            tzn liczy sie ;)))
            • ania-poli Re: VIP ;-) 28.06.04, 23:40
              ok chlopcy ide spac. Uwazajcie na telefony od ... :))) Dobranoc
          • kamea9 Re: VIP ;-) 28.06.04, 23:39
            @--|--,spijcie i śnijcie kolorowo...do miłego!...;)
            • michal28 Re: VIP ;-) 28.06.04, 23:42
              dobranoc Kamea
              dobranoc Aniu
              Dobranoc Andrzeju
    • jmx ??? 29.06.04, 03:03

Proszę jaśniej bo nic nie kapuję....
      • meduza4 Re: ??? 29.06.04, 11:13
        jmx napisała:

>
        > Proszę jaśniej bo nic nie kapuję....
        >
        Banda znudzonych smarkaczy zaklada fikcyjne watki zeby podpuszczac ludzi i sikac
        pozniej po nogach ze smiechu. Czy wyrazilam sie wystarczajaco jasno?
        • larix31 Re: ??? 29.06.04, 11:54
          Meduza, nie pękaj...przecież jestes twarda sztuka. A niech sobie gówniarze
          sikają, a Ty swoje zdanie masz i to jest najważniejsze...
          A tym bardziej nie urywaj nikomu jaj...gdybyś tylko wiedziała jakie to
          bolesne...:)))
          • meduza4 Re: ??? 29.06.04, 11:57
            larix31 napisał:

> Meduza, nie pękaj...przecież jestes twarda sztuka. A niech sobie gówniarze
            > sikają, a Ty swoje zdanie masz i to jest najważniejsze...

Ale nie lubie takiego kpienia sobie z innych ludzi. W zasadzie to nie warto
            odpisywac pewnie na 80% watkow, bo sa zalozone na podpuche przez smarkaczy.
            Chyba nie od tego jest to forum :-((((((((

> A tym bardziej nie urywaj nikomu jaj...gdybyś tylko wiedziała jakie to
            > bolesne...:)))

Wlasnie dlatego urwe!!! Nie wiem tylko, co urwac dziewczynom :-(((
            • larix31 Re: ??? 29.06.04, 12:02
              Witaj Meduza - bojowo nastawiona...:)))). Weź parę głębszych oddechów, strzel
              setkę a poczujesz się jak w krainie łagodności...Właśnie robię kawę zalać Ci?,
              ale tylko parzoną mam...
              • meduza4 Re: ??? 29.06.04, 12:12
                Kawe owszem wypije, ale z mlekiem lub smietanka, bez cukru.

A smarkaczom nie podaruje, jakem Meduza z mitologii!!!
                Wcale nie jestem lagodna, jestem msciwym potworem, wrrrrr :-(
                • larix31 Re: ??? 29.06.04, 12:18
                  Jak sie nie uspokoisz to Ci posłodzę kawę...
                  • meduza4 Re: ??? 29.06.04, 12:24
                    Tfuuuu!!! Nie lubie slodkiej kawy, litosci prosze :-(((((
                    Nie uspokoje sie, bo krew wrze we mnie i pragne widziec ich trupy
                    rzucone na pozarcie krukom :-((((
                    • harriet_makepeace Re: ??? 29.06.04, 12:42
                      meduza przeczytaj watek fraszki niejakiego sex_time`a , powinien cie
                      zainteresowac jako i mnie zainteresowal. nie wiem co z nim zrobic.
                      • meduza4 Re: ??? 29.06.04, 12:45
                        zaraz przeczytam(?)
                        • meduza4 Diagnoza 29.06.04, 12:49
                          Aaaaa, temu panu sperma pod mozg podeszla, to normalne w jego wieku.
                          Sfrustrowany jest. Przykleil sie kiedys do mnie na moim prywatnym
                          forum, ale nic konkretnego nie wyniklo z naszej wymiany postow.
                          Rozmowa umarla smiercia naturalna z powodu braku wspolnego jezyka.
                          Nie wiem o co sie teraz odgrywa, ale swiadczy to dobitnie o jego
                          poziomie intelektualnym. Jego fraszki mozna olac, albo poprosic o usuniecie tego
                          watku.
                          • harriet_makepeace Re: Diagnoza 29.06.04, 12:52
                            oleje zatem, aczkolwiek ostatnio coraz czesciej widze na tym forum osobniki
                            meskie ktore nalezalo by okreslic soczystym epitetem "niedorzniety".
                            pozdrawiam meduzo. :)
                            • meduza4 Re: Diagnoza 29.06.04, 12:57
                              Mezczyzni gorzej znosza seksualna abstynencje niz kobiety :PPPPP
                              Cierpia bardzo, az sie to na ich zdrowiu psychicznym odbija :PPPP
                              • harriet_makepeace Re: Diagnoza 29.06.04, 13:02
                                na szczescie nie wszystkim odbija i na szczescie nie wszyscy wlasne frustracje
                                wylewaja na forum. ale nic to. wracam do roboty.
                                • romini4 Re: Diagnoza 29.06.04, 13:05
                                  nie zgadzam sie diagnioza, ze kobiety lepiej znosza brak sexu. Patrzac na to co
                                  wyprawia meduza uwazam, ze jeszcze troche a znajdzie sie w jakims
                                  specjalistycznym szpitalu. Meduza zostaw na chwile ten komputer, wyjdz na
                                  spacer, moze wtedy ci sie polepszy.
                                  • meduza4 Re: Diagnoza 29.06.04, 13:06
                                    romini4 napisał:

> nie zgadzam sie diagnioza, ze kobiety lepiej znosza brak sexu. Patrzac na to co
                                    >
                                    > wyprawia meduza uwazam, ze jeszcze troche a znajdzie sie w jakims
                                    > specjalistycznym szpitalu. Meduza zostaw na chwile ten komputer, wyjdz na
                                    > spacer, moze wtedy ci sie polepszy.

Boze, znowu kumpel Andrzeja?! :-PPPPPPPPPPPPPPP
                                • meduza4 Re: Diagnoza 29.06.04, 13:06
                                  Frustracje niech wylewa jesli musi i jesli ma to mu pomoc, ale czemu czepia sie
                                  ludzi jak pijany plotu? Nie wystarczy zrobic sobie ksywke
                                  sex_time, zeby kazda na niego leciala. A pozniej miesza dziewczyny z blotem za
                                  to, ze go olaly rowno, bo jak rozumiem zapewne Ty czy taka_tam tez macie go w
                                  nosie :-DDDDDD
                                  • harriet_makepeace Re: Diagnoza 29.06.04, 13:17
                                    ale ja sobie w ogole nie przypominam rozmowy z nim. oczywiscie kolezka moze
                                    pisac pod roznymi nickami, ale z sex timem "przyjemnosci" ;) nie mialam
                                    • meduza4 Re: Diagnoza 29.06.04, 16:59
                                      Tu chyba polowa forum to ze dwie czy trzy osoby (chodzi mi o te nowe nicki).
                                      • romini4 Re: Diagnoza 29.06.04, 17:10
                                        jestem nowym uczestnikiem. To prawda. Jednak dlugo tu nie pobede bo zawiedziony
                                        jestem poziomem niektorych osob ... szczegolnie meduzy.
                                        • meduza4 Re: Diagnoza 29.06.04, 17:16
                                          Jak jestes nowym uczestnikiem to nie mozesz byc zawiedziony moim poziomem po
                                          jednej mojej wypowiedzi. Alescie sie dzieci uwzieli na te podpuchy :PPPP
                                          Z Toba juz nie gadam, schodzisz ze sceny :-DDD
                            • kurdebelemax Re: Diagnoza 29.06.04, 17:28
                              Ciekawe czy sie do nich zaliczam :-p
                              • meduza4 Re: Diagnoza 29.06.04, 17:31
                                Do ktorych, Ty kurde... taki-owaki itd ;-)
                                A w ogole to nie moge sie w tym polapac ktorego postu dotyczy ta
                                odpowiedz. Sorki, ale sie pogubilam :-(((
                                • kurdebelemax Re: Diagnoza 29.06.04, 17:45
                                  > oleje zatem, aczkolwiek ostatnio coraz czesciej widze na tym forum osobniki
                                  > meskie ktore nalezalo by okreslic soczystym epitetem "niedorzniety".

Po wyslaniu mi sie zauwazylo ze wlasnie teki to jakos ni z kija ni z pietruszki .....
                                  • meduza4 Re: Diagnoza 29.06.04, 17:55
                                    Wiesz co, nie wiem jak sprawdzic czys Ty dorzniety czy nie ;-)
                                    Pozostaje mi miec nadzieje, ze nie nalezysz do tych niedorznietych :-DDD
        • jmx !!! 30.06.04, 01:39
          meduza4 napisała:

> jmx napisała:
          >
          > >
          > > Proszę jaśniej bo nic nie kapuję....
          > >
          > Banda znudzonych smarkaczy zaklada fikcyjne watki zeby podpuszczac ludzi i
          sika
          > c
          > pozniej po nogach ze smiechu. Czy wyrazilam sie wystarczajaco jasno?

Ej, tam, Meduzka, daj se siana i olej palantów! :-)))
          Nikt nie lubi, żeby go w jajo robić, ale cóż, zdarza się ;-/
          • michal28 Re: !!! 30.06.04, 09:42
            trzeb przyznac, ze zrobilismy ja w jajo i to niezle hehe.
            Szkoda tylko, ze nie zna sie na zartach.

P.S.
            sam jestes palantem
            • harriet_makepeace Re: !!! 30.06.04, 10:07
              a skad pewnosc ze teraz meduza nie wkreca ciebie... jako dajmy na to kamea9,
              ktora tak sie ekscytujesz?
              • michal28 Re: !!! 30.06.04, 10:11
                ja nie biorę tego na poważnie, więc może wkręcać. Generalnie na tym polegają te
                nasze internetowe wpisy. Jest trochę ciekawiej... no chyba, że wy wszyscy
                bierzecie to na poważnie...

A Kamea mi się podoba bo jako jedyna zachowała dystans to całej sprawy i nawet
                starała się uspokoić meduze - dlatego mi się spodobała...
                • harriet_makepeace Re: !!! 30.06.04, 10:18
                  hmmm... no wiec troche sie z toba nie zgodze. bo w ten sposob jezeli kiedys na
                  prawde bedziesz mial problem i bedziesz chcial sie kogos poradzic wszyscy
                  uznaja ze to kolejny wkret.
                  no i mnie nigdy nie bawilo robienie ludzi w balona, no ale moze dla ciebie to
                  jest smieszne.
                  • kamea9 Re: !!! 30.06.04, 10:29
                    Myślisz że tu wszyscy są tacy szczerzy i" prawdziwi".Od problemów ma się
                    przyjacioł ...tu tylko mozna szukać potwierdzenia lub negacji ich...:)
                    • michal28 Re: !!! 30.06.04, 10:58
                      Kamea po raz kolejny masz racje.
                      Zwracanie sie z osobistymi problemami do wirtualnego swiata jest bardzo
                      niebezpieczne. Przykladem moze byc meduza, ktora pognebiala "zagubionego"
                      Andrzeja. Gdyby facet faktycznie mial depresje i jeszcze dodatkowo dostawal
                      kopy od innych to z pewnoscia problem nie zostalby rozwiazany. Naszczescie
                      Andrzej byl postacia fikcyjna. A jego przyklad pokazuje jaki trzeba miec
                      dystans do wszystkich pojawiajacych sie tu komentarzy i osob. Poprzez
                      takie "ujawnione zarty" mam taka nadzieje, mlode osoby sobie uswiadamiaja, ze
                      ich rozmowca moze byc zupelnie inna osoba niz w rzeczywistosci.
                      Nie bez powodu w prasie i innych mediach mamy kampanie przestrzehajace przed
                      internetem. Ostatnio byl nawet przypadek seryjnego mordercy, ktory wykanczal a
                      pozniej okradal kobitki, ktore mu zaufaly.... uwazajcie.
                      • kamea9 Re: !!! 30.06.04, 11:00
                        Czyli z kolacji nic nie będzie?...;(
                      • meduza4 I tu sie nie zgodze 30.06.04, 11:13
                        Bo ja sie zwrocilam z moimi problemami na tym forum dawno dawno temu,
                        bedac zreszta w oplakanym stanie psychicznym. I zgodnie z teoria Michala juz
                        powinnam sobie w leb strzelic, po tym ile wiader zimnej wody wylano mi na glowe.
                        Ale jakos zyje, otrzezwilo mnie to. Z kilkoma osobami z tego forum jestem w
                        dobrych ukladach, takze w tym realnym zyciu.
                    • harriet_makepeace Re: !!! 30.06.04, 11:13
                      o widzę ze pani kamea nieomylna i pani kamea wyluzowana teraz postanowila sie
                      zabrac za psychoanalize mojej osoby ;P
                      chcialabys zostac wkrecona? nawet wirtualnie? ja tam swietnie rozumiem zlosc
                      meduzy. no a michal28 jest oczywiscie nowym nikiem starego forumowicza ktorego
                      najwyrazniej czyms meduza zirytowala, no i postanowil sie zemscic w ten a nie
                      inny sposob. mnozac oczywiscie swoje ja. jestem pewna ze ten jakis romini i
                      andrewx to ten sam czlowiek. ech i dla kogo tu swiat wirtualny ma znaczenie?
                      tak was wkurzaja wypowiedzi meduzy to ich nie czytajcie.
                      • kamea9 Re: !!! 30.06.04, 11:19
                        Nie ma ludzi nieomylnych,a celem moim nie jest analiza kogokolwiek na tym Forum.
                        Wkręcona w co?Może się okazać ze większosć postów to "wkręty" znudzonych
                        forumowiczów /bez urazy/,nigdy do końca tego nie wiemy.Moze więcej uśmiechu na
                        codzien a cała reszta bedzie mniej powazna.Pozdrawiam i miłego dnia zyczę!:)
                        • harriet_makepeace Re: !!! 30.06.04, 11:33
                          dziekuje i nawzajem. nadal mnie zle oceniasz ale nic to. ja w tej chwili bronie
                          prawa meduzy do zlosci. moja metoda na jawne ataki albo podpuchy skierowane w
                          moja strone to z reguly ignorowanie. ale czasem czlowiek nie zdzierzy. a ja
                          osobiscie usmiecham sie caly czas i zdecydowanie widze zawsze szklanke do
                          polowy pelna.
                          • michal28 Re: !!! 30.06.04, 11:51
                            Hariet i masz racje z ta szklanka mleka. Natomiast w sprawie obrony meduzy to
                            dokladnie przeczytaj caly watek i braku milosci. Jak zaczynalismy ta historie
                            to nie kierowalismy numeru na meduze. To ona zaczela napastliwie komentowac
                            naszego fikcyjnego bohatera. Poczytaj dokladnie a sie przekonasz.

• michal28 Re: !!! 30.06.04, 11:47
                          meduza nie jest w stanie mnie zdenerowac. Przeciez to jest tylko internet i
                          historie koncza sie w momencie zmiany strony www.

Nie dorabiajmy historii do mojego nicka, to forum odkrylismy tydzien temu, a ze
                          rozbawiły nas niektore wpisy to postanowilismy, sie dolaczyc do tej zabawy.
                          Jesli chodzi o mnie to nie wiem jak dlugo bede w tym uczestniczyl poniewaz
                          przez te pogaduszki zaczynam tracic duzo czasu zarowno w pracy jak i w domu a
                          wolny czas szczegolnie latem wole spedzac na rowerku, basenie itp...
                          Nie specjalnie chce mi sie siedziec calymi dniami przed komp.(tak jak meduza)
                          i niszczyć oczy i kregoslup.
                          Tak wiec wszystkim "rozgrzanym" zycze milego stukania w klawiature.
                          Jesli bede mial kaprys to jeszcze tu zajze.

P.S.
                          jesli chodzi o rominiego i anie-poli to pracujemy w jednej firmie :))) i dobrze
                          sie bawimy szczegolnie opowiadajac wpisy rozloszczonej meduzy lub innej
                          niepowaznej osoby, ktora poprzez internet zalatwia swoje problemy. Przeciez to
                          dziecinne a poza tym stanowi powazne zagrozenie np uzalezenienia...

Meduza jestes pewna czy internet napewno Ci pomogl?
                          Co bedzie jak zabraknie pradu albo komputerek sie zepsuje?
                          • harriet_makepeace Re: !!! 30.06.04, 12:12
                            ale jednak meduza zdolala cie zdenerwowac, na tyle ze razem ze znajomymi
                            napusciliscie ja na watek o Andrzeju. Moze bys jej juz wreszcie dal spokoj?
                            Jakie masz prawo do zmieniania jej podejcia do swiata? do oceniania jej? i czy
                            znasz ja chociaz osobiscie? z reala? nie? to daj spokoj. i przestan tak
                            nachalnie wszystkich zapewniac o tym ze masz jeszcze inne zycie poza wirtualem.
                            juz to slyszelismy. a poza tym to od jak dawna czytasz to forum? ja jestem tu
                            jakies 8 miesiecy i czytalam wczesniejsze wypowiedzi meduzy i zdaje mi sie ze
                            wiem o niej wiecej niz ty, ale mam swiadomosc tego, ze moze mi sie tylko
                            zdaje. To takie internetowe "wiem ze nic nie wiem". Kurde sam mowisz wirtual
                            to nie real a zachowujesz sie tak jakbys z meduza conajmniej do podstawowki
                            chodzil. Pokory troszke panie telepato.
                            Watek z Andrzejem przeczytam jeszcze raz.
                            • michal28 Re: !!! 30.06.04, 12:15
                              to przeczytaj a potem sie wysilaj
                              • meduza4 A poza tym 30.06.04, 12:24
                                Harriet jest tu dostatecznie dlugo, aby wiedziec, ze czasem tu siedze non-stop
                                (np. teraz jestem na wyjezdzie i nocujemy w budynkach laboratorium. Jak
                                klimatyzacja nawala to sie spac nie chce a kompy dwa pietra nizej...) a czasem
                                mnie nie ma pare miesiecy (szef w robocie stoi za plecami, kompa w domu nie mam).
                                A co do waszego fikcyjnego Andrzeja - nie sadze, abym go traktowala napastliwie.
                                Wyrazilam wlasne zdanie, ktore was doprowadzilo do szewskiej pasji. A poza tym
                                zeznaliscie zgodnie, ze ten watek w zalozeniu byl podpucha na mnie i ze
                                wczesniej chcieliscie mnie wkrecic w watek o Adrianie.
                                Reasumujac - malo, ze wkrecacie ludzi to jeszcze nie jestescie w stanie
                                odpowiadac na proste pytania bez kretactwa.
                                • michal28 Re: A poza tym 30.06.04, 12:28
                                  no moze faktycznie sie troche rozjechalismy w tych zeznaniach. Jest nam
                                  niezmiernie przykro. Ale Andrzejowi tez bylo :)
                                  • meduza4 Re: A poza tym 30.06.04, 12:29
                                    Nieistniejacemu Andrzejowi bylo przykro?????? Jakim cudem?! :PPPPPP
                            • michal28 Re: a skad wiesz, ze nie znam meduzy? 30.06.04, 12:23
                              moze to od niej dowiedzielem o tym forum. Ale i tak jak juz wczesniej napisalem
                              sprawa jest juz zakonczona. Mam dzisiaj duzo pracy.
                              Pa furiaci
                              no i szczególne pozdrowienia dla cudownej Kamei.
            • jmx Re: !!! 30.06.04, 14:59
              michal28 napisał:

> trzeb przyznac, ze zrobilismy ja w jajo i to niezle hehe.
              > Szkoda tylko, ze nie zna sie na zartach.
              >

Oj, jak to się chłopiec zdenerwował! Czyżby się nie znał na wkręcaniu?
              To tylko "vitual", wyluzuj ;-D

PS. Nie jestem facetem ;-)
              • michal28 Re: !!! 30.06.04, 17:06
                moze tylko ci sie tak wydaje, ze nie jestes ;)
                Samo przebieranie sie nie wystarczy...
                • jmx Re: !!! 30.06.04, 17:21

No! Nie ma to jak zdanie eksperta w tej sprawie ;-)

Miłego surfowania na Mazurach ;-)
                  • michal28 Re: !!! 30.06.04, 18:04
                    dokladnie ... lata praktyki ;))
                    Ania nam dzielnie pomaga w tych sprawach.

P.S.
                    to "Andrzej" jest na Mazurach ale już niedługo wraca bo potem chcemy wyskoczyć
                    gdzieś razem. Pa
                    • meduza.4 Re: !!! 30.06.04, 20:07
                      Panowie czy może dać już sobie trochę siana z tymi zboczonymi kawałkami !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka