IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 06.05.02, 13:23
zgodnie z sugestia Kusego, wracam do pomyslu majowki w nowym watku.
czy my ustalilismy juz godzine i dokladne miejsce spotkania? dojscie do daty
zajelo nam troche czasu, moze 5 dni do soboty wystarczy na dogadanie szczegolow.
Saba, nasza majowkowa marzycielko, jakies konkrety chodza po twej glowie?
Obserwuj wątek
    • Gość: monik Re: MAJOWKA IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 06.05.02, 15:08
      przejzalam "marzy mi sie ..."
      i najwazniejsza informacja to data:) wychodzi na to, ze umowilismy sie 11 maja
      w Wilanowie.
      nie uzgodnilismy jeszcze godziny, ani miejsca zbiorki w Wilanowie. Godzine moge
      wyznaczyc, nie ma problemu. gorzej z konkretnym punktem, bo WIlanowa nie znam,
      Powsina tez nie,a niektorzy sie odgrazali, ze do Wilanowa jechac nie beda, coby
      kawalkade wydluzyc. Kto jest z 'poludnia'? POMOCY
      • Gość: Krizia Re: MAJOWKA IP: *.ey.com.pl / 195.187.56.* 06.05.02, 15:17
        Moim skromnym zdaniem, najlepiej umówić się dość późnym popołudniem, w miejscu
        w miarę znanym większości. Ja Powisina ani Wilanowa w ogóle nie znam.
        A właściwie to sprawami organizacyjnymi niech zajmie się "nadwątlona męska
        brać", zamiast czekać na gotowe! (oni to lubią...). No chyba że ta brać aż
        taaak wątła...

:-)
      • kusy666 Re: MAJOWKA 06.05.02, 15:18
        Z tego co pamietam to mial byc przystanek na petli Wilanow w strone Powsina.
        • Gość: Belbo Re: MAJOWKA IP: 195.116.222.* 06.05.02, 16:49
          Z tego co ja pamiętam Wolandzie to miałeś rowerem dojechac:)
      • Gość: zbyszek Re: MAJOWKA IP: *.umirm.gov.pl 06.05.02, 15:20
        ja tak troszke niesmialo sie wtracam , bo idea majowki nie ode mnie pochodzi,
        ale moze jakis pub z ogrodkiem? np. Lolek ? mozna cos z gilla zawsze
        zamowic ... wiem, wiem ze to nie to samo co lono natury, ale chyba latwiej
        bedzie o frekwencje ...
        • Gość: Angel Re: MAJOWKA IP: 212.244.106.* 06.05.02, 15:24
          Masz absolutną racje .
          • heti Re: MAJOWKA 06.05.02, 15:27
            O, nie musze zaprotestowac niesmiało, miał byc Powsin
            lub inne tereny zielone
        • Gość: Krizia Re: MAJOWKA IP: *.ey.com.pl / 195.187.56.* 06.05.02, 15:26
          Nieeee nawet nie proponuj tego. Bo zaraz inni sie dołączą. Łono natury ma być,
          nieskażone obecnością podpitych małolatów. Była o tym wcześniej mowa, ale tego,
          z oczywistych względów, wiedzieć nie możesz.

Pzdr
        • Gość: monik Re: MAJOWKA IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 06.05.02, 15:30
          Majowka byla wymarzona przez Sabe, a marzenia trzeba realizowac, bo pozniej sie
          zaluje:)
          idea pubu zostaje wlozona do pudelka podpisanego 'dobre pomysly' i powinna
          doczekac sie realizacji.
          miejsce spotkania: petla autobusowa, przystanek w strone Powsina.
          godzina? popoludniowa, co powiecie na 17:00
          aprowizacja? - ustalalismy, ze kazdy bierze cos dla siebie i troche.
          Powsin? - dla mnie jest wielka niewiadoma. czy ktos zna tam mile miejsce, gdzie
          nie trzeba bedzie ganiac kilometrami za drewnem?
          • kusy666 Re: MAJOWKA 06.05.02, 15:36
            ja znam ale o tym napisze jutro.
            • Gość: monik Re: MAJOWKA IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 06.05.02, 15:40
              OK, czyli odnosnie konkretow 'POWSINOWYCH' czekamy do jutra.
              i zgodnie z glosami innych Pan bardzo prosze o niesianie defetyzmu na lamach:)
    • apf Re: MAJOWKA 06.05.02, 15:38
      W ta sobota mam ważny egzamin o 16, jak przyjade to "na gotowe", heeee
      • Gość: zbyszek Re: MAJOWKA IP: *.umirm.gov.pl 06.05.02, 15:46
        dobra, dobra ... czlowiek sie odezwie a Ci juz go do pudla ! :)Wycofujac sie
        wiec w poplochu i tak krzykne jeszcze zza winkla: PUB BYŁBY LEPSzY ! :)
        • Gość: monik Re: MAJOWKA IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 06.05.02, 15:49
          zaden winkiel, zadne okrzyki, bo wprowadze dyktature!:)
          czy ktos z potencjalnych forumowiczow posiada gitare, na ktorej umialby grac?:)
        • ja_nek Re: MAJOWKA 06.05.02, 15:53
          Nie ma to jak łono... natury rzecz jasna, hihi.
          Popieram z całą rozciągłością, hihi

Pozdrawiam
          Ja_nek
          P.S. Powsin byłby okay, ale z tym drewnem, to nie wiem.
        • Gość: Krizia Re: MAJOWKA IP: *.ey.com.pl / 195.187.56.* 06.05.02, 15:53
          Heretyk juz zakneblowany. Ha!

• Gość: zbyszek Re: MAJOWKA IP: *.umirm.gov.pl 06.05.02, 16:02
            jako heretyk na pewno na żadne ognisko nie przyjde ... :)cos niecos sie czytalo
            co robiono z heretykami .... :)
            • Gość: monik Re: MAJOWKA IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 06.05.02, 16:05
              tylko potem nie placz, zes taki samotny i na spacer nie ma z kim pojsc!!!:)
              odwagi troche w sercu. kilka kobiet zaprotestowalo i natychmiast zasluzyly na
              miano inkwizycji, toc to lekka przesada:)
    • ania1 Re: MAJOWKA 06.05.02, 16:35
      Gość portalu: monik napisał(a):

> zgodnie z sugestia Kusego, wracam do pomyslu majowki w nowym watku.
      > czy my ustalilismy juz godzine i dokladne miejsce spotkania? dojscie do daty
      > zajelo nam troche czasu, moze 5 dni do soboty wystarczy na dogadanie szczegolow
      > .
      > Saba, nasza majowkowa marzycielko, jakies konkrety chodza po twej glowie?

*******A wprosić sie można?:).......

• Gość: Belbo Re: MAJOWKA IP: 195.116.222.* 06.05.02, 17:06
        wpros sie wproś tylko ze to w wawie..a raczej pod nia.
        Ja będe około 18.. bo mam angielski..
        Właśnie a propo.

Mo że któś miły(a) z obecnych poda mi numer telefonu niestacjonarnego bym was
        tam znalazł moi drodzy w tym Powsinie.
        Bo sie biedny zagubie w tym lesie..
        • ania1 Re: MAJOWKA 06.05.02, 20:05
          ******Hm......czy mam to uznać za zaproszenie ze strony Dżentelmena?:)
          No jestem dobrze wychowana ......mogę dotrzeć:)

> wpros sie wproś tylko ze to w wawie..a raczej pod nia.
          > Ja będe około 18.. bo mam angielski..
          > Właśnie a propo.
          >
          > Mo że któś miły(a) z obecnych poda mi numer telefonu niestacjonarnego bym was
          > tam znalazł moi drodzy w tym Powsinie.
          > Bo sie biedny zagubie w tym lesie..

• Gość: Belbo Re: MAJOWKA IP: *.acn.waw.pl 06.05.02, 21:49
            ania1 napisał(a):

> ******Hm......czy mam to uznać za zaproszenie ze strony Dżentelmena?:)
            > No jestem dobrze wychowana ......mogę dotrzeć:)
            >

Wiesz ja jako "Dżentelmen" noclegu Ci zaproponowac nie moge:)
            Ale zaproszona jesteś.

• ania1 Re: MAJOWKA 06.05.02, 21:55
              Gość portalu: Belbo napisał(a):

> ania1 napisał(a):
              >
              > > ******Hm......czy mam to uznać za zaproszenie ze strony Dżentelmena?:)
              > > No jestem dobrze wychowana ......mogę dotrzeć:)
              > >
              >
              > Wiesz ja jako "Dżentelmen" noclegu Ci zaproponowac nie moge:)

*******:)
              > Ale zaproszona jesteś.
              ******no tak to ja biedna mam zrobić?:)
              >

• kusy666 Re: MAJOWKA 07.05.02, 08:15
                Dobra juz jezdem i bede sie wygadywal.

Jak wczesniej Belbo powiedzial ja dojade bicyklem bo Powsin mam pod nosem i nie
                bede dralowal na okolo.

Dedac w zeszlym tygodniu w Powsinie obadalem ze jaet tam polanka gdzie ludu
                sporawo i wszyscy pala ogniska(zawsze mozna troche z boku)drewna na opal tam
                jest ci pod dostatkiem(dowoza go lesnicy)

Jak dojsc lub dojechac oto pytanie.
                Mozna metren do Kabat(przy okazji zakupic browarek i kielbase w Hi.........-nie
                reklamuje marketu zabronione) i polgodzinny spacer po lesie na wech, zgubic sie
                nie mozna bo wszyscy wala w tamtym kierunku.

Autobusem z Wilanowa(kursuje z zoliborza) "519" okolo 20 minut.
                Opuszczamy autobus na koncowym przystanku.
                Wspinamy sie po schodach do Parku Kultury
                Kierujemy sie na punkt pobierania wody oligocenskiej
                Szukamy wesolego miasteczka
                Wchodzimy do niego i na wprost wychodzimy
                Juz czujemy dym ognisk ale idziemy caly czas prosto mijajac parasole z piwem.
                Jestesmy na miejscu.

Uwentualnie zawsze mozna sie zapytac gdzie jest polana z plonacymi ogniskami

Koniec bajki i bomba kto nie czyta ten traba, dwie dziurki w nosie i skonczylo
                sie.
                • Gość: monik Re: MAJOWKA IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 07.05.02, 08:51
                  czy mozna tam gdzies zaparkowac samochod i miec nadzieje, ze nic sie mu nie
                  stanie?:)

i jesli jest duzo ognisk, to chyba bedziemy musieli jakies haslo i odzew
                  wymyslec, zeby wszyscy zainteesowani wiedzieli, ze my to my!

aaaa, i bardzo prosze o deklaracje, kto zamierza zaszczycic impreze:)

kusy666 napisał(a):

> Dobra juz jezdem i bede sie wygadywal.
                  >
                  > Jak wczesniej Belbo powiedzial ja dojade bicyklem bo Powsin mam pod nosem i nie
                  >
                  > bede dralowal na okolo.
                  >
                  > Dedac w zeszlym tygodniu w Powsinie obadalem ze jaet tam polanka gdzie ludu
                  > sporawo i wszyscy pala ogniska(zawsze mozna troche z boku)drewna na opal tam
                  > jest ci pod dostatkiem(dowoza go lesnicy)
                  >
                  > Jak dojsc lub dojechac oto pytanie.
                  > Mozna metren do Kabat(przy okazji zakupic browarek i kielbase w Hi.........-nie
                  >
                  > reklamuje marketu zabronione) i polgodzinny spacer po lesie na wech, zgubic sie
                  >
                  > nie mozna bo wszyscy wala w tamtym kierunku.
                  >
                  > Autobusem z Wilanowa(kursuje z zoliborza) "519" okolo 20 minut.
                  > Opuszczamy autobus na koncowym przystanku.
                  > Wspinamy sie po schodach do Parku Kultury
                  > Kierujemy sie na punkt pobierania wody oligocenskiej
                  > Szukamy wesolego miasteczka
                  > Wchodzimy do niego i na wprost wychodzimy
                  > Juz czujemy dym ognisk ale idziemy caly czas prosto mijajac parasole z piwem.
                  > Jestesmy na miejscu.
                  >
                  > Uwentualnie zawsze mozna sie zapytac gdzie jest polana z plonacymi ogniskami
                  >
                  > Koniec bajki i bomba kto nie czyta ten traba, dwie dziurki w nosie i skonczylo
                  > sie.

• Gość: Krizia Re: MAJOWKA IP: *.ey.com.pl / 195.187.56.* 07.05.02, 09:40
                    Hej Monik, ja tez bede samochodem, jakis parking musimy wykombinowac :-)

pzdr
                    • Gość: belbo Re: MAJOWKA IP: 195.116.222.* 07.05.02, 09:47
                      dziewczyny nie wyglupiajcie sie pryjdzcie w ludzkich powłokach.
                      • Gość: monik Re: MAJOWKA IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 07.05.02, 09:51
                        ludzka powloka tylko dla wybranych!!!
                      • Gość: Krizia Re: MAJOWKA IP: *.ey.com.pl / 195.187.56.* 07.05.02, 09:59
                        Ja bede w powloce z szarej karoserii. Musze! Za daleko mieszkam zeby tluc sie
                        autobusami. Poza tym...lubie byc w karoserii.

pzdr
                        • Gość: monik Re: MAJOWKA IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 07.05.02, 10:02
                          a mnie do twarzy w niebieskim, kazdy samochod kupuje pod kolor oczu:)
                          • Gość: belbo Re: MAJOWKA IP: 195.116.222.* 07.05.02, 10:06
                            jak to jest ze ja mam szare oczy a samochod w kiepskim kolorze?..
                            • Gość: monik Re: MAJOWKA IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 07.05.02, 10:08
                              trzeba bylo sie kierowac innymi kryteriami przy jego wyborze! faceci zawsze
                              najpierw patrza sie na jakies tam parametry techniczne niedbajac o
                              najwazniejsze:)
                              • Gość: belbo Re: MAJOWKA IP: 195.116.222.* 07.05.02, 10:10
                                bo dla mnie auto to jak mlotek...
                                ma swoje przeznaczenie..
                                moje auto jest brudne, orysowane.. ale przeciez jezdzi.. a to ma robic.
                        • Gość: belbo Re: MAJOWKA IP: 195.116.222.* 07.05.02, 10:02
                          no tak dupowoz ponad wszystko.... :))
        • Gość: monik Re: MAJOWKA IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 07.05.02, 08:52
          a ten telefon to tak chcesz na forum bardzo publicznym?
          • Gość: belbo Re: MAJOWKA IP: 195.116.222.* 07.05.02, 09:39
            Moze byc na maila.:)
            • Gość: monik Re: MAJOWKA IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 07.05.02, 09:50
              tak, ale to ty chcesz miec na nas namiary, a nie my na ciebie!:)
              podaj adres, oczami wyobrazni juz widze te miliony listow od twoich
              wielbicielek. nie nadazysz odpisywac:)))))))))
              • Gość: belbo Re: MAJOWKA IP: 195.116.222.* 07.05.02, 09:54
                Wlasnie na którego.. i te wielbicielki ..troche sie boje...
                kromarek@pro.onet.pl
                ale to tajne:)
                • Gość: Krizia Re: MAJOWKA IP: *.ey.com.pl / 195.187.56.* 07.05.02, 10:21
                  Hehehe to juz wiem gdzie wysylac te upiorne listy-lancuszki...
                  • Gość: monik Re: MAJOWKA IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 07.05.02, 10:25
                    ja tez zawsze mialam proble ze znalezieniem 10 osob, ktorym zycze tak dobrze,
                    zeby musialy znalezc kolejnych 10 zeby sie im zyczenia spelnily:)))
                    • Gość: belbo Re: MAJOWKA IP: 195.116.222.* 07.05.02, 10:38
                      Ale co ja biedny wam zawinilem?
                  • Gość: belbo Re: MAJOWKA IP: 195.116.222.* 07.05.02, 10:38
                    Nie nawidze spamu w skrzynce.. i jestem wtedy niemiły/chamski.
                    Ostrzegam dowcipy tak ( wtedy tylko klne pod nosem ale jeszcze rozumiem)..
                    lancuszki nie ( doprowadzaja mnie granic wytrzymalosci).

• Gość: Krizia Re: MAJOWKA IP: *.ey.com.pl / 195.187.56.* 07.05.02, 10:43
                      Spokojnie, to byl zart. Nigdy nie wysylam lancuszkow. I zabijam wzrokiem tych,
                      ktorzy mi to wysylaja.
                    • Gość: monik Re: MAJOWKA IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 07.05.02, 10:48
                      nawet jak tam bedzie napisane, ze bardzo cie kochamy i jestes naszym najlepszym
                      przyjacielem? no dobra, co drugi ci wysle:)
                      • Gość: belbo Re: MAJOWKA IP: 195.116.222.* 07.05.02, 10:51
                        dzieki za kwiatek..
                        Dopisze Cie do dlugiej listy wielbicielek mojej skromnej osoby:)
                        • Gość: monik Re: MAJOWKA IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 07.05.02, 14:58
                          kwiatki dostaja wszyscy, to taki znak rozpoznawczy, o ile tylko jest
                          odpowiednia wersja windowsow, sorry nie jestes wyjatkiem:)
            • kusy666 Re: MAJOWKA 07.05.02, 09:51
              Na ktorego?
              • Gość: monik Re: MAJOWKA IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 07.05.02, 09:58
                ale co na ktorego?
      • Gość: monik Re: MAJOWKA IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 07.05.02, 08:46
        dzentelman niesmialy jest, wiec czytaj jego slowa z duza doza wyrozumialosci:)
        pomysl imprezy blaka sie po forum juz od dluzszego czasu, wiec wszyscy moga
        czuc sie zaproszeni (pomysl jest Saby, a ja sie tylko rzadze:)) - jedyna
        niedogodnoscia moze byc miejsce, ale i na to cos da sie zaradzic.
        • Gość: Angel Re: MAJOWKA IP: 212.244.106.* 07.05.02, 09:12
          Tak sobie myślę....do Powsina mam blisko,w sobotę poszłabym sobie na wagary z
          zajęć....
          • kusy666 Re: MAJOWKA 07.05.02, 09:32
            Mozna zaparkowac tylko tam jest duzy tlok, sa tez strzyzone parkingi.
            • Gość: Belbo Re: MAJOWKA IP: 195.116.222.* 07.05.02, 09:44
              leprzy pomysł to zaparkowac na urynowie.. i przejsci przez las ten kawalek.
              Proponuje caly czas rosoła prosto az do ostatnich budynków.. tam zostawic
              pudło..bez radia.. i reszta prosto przez las pieszkom..
              daleko nie jest.. rowerem to 5 minut.. pieszo 35:)
            • Gość: zbyszek Re: MAJOWKA IP: *.umirm.gov.pl 07.05.02, 09:51
              No widze , że idea Majowa przechodzi powoli w czyn ...
              szkoda, ze akurat w ta sobote mam pracke , kurcze w garniturze na ognisko nie
              pojde ..... :)
              • kusy666 Re: MAJOWKA 07.05.02, 09:52
                W niczym on nie przeszkadza?
                • Gość: Belbo Re: MAJOWKA IP: 195.116.222.* 07.05.02, 09:56
                  ludzie to o 17-`18 ma byc. Co wy z tymi zajeciami, praca. W sobote ?
                  Złej baletnicy etc...
                • Gość: zbyszek Re: MAJOWKA IP: *.umirm.gov.pl 07.05.02, 09:57
                  widze , ze niektore panie samochodami wybieraja sie , wiec skromnie zapytuje
                  czy z Centrumu mozna by sie bylo ewentualnie zabrac ... biorac pod uwage, ze
                  jak mowia, w gre wchodzi jakis spacer przez las moge posluzyc za ochrone ...
                  zna sie te rozne sztuki walki ... :) wiec ? ... zaraz, zaraz .... po
                  kolei .... ! :)))
                  • kusy666 Re: MAJOWKA 07.05.02, 10:01
                    Karate cwiczyl z bratem
                  • Gość: Krizia Re: MAJOWKA IP: *.ey.com.pl / 195.187.56.* 07.05.02, 10:08
                    Bede jechac przez centrum. Skad trzeba Ciebie zgarnac?

pzdr
              • Gość: monik Re: MAJOWKA IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 07.05.02, 09:55
                nie ty jeden masz gov w adresie:) a praca sie konczy kolo 16 i stroj mniej
                zobowiazujacy tez mozna w teczce przyniesc! nie szukac dziury w calym!!!
                • Gość: belbo Re: MAJOWKA IP: 195.116.222.* 07.05.02, 09:57
                  tylko nie zapomnij o depilacji w sobote rano:)
                  • kusy666 Re: MAJOWKA 07.05.02, 09:59
                    No i o prezentacji depilacji.
                  • Gość: monik Re: MAJOWKA IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 07.05.02, 10:00
                    w sobote rano nie bede miala czasu, bo:
                    a) w piatek impreza
                    b) w sobote do pracy
                    i niby kiedy ta depilacja. zreszta, nic nie bede pokazywac, bo komary i meszki
                    tylko czekaja na kawalek odslonietego ciala!
                    • kusy666 Re: MAJOWKA 07.05.02, 10:02
                      W Powsinie nie ma muszek i innego badziewia, a jak sie powiedzialo depilacja to
                      trzeba pokazac prezentacja.
                    • Gość: belbo Re: MAJOWKA IP: 195.116.222.* 07.05.02, 10:03
                      i na kacu po piatku chcesz autko prowadzic..ladnie..ladnie.....
                    • Gość: Angel Re: MAJOWKA IP: 212.244.106.* 07.05.02, 10:11
                      Własnie! Komary! I może kleszcze też? Chyba Zbyszek miał rację....
                      • Gość: Belbo Re: MAJOWKA IP: 195.116.222.* 07.05.02, 10:13
                        Moze lepiej nie jedziemy.. moze nawet jakies mrówki beda..

Po co ryzykowac...
                  • Gość: Krizia Re: MAJOWKA IP: *.ey.com.pl / 195.187.56.* 07.05.02, 10:11
                    A Ty nie zapomnij o musztardzie...
                    • Gość: monik Re: MAJOWKA IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 07.05.02, 10:14
                      dzieki wacpanno, a na zapominanie najlepszy bilobil
                • kusy666 Re: MAJOWKA 07.05.02, 09:59
                  Kolega Zbyszek intensywnie rozwija nasze miasto, a w szczegolnosci
                  mieszkania.To wymaga zaangazowania.
                  • Gość: zbyszek Re: MAJOWKA IP: *.umirm.gov.pl 07.05.02, 10:06
                    o tej depilacji to do mnie ! ?
                    • kusy666 Re: MAJOWKA 07.05.02, 10:12
                      A co depilujesz sie?
                      • Gość: monik Re: MAJOWKA IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 07.05.02, 10:13
                        no wlasnie, to moze Zbyszek mnie godnie zastapi?!?!?!:))
                    • Gość: belbo Re: MAJOWKA IP: 195.116.222.* 07.05.02, 10:14
                      jasne..monik udzieli ci porady a my ocenimy jak wyszlo:)
                      • Gość: monik Re: MAJOWKA IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 07.05.02, 10:17
                        tym razem porady nie beda juz darmowe!
                      • kusy666 Re: MAJOWKA 07.05.02, 10:17
                        Osobiscie wole obejrzec To i Ovo u Monik.
                        • Gość: monik Re: MAJOWKA IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 07.05.02, 10:19
                          tak to juz jest, udzielic porad, zeby koledzy mieli latwiej, a potem smiech
                          chichy na publicznym forum. a ja sie wstydze, jak mnie zawstydzicie bardziej,
                          to kto wami bedzie przy ognisku rzadzil?
                          • kusy666 Re: MAJOWKA 07.05.02, 10:20
                            Ja i moj zastepca.
                            • Gość: belbo Re: MAJOWKA IP: 195.116.222.* 07.05.02, 10:53
                              ty Wolandzie nie dośc ze zboczeniec jestes to jeszcze despota......
    • Gość: monik Uprzedzam IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 07.05.02, 10:17
      lojalnie, jesli jeszzcze raz ktos wspomni o przeszkodach to jadem bede przez
      internet plula!!! komary, mrowki, meszki, mrowki i inne robactwo, ba nawet
      brzydka pogoda nie sa wystarczajaca wymowka by na majowke sie nie stawic!!!!
      ZROZUMIANO?!?!?:)))
      • kusy666 Re: Uprzedzam 07.05.02, 10:19
        Ciekawe jak bede wygladal mokry na bicyklu.
        • Gość: monik Re: Uprzedzam IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 07.05.02, 10:20
          jak mister mokrego podkoszulka!!!, uprzedzalam .....
      • Gość: zbyszek Re: Uprzedzam IP: *.umirm.gov.pl 07.05.02, 10:20
        Tak jest kapralu monik !

co tam mrowki, meszki i deszcz ... kurcze przede mna depilacja ! :)
        i nie ktos powie , ze nie ma we mnie bojowego ducha ....
      • Gość: Saba Re: Uprzedzam IP: *.twarda.pan.pl / 212.87.18.* 07.05.02, 10:28
        A ja dla tych strachliwych moge w prezencie przyniesc w zanadrzu troche
        kleszczy.. :))))
        • Gość: belbo Re: Uprzedzam IP: 195.116.222.* 07.05.02, 10:54
          Powiedz mi.. na co mam wydac te 30 pln skladkowe?..
    • Gość: Krizia Parking IP: *.ey.com.pl / 195.187.56.* 07.05.02, 10:26
      Zrobil sie chaos, a ja naprawde prosze o dokladne namiary na parking.
      Zeby to sie stalo sie przeszkoda nie od ominiecia....
      :P
      • Gość: monik Re: Parking IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 07.05.02, 10:29
        umowimy sie na petli, dalej pojedziemy razem i w Powsinie czegos poszukamy!
        damy rade!!! my nie damy?!
        • Gość: Krizia Re: Parking IP: *.ey.com.pl / 195.187.56.* 07.05.02, 10:35
          OK, dobre wyjscie:-)

BTW znasz jakis specyfik na...kleszcze?

;-)
          • Gość: monik Re: Parking IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 07.05.02, 10:40
            pytanie do Saby, ona wydaje sie byc specjalistka:)
    • Gość: Saba Re: MAJOWKA IP: *.twarda.pan.pl / 212.87.18.* 07.05.02, 10:26
      Robaczki, jestescie wspaniali! :) Tak ladnie konkreciki omowiliscie, ze nic
      dodac i nic ujac :)))))) Tylko tak jakos umknal ten moment zbiorki w Wilanowie
      na przystanku. To taki przystanek przy mostku.... (519 tam przystaje) I
      proponuje moze juz sprawdzone rozyczki w raczce lub inne polne kwiatki jako
      znak rozpoznawczy, bo niewiadomo czy beda te same pyszczki co w kawiarence.....
      Moze o 16.30 w tym Wilanowie...? Ja bede jechac z Zoliborza (519 oczywiscie...)
      A jak ktos wyrusza od Kabat to Wilanow go nie dotyczy.......
      • Gość: monik Re: MAJOWKA IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 07.05.02, 10:34
        pyszczki beda tez nowe, kwiatka moge miec!
        godzine proponuje ciut pozniejsza, 17:00 zeby jednostki pracujace nie musialy
        lamac przepisow drogowych:)
      • Gość: belbo Re: MAJOWKA IP: 195.116.222.* 07.05.02, 10:58
        roze.. dobrze sie sprzedaja.. wole roze:)
    • heti Re: MAJOWKA- niezmoteryzowani 07.05.02, 10:35
      Wyglada na to ze , sptkanie w Wilanowie tylko dla tych
      bez pojazdu o 16.30. Czy tylko ja i Saba spotykamy sie
      na tym przystanku.? Saba ja tez jade z Zoliborza moze
      sie uda sie nam razem wyruszyc na majowke?
      • Gość: zbyszek Re: MAJOWKA- niezmoteryzowani IP: *.umirm.gov.pl 07.05.02, 10:48
        ja jade z Centrum to chyba tez moge sie jakos przylaczyc bo to chyba po drodze
        z Zoliboza .... ?
        • Gość: Saba Re: MAJOWKA- niezmoteryzowani IP: *.twarda.pan.pl / 212.87.18.* 07.05.02, 10:53
          Jak wskoczysz do naszego autobusiku... :))) Albo przyjedz na PL. Wilsona... :)))
        • Gość: Krizia Re: MAJOWKA- niezmoteryzowani IP: *.ey.com.pl / 195.187.56.* 07.05.02, 10:58
          Napisalam Ci, ze moge Cie zgarnac z centrum. Boisz sie?

;-)
      • Gość: Saba Re: MAJOWKA- niezmoteryzowani IP: *.twarda.pan.pl / 212.87.18.* 07.05.02, 10:51
        OK, Heti. To moze spotkajmy sie na pl. Wilsona na przystanku o ...... np.
        16.00, dobra? Z rozyczka w reku..... Godzina do Wilanowa chyba nam wystarczy
        (zwlaszcza, ze to sobota). Sprawdze jeszcze przy okazji (bo tam jezdze), o
        torej mamy autobus ok. 16.00. Wysylam Ci tez moj numer telefonu e-
        mailem.... :)))))
        • Gość: zbyszek Re: MAJOWKA- niezmoteryzowani IP: *.umirm.gov.pl 07.05.02, 10:59
          moglbym przejsc na pl. Wilsona, ale nie dalo by sie umowic troszke
          pozniej .... ?
          • Gość: zbyszek Re: MAJOWKA- niezmoteryzowani IP: *.umirm.gov.pl 07.05.02, 11:07
            jakos mi umknelo Kriziu .... bardzo chetnie sie z Toba zabiore , z gory
            dziekuje :)))) .. a tak na marginesie mam czego ? ;-)
            • Gość: Krizia Re: MAJOWKA- niezmoteryzowani IP: *.ey.com.pl / 195.187.56.* 07.05.02, 11:26
              Oj tak, masz czego sie bac. Mam specyficzne poczucie humoru ;-)

pzdr
        • heti Re: MAJOWKA- niezmoteryzowani 07.05.02, 11:05
          Okey, to jestesmy umówione. Godzina wystarczy, a
          Zbysezk moze dołaczysz do nas?
          • Gość: zbyszek Re: MAJOWKA- niezmoteryzowani IP: *.umirm.gov.pl 07.05.02, 11:15
            zabralbym sie z wami autobusem, ale pracuje w sobote i 16.00 na pl. Wilsona to
            dla mnie troszke za wczesnie ... wygodniej byloby mi gdyby mnie bezposrednio z
            Centrum Krizia zgarnela samochodem .... wiec Kriziu propozycja podwozki
            aktualana ?
            • Gość: Krizia Re: MAJOWKA- niezmoteryzowani IP: *.ey.com.pl / 195.187.56.* 07.05.02, 11:24
              Aktualna, oczywiscie, i w ogole jezeli jeszcze inne osoby z centrum reflektuja,
              niech sie zglosza.

Pzdr
              • Gość: zbyszek Re: MAJOWKA- niezmoteryzowani IP: *.umirm.gov.pl 07.05.02, 11:29
                dam moj adres: zbyhed@wp.pl
                napisz, szczegoly podwozki dogadamy chyba telefonicznie ... ?
                • Gość: Krizia Re: MAJOWKA- niezmoteryzowani IP: *.ey.com.pl / 195.187.56.* 07.05.02, 11:47
                  OK, wysle e-maila.
              • Gość: Belbo Re: MAJOWKA- niezmoteryzowani IP: 195.116.222.* 07.05.02, 11:31
                Moze Żoliborzanki zabierze kolezanka..
                One az dwie są..
    • Gość: Krizia Agenda.... IP: *.ey.com.pl / 195.187.56.* 07.05.02, 11:04
      ....czyli plan spotkania:

Składam wniosek o wybory Zakały i Zakalca niniejszego forum.

Jako kandydatkę na zakałę zgłaszam siebie, jako zakalca...hmmmm....Bbbbbb itd.

;-)))))
    • heti Re: MAJOWKA 07.05.02, 11:22
      Dzieki Saba, odebrałam pocztę.
      • Gość: belbo Re: MAJOWKA IP: 195.116.222.* 07.05.02, 11:24
        Wieć ... jakie sa w koncu ustalenia?
        Co z robakami?
        kto kupi kielubase...
        i co z piwem?
        ktos pije?
        Ktos je?
        ja nic nie wiem..
        • Gość: zbyszek Re: MAJOWKA IP: *.umirm.gov.pl 07.05.02, 11:32
          jezeli chodzi o ankochole, to chyba majowka bedzie miala raczej piwny
          charakter ? co ?
        • heti Re: MAJOWKA 07.05.02, 11:32
          Gość portalu: belbo napisał(a):

> Wieć ... jakie sa w koncu ustalenia?
          > Co z robakami?
          > kto kupi kielubase...
          > i co z piwem?
          > ktos pije?
          > Ktos je?
          > ja nic nie wiem..

Kazdy dla siebie robi zakupy w troche wiekszej ilosci,
          zeby podzielic sie z bliznim. A zmoteryzowani bez piwka
          zimnego w upalny wieczor(:
          • Gość: belbo Re: MAJOWKA IP: 195.116.222.* 07.05.02, 11:34
            dla tego wybieram rower:)
            slalom do domu.. to jest to:)
          • Gość: zbyszek Re: MAJOWKA IP: *.umirm.gov.pl 07.05.02, 11:37
            no tak jak na wigilie trzeba przygotowac jeden talerz wiecej, tak na majowke
            trzeba zawsze wziasc wiecej jedno piwo i 1 metr kielbasy ....
          • Gość: Krizia Re: MAJOWKA IP: *.ey.com.pl / 195.187.56.* 07.05.02, 11:50
            Ja nie cierpie z tego powodu, piwa nie znosze i nie pijam :-)))
            • Gość: belbo Re: MAJOWKA IP: 195.116.222.* 07.05.02, 12:04
              to moze zubr óweczka..albo gin.. mam i to i to.. tylko szklo by sie przydalo:)
              • heti Re: MAJOWKA 07.05.02, 12:09
                Jejku ja lubie gin z tonikiem i zimmmnym lodem, to moj
                ulubiony drink,a le na ognisko tylko pifko:)
                • Gość: belbo Re: MAJOWKA IP: 195.116.222.* 07.05.02, 12:10
                  Dobra na gin kiedy indziej sie spotkamy.. a mam dobry..gordona..
                  • heti Re: MAJOWKA 07.05.02, 12:13
                    Kusisz gordonem? Trudno sie oprzec:)
                  • Gość: zbyszek Re: MAJOWKA IP: *.umirm.gov.pl 07.05.02, 12:17
                    tyle bylo chalasu ze lono natury, las itd. ... a tutaj drinki, gin z tonickiem
                    i co jeszcze paroseleczki moze ?! ... koniec ! zimne piwo, tlusta kielbasa,
                    zaostrzone badyle , gitara i ogien ... tylko gdzies monik zginela i juz
                    anarchia ! :))))
                    • heti Re: MAJOWKA 07.05.02, 12:21
                      Cicho, jaka anarchia? :)Przeciem godom pifko i pieczone
                      kielbaski na sobotni wieczór

• Gość: Krizia Re: MAJOWKA IP: *.ey.com.pl / 195.187.56.* 07.05.02, 12:27
                      Parasoleczki jak najbardziej! Do ochrony przed sloncem delikatnej skory dam,
                      cobysmy zawsze piekne byly;-)
                      A w ogole to moze padac...
              • Gość: Krizia Re: MAJOWKA IP: *.ey.com.pl / 195.187.56.* 07.05.02, 12:21
                Ha! I zygzakiem bede wracac? Ja w karoserii przybywam ...
                • kusy666 Re: MAJOWKA 07.05.02, 12:29
                  Krotko bo spadam na spotkanie

TYLKO W KTORYM MIEJSCU I O KTOREJ GODZINIE SPOTYKAMY SIE W POWSINIE.

Wszyscy sie juz poumawiali tylko jak zebrac sie do kupy?
                  Pozd.
                  Wracam za 1.5h
                  • Gość: Angel Re: MAJOWKA IP: 212.244.106.* 07.05.02, 13:17
                    No właśnie....przez chwilę mnie nie było i straciłam wątek.
                    Nie wiem czy będę ale moze...
                    • ja_nek Re: MAJOWKA 07.05.02, 15:01
                      Ja będę w karoserii na parkingu niedaleko schodów.
                      Tylko o której tam w końcu?

Pozdrowienia
                      Ja_nek
                      • Gość: Krizia Re: MAJOWKA IP: *.ey.com.pl / 195.187.56.* 07.05.02, 15:31
                        Jaki parking? Jakie schody? Gdzie tam jest parking?
                        • Gość: monik Re: MAJOWKA IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 07.05.02, 15:33
                          spokojnie, najpierw spotkamy sie na petli, a potem bedziemy szukac schodow lub
                          ich widma. cos sie zawsze znajdzie:)
            • Gość: monik Re: MAJOWKA IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 07.05.02, 15:05
              tus mi brat, lub siostra jesli wolisz. witaj w klubie, rekami i nogami sie
              podpisuje!!! zeby nie wiem jak goraco bylo nie umiem docenic tegoz napitku, jam
              z kultury winogronowej!, ale jak mam do wyboru powrot do domu samochodem, albo
              wino - wybieram ...
              • Gość: monik WROCILAM IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 07.05.02, 15:12
                i robie porzadek!:)
                z Wilanowa do Powsina nie moze sie jechac dluzej niz 20 minut, prawda?
                co powiecie na 17:30 pod schodami w Powsinie, cokolwiek mialoby to oznaczac.
                Zoliborzanki moje mile, jesli szefostwo wypusci wczesniej z pracy w sobote, a
                nie jest to niemozliwe, zgarne was z placu Wilsona. zaraz przesle do Heti
                namiary moje komorkowe, to dogadamy szczegoly.
                cos sie zaczyna klarowac i to wlasnie mnie niepokoi .... :)
                • heti Re: WROCILAM 07.05.02, 15:34

O, slodka Monik:) zgadzam sie na zgarniecie z pl wilsona,
                  czekam ma maila
                • Gość: Saba Re: WROCILAM IP: *.twarda.pan.pl / 212.87.18.* 07.05.02, 17:35
                  Monik, ja tez poprosze namiary komorkowe, please :0???
                  angrzel@poczta.gazeta.pl
              • Gość: Krizia Re: MAJOWKA IP: *.ey.com.pl / 195.187.56.* 07.05.02, 15:25
                O mnie mowa?
                • Gość: monik Re: MAJOWKA IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 07.05.02, 15:31
                  Gość portalu: Krizia napisał(a):

> O mnie mowa?

pewnie ze tak ,tylko to diabelstwo wkleja odpowiedzi w malo przemyslany sposob:)

• Gość: Krizia Re: MAJOWKA IP: *.ey.com.pl / 195.187.56.* 07.05.02, 15:59
                    Ooooo to ciesze sie niezmiernie, ze nie jestem jedynym "wyrzutkiem", ktory nie
                    lubi piwa :-)

pzdr
                    • Gość: Belbo Wiadomosc z ostatniej chwili!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 07.05.02, 18:04
                      • Gość: Belbo Re: Wiadomosc z ostatniej chwili!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 07.05.02, 18:04
                        :)
                        więc ma lać deszcz i ma byc do tego 15 stopni...
                        W sobote oczywiscie>:)
                        • Gość: Saba Re: Wiadomosc z ostatniej chwili!!!!!!!! IP: *.twarda.pan.pl / 212.87.18.* 07.05.02, 18:27
                          No i co z tego??/ To pojdziemy do jakiejs knajpy!
                        • Gość: Krizia Re: Wiadomosc z ostatniej chwili!!!!!!!! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 07.05.02, 23:08
                          OK, wiadomosc dnia podana, odpowiednie wrazenie
                          zrobione, ale skutek zerowy. Bo i tak impreza bedzie
                          tam gdzie ma byc i kiedy ma byc.

• Gość: belbo Re: Wiadomosc z ostatniej chwili!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 07.05.02, 23:33
                            jA TU ZAMIESZANIE CHCE ZROBIC..A WSZYSCY TACY ZASADNICZY:)
                            • Gość: monik Re: Wiadomosc z ostatniej chwili!!!!!!!! IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 08.05.02, 08:16
                              zamiesznie to ty rob gdzie indziej. a grzecznie uprzedzalam, co zrobie z tymi,
                              ktorzy beda probowali torpedowac majowkowe plany .....
                              zawsze mozemy miec wylaczone komorki, zebys przypadkiem nie zmarzl .....:)
                              • Gość: zbyszek Re: Wiadomosc z ostatniej chwili!!!!!!!! IP: *.umirm.gov.pl 08.05.02, 08:56
                                majowe pozdrowienia dla wszystkich potencjalnych sobotnich piknikowcow i ...
                                dla pozostalych tez oczywiscie ..
                              • Gość: belbo Re: Wiadomosc z ostatniej chwili!!!!!!!! IP: 195.116.222.* 08.05.02, 09:40
                                nie strasz mała.. nie strasz.. mam numer dlugo cie znajde?..:))
                                A tak na marginesie slyszalem ze fajna z ciebie osoba. ( to komplement )
                                • Gość: Krizia Re: Wiadomosc z ostatniej chwili!!!!!!!! IP: *.ey.com.pl / 195.187.56.* 08.05.02, 09:44
                                  Pewnie, ze fajna z niej osoba - przeciez nie pija piwa...

;-)
                                  • kusy666 Re: Wiadomosc z ostatniej chwili!!!!!!!! 08.05.02, 09:46
                                    I miesa nie jada.
                                    • Gość: monik Re: Wiadomosc z ostatniej chwili!!!!!!!! IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 08.05.02, 09:49
                                      no prosze ile wiadomosci macie na moj temat:)
                                      • kusy666 Re: Wiadomosc z ostatniej chwili!!!!!!!! 08.05.02, 09:50
                                        I lubi chronic srodowisko.
                                      • Gość: belbo Re: Wiadomosc z ostatniej chwili!!!!!!!! IP: 195.116.222.* 08.05.02, 09:56
                                        Zweryfikujemy w sobote.. jesli przyjde.
                                • Gość: monik Re: Wiadomosc z ostatniej chwili!!!!!!!! IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 08.05.02, 09:50
                                  a kto ci tak naklamal?
                                  • kusy666 Re: Wiadomosc z ostatniej chwili!!!!!!!! 08.05.02, 09:55
                                    Ministry of the environment
                                    • Gość: belbo Re: Wiadomosc z ostatniej chwili!!!!!!!! IP: 195.116.222.* 08.05.02, 09:58
                                      Zostajesz lizusem nr. 1. :))
                                      • kusy666 Re: Wiadomosc z ostatniej chwili!!!!!!!! 08.05.02, 10:00
                                        Danke.
                                      • Gość: monik Re: Wiadomosc z ostatniej chwili!!!!!!!! IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 08.05.02, 10:02
                                        ale ja sie nikomu nie podlizuje!!!
                                        • Gość: belbo Re: Wiadomosc z ostatniej chwili!!!!!!!! IP: 195.116.222.* 08.05.02, 10:15
                                          Co za skromnosc.. nie wyszystko jest o tobie.. kusy jest lizus:)
                                          • Gość: monik Re: Wiadomosc z ostatniej chwili!!!!!!!! IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 08.05.02, 10:17
                                            a juz myslalam, ze jestem jedyna i wyjatkowa, i caly watek zakreci sie wokol
                                            mojej osoby, buuuuuuu
                                    • Gość: monik Re: Wiadomosc z ostatniej chwili!!!!!!!! IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 08.05.02, 09:59
                                      kusy666 napisał(a):

> Ministry of the environment

or Minister?

a skoro taka fajna jestem, to czy mam rozumiec, ze wszystkie roze beda dla
                                      mnie?!:) taki maly, zalegly prezent imieninowy:))))

• Gość: belbo Re: Wiadomosc z ostatniej chwili!!!!!!!! IP: 195.116.222.* 08.05.02, 10:01
                                        dobra ja wziolem poprzednie.. :)
                                        • Gość: monik Re: Wiadomosc z ostatniej chwili!!!!!!!! IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 08.05.02, 10:04
                                          takiech wymeczonych i zdechnietych to ja nie chce. wybredna jestem i na byle
                                          kwiatka zlapac sie nie dam!
                                      • Gość: Krizia Re: Wiadomosc z ostatniej chwili!!!!!!!! IP: *.ey.com.pl / 195.187.56.* 08.05.02, 10:47
                                        Ja tez mam i zalegle, i nadchodzace...

Ale ja poprosze frezje....;-)

• Gość: Saba Re: Wiadomosc z ostatniej chwili!!!!!!!! IP: *.twarda.pan.pl / 212.87.18.* 08.05.02, 09:59
                              Zamieszasz przy ognisku i kielbaskach, OK?
                              • Gość: Saba Re: Wiadomosc z ostatniej chwili!!!!!!!! IP: *.twarda.pan.pl / 212.87.18.* 08.05.02, 10:01
                                zle mi post umiescilo. To bylo do mieszajacego Belba. :)
                              • kusy666 Re: Wiadomosc z ostatniej chwili!!!!!!!! 08.05.02, 10:04
                                Od mieszania jest Kusy,

Do Monik
                                To zalezy od Twojego punktu siedzenia na Wawelskiej52/54
                                • Gość: monik Re: Wiadomosc z ostatniej chwili!!!!!!!! IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 08.05.02, 10:13
                                  >
                                  > Do Monik
                                  > To zalezy od Twojego punktu siedzenia na Wawelskiej52/54

krzeslo, choc mogloby byc wygodniejsze. czekamna wiecej szczegolow na moj temat.
                                  chyba sie wam nudzi bardziej ode mnie:)
                                  • kusy666 Re: Wiadomosc z ostatniej chwili!!!!!!!! 08.05.02, 10:15
                                    Nie nalezy zdradzac wszystkich tajnych wiadomosci, pewnie bys nie chciala!
                                    • Gość: belbo Re: Wiadomosc z ostatniej chwili!!!!!!!! IP: 195.116.222.* 08.05.02, 10:21
                                      Ty tu kusy nie koloryzuj.. chyba nikt z tu piszacych 16 lat nie ma:)
                                      • kusy666 Re: Wiadomosc z ostatniej chwili!!!!!!!! 08.05.02, 10:24
                                        Ja ma 16
                                        • Gość: Belbo Re: Wiadomosc z ostatniej chwili!!!!!!!! IP: 195.116.222.* 08.05.02, 10:25
                                          ja to moze i ma.. ale ty to stary koń jesteś..:)
                                      • Gość: monik Re: Wiadomosc z ostatniej chwili!!!!!!!! IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 08.05.02, 10:34
                                        Gość portalu: belbo napisał(a):

> Ty tu kusy nie koloryzuj.. chyba nikt z tu piszacych 16 lat nie ma:)

jak to, a ja!
                                        • Gość: monik Re: Wiadomosc z ostatniej chwili!!!!!!!! IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 08.05.02, 10:36
                                          Gość portalu: monik napisał(a):

> Gość portalu: belbo napisał(a):
                                          >
                                          > > Ty tu kusy nie koloryzuj.. chyba nikt z tu piszacych 16 lat nie ma:)
                                          >
                                          > jak to, a ja!

wlasciwie to powinnam zacytowac moja kolezanke: 18 + VAT (stawka do negocjacji) :)

• Gość: Saba Re: Wiadomosc z ostatniej chwili!!!!!!!! IP: *.twarda.pan.pl / 212.87.18.* 08.05.02, 10:20
                                  Mozecie we dwoch mieszac... Bedzie ciekawiej... :)))
                                  • kusy666 Re: Wiadomosc z ostatniej chwili!!!!!!!! 08.05.02, 10:22
                                    Pomieszamy jak przyjdziemy
                                    • Gość: belbo Re: Wiadomosc z ostatniej chwili!!!!!!!! IP: 195.116.222.* 08.05.02, 10:24
                                      czekaj czekaj.. mow za siebie.. ja tloku nie lubie..
                                      posiedze cichutko z boku..poslucham co w trawie piszczy.. poszepcze z
                                      kleszczami.. moze je na kogos napuszcze.....:)
                                      • kusy666 Re: Wiadomosc z ostatniej chwili!!!!!!!! 08.05.02, 10:29
                                        Sam pisales kilka postow wyzej" ze jak przyjdziesz ", a teraz sie wykrecasz?
                                      • Gość: Saba Re: Wiadomosc z ostatniej chwili!!!!!!!! IP: *.twarda.pan.pl / 212.87.18.* 08.05.02, 10:29
                                        Kleszcze to ja bede napuszczac! A Twoje siedzenie w kaciku, Belbo, to juz
                                        znamy :))))
                                        • Gość: Belbo Re: Wiadomosc z ostatniej chwili!!!!!!!! IP: 195.116.222.* 08.05.02, 10:32
                                          to sie nazywa prowokacja:)
                                          • Gość: Saba Re: Wiadomosc z ostatniej chwili!!!!!!!! IP: *.twarda.pan.pl / 212.87.18.* 08.05.02, 10:35
                                            Czy jakas nieprawde powiedzialam?
                                            • Gość: belbo Re: Wiadomosc z ostatniej chwili!!!!!!!! IP: 195.116.222.* 08.05.02, 11:03
                                              czy napisalem kto prowokuje? :))
                                        • Gość: Krizia Re: Wiadomosc z ostatniej chwili!!!!!!!! IP: *.ey.com.pl / 195.187.56.* 08.05.02, 11:02
                                          O nie, w kaciku to ja siedze! Beblo z boku oczami lypie...
                                          A btw co ja bidna zrobie, bo przeciez tam kacika nie bedzie?

;-)
                                          • Gość: monik Re: Wiadomosc z ostatniej chwili!!!!!!!! IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 08.05.02, 11:11
                                            znajdziemy miejsce daleko od ogniska, zeby cie plomienie zbytnio nie
                                            oswietlaly:)
                                        • Gość: Krizia kleszcze IP: *.ey.com.pl / 195.187.56.* 08.05.02, 11:05
                                          Saba, podobno orientujesz sie w kwestii specyfikow przeciwkleszczowych.
                                          Poradz co kupic! :-)
                                          • Gość: monik Re: kleszcze IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 08.05.02, 11:10
                                            ona je moze rozpuscic. pytanie, czy zna antidotum?:)
                                            • Gość: Saba Re: kleszcze IP: *.twarda.pan.pl / 212.87.18.* 08.05.02, 11:17
                                              Slusznie wnioskujesz, Monik..... :)))
                                          • Gość: Saba Re: kleszcze IP: *.twarda.pan.pl / 212.87.18.* 08.05.02, 11:15
                                            eeee... ja mam tylko dostep do kleszczy (a raczej kolege, ktory zbiera kleszcze
                                            i jak sie do niego usmiechne to dostane garstke tych robaczkow). Pojecia nie ma
                                            co na nie dziala... Moze Muchozol... :)
                                            • elbrusss Re: kleszcze 07.05.16, 12:27
                                              Muchozol chyba więcej na ciele może krzywdy zrobić niż pożytku. ale jakieś mocne środki przeciwkleszczowe powinny działać. Ja kiedyś stosowałem Ultrathon. Bardzo mocny środek.
                                              • volianek Re: kleszcze 07.05.16, 12:44
                                                Mimo, że ten muchozol jest popularny to nie polecam go stosować, bo szkodzi nie tylko kleszczą, ale i ludziom. Za każdym razem jak jadę nad jezioro lub gdzieś w las to tylko ze srodkiem mugga. Mocny i przynajmniej nie musze sie bawic w wyciaganie kleszczy z siebie
                                                • elbrusss Re: kleszcze 07.05.16, 12:50
                                                  Mugga ostatnio widziałem jakąś nową serię wypuściła, znacznie mocniejsza bo ma aż 50% deet. tylko trzeba na to uważać przy stosowaniu. Często używasz tej swojej ile ma deet??
                                                  • volianek Re: kleszcze 07.05.16, 13:00
                                                    Ja stosuje mugga w kulce, który ma 20%. Często chodzę po lesie i faktycznie nigdy nie narzekałem. Może w tym roku faktycznie przerzucę się na mocniejszy. Jak jest z czasem działania tego mugga z 50%?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka