konfetka 24.11.04, 14:27 najpiękniejszy płatek śniegu. Ale niestety się rozpuści gdy go wezmę w dłonie :-( Takie jest życie - wszystko przemija gdy chcemy by trwało... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hansi Pomysl troche! IP: *.arcor-ip.net 24.11.04, 14:55 wez zen platek w rekawiczce i na Mrozie i podaruj najdrozszemu. Zobaczysz, jak sie ucieszy. Ja juz kiedys tak robilem. Wszystko, co piekne kiedys umiera - to prawda. Nasz rola jest na to piekne chuchac i dmuchac. Zyje wtedy nieco dluzej. Odpowiedz Link Zgłoś
1grzech Re: Pomysl troche! 24.11.04, 15:22 na szczęśćie wszystko się kiedyś kończy, dzieki rtemu nie można odkładac rzeczy ważnych na "niewiadomo kiedy" Pod warunkiem że się o tym pamięta! Uśmiechnij się dizś jest pierwszy dzień z reszty Twego życia! Odpowiedz Link Zgłoś
kurdebelemax Re: Chciałabym dać komuś 24.11.04, 21:18 Jest na to prosta metoda, zabrac tego ktosia na spacer i pokazac mu platek w locie :-> Odpowiedz Link Zgłoś
konfetka Re: Chciałabym dać komuś 25.11.04, 12:29 Ale czy ten ktos pojdzie ze mna na spacer? A jesli nie bedzie chcial to co ja zrobie? Przynioslabym platek sniegu do jego domu, ale jesli mnie za drzwi nie wpusci? A moze przez weekend namaluje ten platek i dam mu na pamiatke :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kurdebelemax Re: Chciałabym dać komuś 25.11.04, 21:07 Jak nie bedzie chcial, to bedziesz miala najladniejszy platek sniegu tylko dla siebie ;-) No jak nie wpusci to to chyba jakis cham :-p Odpowiedz Link Zgłoś
konfetka Re: Chciałabym dać komuś 26.11.04, 15:17 kurdebelemax napisał: > Jak nie bedzie chcial, to bedziesz miala najladniejszy platek sniegu tylko dla > siebie ;-) A ja nie chce platka sniegu dla siebie samej. Ja chce platek sniegu na prezent, tak zeby ofiarowac komus jakis symbol ulotnego piekna :-) > No jak nie wpusci to to chyba jakis cham :-p Dobrze: wpusci do domu ale nie do serducha. I co wtedy? > > Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Chciałabym dać komuś 26.11.04, 15:21 "Dobrze: wpusci do domu ale nie do serducha. I co wtedy?" Wtedy zrobisz minę rozgniewanej małej dziewczynki, wyrwiesz mu z ręki ów płatek i powiesz: "Oddawaj, to nie Twoje..." :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark Re: Chciałabym dać komuś IP: *.arcor-ip.net 26.11.04, 15:27 Niekoniecznie. Ta mala nosi ze soba imadlo w torebce. Jak bedzie marudzil, to sie go przykreci imadlem do stolu, zawola jego mamuske (przyszla tesciowa - ta przeciez chce miec syna z glowy, nie?) zadzwoni sie po proboszcza, a ten zalatwi reszte. Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Chciałabym dać komuś 26.11.04, 15:29 Oooj to takie mało romantyczne :-( Nie lepiej zamknąć ich na pół roku w szklanej wieży i niech tam się razem zapoznają i docierają ?? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark Re: Chciałabym dać komuś IP: *.arcor-ip.net 26.11.04, 15:34 a to romantyczne tylko z pozoru. a kto im bedzie przez te pol roku do tej wiezy zarlo donosil, jak tesciowa strzyka w kregoslupie, a tesc ma kamienie w nerkach? Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Chciałabym dać komuś 26.11.04, 15:42 Obejdą się bez jadła,czasu nie będzie o tym myślec;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
konfetka Re: Chciałabym dać komuś 26.11.04, 16:07 Racja! Jedzenie nieważne. Ważniejsze to... docieranie się? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Chciałabym dać komuś 26.11.04, 16:11 I o to własnie chodzi, cieplo samo się wytworzy,wiec i jedzenie zbędne, istne perpetum mobile ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Chciałabym dać komuś 26.11.04, 19:46 :-( Ty zawsze tylko o jedzeniu myślisz ? A skąd wiesz, że teściowie są w takiej kiepskiej kondycji zdrowotnej ? Przecież jest jeszcze TELEpizza!! Jak mają telefony komórkowe, to sobie poradzą! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ene due Re: Chciałabym dać komuś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 18:13 ale płatki jeszcze beda, zima przed nami :) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Chciałabym dać komuś 26.11.04, 18:15 Pewnie,ze będą -jak tak bardzo chcesz.;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ene due Re: Chciałabym dać komuś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 18:20 fajne płatki, tak powolutku opadaja, wszedzie bieluśko :) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Chciałabym dać komuś 26.11.04, 18:22 A to teraz widzisz, czy to są wspomnienia.;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ene due Re: Chciałabym dać komuś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 18:33 juz były nie dawno, lecz stopnialy, czekam na nastepne opady :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ene due Re: Chciałabym dać komuś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 18:59 oki, dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Chciałabym dać komuś 26.11.04, 19:55 Nie ma za co, to kwestia sentymentu;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ene due Re: Chciałabym dać komuś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 23:04 a sentymenty, miłe są :) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Chciałabym dać komuś 27.11.04, 07:54 Nie będę zaprzeczał,coś we mnie się tli.;-) Odpowiedz Link Zgłoś
konfetka A niech tam :-) 29.11.04, 16:04 Wyslalam platek sniegu tam gdzie potrzeba :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: A niech tam :-) 29.11.04, 16:13 komuś jednak do dostarczenia musiałaś go powierzyć... może nie dotrzeć na miejsce przeznaczenia... Odpowiedz Link Zgłoś
konfetka Re: A niech tam :-) 30.11.04, 14:44 Mailem wysłałam, mam nadzieję że dotarło. Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: A niech tam :-) 29.11.04, 16:19 konfetka napisała: > Wyslalam platek sniegu tam gdzie potrzeba :-) ................... Z Twoich rączek chętnie przyjmę takie cudo;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
konfetka Re: A niech tam :-) 30.11.04, 14:45 caruzzo napisał: > Z Twoich rączek chętnie przyjmę takie cudo;-))))) Ale ja to cudo komuś innemu wysłałam :-) Odpowiedz Link Zgłoś