hetacus 24.12.04, 08:14 ... z którymi miałem okazję rozmawiać na tym forum, wszystkim tym z którymi porozmawiać okazji nie miałem, składam życzenia rodzinności i spokojności świątecznej. A w nowym roku - bądźcie szczęśliwi... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
libressa Re: Wszystkim... 24.12.04, 08:47 Dziękuję, Tobie hetacusie spokoju i zdrowia Libressa Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Wszystkim... 24.12.04, 08:59 Hetacusie, ciepłych i bezpiecznych świąt i pogody ducha w Nowym Roku :)) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Wszystkim... 24.12.04, 09:21 tobie hetacusie życze zdrowia przede wszystkim a o reszte to juz sie sam zatroszczysz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Wszystkim... 24.12.04, 09:32 Cieszę się, że należę do tych pierwszych:)) Wszystkiego dobrego w Te Dni i wszystkie następne Hetakusie!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: Wszystkim... 24.12.04, 10:43 Gdy pierwsza gwiazdka błyśnie na niebie, Święty Mikołaj przybędzie do Ciebie. Powspomina dawne czasy, Popróbuje Świąteczne frykasy. A potem odleci i skryje Go mrok, Lecz Ty się nie martw - wróci za rok...:)* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelniczka Re: Wszystkim... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 13:29 Tobie nadziei na wszystkiego co najlepsze. Ja miałam nadzieję, że nie do końca się pożegnałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Wszystkim... 24.12.04, 13:39 Serdecznie dzięki i wzajemnie zyczę samych wspanialosci...;-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksiezniczka Re: Wszystkim... IP: *.abhsia.telus.net 25.12.04, 21:10 Swiateczne zyczenia Sniegu po nerki........ Wesolej pasterki....... Prezentow moc..... Sexu co noc... Smacznego bigosu.... Gwiazdki z kosmosu..... Szczescia w 2005... Odpowiedz Link Zgłoś
gabriella7 Re: Wszystkim... 27.12.04, 09:25 Drogi Autorze Wątku, Na pewno dziś jesteś nieobecny tu, ale wiesz .... bardzo Ci dziękuję. Niech Nowy 2005 Rok przyniesie Ci wszystko co najlepsze: zdrowie, radość z każdego nowego dnia, pogodę (właśnie tę duchową), optymizm i samych prawdziwych przyjaciół wokół Ciebie. Niech Ci się wiedzie; zasługujesz na to :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: Wszystkim... 27.12.04, 09:50 wiary w szczęście i we własne prawo do szczęścia. ściskam harriet Odpowiedz Link Zgłoś
larix31 Re: Wszystkim... 27.12.04, 11:11 Wszystkiego czego sam sobie życzysz...a przede wszystkim żeby szwagier w barek nieustannie inwestował...:))))) Odpowiedz Link Zgłoś