Dodaj do ulubionych

Portale randkowe są do bani!!

18.03.05, 09:52
Bo juz od dawna kręcę się po nich z jednym celem. Znaleźć wreszcie swoją
miłość ... I nic. Nic NIc !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: poszukująca-- ---- Re: Portale randkowe są do bani!! IP: *.chello.pl 18.03.05, 11:01
      może kiedyś znajdziesz, życie polega nie tylko na bzykaniu, a to chyba twoja
      dewiza
      • szybki_wytrysk Re: Portale randkowe są do bani!! 18.03.05, 11:28
        Oj smutna musisz być Aniu. Mężowi nie staje ... siły na amory ?
        Jestes taka zgorzkniała. A co w tym złego ? Jeszcze raz powtarzam _ NIE OCENIAJ
        MNIE I NIE MÓW MI JAK MAM ŻYĆ , BO ZA MNIE NIE UMRZESZ !!!
        • malinka48 Re: Portale randkowe są do bani!! 18.03.05, 11:31
          :))wiosna idzie i o bzykanie na trawie nie będzie trudno:))
          • szybki_wytrysk Re: Portale randkowe są do bani!! 18.03.05, 11:35
            Mam kilka miejsc pod wawką. Las, przyroda, ptaki , cisza, można sie oprzeć o
            drzewo ....
            • malinka48 Re: Portale randkowe są do bani!! 18.03.05, 11:37
              tylko korę zeskrob,bo plecy sobie pokaleczy:))
              • szybki_wytrysk Re: Portale randkowe są do bani!! 18.03.05, 11:38
                Preferuje pozycje od tyłu . Zawsze mam w bagażniku rękawiczki ogrodowe.
                • malinka48 Re: Portale randkowe są do bani!! 18.03.05, 11:40
                  czyli wolisz nie widzieć reakcji partnerki,na Twoje zmagania w bzykaniu:))???
                  • szybki_wytrysk Re: Portale randkowe są do bani!! 18.03.05, 11:41
                    Niekoniecznie. W bagażniku mam jeszcze koc.
                    • kenya1 Re: Portale randkowe są do bani!! 18.03.05, 11:43
                      hehehe, i pewnie aparat tlenowy,jakby jej zabraklo tchu z wrazenia ;)))))
                      • szybki_wytrysk Re: Portale randkowe są do bani!! 18.03.05, 11:46
                        Nie bój ogona !!! Za każdym razem jest inna i za każdym razem reaguja inaczej.
                        Od umiarkowanego zachwytu do euforii i prośby o jeszcze. Tlen jest czasem
                        potrzebny jak dupeczka robi laskę i ma katar.
                        • kenya1 Re: Portale randkowe są do bani!! 18.03.05, 11:57
                          wtedy przydaja sie tez chusteczki do nosa i masc rozgrzewajaca :)) cholera,
                          lista sie wydluza. dojdzie do tego,ze trzeba bedzie zakupic samochod dostawczy,
                          bo bagaznik osobowego juz nie pomiesci ;))
                • Gość: exman Re: Portale randkowe są do bani!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 12:40
                  Kolejny trop - ogrodnik !!!
    • szybki_wytrysk Re: Portale randkowe są do bani!! 18.03.05, 12:01
      Odbiegliśmy od tematu. Moje pytanie : czy korzystaliście z takiego portalu i
      jakie macie doświadczenia ?
      • lunetka1 Re: Portale randkowe są do bani!! 18.03.05, 12:13
        Korzystałam. Mnóstwo ofert bez dalszego ciągu, jedno kilkumiesięczne
        zauroczenie...
        Aktualnie, po prawie rocznej znajomości wirtualnej spotkanie i... seks, seks i
        jeszcze raz seks;))
        • szybki_wytrysk Re: Portale randkowe są do bani!! 18.03.05, 12:21
          To miałaś szczęście. Ja trafiałem na kaszaloty. A odbywało to się tak: pare
          postów laski bez zdjęcia , potem troche nawijania makaronu na uszy typu - po co
          ci moje zdjęcie, zobaczysz jak wyglądam jak się spotkamy. Cztery razy trafiłem
          na kaszaloty za piątym razem juz sie nie dałem nabrać.Fotka i koniec.
          Tu na romantice też zreszta trafiłem na taka kizie mizię , że się do dzisiaj
          śmieję. Ja lubie perwerkę, ale z nią to juz by bylo przegięcie.
          Ciekawe, laski fajnie piszą i jest w wirtualu wszystko ok, ale jak dojdzie do
          spotkania to nic ciekawego, uwiąd mózgu, IQ na poziomie Foresta Gumpa.
          • lunetka1 Re: Portale randkowe są do bani!! 18.03.05, 13:20
            Hmmm... a wiesz, ja nie mam wyższego wykształcenia, a wszystkie oferty jakie
            dostawałam były od facetów z wykształceniem wyższym:)) Ciekawe...
            Trafiłam nieźle, facet od seksu z inteligencją zdecydowanie ponad przeciętną.
            Zajęty co prawda, ale ja męża nie szukam;))
            • szybki_wytrysk Re: Portale randkowe są do bani!! 18.03.05, 13:32
              Sory Gregory , ale co ma wykształcenie z bzykankiem?
              Jednakowoż jeszcze raz gratulacje.
              • lunetka1 Re: Portale randkowe są do bani!! 18.03.05, 13:49
                Narzekałeś, że panienki nieco głupawe, a wszak do bzykanka ich potrzebujesz.;))
                Więc ma coś wspólnego czy nie?:)

Za gratulacje dziękuję:))
                • szybki_wytrysk Re: Portale randkowe są do bani!! 18.03.05, 13:50
                  Tak , tylko jak tłumaczyłem , jak maja sie wypiąc , to nic nie rozumiały. Tak
                  więc minimum jest potrzebne.
                  • lunetka1 Re: Portale randkowe są do bani!! 18.03.05, 13:56
                    Trudno uwierzyć! Mam nadzieję, że nie bzykasz 15 latek, bo powyżej to już chyba
                    każda wie, przynajmniej mniej, więcej co i jak!;)))
                    • szybki_wytrysk Re: Portale randkowe są do bani!! 18.03.05, 14:03
                      Może miałem pecha , albo mam zbyt wybujałe propozycje gimnastyczne.
                      Nie mniej jednak skończyłem z sympatiami i innymi portalami randkowymi. To
                      porażka niestety.
                      Czas wyjśc do żywych ludzi.
                      • lunetka1 Re: Portale randkowe są do bani!! 18.03.05, 14:08
                        Zwłaszcza kobiet:)))
                        Powodzenia!:))
                        • szybki_wytrysk Re: Portale randkowe są do bani!! 18.03.05, 14:32
                          Do kobiet też . Sory ... zapomniałem.
                          • lunetka1 Re: Portale randkowe są do bani!! 18.03.05, 14:35
                            Ejże!:DDD
                            • szybki_wytrysk Re: Portale randkowe są do bani!! 18.03.05, 14:42
                              hehe :)
    • Gość: exman Re: Portale randkowe są do bani!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 12:45
      Nigdy nie korzystałem z takich okazji. W zasadzie jestem tu dla konweRsacji,
      wolę kogoś poznaĆ przypadkowo, w pubie czy na prywatce. Nie szukam
      pragmatycznie.
    • jmx Re: Portale randkowe są do bani!! 18.03.05, 12:48

A wiesz dlaczego? Bo większość osób tam jest nastawiona tylko na branie i
      dopasowanie człowieka do listy cech, jakie powinien spełnić. Za dużo tam jest
      szukania a za mało prawdziwej otwartości na drugiego człowieka.
      • Gość: wagina Re: Portale randkowe są do bani!! IP: *.chello.pl 18.03.05, 12:53
        JESTEM CIEKAWA JAKI MIAŁEŚ NAJSZYBSZ WYTRYSK, SZYBKI WYTRYSKU
        CMOK
        • szybki_wytrysk Re: Portale randkowe są do bani!! 18.03.05, 12:57
          Najszybszy mój wytrysk.... niech pomyslę... chyba w liceum, w pierwszej klasie.
          To było kilka sekund. Teraz jest znacznie lepiej.
      • szybki_wytrysk Re: Portale randkowe są do bani!! 18.03.05, 12:59
        Jmx .
        Ja w takich portalach jestem jak najbardziej otwarty na kobitki , zawsze je
        pytam jak chcą sie bzykać.
        • jmx Re: Portale randkowe są do bani!! 19.03.05, 03:33

;))) Ty jestes otwarty na bzykanko a nie na kobiety ;)
          • white.falcon Na marginesie :-) 19.03.05, 11:08
            Jmx, witaj! Nie wiem, czy przeczytałaś powyżej, ale ten Pan jest nastawiony nie
            tylko na bzykano - na opowiadanko też i obgadywanko swoich byłych partnerek.
            Pisze, jakie to one do bani umysłowo i niezguły fizycznie, a sam co
            reprezentuje, skoro żadna z nich nie chciała z nim zadawać się, niż raz - jak
            to widać z wpisów, za każdym razem była to inna Pani.;-)
            • jmx Re: Na marginesie :-) 20.03.05, 03:54

Falcon :))) jak sie cieszę, że tu jeszcze bywasz :).

Co do pana s_w - no cóż, zazwyczaj podobne przyciąga podobne... ;)).
            • szybki_wytrysk Re: Na marginesie :-) 21.03.05, 09:04
              Falcon To że za każdym razem była to inna pani to był mój wybór. Taki już
              jestem i tak lubię żyć. I qrwa nie oceniaj mnie poprzez pryzmat swojego
              nudnego , acz katolicko poprawnego życia. Ty lubisz bzykać się z jedną kobita
              przez czterdzieści lat. a ja lubię ich miec czterdzieści na rok.I nie pie..
              tu nic o jakimś poziomie kmiotku. Fakt ,że masz jedną babę wcale nie
              świadczy ,że masz wyższy poziom. Zastanów się nad swoim sposobem rozumowania.
              Lubię to zdanie, więc qrde je powtórzę : NIE MÓW MI JAK MAM ŻYĆ BO ZA MNIE NIE
              UMRZESZ!!
              • szamanica Re: Na marginesie :-) 21.03.05, 13:00
                ciekawe......
                • szybki_wytrysk Re: Na marginesie :-) 21.03.05, 13:12
                  co ciekawe ?
                • m_alina Re: Na marginesie :-) 21.03.05, 18:11
                  Arcyciekawe, tym bardziej,że...
                  i tu cytat z wcześniejszego wpisu s_w: "Nie jestem szowinistą, opieram się na
                  statystykach . Średnia IQ mężczyzn jest o
                  31punktów większa niż u kobiet. Sory kobitki , takie są wyniki."
            • m_alina Re: Na marginesie :-) 21.03.05, 18:13
              Falcon, ile masz "bab"?
              ;))
              • jmx margines marginesu 22.03.05, 10:49

pewnie cały harem...
                ;D
                • m_alina Re: margines marginesu 22.03.05, 13:18
                  Haha, cicha woda,
                  I kto by pomyślał...
                  ;))
    • sklonowana40 Re: Portale randkowe są do bani!! 24.03.05, 09:38
      Nie portale, tylko ludzie na nich:((( Kobiety calkiem znosne , na fotkach i w
      opisach, panowie natomiast nie dosc, ze prezentuja fotki jak fotosy z Blade lub
      Constantine, to po pieknym opisie rzucaja takim tekstem w zaproszeniu, ze nic
      tylko uciekac, zaciarajac slady galezia brzozowa...
      My kobiety wierzymy niestety, ze mozna tak poznac kogos fajnego, panowie sadza,
      ze mozna zadup... za darmo. "Wyjmuja" wiec, desperatki spragnione uczuc, te
      "kaszaloty", niewygimnastykowane, z IQ z pogranicza (cytat) i dawaj...
      Pozdrawiam z portalu:))))
      • szybki_wytrysk Re: Portale randkowe są do bani!! 24.03.05, 09:50
        Równie dobrze mógłbym to samo powiedziec o kobitkach , które chcą sobie
        pobzykać bez zobowiązań.

--------------------------------------
        Urazów kaleczonego nie mierzy sie żadną intencją , wystarczy ,że kaleczony
        powie sobie ,że kaleczenie jest problemem kaleczącego.

• ofcia Re: Portale randkowe są do bani!! 24.03.05, 12:35
          a masz cos przeciwko takim? z tego co mowiles to sam masz za kazdym razem inna
          a chyba prawo do zabawienia sie nie jest zarezerwowane tylko dla facetow!?!?!?!

a tak na marginesie to kto umawia sie bez fotki?!?!?!?! rozumiem ze kiedys to
          ok bo ciezko bylo z aparatami i scanowaniem ale teraz...?????????
          • szybki_wytrysk Re: Portale randkowe są do bani!! 24.03.05, 12:55
            Opowiem Ci kawał. Pyta żona męża : Mężu powiedz mi co to jest konsternacja ?
            Mąż myśli i po chwili odpowiada - konsternacja jest wtedy kiedy ty przychodzisz
            z pracy a ja leżę z obcąlaska i sie bzykam. Na to żona-
            no dobrze, nie wiem czy dobrze zrozumiałam - na przykład ty przychodzisz z
            pracy i widzisz mnie jak sie bzykam z obcym facetem . To jest tonsternacja ?
            Na to mąz - Kochanie mylisz konsternacje z kurestwem.
            • ofcia Re: Portale randkowe są do bani!! 24.03.05, 13:03
              i wlasnie to mnie najbardziej wkurza!!! ludzie ktorzy nie uzywaja swoich mozgow
              do myslenia bo im tak latwiej... ograniczaja sie do patrzenia poprzez pryzmat
              stereotypow i nie szukaja w innych tego co chcieliby zeby w nich zauwazono...
              jest jeszcze 2 powod takiego myslenia - to sa ludzie po tzw "praniu mozgu" (np
              przez pewne radio lub tv... ), ale to juz nie oni decyduja o tym co mysla :(
              • red_one Re: Portale randkowe są do bani!! 24.03.05, 13:25
                witaj ofcia! wyspalas sie troszke? :o) widze, ze po mojej wczorajszej uwadze
                zabralas sie za romantice. i wytryska.
                cze wytrysk! podluchiwalam troche twoich tekstow i musze powiedziec, ze dawno
                sie tak nie usmialam.

a ja mysle, ze jak obydwoje ludzie sa na poziomie i chce sie tylko " bzykac",
                to takich problemow jak w kawale - nie ma. kwestia trudniejsza do realizacji -
                upewnic sie, zeby potem brudne gadanie nie przyslonilo bzykanie
                • ofcia Re: Portale randkowe są do bani!! 24.03.05, 13:47
                  witam :)
                  temat wyspania wole pominac ;) a co do wytryska to nie moglam przepuscic
                  okazji :D zwlaszcza po tym co napisal... wwwwrrrrrrr
                  a jeszcze trudniejsze jest znalezienie takiego na poziomie ktory by Cie
                  pociagal... :( czesto albo ktos ma w glowie albo w cialku ;)
                  • szybki_wytrysk Re: Portale randkowe są do bani!! 24.03.05, 13:53
                    Oficia . Przestań oceniac to co pisze , ja nie oceniam tego kim jestes , co
                    robisz i jaką masz postawe życiową. Czujesz sie lepsza ?
                    A z jakiegoz to powodu ? Czy z takiego ,że ja myślę tylko o bzykanku ?
                    A co masz do tego w moim wydaniu dlaczego Ci przeszkadza ,że ja lubie bzykać.
                    To jest koszmarnie idiotyczne. Włazisz do mojego wyra, pierdzisz w kołdre i
                    spadasz . Wrrrrrrrrrrr
                    • red_one Re: Portale randkowe są do bani!! 24.03.05, 13:58
                      wytrysk.. a myslisz tylko o bzykaniu?
                      bo kumpel mi powiedzial, ze faceci nawet w pracy mysla o tym przez 95% czasu. w
                      czym moge sie zgodzic.. bo nie moge sprawdzic. buhahahahaha

• ofcia Re: Portale randkowe są do bani!! 24.03.05, 14:02
                      wytrysk! nie oceniam Cie po wypowiedziach, najpierw zastanow sie o co chodzilo
                      a potem sie wypowiadaj, jesli nie wiesz podpowiem Ci :) wczoraj rozmawialam na
                      temat kobiet ktore lubia sex bez zobowiazan wiec po Towjej wypowiedzi "Równie
                      dobrze mógłbym to samo powiedziec o kobitkach , które chcą sobie
                      pobzykać bez zobowiązań" poprostu nie moglam sie powstrzymac zeby czegos nie
                      napisac... mi nie przeszkadza ze lubisz sie bzykac, ja tez to bardzo lubie i
                      pewnie wiele innych osob rowniez :D wiec prosze zamin cos napiszesz upewnij sie
                      o czym piszesz, pozdrawiam :)
                      • red_one Re: Portale randkowe są do bani!! 24.03.05, 14:05
                        tak trzymac ofcia. wytrysk chyba mocno tu po glowie dostaje, ze mu sie tak
                        szybkko obronne mechanizmy wlaczaja. ;o)
                      • szybki_wytrysk Re: Portale randkowe są do bani!! 24.03.05, 14:05
                        Ofcia , aaao pszpszam. Wpadłem w tradycyjny juz tutaj schemat myślenia, że
                        wszyscy próbują byc bardziej papiescy od papieża .
                        Dobrze będę się upewniał.
                        • ofcia Re: Portale randkowe są do bani!! 24.03.05, 14:10
                          bardzo mnie to cieszy :))) i nie daj sie wkrecic w myslenie stereotypowe!
                          a jesli ktos chce mi robic psychoanalize na podstawie moich wypowiedzi to
                          serdecznie zapraszam - chetnie poczytam,a moze wkoncu sie dowiem czegos o
                          sobie :DDD
        • sklonowana40 Re: Portale randkowe są do bani!! 24.03.05, 13:58
          Szybki.. szkoda ze tez w mysleniu, czasem to szkodzi:) Mysle, z ekobitki
          szukajace ogierów korespondencyjnie tez sie zdarzaja, ja tam wole wybierac sobie
          na zywo, popatrzec mozna, pomacac i od razu wiadomo ile w spodniach, bez sciemy.

A jesli nie rozumiesz mojej sygnaturki, to ja omijaj wzrokiem. Sa ludzie, ktorzy
          maja skore jak pancerniki, ale sa tez inni, dlatego przypominam, ze zanim si
          ekomus przywali prosto w pysk, warto popatrzec czy np. nie nosi okularów albo
          nie jest kobieta....Widze do ze kilku fakultetów doszla u Ciebie i psychologia..
          gratulacje, a gdzie przyjmujesz na seanse leczniczo-bzykajace???
          • szybki_wytrysk Re: Portale randkowe są do bani!! 24.03.05, 14:07
            A i owszem , urządzam czasem " seanse" lecznicze. Góra 3 pary.

----------------------------------------------------------------
            Urazów kaleczonego nie mierzy sie żadną intencją , wystarczy ,że kaleczony
            powie sobie ,że kaleczenie jest problemem kaleczącego.
            • sklonowana40 Re: Portale randkowe są do bani!! 24.03.05, 14:14
              szybki_wytrysk napisał:

> A i owszem , urządzam czasem " seanse" lecznicze. Góra 3 pary.
              >
              > Szkoda, ze tylko 3 pary, bo jak tak pusto na sali, to glupio sie rozbierac:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka