Dodaj do ulubionych

Kalendarz...

01.12.12, 09:31
Życie jest za ciężkie, aby przykładać do niego wagę....;p
Do tego kalendarz Majów -jak by nie patrzeć zostały
3 tygodnie. Dzisiaj sprawdziłem kiedy zaszczyci nas kalendarzowa
zima i co napisano?- otóż 21.12.2012 o godz. 12.12. I jak tu
żyć....;)))))
Obserwuj wątek
    • viviene Re: Kalendarz... 01.12.12, 13:09
      wosk się polał tradycyjnie, cóz tam wyszło?kazdy wg.siebie mogł dopasowac,ot zabawa:)
      a moje serce niespokojne bardzo Panie Veest i nawet nie wiem czy tego konca świata doczekam?
      pozdrawiam V.
      • veest Re: Kalendarz... 01.12.12, 19:16
        a to pech, dbaj o siebie Pani..;)
        eee...nie zabawiałem się z woskiem, to po prostu złożone
        informacje;.p
    • obrotowy i dlatego 01.12.12, 22:25
      veest napisał:
      > Życie jest za ciężkie, aby przykładać do niego wagę....;p

I dlatego spokojnie mozna walnac w kalendarz, laczac przyjemne z pozytecznym.
      • veest Re: i dlatego 02.12.12, 02:06
        i często już po wszystkim wygląda się jak żywy,same pozytywy..;
        • viviene Re: i dlatego 06.12.12, 20:34
          Dobry wieczór:)
          przygniotła mnie siła wyzsza-dosłownie, ale jak widać i tym razem się udało:)
          a co u miłego Pana?
          pozdrawiam V.
          • veest Re: i dlatego 06.12.12, 23:35
            Zdrowia życzę Pani V. ;)
            U mnie ze tak powiem b/z, nic się nie dzieje, nikt nie podpadł;))..wieje
            nudą;)
            pozdrawiam;p
            • viviene Re: i dlatego 07.12.12, 10:22
              dziękuje:)
              a tam od razu nudą, moze jakas mała prowokacja? tak wiesz,zeby ta nude ,no..:)
              • veest Re: i dlatego 07.12.12, 14:02
                pewnie,znam kilka sposobów... tajemnych...;)))
                • viviene Re: i dlatego 09.12.12, 09:26
                  aż kilka:) czyli na dłużej będzie co robić:)
                  • veest Re: i dlatego 09.12.12, 13:17
                    w rzeczy samej..;)
                    • viviene Re: i dlatego 09.12.12, 21:08
                      lepszy rydz, wróbel czy gołab..?jakos to było..
                      my jednak wybieramy jakosc:))
                      • veest Re: i dlatego 11.12.12, 04:14
                        i b.słusznie, w dobie kryzysu nie mozna pozwalać sobie na buble;))))
                        pozdr.;)
                        • viviene Re: i dlatego 13.12.12, 22:26
                          zupełnie sie z Panem zgadzam:)
                          jakby tak przez sito przesiac, mało kto by sie ostał:)
                          • veest Re: i dlatego 14.12.12, 02:49
                            bardzo Pani łaskawa;)
                            mamy oczywiście na myśli przesiewanie...a nie siać,siać siać..;)
                            pozdr.")
                            • viviene Re: i dlatego 15.12.12, 15:34
                              ma się rozumieć moj Drogi, wszyscy wiedzą co to autor miał na myśli:))
                              pozdrawiam.
                              • veest Re: i dlatego 15.12.12, 16:10
                                witam,witam;) mniemam,że zdrowie się ustabilizowało;)
                                miłego wieczoru życzę;)
                                • viviene Re: i dlatego 16.12.12, 19:14
                                  cześć:)
                                  teraz to moj Miły bedzie od samopoczucia do samopoczucia, coś tak czuje,masakra jakas Veest:))
                                  nic nie poradze ,byle gorzej nie było..
                                  wiosna nawiedziła mnie dzis, snieg stopniał i chyba do srody trzeba bedzie czekac na jakis opad?
                                  mam nadzieje, ze u Ciebie w miare dobrze?
                                  cmokale:)
                                  • veest Re: i dlatego 16.12.12, 20:02
                                    heja;)
                                    fakt Pani V. ,przy takiej pogodzie wszystko się huśta..trzeba to jakoś przetrzymać.:)
                                    u mnie też pogoda raczej pasująca na przedwiośnie...roztopy, cały dzień w powietrzu
                                    wisi mgła..czuć wilgoć..jak w nocy przymrozi to wyjdzie z tego piękna szadź...no i szkody..
                                    bo nie jeden kierowca się przejedzie nie w tę stronę gdzie chciałby , przy duzej szadzi często
                                    zrywają się przewody linii energetycznych...bedziemy siedzieć jak dziewczynka z zapałkami;)
                                    • viviene Re: i dlatego 16.12.12, 20:31
                                      dobrze , ze jest z kim siedziec:)
                                      wczoraj widziałam jak kierowca nie potrafił opanowac kierownicy i tak go zarzuciło ,ze krecił sie biedy jak baletnica..
                                      • veest Re: i dlatego 17.12.12, 06:20
                                        a kto moze wiedzieć z kim i gdzie przyjdzie mu siedzieć;p
                                        tak drogi są bardzo niebezpieczne, a jak jeszcze widzę
                                        pseudokierowców, to z wchodzeniem na pasy nawet się
                                        wstrzymuję,co mi z tego ze nawet po smierci będę miał
                                        rację i będę ,ze tak powiem na prawie,satysfakcja wątpliwa;)
                                        • viviene Re: i dlatego 17.12.12, 22:20
                                          leje i leje a ja nie chce chodzic w gumowych butkach:)
                                          co za czas...
                                          • veest Re: i dlatego 18.12.12, 06:28
                                            rzeczywiście pogoda teraz jakby szaleje...teraz deszcz,od srody lekkie mrozy..a przed weekendem znowu znowu plucha i tak juz ma zostać na święta. Ponownie mróz ma byc juz w okresie od świąt do konca roku..Oczywiscie w kazdym regionie moze to wygladać inaczej...
                                            bo zyjemy w duzym kraju;)
                                            • viviene Re: i dlatego 18.12.12, 20:19
                                              w jakim dużym Veest Kochanie, przeciez to rzut kamieniem, jak w maju pojadę to zahacze o Ciebie:) noo, nie dosłowinie, nic sie nie boj:)
                                              • veest Re: i dlatego 19.12.12, 06:23
                                                o Pani V. ..tak okiem poety spojrzałem,kiedyś wszak kraj był od morza do morza;inny dokładał
                                                Litwo -ojczyzno moja...etc etc..))) coz poradzę..w takim haczącym miejscu jestem;))) Maj to dobry miesiąc na wojaże, mentalnie człowiek wtedy dobrze jest nastawiony,ale nie wiadomo z jaką pogodą przyjdzie mu się zmierzyć. czasy takie,ze dosłownie - nic nie jest pewne..;p
                                                • viviene Re: i dlatego 19.12.12, 08:41
                                                  w tym czasie zmierzam w kierunku morza i od lat nie zdarzyło się zeby nie było
                                                  pogody, to taki moj mały cud :)
                                                  tak czy siak ,jak dozyje to oczywiscie pojade:)
                                                  cmok
                                                  • veest Re: i dlatego 19.12.12, 13:08
                                                    b.słusznie, jod jest niezastąpiony..z pogodą oj roznie bywa..ale dobrze ze masz szczeście na
                                                    tzw. lepsze pogody..zyczę coby i tym razem udało się dobrze;)
                                                  • viviene Re: i dlatego 19.12.12, 21:27
                                                    pewnie Veest, jak dożyje to pojadę i to juz bez względu na pogode, kiedyś
                                                    Ci mówiłam, że kazda jest dla mnie dobra i kazda lubie:)
                                                  • veest Re: i dlatego 20.12.12, 06:08
                                                    mnie w zasadzie też żadna pogoda nie szkodzi...no chyba,ze jakaś nawałnica..;p
                                                  • viviene Re: i dlatego 21.12.12, 21:31
                                                    i kręcimy się dalej:) byle do maja..
                                                  • jagosiek Re: i dlatego 21.12.12, 22:25
                                                    maj jest piękny :)
                                                    zawsze na urodziny dostaję konwalie ;))
                                                  • veest Re: i dlatego 22.12.12, 02:11
                                                    jagosiek napisała:

> maj jest piękny :)
                                                    > zawsze na urodziny dostaję konwalie ;))
                                                    ----------
                                                    też mam sentyment do maja..ale mnie dają
                                                    tzw. "inne coś dobrego"..;))))
                                                  • veest Re: i dlatego 22.12.12, 02:09
                                                    teraz obowiązuje kalendarz czerwców.. ale i tak przez maj trzeba przebrnąć...;)))
                                                  • viviene Re: i dlatego 29.12.12, 23:59
                                                    oj tam..Veest a potem bedzie lipców? i sierpniów też ?
                                                    wytłumacz mi to jeszcze raz bo się pogubiłam, no..
                                                    ja wiem tylko, ze damy radę i to bedzie dobry rok:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka