kusy3x6 29.05.02, 07:31 Fajnie bylo tylko sie szybko skonczylo a Ci co nie byli niech zaluja bo druga taka okazja moze sie nie trafic. Buziaczki z rana. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heti Re: Byly lody - podsumowanie DD 29.05.02, 08:03 Nizalało Was? Na pewno sie trafi jeszcze niejedna okazja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: Byly lody - podsumowanie DD IP: *.acn.pl / 10.131.128.* 29.05.02, 08:18 Niestety, niektorym faktycznie moze sie juz nie trafic :( Ale pod wszystkim sie podpisuje - fajnie bylo. Pozdrawiam tych ktorzy nie ulekli sie deszczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monik Re: Byly lody - podsumowanie DD IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 29.05.02, 08:45 jak zwykle przed rozjesciem sie fakty zostaly ustalone - bylo fajnie. niektorym niezostanie wybaczone nigdy. ewentualna pokuta, ktora wchodzilaby w gre bedzie naprawde ciezka. deszcz nie jest zadna, powtarzam ZADNA wymowka. lodziarnia jest zadaszona, a kiedy dziewczyny czekaly na limuzyne uprzejmi panowie rozwineli markize, zeby za bardzo nie zmokly. te to maja wdziek!:) czerwonego Ferrari zabraklo, ale co sie odwlecze to nie uciecze. czekamy, czekamy... wlasciciel wspomnianego objawil sie w swej wlasnej kusej osobie. cos malo czerniawy jest. moze to wplyw naszego klimatu i kwasnych deszczy, ktore z nieba spadaja. lody fenomenalne sa. niektorzy zjedli je zapominajac o tym, ze tak naprawde to lodow nie lubia. ma sie te sile sugestii!!!:) przyjechac ze Szczecina do warszawy na lody, ktore nie sa ulubiona forma deseru.... forum zostalo oplotkowane dokladnie, przyznalysmy sobie drugi stopien specjalizacji w psychiatrii i doktoraty z psychoanalizy (rodzaj zenski jest jak najbardziej na miejscu, gdyz rzecz dziala sie po opuszczeniu naszego grona przez rodzynka meskiego. biedny kusy nie mogl zdzierzyc naszego potrojnego uroku:(() nie zdziwcie sie wiec, duzej ilosci wysublimowanych porad. byle klopoty nie byly zbyt skomplikowane. a na koniec zywie nadzieje, ze deszcze pojda sobie wreszcie precz i umozliwia wyprawe do wesolego miasteczka (to pozniej),a wczesniej bede miala sloneczna pogode w gorach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
roseland Re: Byly lody - podsumowanie DD 29.05.02, 09:01 Pozdrawiam Wszystkich zgromadzonych; tych, którzy nie lubią lodów, tych, którzy je uwielbiają. Rodzynku, napraaaawdę żałuję :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: Byly lody - podsumowanie DD IP: *.acn.pl / 10.131.128.* 29.05.02, 09:01 Gość portalu: monik napisał(a): > niektorym niezostanie wybaczone nigdy. ewentualna pokuta, ktora wchodzilaby w > gre bedzie naprawde ciezka. Pokuta to juz jest, hihihi, w koncu ominela ich mozliwosc spotkania Pigmeja z taboretem. > lody fenomenalne sa. niektorzy zjedli je zapominajac o tym, ze tak naprawde to > lodow nie lubia. ma sie te sile sugestii!!!:) przyjechac ze Szczecina do > warszawy na lody, ktore nie sa ulubiona forma deseru.... > > forum zostalo oplotkowane dokladnie, przyznalysmy sobie drugi stopien > specjalizacji w psychiatrii i doktoraty z psychoanalizy (rodzaj zenski jest jak > > najbardziej na miejscu, gdyz rzecz dziala sie po opuszczeniu naszego grona > przez rodzynka meskiego. Przy psychoanalizie jeszcze chyba byl? > a na koniec zywie nadzieje, ze deszcze pojda sobie wreszcie precz i umozliwia > wyprawe do wesolego miasteczka (to pozniej),a wczesniej bede miala sloneczna > pogode w gorach!!! Czego Ci zycze wiec postaram sie te deszcze zabrac ze soba wyjezdzajac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monik Re: Byly lody - podsumowanie DD IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 29.05.02, 12:20 Gość portalu: m_ona napisał(a): > > Przy psychoanalizie jeszcze chyba byl? nie byl, nie byl. poszedl sobie. wymiekl!!!, albo sie martwil o to swoje zalane ferrari. jak tu rywalizowac z samochodem:( > > > a na koniec zywie nadzieje, ze deszcze pojda sobie wreszcie precz i umozli > wia > > wyprawe do wesolego miasteczka (to pozniej),a wczesniej bede miala slonecz > na > > pogode w gorach!!! > > Czego Ci zycze wiec postaram sie te deszcze zabrac ze soba wyjezdzajac :) a trasa jest zalana, most w skarzysku konkretniej. i co ja zrobie biedna:(((( nic to, latwo sie nie poddam i tak pojade!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kusy3x6 Re: Byly lody - podsumowanie DD 29.05.02, 12:52 Po pierwsze nie wymiekl tylko mial jeszcze cos do zalatwienia, a o spotkaniu netowym sie dowiedzialem rano z GW, moglem smialo sie wykrecic jak inni ale tego nie zrobilem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monik Re: Byly lody - podsumowanie DD IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 29.05.02, 12:57 no dobra, no dobra. przeciez doceniamy i wielbimy:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kusy3x6 Re: Byly lody - podsumowanie DD 29.05.02, 12:59 Lubie jak mnie smyracie po podniebieniu. Mraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauu. Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Byly lody - podsumowanie DD 29.05.02, 08:57 Nie wiem, chyba zdemoralizowany jestem, bowiem, jak mowa o lodach to mam tylko jedno, jedynie słuszne skojarzenie. Może byś opisał jak dziewczyny lizały lody, tzn. czy gryzły, czy obejmowały, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Byly lody - podsumowanie DD 29.05.02, 09:03 A ja bym chciała wiedzieć kto był i czy Kusy istnieje naprawdę czy po prostu wymyśliłyście go sobie, żebym bardziej żałowała, że mnie z Wami nie było :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: Byly lody - podsumowanie DD IP: *.acn.pl / 10.131.128.* 29.05.02, 09:09 tia, a swistak siedzi i zawija je w te sreberka............ ;) A te watki to tez my podpisujemy Kusy? Dotarl, dotarl i to nawet bez uszkodzen. Mam nadzieje ze powrot tez byl bezawaryjny? Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Byly lody - podsumowanie DD 29.05.02, 09:15 A kto to wie? W końcu kobiety są podstępne i zdradzieckie :)))))))))) Szkoda, że nie mogłam być z Wami :( Odpowiedz Link Zgłoś
kusy3x6 Re: Byly lody - podsumowanie DD 29.05.02, 09:36 Byl Kusy i istnieje naprawde i lody go tak zaslodzily ze zapomnial ze ktos obiecal mu buzi, a ferrari mi wczoraj zalalo w garazu, jak wrocilem do domu to mialem 5 cm wody i moje czerwone bostwo stalo i moklo.Niewiele myslac zabralem sie za przepychanie kanalizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Byly lody - podsumowanie DD 29.05.02, 09:43 Hi, hi powinieneś był zastosować jakąś czarcią sztuczkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
kusy3x6 Re: Byly lody - podsumowanie DD 29.05.02, 09:47 A teraz wszystkie kolezanki nie obecne prosze o usprawiedliwienia tylko bez kitow? Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Byly lody - podsumowanie DD 29.05.02, 10:14 bez kitów moja mama ma urodziny 28 maja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krizia Re: Byly lody - podsumowanie DD IP: *.ey.com.pl / 195.187.56.* 29.05.02, 10:34 Ja tez mam urodziny 28 maja, no i wczoraj obchodzilam je po raz 57 ;-) Ale zaprzeczam jakoby laelia byla moja corka :-) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kusy3x6 Re: Byly lody - podsumowanie DD 29.05.02, 11:29 A ja mam codziennie urodziny i dzisiaj odchodze 458 na tym dzikim padole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Byly lody - podsumowanie DD IP: *.proxy.aol.com 29.05.02, 10:14 kusy3x6 napisał(a): > A teraz wszystkie kolezanki nie obecne prosze o usprawiedliwienia tylko bez > kitow? ja nie moglam, bo mieszkam daleko.... ale na natepnym spotkaniu pewno bede, tylko czy ty wtedy bedziesz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
roseland Re: Byly lody - podsumowanie DD 29.05.02, 10:26 Proszę o usprawiedliwienie mojej nieobecności w lodziarni w dniu 28 maja 2002 roku z powodu konieczności zostania do późna w pracy. Aha - bez kitów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Byly lody - podsumowanie DD IP: *.proxy.aol.com 29.05.02, 10:28 roseland napisał(a): > Proszę o usprawiedliwienie mojej nieobecności w lodziarni w dniu 28 maja 2002 > roku z powodu konieczności zostania do późna w pracy. Aha - bez kitów :) ja tez bez kitow (zapomnialam dodac) Odpowiedz Link Zgłoś
kusy3x6 Re: Byly lody - podsumowanie DD 29.05.02, 10:32 Mama urodziny usprawiedliwione Mieszkam za daleko nie usprawiedliwione M_ona tez daleko mieszka i przyjechala Praca nie usprawiedliwione co masz zrobic dzisiaj zrob jutro a bedziesz miala dzien wolnego. A ja zawsze jestem pod warunkiem ze zewnetrzne czynniki nie dzialaja "crush- test" Odpowiedz Link Zgłoś
roseland Re: Byly lody - podsumowanie DD 29.05.02, 10:36 :( trudno się mówi i kocha się dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
kusy3x6 Re: Byly lody - podsumowanie DD 29.05.02, 10:44 A oto pokuta dla pokutniczek. Byla majowka, byly lody, a nastepnym razem bedzie wesole miasteczko dla tych co kreca i browarek dla koneserow. ________ <.> <.> [] \../ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Byly lody - podsumowanie DD IP: *.proxy.aol.com 29.05.02, 10:42 o nie ma tak, ja sie nie bawie:( (m_ona mieszka nad morzem, a ja za morzem, poza tym ja tez przyjade i tez kiedy bedzie mi pasowalo, a o_nej wtedy nie bedzie, o!:) kusy3x6 napisał(a): > Mama urodziny usprawiedliwione > Mieszkam za daleko nie usprawiedliwione M_ona tez daleko mieszka i przyjechala > Praca nie usprawiedliwione co masz zrobic dzisiaj zrob jutro a bedziesz miala > dzien wolnego. > > A ja zawsze jestem pod warunkiem ze zewnetrzne czynniki nie dzialaja "crush- > test" Odpowiedz Link Zgłoś
kusy3x6 Re: Byly lody - podsumowanie DD 29.05.02, 10:45 Warunkowo usprawiedliwione. Odpowiedz Link Zgłoś
kusy3x6 Re: Byly lody - podsumowanie DD 29.05.02, 10:48 Na kolana i kajac sie praca wazniejsza ode mnie. Wstydz sie. Odpowiedz Link Zgłoś
roseland Re: Byly lody - podsumowanie DD 29.05.02, 10:56 Już się rumienię :) Na kolana ? Nigdy, Wielki. Odpowiedz Link Zgłoś
kusy3x6 Re: Byly lody - podsumowanie DD 29.05.02, 11:14 Na kolana i calowac me stopy i to juz biegiem!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Byly lody - podsumowanie DD IP: *.in-addr.btopenworld.com 29.05.02, 19:23 kusy3x6 napisał(a): > Warunkowo usprawiedliwione. wreszcie:) dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: Byly lody - podsumowanie DD IP: *.acn.pl / 10.131.128.* 29.05.02, 10:51 ja prosze o nie wywolywanie mnie do tablicy, bo zaraz mnie zmusicie do przepraszania ze przyjechalam :) Poza tym ja bylam incognito, a Wy tutaj wszem i wobec szczegoly o mnie. A nad morze to chyba mamy tak samo daleko ;) tyle ze nad inne morze Odpowiedz Link Zgłoś
kusy3x6 Re: Byly lody - podsumowanie DD 29.05.02, 10:57 Ale obiecaj ze jak Messja przyjedziesz to ty tez sie zjawisz? Zrob to dla mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: Byly lody - podsumowanie DD IP: *.acn.pl / 10.131.128.* 29.05.02, 11:03 hehehehe, chcialabys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Byly lody - podsumowanie DD IP: *.in-addr.btopenworld.com 29.05.02, 19:27 Gość portalu: m_ona napisał(a): > hehehehe, chcialabys bedzie sie bic?:))))) prosze, obiecaj, ze tak...:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: Byly lody - podsumowanie DD IP: *.acn.pl / 10.131.128.* 29.05.02, 11:04 Nie rzucam slow na wiatr, nawet tylko dla Ciebie, wiec obiecam jak bede widziala ze moge byc. Chociaz nie powiem ze niechcialabym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Byly lody - podsumowanie DD IP: *.in-addr.btopenworld.com 29.05.02, 19:25 Gość portalu: m_ona napisał(a): > ja prosze o nie wywolywanie mnie do tablicy, bo zaraz mnie zmusicie do > przepraszania ze przyjechalam :) Poza tym ja bylam incognito, a Wy tutaj wszem > i wobec szczegoly o mnie. > A nad morze to chyba mamy tak samo daleko ;) tyle ze nad inne morze co nie zmienia faktu, ze ja do warszawy, w tej chwili, "troszke" dalej:))))) (zaraz, zaraz, ale ja nie mieszkam nad morzem - musze dojechac pociagiem przynajmniej 2godz. jazdy:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: Byly lody - podsumowanie DD IP: *.acn.pl / 10.131.128.* 29.05.02, 19:52 Gość portalu: messja napisał(a): > co nie zmienia faktu, ze ja do warszawy, w tej chwili, "troszke" dalej:))))) > (zaraz, zaraz, ale ja nie mieszkam nad morzem - musze dojechac pociagiem > przynajmniej 2godz. jazdy:)))) > No wlasnie, ode mnie pociagiem tez bedzie ze 2 godziny do morza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Byly lody - podsumowanie DD IP: *.in-addr.btopenworld.com 29.05.02, 19:58 Gość portalu: m_ona napisał(a): > Gość portalu: messja napisał(a): > > > co nie zmienia faktu, ze ja do warszawy, w tej chwili, "troszke" dalej:))) > )) > > (zaraz, zaraz, ale ja nie mieszkam nad morzem - musze dojechac pociagiem > > przynajmniej 2godz. jazdy:)))) > > > > > No wlasnie, ode mnie pociagiem tez bedzie ze 2 godziny do morza :) aaaaaaaa, no to faktycznie... przyjedziesz na spotkanie 3-go stopnia ze mna?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: Byly lody - podsumowanie DD IP: *.acn.pl / 10.131.128.* 29.05.02, 20:30 Nie powiem, chcialabym poznac Cie osobiscie, ale ze roznych wzgledow najprawdopodobniej bede mogla bywac w Wawie baaaaaaaaaaaaaaaardzo rzadko. Chociaz who knows? Ale daje pelne przyzwolenie na calkowite obgadanie mojej osoby, tym ktorzy juz mnie poznali :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Byly lody - podsumowanie DD IP: *.in-addr.btopenworld.com 29.05.02, 21:06 obiecuje, ze wypytam:)))) Gość portalu: m_ona napisał(a): > Nie powiem, chcialabym poznac Cie osobiscie, ale ze roznych wzgledow > najprawdopodobniej bede mogla bywac w Wawie baaaaaaaaaaaaaaaardzo rzadko. > Chociaz who knows? > Ale daje pelne przyzwolenie na calkowite obgadanie mojej osoby, tym ktorzy juz > mnie poznali :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bahia Re: Byly lody - podsumowanie DD IP: *.waw.cdp.pl 29.05.02, 10:59 W sumie znalazlam sie tam troche przez przypadek, ale moge potwierdzic bylo b.fajnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: Byly lody - podsumowanie DD IP: *.acn.pl / 10.131.128.* 29.05.02, 11:02 Witmy goscia z zagranicznego forum, :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bahia Re: Byly lody - podsumowanie DD IP: *.waw.cdp.pl 29.05.02, 11:08 Czesc Monia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: Byly lody - podsumowanie DD IP: *.acn.pl / 10.131.128.* 29.05.02, 11:10 Nie rob mi tego chociaz Ty :))) Zaraz przez to moje wczorajsze gadulstwo umieszcza tutaj moj zyciorys z dokladnymi namiarami Odpowiedz Link Zgłoś
kusy3x6 Re: Byly lody - podsumowanie DD 29.05.02, 11:12 To umiesc sama oszczedzisz nam pisaniny. Czekamy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: Byly lody - podsumowanie DD IP: *.acn.pl / 10.131.128.* 29.05.02, 11:15 Ja juz sie wczoraj nagadalam :))))))))))) Poza tym wczorajsze morze kawy przestalo dzialac, a to dluuuuuuuuuga historia. Jak kiedys zalozymy watek Anonimowych Nalogowych Forumowcow to moze tam w ramach terapi? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bahia Re: Byly lody - podsumowanie DD IP: *.waw.cdp.pl 29.05.02, 11:22 Oj ale kawy z Toba to bym sie teraz napila. Odpowiedz Link Zgłoś
kusy3x6 Re: Byly lody - podsumowanie DD 29.05.02, 11:25 No to lu moje mile panie, ja juz lyknole dzisiaj trzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: Byly lody - podsumowanie DD IP: *.acn.pl / 10.131.128.* 29.05.02, 11:34 wlasnie zagotowalam wode, zrobic komus kawy? Odpowiedz Link Zgłoś
kusy3x6 Re: Byly lody - podsumowanie DD 29.05.02, 11:35 Ja juz chyba podziekuje, bo mi pikawa wyskoczy jak jeszcze jedna wypije. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: Byly lody - podsumowanie DD IP: *.acn.pl / 10.131.128.* 29.05.02, 11:37 a ja tam kame jem i serce mam jak dzwon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: Byly lody - podsumowanie DD IP: *.acn.waw.pl 30.05.02, 08:07 Takie puste w srodku? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: Byly lody - podsumowanie DD IP: 217.153.4.* 04.06.02, 09:50 Nooo, a jakie dzieki temu pakowne :) Ale swoj, swojego zawsze pozna - widze ze kolega tez Kame lubi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bahia Re: Byly lody - podsumowanie DD IP: *.acn.pl / 10.131.128.* 29.05.02, 13:17 Poprosze :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kusy3x6 Re: Byly lody - podsumowanie DD 29.05.02, 11:03 O pojawila sie kolezanka od kangurow.Witamy i do stolu zapraszamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bahia Re: Byly lody - podsumowanie DD IP: *.waw.cdp.pl 29.05.02, 11:10 Raczej z krainy kiwi (nielota ;)))... Na razie jednak z W-wy tez witam. Odpowiedz Link Zgłoś
kusy3x6 Re: Byly lody - podsumowanie DD 29.05.02, 11:11 Ale w zoo maja jakiegos kangura? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bahia Re: Byly lody - podsumowanie DD IP: *.waw.cdp.pl 29.05.02, 11:24 Pewnie maja. Odpowiedz Link Zgłoś
kusy3x6 Re: Byly lody - podsumowanie DD 29.05.02, 11:31 No i mialem racje ze z krainy kangura. Odpowiedz Link Zgłoś