Dodaj do ulubionych

Byly lody - podsumowanie DD

29.05.02, 07:31
Fajnie bylo tylko sie szybko skonczylo a Ci co nie byli niech zaluja bo druga
taka okazja moze sie nie trafic.

Buziaczki z rana.
Obserwuj wątek
    • heti Re: Byly lody - podsumowanie DD 29.05.02, 08:03
      Nizalało Was?
      Na pewno sie trafi jeszcze niejedna okazja
    • Gość: m_ona Re: Byly lody - podsumowanie DD IP: *.acn.pl / 10.131.128.* 29.05.02, 08:18
      Niestety, niektorym faktycznie moze sie juz nie trafic :(
      Ale pod wszystkim sie podpisuje - fajnie bylo. Pozdrawiam tych ktorzy nie
      ulekli sie deszczu
    • Gość: monik Re: Byly lody - podsumowanie DD IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 29.05.02, 08:45
      jak zwykle przed rozjesciem sie fakty zostaly ustalone - bylo fajnie.

niektorym niezostanie wybaczone nigdy. ewentualna pokuta, ktora wchodzilaby w
      gre bedzie naprawde ciezka. deszcz nie jest zadna, powtarzam ZADNA wymowka.
      lodziarnia jest zadaszona, a kiedy dziewczyny czekaly na limuzyne uprzejmi
      panowie rozwineli markize, zeby za bardzo nie zmokly. te to maja wdziek!:)

czerwonego Ferrari zabraklo, ale co sie odwlecze to nie uciecze. czekamy,
      czekamy... wlasciciel wspomnianego objawil sie w swej wlasnej kusej osobie. cos
      malo czerniawy jest. moze to wplyw naszego klimatu i kwasnych deszczy, ktore z
      nieba spadaja.

lody fenomenalne sa. niektorzy zjedli je zapominajac o tym, ze tak naprawde to
      lodow nie lubia. ma sie te sile sugestii!!!:) przyjechac ze Szczecina do
      warszawy na lody, ktore nie sa ulubiona forma deseru....

forum zostalo oplotkowane dokladnie, przyznalysmy sobie drugi stopien
      specjalizacji w psychiatrii i doktoraty z psychoanalizy (rodzaj zenski jest jak
      najbardziej na miejscu, gdyz rzecz dziala sie po opuszczeniu naszego grona
      przez rodzynka meskiego. biedny kusy nie mogl zdzierzyc naszego potrojnego
      uroku:(() nie zdziwcie sie wiec, duzej ilosci wysublimowanych porad. byle
      klopoty nie byly zbyt skomplikowane.

a na koniec zywie nadzieje, ze deszcze pojda sobie wreszcie precz i umozliwia
      wyprawe do wesolego miasteczka (to pozniej),a wczesniej bede miala sloneczna
      pogode w gorach!!!
      • roseland Re: Byly lody - podsumowanie DD 29.05.02, 09:01
        Pozdrawiam Wszystkich zgromadzonych; tych, którzy nie lubią lodów, tych, którzy
        je uwielbiają. Rodzynku, napraaaawdę żałuję :(
      • Gość: m_ona Re: Byly lody - podsumowanie DD IP: *.acn.pl / 10.131.128.* 29.05.02, 09:01
        Gość portalu: monik napisał(a):

> niektorym niezostanie wybaczone nigdy. ewentualna pokuta, ktora wchodzilaby w
        > gre bedzie naprawde ciezka.

Pokuta to juz jest, hihihi, w koncu ominela ich mozliwosc spotkania Pigmeja z
        taboretem.

> lody fenomenalne sa. niektorzy zjedli je zapominajac o tym, ze tak naprawde to
        > lodow nie lubia. ma sie te sile sugestii!!!:) przyjechac ze Szczecina do
        > warszawy na lody, ktore nie sa ulubiona forma deseru....
        >
        > forum zostalo oplotkowane dokladnie, przyznalysmy sobie drugi stopien
        > specjalizacji w psychiatrii i doktoraty z psychoanalizy (rodzaj zenski jest jak
        >
        > najbardziej na miejscu, gdyz rzecz dziala sie po opuszczeniu naszego grona
        > przez rodzynka meskiego.

Przy psychoanalizie jeszcze chyba byl?

> a na koniec zywie nadzieje, ze deszcze pojda sobie wreszcie precz i umozliwia
        > wyprawe do wesolego miasteczka (to pozniej),a wczesniej bede miala sloneczna
        > pogode w gorach!!!

Czego Ci zycze wiec postaram sie te deszcze zabrac ze soba wyjezdzajac :)
        • Gość: monik Re: Byly lody - podsumowanie DD IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 29.05.02, 12:20
          Gość portalu: m_ona napisał(a):

>
          > Przy psychoanalizie jeszcze chyba byl?

nie byl, nie byl. poszedl sobie. wymiekl!!!, albo sie martwil o to swoje zalane
          ferrari. jak tu rywalizowac z samochodem:(
          >
          > > a na koniec zywie nadzieje, ze deszcze pojda sobie wreszcie precz i umozli
          > wia
          > > wyprawe do wesolego miasteczka (to pozniej),a wczesniej bede miala slonecz
          > na
          > > pogode w gorach!!!
          >
          > Czego Ci zycze wiec postaram sie te deszcze zabrac ze soba wyjezdzajac :)

a trasa jest zalana, most w skarzysku konkretniej. i co ja zrobie biedna:((((
          nic to, latwo sie nie poddam i tak pojade!!!

• kusy3x6 Re: Byly lody - podsumowanie DD 29.05.02, 12:52
            Po pierwsze nie wymiekl tylko mial jeszcze cos do zalatwienia, a o spotkaniu
            netowym sie dowiedzialem rano z GW, moglem smialo sie wykrecic jak inni ale
            tego nie zrobilem.
            • Gość: monik Re: Byly lody - podsumowanie DD IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 29.05.02, 12:57
              no dobra, no dobra. przeciez doceniamy i wielbimy:)))))))))
              • kusy3x6 Re: Byly lody - podsumowanie DD 29.05.02, 12:59
                Lubie jak mnie smyracie po podniebieniu.
                Mraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauu.
    • apf Re: Byly lody - podsumowanie DD 29.05.02, 08:57
      Nie wiem, chyba zdemoralizowany jestem, bowiem, jak mowa o lodach to mam tylko
      jedno, jedynie słuszne skojarzenie. Może byś opisał jak dziewczyny lizały lody,
      tzn. czy gryzły, czy obejmowały, itd.
      • laelia Re: Byly lody - podsumowanie DD 29.05.02, 09:03
        A ja bym chciała wiedzieć kto był i czy Kusy istnieje naprawdę czy po prostu
        wymyśliłyście go sobie, żebym bardziej żałowała, że mnie z Wami nie było :)))
        • Gość: m_ona Re: Byly lody - podsumowanie DD IP: *.acn.pl / 10.131.128.* 29.05.02, 09:09
          tia, a swistak siedzi i zawija je w te sreberka............ ;)
          A te watki to tez my podpisujemy Kusy?

Dotarl, dotarl i to nawet bez uszkodzen. Mam nadzieje ze powrot tez byl
          bezawaryjny?
          • laelia Re: Byly lody - podsumowanie DD 29.05.02, 09:15
            A kto to wie? W końcu kobiety są podstępne i zdradzieckie :))))))))))
            Szkoda, że nie mogłam być z Wami :(
            • kusy3x6 Re: Byly lody - podsumowanie DD 29.05.02, 09:36
              Byl Kusy i istnieje naprawde i lody go tak zaslodzily ze zapomnial ze ktos
              obiecal mu buzi, a ferrari mi wczoraj zalalo w garazu, jak wrocilem do domu to
              mialem 5 cm wody i moje czerwone bostwo stalo i moklo.Niewiele myslac zabralem
              sie za przepychanie kanalizacji.
              • laelia Re: Byly lody - podsumowanie DD 29.05.02, 09:43
                Hi, hi powinieneś był zastosować jakąś czarcią sztuczkę :)
                • kusy3x6 Re: Byly lody - podsumowanie DD 29.05.02, 09:47
                  A teraz wszystkie kolezanki nie obecne prosze o usprawiedliwienia tylko bez
                  kitow?
                  • laelia Re: Byly lody - podsumowanie DD 29.05.02, 10:14
                    bez kitów moja mama ma urodziny 28 maja :)
                    • Gość: Krizia Re: Byly lody - podsumowanie DD IP: *.ey.com.pl / 195.187.56.* 29.05.02, 10:34
                      Ja tez mam urodziny 28 maja, no i wczoraj obchodzilam je po raz 57 ;-)

Ale zaprzeczam jakoby laelia byla moja corka :-)

Pzdr
                      • kusy3x6 Re: Byly lody - podsumowanie DD 29.05.02, 11:29
                        A ja mam codziennie urodziny i dzisiaj odchodze 458 na tym dzikim padole.
                  • Gość: messja Re: Byly lody - podsumowanie DD IP: *.proxy.aol.com 29.05.02, 10:14
                    kusy3x6 napisał(a):

> A teraz wszystkie kolezanki nie obecne prosze o usprawiedliwienia tylko bez
                    > kitow?

ja nie moglam, bo mieszkam daleko.... ale na natepnym spotkaniu pewno bede, tylko
                    czy ty wtedy bedziesz?:)
                    • roseland Re: Byly lody - podsumowanie DD 29.05.02, 10:26
                      Proszę o usprawiedliwienie mojej nieobecności w lodziarni w dniu 28 maja 2002
                      roku z powodu konieczności zostania do późna w pracy. Aha - bez kitów :)
                      • Gość: messja Re: Byly lody - podsumowanie DD IP: *.proxy.aol.com 29.05.02, 10:28
                        roseland napisał(a):

> Proszę o usprawiedliwienie mojej nieobecności w lodziarni w dniu 28 maja 2002
                        > roku z powodu konieczności zostania do późna w pracy. Aha - bez kitów :)

ja tez bez kitow (zapomnialam dodac)
                      • kusy3x6 Re: Byly lody - podsumowanie DD 29.05.02, 10:32
                        Mama urodziny usprawiedliwione
                        Mieszkam za daleko nie usprawiedliwione M_ona tez daleko mieszka i przyjechala
                        Praca nie usprawiedliwione co masz zrobic dzisiaj zrob jutro a bedziesz miala
                        dzien wolnego.

A ja zawsze jestem pod warunkiem ze zewnetrzne czynniki nie dzialaja "crush-
                        test"
                        • roseland Re: Byly lody - podsumowanie DD 29.05.02, 10:36
                          :( trudno się mówi i kocha się dalej.
                          • kusy3x6 Re: Byly lody - podsumowanie DD 29.05.02, 10:44
                            A oto pokuta dla pokutniczek.
                            Byla majowka, byly lody, a nastepnym razem bedzie wesole miasteczko dla tych co
                            kreca i browarek dla koneserow.
                            ________
                            <.> <.>
                            []
                            \../
                        • Gość: messja Re: Byly lody - podsumowanie DD IP: *.proxy.aol.com 29.05.02, 10:42
                          o nie ma tak, ja sie nie bawie:(
                          (m_ona mieszka nad morzem, a ja za morzem, poza tym ja tez przyjade i tez kiedy
                          bedzie mi pasowalo, a o_nej wtedy nie bedzie, o!:)

kusy3x6 napisał(a):

> Mama urodziny usprawiedliwione
                          > Mieszkam za daleko nie usprawiedliwione M_ona tez daleko mieszka i przyjechala
                          > Praca nie usprawiedliwione co masz zrobic dzisiaj zrob jutro a bedziesz miala
                          > dzien wolnego.
                          >
                          > A ja zawsze jestem pod warunkiem ze zewnetrzne czynniki nie dzialaja "crush-
                          > test"

• kusy3x6 Re: Byly lody - podsumowanie DD 29.05.02, 10:45
                            Warunkowo usprawiedliwione.
                            • roseland Re: Byly lody - podsumowanie DD 29.05.02, 10:46
                              a ja, Wielki ?
                              • kusy3x6 Re: Byly lody - podsumowanie DD 29.05.02, 10:48
                                Na kolana i kajac sie praca wazniejsza ode mnie.
                                Wstydz sie.
                                • roseland Re: Byly lody - podsumowanie DD 29.05.02, 10:56
                                  Już się rumienię :) Na kolana ? Nigdy, Wielki.
                                  • kusy3x6 Re: Byly lody - podsumowanie DD 29.05.02, 11:14
                                    Na kolana i calowac me stopy i to juz biegiem!!!!!!!!!!!!!1
                            • Gość: messja Re: Byly lody - podsumowanie DD IP: *.in-addr.btopenworld.com 29.05.02, 19:23
                              kusy3x6 napisał(a):

> Warunkowo usprawiedliwione.

wreszcie:) dziekuje:)

• Gość: m_ona Re: Byly lody - podsumowanie DD IP: *.acn.pl / 10.131.128.* 29.05.02, 10:51
                            ja prosze o nie wywolywanie mnie do tablicy, bo zaraz mnie zmusicie do
                            przepraszania ze przyjechalam :) Poza tym ja bylam incognito, a Wy tutaj wszem
                            i wobec szczegoly o mnie.
                            A nad morze to chyba mamy tak samo daleko ;) tyle ze nad inne morze
                            • kusy3x6 Re: Byly lody - podsumowanie DD 29.05.02, 10:57
                              Ale obiecaj ze jak Messja przyjedziesz to ty tez sie zjawisz?
                              Zrob to dla mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                              • roseland Re: Byly lody - podsumowanie DD 29.05.02, 11:00
                                pojawi się i zniknie.
                                • Gość: m_ona Re: Byly lody - podsumowanie DD IP: *.acn.pl / 10.131.128.* 29.05.02, 11:03
                                  hehehehe, chcialabys
                                  • Gość: messja Re: Byly lody - podsumowanie DD IP: *.in-addr.btopenworld.com 29.05.02, 19:27

> hehehehe, chcialabys

bedzie sie bic?:))))) prosze, obiecaj, ze tak...:)))))))))))

• Gość: m_ona Re: Byly lody - podsumowanie DD IP: *.acn.pl / 10.131.128.* 29.05.02, 11:04
                                Nie rzucam slow na wiatr, nawet tylko dla Ciebie, wiec obiecam jak bede
                                widziala ze moge byc.
                                Chociaz nie powiem ze niechcialabym
                            • Gość: messja Re: Byly lody - podsumowanie DD IP: *.in-addr.btopenworld.com 29.05.02, 19:25

> ja prosze o nie wywolywanie mnie do tablicy, bo zaraz mnie zmusicie do
                              > przepraszania ze przyjechalam :) Poza tym ja bylam incognito, a Wy tutaj wszem
                              > i wobec szczegoly o mnie.
                              > A nad morze to chyba mamy tak samo daleko ;) tyle ze nad inne morze

co nie zmienia faktu, ze ja do warszawy, w tej chwili, "troszke" dalej:)))))
                              (zaraz, zaraz, ale ja nie mieszkam nad morzem - musze dojechac pociagiem
                              przynajmniej 2godz. jazdy:))))

• Gość: m_ona Re: Byly lody - podsumowanie DD IP: *.acn.pl / 10.131.128.* 29.05.02, 19:52
                                Gość portalu: messja napisał(a):

> co nie zmienia faktu, ze ja do warszawy, w tej chwili, "troszke" dalej:)))))
                                > (zaraz, zaraz, ale ja nie mieszkam nad morzem - musze dojechac pociagiem
                                > przynajmniej 2godz. jazdy:))))
                                >

No wlasnie, ode mnie pociagiem tez bedzie ze 2 godziny do morza :)
                                • Gość: messja Re: Byly lody - podsumowanie DD IP: *.in-addr.btopenworld.com 29.05.02, 19:58

> Gość portalu: messja napisał(a):
                                  >
                                  > > co nie zmienia faktu, ze ja do warszawy, w tej chwili, "troszke" dalej:)))
                                  > ))
                                  > > (zaraz, zaraz, ale ja nie mieszkam nad morzem - musze dojechac pociagiem
                                  > > przynajmniej 2godz. jazdy:))))
                                  > >
                                  >
                                  >
                                  > No wlasnie, ode mnie pociagiem tez bedzie ze 2 godziny do morza :)

aaaaaaaa, no to faktycznie...
                                  przyjedziesz na spotkanie 3-go stopnia ze mna?:)))
                                  • Gość: m_ona Re: Byly lody - podsumowanie DD IP: *.acn.pl / 10.131.128.* 29.05.02, 20:30
                                    Nie powiem, chcialabym poznac Cie osobiscie, ale ze roznych wzgledow
                                    najprawdopodobniej bede mogla bywac w Wawie baaaaaaaaaaaaaaaardzo rzadko.
                                    Chociaz who knows?
                                    Ale daje pelne przyzwolenie na calkowite obgadanie mojej osoby, tym ktorzy juz
                                    mnie poznali :)
                                    • Gość: messja Re: Byly lody - podsumowanie DD IP: *.in-addr.btopenworld.com 29.05.02, 21:06
                                      obiecuje, ze wypytam:))))

> Nie powiem, chcialabym poznac Cie osobiscie, ale ze roznych wzgledow
                                      > najprawdopodobniej bede mogla bywac w Wawie baaaaaaaaaaaaaaaardzo rzadko.
                                      > Chociaz who knows?
                                      > Ale daje pelne przyzwolenie na calkowite obgadanie mojej osoby, tym ktorzy juz
                                      > mnie poznali :)

• Gość: Bahia Re: Byly lody - podsumowanie DD IP: *.waw.cdp.pl 29.05.02, 10:59
      W sumie znalazlam sie tam troche przez przypadek, ale moge potwierdzic bylo
      b.fajnie :))
      • Gość: m_ona Re: Byly lody - podsumowanie DD IP: *.acn.pl / 10.131.128.* 29.05.02, 11:02
        Witmy goscia z zagranicznego forum, :)))))))))
        • Gość: Bahia Re: Byly lody - podsumowanie DD IP: *.waw.cdp.pl 29.05.02, 11:08
          Czesc Monia :))
          • Gość: m_ona Re: Byly lody - podsumowanie DD IP: *.acn.pl / 10.131.128.* 29.05.02, 11:10
            Nie rob mi tego chociaz Ty :)))
            Zaraz przez to moje wczorajsze gadulstwo umieszcza tutaj moj zyciorys z
            dokladnymi namiarami
            • kusy3x6 Re: Byly lody - podsumowanie DD 29.05.02, 11:12
              To umiesc sama oszczedzisz nam pisaniny.
              Czekamy?
              • Gość: m_ona Re: Byly lody - podsumowanie DD IP: *.acn.pl / 10.131.128.* 29.05.02, 11:15
                Ja juz sie wczoraj nagadalam :)))))))))))
                Poza tym wczorajsze morze kawy przestalo dzialac, a to dluuuuuuuuuga historia.
                Jak kiedys zalozymy watek Anonimowych Nalogowych Forumowcow to moze tam w
                ramach terapi? ;)
                • Gość: Bahia Re: Byly lody - podsumowanie DD IP: *.waw.cdp.pl 29.05.02, 11:22
                  Oj ale kawy z Toba to bym sie teraz napila.
                  • kusy3x6 Re: Byly lody - podsumowanie DD 29.05.02, 11:25
                    No to lu moje mile panie, ja juz lyknole dzisiaj trzy.
                    • Gość: m_ona Re: Byly lody - podsumowanie DD IP: *.acn.pl / 10.131.128.* 29.05.02, 11:34
                      wlasnie zagotowalam wode, zrobic komus kawy?
                      • kusy3x6 Re: Byly lody - podsumowanie DD 29.05.02, 11:35
                        Ja juz chyba podziekuje, bo mi pikawa wyskoczy jak jeszcze jedna wypije.
                        • Gość: m_ona Re: Byly lody - podsumowanie DD IP: *.acn.pl / 10.131.128.* 29.05.02, 11:37
                          a ja tam kame jem i serce mam jak dzwon
                          • Gość: Belbo Re: Byly lody - podsumowanie DD IP: *.acn.waw.pl 30.05.02, 08:07
                            Takie puste w srodku? :))
                            • Gość: m_ona Re: Byly lody - podsumowanie DD IP: 217.153.4.* 04.06.02, 09:50
                              Nooo, a jakie dzieki temu pakowne :)
                              Ale swoj, swojego zawsze pozna - widze ze kolega tez Kame lubi ;)
                      • Gość: Bahia Re: Byly lody - podsumowanie DD IP: *.acn.pl / 10.131.128.* 29.05.02, 13:17
                        Poprosze :))
      • kusy3x6 Re: Byly lody - podsumowanie DD 29.05.02, 11:03
        O pojawila sie kolezanka od kangurow.Witamy i do stolu zapraszamy.
        • Gość: Bahia Re: Byly lody - podsumowanie DD IP: *.waw.cdp.pl 29.05.02, 11:10
          Raczej z krainy kiwi (nielota ;)))...
          Na razie jednak z W-wy tez witam.
          • kusy3x6 Re: Byly lody - podsumowanie DD 29.05.02, 11:11
            Ale w zoo maja jakiegos kangura?
            • Gość: Bahia Re: Byly lody - podsumowanie DD IP: *.waw.cdp.pl 29.05.02, 11:24
              Pewnie maja.
              • kusy3x6 Re: Byly lody - podsumowanie DD 29.05.02, 11:31
                No i mialem racje ze z krainy kangura.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka