Dodaj do ulubionych

VENO 111 Ty moja niedoszla muzo

20.06.02, 12:46
Bede uwazniej sledzic Twoje watki i postaram sie nie robic plagiatu.
Skladam glebokie przeprosiny jezeli niechcacy skopiowalem Twoje watki.
Jezeli przeprosiny nie satysfakcjonuja Cie mozemy spor rozwiazac z powdztwa
cywilnego w sadzie.
Pozdr.
Obserwuj wątek
    • vena111 Re: VENO 111 Ty moja niedoszla muzo 20.06.02, 14:41
      Kusy!!!!!

Nie, ja wcale nie chce, abys sie z tego wycofywał. Podoba mi sie to iz dla
      niektórych moje słowa znacza tak wiele....jak dla Ciebie Kusy!!!!
      Pragne byc Twoja inspiracja, Twoim natchnieniem...i czym tam sobie jeszcze
      zapragniesz!!!

Nie wnosze sprawy do sadu o plagiat, nie był to plagiat, a inspiracja ( tu mowa o
      moich wypowiedziach)
      OHHHH, jaka ja jestem twórcza dzisiaj......chyba jak nigdy!!!

pozdrawiam
      • kusy3x6 Re: VENO 111 Ty moja niedoszla muzo 20.06.02, 16:18
        I pewnie jestes blondynka z dlugimi wlosami i wielkimi niebieskimi oczami.
        Ja bym uwazal z tymi pragnieniami, bo mam duze wymagania.
        • vena111 Re: VENO 111 Ty moja niedoszla muzo 21.06.02, 11:26
          kusy3x6 napisał(a):

> I pewnie jestes blondynka z dlugimi wlosami i wielkimi niebieskimi oczami.
          > Ja bym uwazal z tymi pragnieniami, bo mam duze wymagania.

Rzeczywiscie jestem bladynka z długimi włosami i wielkimi...ale nie niebieskimi
          oczami...moje oczy przyjmuja rózne kolory, z zaleznosci od nastroju, raz sa
          czarne, a raz zielone, czasami nawet brazowe.

I co ty na to??

Czy ja Ci kiedys pisała, ze bede wiernym sługa i wykonawca w rzeczywistosci,
          Twoich pragnien...chyba nie.
          Moge byc tylko natchnieniem, pragnieniem...............w Twoim umysle
          • kusy3x6 Re: VENO 111 Ty moja niedoszla muzo 21.06.02, 13:18
            Nie szata zdobi czlowieka tylko dusza,
            lecz dusza juz jestes moja, a co z cialem?
            Cialo rzecz ulotna z wiekiem odchodzi!
            • vena111 Re: VENO 111 Ty moja niedoszla muzo 21.06.02, 15:10
              No, no co za pewnosc siebie.........czy Ty zawsze wiesz czego chcesz????
              czy moze to jakas Twoja forma kokietowania.

Ciało jest na stałe zwiazane z dusza, jezeli masz i dusze ...masz i ciało
              A Ty chyba jeszcze niczego co należy do mnie nie masz.

A natchnienie, tu znowu zupełnie inna sprawa, więc twórz, działaj, a ja bedę
              Twoim bezdennym promyczkiem oswietlajacym i wskazujacym Ci rzeczy piekne....takie
              o których nawet nie sniłeś...bede Twym natchnieniem....i tylko nim .
              • kusy3x6 Re: VENO 111 Ty moja niedoszla muzo 22.06.02, 06:45
                Dzisiaj potworze troche w pracy, bo mi sie dobieraja do czesci cala ktora jest
                ukryta w 99%.
              • kusy3x6 Re: VENO 111 Ty moja niedoszla muzo 23.06.02, 13:13
                vena111 napisał(a):

> No, no co za pewnosc siebie.........czy Ty zawsze wiesz czego chcesz????

TAK JA ZAWSZE WIEM CO CHCE I ZAWSZE TO DOSTAJE.
                > czy moze to jakas Twoja forma kokietowania.

A TO JEST MOJA SLODKA TAJEMNICA
                > Ciało jest na stałe zwiazane z dusza, jezeli masz i dusze ...masz i ciało
                > A Ty chyba jeszcze niczego co należy do mnie nie masz.

I TUTAJ SIE MYLISZ,
                > A natchnienie, tu znowu zupełnie inna sprawa, więc twórz, działaj, a ja bedę
                > Twoim bezdennym promyczkiem oswietlajacym i wskazujacym Ci rzeczy piekne....tak
                > ie
                > o których nawet nie sniłeś...bede Twym natchnieniem....i tylko nim .

OBIECANKI CACANKI A JAK PRZYJDZIE CO DO CZEGO TO .................
                • kusy3x6 Re: VENO 111 Ty moja niedoszla muzo 24.06.02, 09:47
                  I co Venko??????????????
                  • vena111 Re: VENO 111 Ty moja niedoszla muzo 24.06.02, 10:52
                    kusy3x6 napisał(a):

> I co Venko??????????????

Jestem, jestem przeciez nie uciekłam.

Kusy, mogę być tylko Twoim natchnieniem.........ej, przeciez ja jeszcze niczego
                    nie obiecalam, aj, zapomniałam, przeciez Ty doskonale wiesz czego chcesz....a
                    czego Ty chcesz Kusy, oprócz oczywiscie tego ze z moich wypowiedzi czerpiesz
                    inspiracje do swoich......czy ja za bardzo nie namieszałam....jestem dzis taka
                    jakas rozkojarzona
                    • kusy3x6 Re: VENO 111 Ty moja niedoszla muzo 25.06.02, 07:51
                      Znowu mi sie trafila mezatka.
                      • vena111 Re: VENO 111 Ty moja niedoszla muzo 25.06.02, 10:59
                        kusy3x6 napisał(a):

> Znowu mi sie trafila mezatka.

Kochaniutki, rozwódka!!!!!!!!!! i to bardzo szczesliwa rozwódka!!!!!!!!
                        • kusy3x6 Re: VENO 111 Ty moja niedoszla muzo 25.06.02, 12:50
                          Ups recycling to gorsze niz mezatka.
                          • vena111 Re: VENO 111 Ty moja niedoszla muzo 25.06.02, 12:51
                            kusy3x6 napisał(a):

> Ups recycling to gorsze niz mezatka.

Wiec drzyj..........i to bardzo!!!!!!!!
                            • kusy3x6 Re: VENO 111 Ty moja niedoszla muzo 25.06.02, 12:58
                              Chyba ze z rozkoszy.
                              • vena111 Re: VENO 111 Ty moja niedoszla muzo 25.06.02, 13:10
                                kusy3x6 napisał(a):

> Chyba ze z rozkoszy.

O rozkoszy to Ty możesz sobie tylko pomarzyc!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                • kusy3x6 Re: VENO 111 Ty moja niedoszla muzo 26.06.02, 10:03
                                  I tu sie mylisz, nie znasz dnia i godziny,
                                  Pomarzyc z Toba, niezly pomysl, tylko...........
                                  • roseland Re: VENO 111 Ty moja niedoszla muzo 26.06.02, 10:27
                                    ... tylko z kim ma zostawić jamnika ?
                                    • vena111 Re: VENO 111 Ty moja niedoszla muzo 26.06.02, 10:37
                                      roseland napisał(a):

> ... tylko z kim ma zostawić jamnika ?

Witaj Roseland.....no własnie nie wien co on miał na mysli
                                      piszac.............tylko.........moze boi sie rozwódek, hihi
                                      • roseland Re: VENO 111 Ty moja niedoszla muzo 26.06.02, 11:03
                                        Cześć Vena hm... jestem za mądra żeby go zrozumieć i taką pozostanę. Pozdrawiam
                                        Cię cieplutko. :)
                                        • vena111 Re: VENO 111 Ty moja niedoszla muzo 26.06.02, 11:13
                                          roseland napisał(a):

> Cześć Vena hm... jestem za mądra żeby go zrozumieć i taką pozostanę. Pozdrawiam
                                          >
                                          > Cię cieplutko. :)

Roseland, hihi, a to podobno kobiety tak sie zachowuja , że faceci nie rozumieja
                                          ich zachowan, hihi.......ty za madra, a ja za głupia, hihi i tez go nie rozumiem,
                                          zastanawiam sie kto własciwie moze go zrozmiec jesli madra i głupia nie moga, hihi

równiez pozdrawiam tylko ze cieplej
                                          • apf Re: VENO 111 Ty moja niedoszla muzo 26.06.02, 11:20
                                            vena111 napisał(a):
                                            > hihi.......ty za madra, a ja za głupia, hihi i tez go nie rozumiem,
                                            > zastanawiam sie kto własciwie moze go zrozmiec jesli madra i głupia nie moga,
                                            > hihi

Ja go rozumiem, ale męska solidarność nie pozwala mi nic więcej powiedzieć.

• vena111 Re: VENO 111 Ty moja niedoszla muzo 26.06.02, 11:25
                                              > Ja go rozumiem, ale męska solidarność nie pozwala mi nic więcej powiedzieć.

Tak, tak oczywiscie, ze rozumiesz, hihi, a dlaczego nic nie mówisz????
                                              meska solidarnosc....a jest jeszcze cos takiego, i czy masz gwarancje czy Kusy
                                              jest facetem, hihi

• kusy3x6 Re: VENO 111 Ty moja niedoszla muzo 27.06.02, 16:20
                                                Monik mnie widziala i M_ona jak bylismy na lodach w Calipso.
                                                Zdecydowanie potwierdza ze jestem facetem, aczkolwiek nie sprawdzily tego
                                                organo-leptycznie.
                                                Pozdr.
                                                • apf Re: VENO 111 Ty moja niedoszla muzo 27.06.02, 23:33
                                                  kusy3x6 napisał(a):

> Monik mnie widziala i M_ona jak bylismy na lodach w Calipso.
                                                  > Zdecydowanie potwierdza ze jestem facetem, aczkolwiek nie sprawdzily tego
                                                  > organo-leptycznie.
                                                  > Pozdr.

jakie to lody, jeśli loda nie było?
                                                  powiedz chociaż jak te lody lizały, czy namiętnie, czy wyrachowanie, ciekaw
                                                  jestem, jak to się robi w piekle.
                                                  • kusy3x6 Re: VENO 111 Ty moja niedoszla muzo 28.06.02, 07:45
                                                    Namietnie z pewna doza niesmialosci ktora przeplatala sie z dziewiczym wstydem.
                                                  • Gość: m_ona Fe, wstydz sie.. IP: 217.153.4.* 28.06.02, 07:50
                                                    ...Kusy, tak za czyimis plecami opowiadac jak to robilysmy?

Jak taki ciekawy, to mogl przyjsc i sam przyjemnosci zasmakowac ;)
                                                  • kusy3x6 Re: Fe, wstydz sie.. 28.06.02, 07:55
                                                    Zapytal i dostal odpowiedz taka jaka chcial przeczytac.
                                                  • Gość: m_ona Re: Fe, wstydz sie.. IP: 217.153.4.* 28.06.02, 08:06
                                                    hehehe

a mogl to przezyc....
                                                  • apf Re: Fe, wstydz sie.. 28.06.02, 08:15
                                                    Gość portalu: m_ona napisał(a):

> hehehe
                                                    >
                                                    > a mogl to przezyc....

Przeżyłbym. Nie boję się czarownic i wiedźm. Z piekielnym mocami pakt zawarłem,
                                                    na piwo się umówiłem. Lepsze zimne piwo niż lody:)
                                                  • vena111 Re: Fe, wstydz sie.. 28.06.02, 11:35
                                                    Kusy, dobra juz dobra nie bede wiecej podwazała Twojej meskosci, moze kiedys w
                                                    jakiejs tam przyszłosci udowodnisz mi to i owo

M_ona szkoda ze mnie nie było na tych lodach , tez bym troche polizała, moze
                                                    jakas jedna kuleczka, hihi

Apf, a moze połaczyc piwo i lody?, całkiem fajnie mogło by wyjsc!!!
                                                  • kusy3x6 Re: Fe, wstydz sie.. 29.06.02, 15:03
                                                    Lod polany piwem?
                                                    O zgrozo, toc to bluznierstwo.
                                                  • Gość: messja Re: Fe, wstydz sie.. IP: *.proxy.aol.com 29.06.02, 16:49
                                                    Gość portalu: m_ona napisał(a):

> ...Kusy, tak za czyimis plecami opowiadac jak to robilysmy?
                                                    >
                                                    > Jak taki ciekawy, to mogl przyjsc i sam przyjemnosci zasmakowac ;)

a masz jakies zdjecia?:)
                                                  • kusy3x6 Re: Fe, wstydz sie.. 30.06.02, 08:12
                                                    Mam zdjecia pinokia, chcesz?
                                                  • vena111 Re: Fe, wstydz sie.. 01.07.02, 13:34
                                                    kusy3x6 napisał(a):

> Mam zdjecia pinokia, chcesz?

A ja mam ochote najpierw na loda, a póżniej na piwo
                                                  • Gość: messja Re: Fe, wstydz sie.. IP: *.in-addr.btopenworld.com 01.07.02, 20:42
                                                    kusy3x6 napisał(a):

> Mam zdjecia pinokia, chcesz?

od ciebie nie, dziekuje:)
                                                  • kusy3x6 Re: Veno 04.07.02, 20:47
                                                    Lody i piwo, kuszaca propozycja?
                                                  • vena111 Re: Veno 05.07.02, 11:57
                                                    kusy3x6 napisał(a):

> Lody i piwo, kuszaca propozycja?

Kusy, ale czy ja powiedziałam ze ta propozycja skierowana jest do ciebie!!!!!!
                                                    hihihihi, widze ze masz ochotke!!!!!!!!!....to dobrze
                                                  • kusy3x6 Re: Veno 05.07.02, 20:27
                                                    No to co Tys nie brzydka i ja ladny?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka