Dodaj do ulubionych

szukam fajnego kolegi przyjaciela

26.11.13, 20:52
szukam kolegi do pomeilowania popisania ktory moze zostanie moim przyjacielem laluniagirl@wp.pl
Obserwuj wątek
    • marioo.p Re: szukam fajnego kolegi przyjaciela 26.11.13, 21:37
      marioo.p@o2.pl pozdrawiam pogodnie :)
    • 1borgia Re: szukam fajnego kolegi przyjaciela 27.11.13, 21:08
      mila oferta ale nie wchodze juz w zadne znajomosci internetowe.
      spotykam sie wylacznie w realu ale jestem tez juz zajety i bez odzysku, wiec kiepski ze mnie material rokujacy.
      no i na moj widok ucieklabys gdzie pieprz rosnie upuszczajac w przerazeniu trzymana sztuczna roze jako ten znak rozpoznawczy, by w tlumie ziarnko maku wyluskac.
      borgia
    • Gość: Jakub S. Re: szukam fajnego kolegi przyjaciela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.13, 13:12
      Hej, co tam słychać ;). Też szukam przyjaciela/przyjaciółki. Możemy pisać ze sobą na GG jak długo będziesz chciała (oczywiście nie za długo na jeden dzień XD). Nie musimy się spotykać, jak nie chcesz, a samo pisanie z tak ciekawą osobą, jaką jesteś da mi dużo przyjemności i Tobie pewnie też ;). Spokojnie, nie jestem zbokiem XD, poprostu chciałbym popisać z kimś i byłoby miło wiedzieć, że gdzieś tam... jest osoba, która na Ciebie czeka i chce z Tobą pisać :}.
    • moniaaa8.pl Re: szukam fajnego kolegi przyjaciela 19.12.13, 21:19
      Od pewnego czasu zastanawiam się w jaki sposób napisać,żeby znaleźć przyjaciela do rozmów. Przecież to takie proste :) Również szukam kogoś takiego. Miłego mężczyzny, który będzie internetowym przyjacielem :)
      • Gość: Tomtom Re: szukam fajnego kolegi przyjaciela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.13, 16:11
        Z przyjemnością popisze z Tobą. Przebywam dość daleko od Polski wiec dla mnie idealne rozwiazanie. Mój mail tomektapera@poczta.fm
        Pozdrawiam
        • Gość: Tomtom Re: szukam fajnego kolegi przyjaciela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.13, 17:01
          Zje wpisakem mail :] poprawny to Tomektapeta@poczta.fm

Pozdrawiam
          • moniaaa8.pl Re: szukam fajnego kolegi przyjaciela 02.01.14, 20:38
            Chętnie z Tobą popiszę, jeśli jeszcze tu zaglądasz :)
            • Gość: gosc Re: szukam fajnego kolegi przyjaciela IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.14, 11:59
              Witam,
              szukam przyjaciół, którzy mieliby ochotę czasem pogadać o różnych
              rzeczach. Pozdrawiam. Konrad gg 6566453
              • agata.1969 Re: szukam fajnego kolegi przyjaciela 17.05.14, 20:19
                A dla mnie idealnie byłoby popisać na maila,którego podaję Agata.nowacka6@onet.pl,
                Chętnie poznam nowych przyjaciół,czasem trzeba się wypowiedzieć i poznać też inny punkt wodzenia,chętnie wysłucham też Ciebie,zapraszam serdecznie,daj się poznać.:)
                • agata.1969 Re: szukam fajnego kolegi przyjaciela 17.05.14, 20:20
                  punkt widzenia oczywiście,a nie wodzenia,;)
                  • obrotowy a niefajny moze byc ? 17.05.14, 21:31
                    agata.1969 napisał(a):
                    > punkt widzenia oczywiście, a nie wodzenia,;)

eehh..
                    no jak sie trafi u kobiety na punkt wodzenia - to mozna ja zawodzic dokad sie zechce...
                    • Gość: Agata.1969 Re: a niefajny moze byc ? IP: *.centertel.pl 18.05.14, 18:04
                      Obrotowy to nie takie proste , tym punktem ,:)
                      • obrotowy eehh... no viem... 19.05.14, 16:00
                        Gość portalu: Agata.1969 napisał(a):
                        > Obrotowy to nie takie proste , tym punktem ,:)

Niektorzy twierdza nawet, ze on w ogole nie istnieje...
                        • agata.1969 Re: eehh... no viem... 19.05.14, 16:51
                          ale mówimy ciągle o tym samym...punkcie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka