13.04.05, 10:28

"podaruj mi coś, czego nie zdobędę sama, a wtedy ja szepne Ci: mozesz mnie
dotknąć...moze pozwole Ci, byś ze mną budził się, może powiem Ci jakie lubie
wino. może pozwole Ci zapalić świeczke, gdy w pewną zimową noc zgaśnie światło."

skorpion, Kraków
Obserwuj wątek
    • signiore Re: szukam.. 13.04.05, 12:36
      No a tak konkretnie to czego szukasz ???
      • stokrotkaa20 Re: szukam.. 13.04.05, 12:51
        Ciebie to juz raczej nie.
        • stokrotkaa20 Re: szukam.. 13.04.05, 13:02
          Chyba, że:
          -znasz wynik wczorajszego meczu (i napewno nie byles za niemcami),
          -nie boisz się dzieci,
          -lubisz czczupłe, drobniutkie blondynki,
          -nie boisz się eksperymentów,
          -oczekujesz poświęcenia i ciepła,
          -umiesz cos ugotować,
          -nie masz 1,90m,
          -nie będziesz przełanczał na telenowele gdy ja chce obejrzeć mecz,
          -nie palisz.
          • Gość: eli tylko tyle? IP: 195.20.110.* 13.04.05, 13:14
            hmmm, zeby kazda kobieta miała tylko takie wymagania... ja sie pod wszystkim
            podpisuję:)
            • stokrotkaa20 Re: tylko tyle? 13.04.05, 13:18
              no i musi byc wolny:)

a ja pod czym musze się podpisać?
              • Gość: eli Re: tylko tyle? IP: 195.20.110.* 13.04.05, 14:59
                ja nie mam jakichs specialnych wymogów, wiadomo że kazdy ma wady i zalety, ale
                jak to sie wszysstko jakos zrównoważy to ok., a i tak najwazniejsze aby
                zaakceptowac czyjes wady:)
                • stokrotkaa20 Re: tylko tyle? 13.04.05, 22:31
                  czyli jestesmy umowieni:] wpadłeś...
                  • Gość: eli Re: tylko tyle? IP: 195.20.110.* 14.04.05, 08:31
                    haha....wpaść to możesz Ty:P choc wirtaulną kawę możemy wypić...albo nie, Ty
                    możesz wypic, bo ja piję kawę bardzo...bardzo sporadycznie:)
                    • stokrotkaa20 Re: tylko tyle? 14.04.05, 09:21
                      widzisz juz jest jedna rzecz, ktora nas łączy - ja kawy w ogole nie pijam. Swoją
                      pierwszą myśl zaraz po przepudzeniu wole sobie zarezerwować na coś przyjemniejszego.
                      Zresztą tu nie o picie chodzi. Zróbmy tak: ja zaakceptuje twoją nieśmiałość i
                      dystans a ty moją bezpośredniość i umówimy się na coś bez epitetu "wirtualny" :)
                      • Gość: eli Re: tylko tyle? IP: 195.20.110.* 14.04.05, 09:31
                        :) no faktycznie jestes bezpośrednia a ja się tak wstyyyyyyyyyyyyyydzę:( haha
                        a'propos dystansu...to jednak dzieli nas sporo bo ja piszę z Poznania.
                        • stokrotkaa20 Re: tylko tyle? 14.04.05, 09:47
                          zmartwil mnie ten Poznań, ale mamy XXI wiek i pełno udogodnień aby się spotkać.
                          Jeszcze nigdy w Poznaniu nie byłam, więc następny plus takiej wycieczki. Kwestie
                          organizacyjne pozostawie Tobie, w koncu jesteś mężczyzną - zrób coś!

A swoją drogą to w kraju o ujemnym przyroście naturalnym pociągi powinny być za
                          darmo.
                          • Gość: eli Re: tylko tyle? IP: 195.20.110.* 14.04.05, 09:56
                            no...a ja myślałem, że juz jest równouprawnienie;) a co do spotkania, to nie
                            wiem czy jest sens się spotykać i coś zaczynać bo za miesiąc mam zamiar
                            wyjechać na całe wakacje, więc....?
                            • stokrotkaa20 Re: tylko tyle? 14.04.05, 10:10
                              no i co ja mam z Tobą zrobic? najpierw zawracasz mi w głowie a później się
                              migasz...ale to typowe:/ sam jedziesz na te wakacje? jeśli sam to nie widze
                              problemu. nie bój się nie pojade z Tobą, ale przecież możesz na mnie poczekać te
                              pare miesięcy. jakoś to przetrzymasz. będziesz mi wysyłał 2 maile dziennie i
                              dzwonił raz w tygodniu. a póżniej się spotkamy. dlaczego to zawsze kobiety muszą
                              o wszystki myśleć?
                              • Gość: eli Re: tylko tyle? IP: 195.20.110.* 14.04.05, 10:33
                                hmm:)... właściwie jadę sam bo nikogo nie moge znaleźć, kto jest tak szalony
                                jak ja, więc nawet nie myślę, czy bys jechała (a właściwie szła:) ze mną. A co
                                do czekania, ja może i bym czekał, ale idzie lato większe możliwości nie chcę
                                abys cos przeze mnie straciła. A co do utrzymywania kontaktu... to możemy sobie
                                pisać tylko wątpię czy będę miał możliwości aby tak często pisac:)
                                • stokrotkaa20 Re: tylko tyle? 14.04.05, 10:44
                                  o mnie się nie boj, ja nie zamierzam nic tracić:) wakacje rządzą sie swoimi
                                  prawami:) bardzo chętnie poczytam sobie maile z Twojej wędrówki. nie będziesz
                                  może gdzieś przechodził koło Krakowa?:)
                                  co do szczegółów i zdjęć jakie będziesz mi wysylal pogadamy pożniej, bo musze
                                  lecieć na zajęcia.
                                  • Gość: eli Re: tylko tyle? IP: 195.20.110.* 14.04.05, 10:50
                                    no to pędź na zajecia, nie przeszkadzam... teraz dopiero zaczne sie nudzic;)
                                    pozdrawiam
                                  • Gość: eli Re: tylko tyle? IP: 195.20.110.* 14.04.05, 11:30
                                    P.S.
                                    widzę, że jestes bardzo pewna tego, że będę Ci przesyłał zdjęcia;) Może będę a
                                    może nie:p a moze jestem jakimś grubm, zboczonym 50-latkiem i się z Toba
                                    bawię...i co teraz zrobisz???:)
                                    • stokrotkaa20 Re: tylko tyle? 14.04.05, 16:06
                                      a co zboczonemu, grubemu 50-latkowi nic od życia się nie należy? lubie wyzwania:))
                                      a pomyslales przez chwile kim ja jeste i co moge Ci zrobic?

a co do zdjęc to będziesz wysyłał, bo inaczej nie zobaczysz moich.
                                      nie wytrzymasz:p
                                      • Gość: eli Re: tylko tyle? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 18:03
                                        haha... co Ty mi możesz zroic??? A co do zdjęć... nie masz pojęcia jak potrafie
                                        byc cierpliwy ...to Ty nie wytrzymasz:P
                                        • stokrotkaa20 Re: tylko tyle? 15.04.05, 09:23
                                          a skąd wiesz ze nie jestem nudną 35-latką, dla której to ostatni dzwonek, zeby
                                          mieć dziecko?:)))

a zdjęcia wyślesz wyślesz, przecież nie chodzi o Ciebie tylko o widoki :]
                                          • Gość: eli Re: tylko tyle? IP: 195.20.110.* 15.04.05, 09:27
                                            a skąd wies, że ja jestem jeszcze wstanie dac Ci dziecko:P...a widoki soko,
                                            zawsze moge wysłać:)
                                            I nawet jakbyś była 35-letnią kobieta, to chyba nie jestes nudna:)
                                            • stokrotkaa20 Re: tylko tyle? 15.04.05, 09:44
                                              przejrzałeś mnie, więc lepiej się przyznam - nie jestem nudna, jakoś tak wyszło:)
                                              a na tych widokach to mozesz gdzies tam się przyczaić, za jakimś drzewem czy
                                              sarną, jak mi się znudzą widoki to popatrze na Ciebie:]
                                              aaa no i zapraszam do Krakowa, pokaże ci Nową Hute jakiej jeszcze nie widziałeś:)
                                              • Gość: eli Re: tylko tyle? IP: 195.20.110.* 15.04.05, 09:50
                                                no pomyslimy nad zdjęciami, ale na pewno widoki są ciekawsze i ładniejsze niż
                                                ja:P Nie obrażając ieszkańców Nowej Huty...co tam moze być ciekawgo...chyba
                                                tylko relikt minionych czasów??
                                                • stokrotkaa20 Re: tylko tyle? 15.04.05, 10:19
                                                  taaak czyli jednak nie byłeś w Nowej Hucie. Zresztą co jest złego w relikcie
                                                  przeszłości? nigdzie indziej nie zobaczysz takich zabytków architektury
                                                  socrealizmu jak tu, a oprocz tego jest wiele innych ciekawych rzeczy do zobaczenia.
                                                  a w nocy mozna sobie pouciekać przed bandą kibiców drużyny przeciwnej:) samo zdrowie
                                                  strasznie jestem wrażliwa na puncie ludzi, którzy nic o Hucie nie wiedzą, coś
                                                  uslyszą, coś dopiszą..
                                                  ale dam Ci jeszcze jedną szanse:))) nie zmarnuj jej
                                                  • stokrotkaa20 Re: tylko tyle? 15.04.05, 10:20
                                                    "...krzyknij razem z nami : Huta - wolnym miastem!!!"
                                                  • Gość: eli Re: tylko tyle? IP: 195.20.110.* 15.04.05, 10:28
                                                    łuuu, widzę, że trafiłem w czuly punkt. ale spoko nauki nigdy za dużo i
                                                    właściwie zawsze chciałem zobaczyc to orginalne miasto. A tak w ogóle to
                                                    wyglądasz mi na takiego "kobiecego karka" no chyba, że to likalny patriotyzm
                                                    tak przemawia przez Ciebie:)
                                                  • stokrotkaa20 Re: tylko tyle? 15.04.05, 10:48
                                                    nie wiem jak mam rozumiec określenie "kobiecy kark" , więc na wszelki wypadek
                                                    nie wezme tego za komplement:)
                                                    jestem bardzo dumna z tego gdzie mieszkam, niezaleznie od tego co ludzie, przez
                                                    których przemawia ignorancja, myślą o tym miejscu.ale chęć dokształcenia się
                                                    dobrze o Tobie świadczy:]

a swoją drogą widze, że juz Cie omotałam. ladnie odpisujesz, nawet nie musze
                                                    długo czekac. ale nie wstydz się tego, ani nie bój, bo co ja Ci moge zrobić?
                                                    jedynie dobrze:)))
                                                  • Gość: eli Re: tylko tyle? IP: 195.20.110.* 15.04.05, 10:57
                                                    NO W SUMIE CO TY MI MOZESZ ZROBIĆ??? CHYBA NIC ZŁEGO, JEDYNIE COS MIŁEGO:p A
                                                    ODPISUJĘ ŁADNIE BO PO 1. FAJNIE SIE Z TOBĄ PISZE, PO 2. ZAWSZE TO MIŁE
                                                    UROZMAICENIE W NUDNEJ PRACY (OBY TYLKO NIGDY KIEROWNICZKA TEGO NIE CZYTAŁA:)
                                                  • stokrotkaa20 Re: tylko tyle? 15.04.05, 11:08
                                                    Ciekawe czy oprócz nas ktoś to jeszcze czyta, ale znając ciekawość ludzką ...
                                                    Mi też bardzo fajnie się z Tobą pisze, lubie takich poważnych Panów jak ty:]ale
                                                    dośc tych czułości, bo bo się rozbestwisz i już w ogóle nic nie będziesz robił

aa co tam kierowniczka, nie ta to będzie inna, "jesteśmy tacy młodzi, tacy
                                                    młodzi - ludzie nam tego nie wybaczą!!"
                                                  • Gość: eli Re: tylko tyle? IP: 195.20.110.* 15.04.05, 11:13
                                                    co Ty mówisz... "poważny Pan" wogóle mnie nie znasz...ale jesli powaznie tak
                                                    mnie odbierasz...uuu to chyba cos jest ze mna nie tak:)
                                                    Nie wiem czy ktoś to czyta czy nie, wisi mi to, jak nie ma innego zajęcia to
                                                    niech czyta....a tak pozatym to wiesz, że 1. raz tak z kimś na forum pisze, i
                                                    nawet jest fajnie:)
                                                  • stokrotkaa20 Re: tylko tyle? 15.04.05, 11:23
                                                    a będzie jeszcze fajniej jak urodzą się nam dzieci:) pomyśl sobie - nagle w
                                                    jedym domu (z ogródkiem), w jedym miejscu tyle fajnych ludzi...
                                                  • Gość: eli Re: tylko tyle? IP: 195.20.110.* 15.04.05, 11:27
                                                    HAHA no może i byłoby fajnie:) tylo ktory sąsiad by z nami wytrzymał, chyba
                                                    będzie trzeba uderzyc na jakąś jeszcze nie zamieszkana wysepe...to byłoby
                                                    fajne:))... ale pewnie wszystko skończy sie na Nowej Hucie:P haha
                                                  • stokrotkaa20 Re: tylko tyle? 15.04.05, 11:37
                                                    znajde Ci nową prace w Nowej Hucie
                                                    sąsiedzi? po co nam sąsiedzi (a tym bardziej sąsiadki) - po sól będziesz chodził
                                                    do sklepu, teraz to wymyśliłam :]
                                                  • Gość: eli Re: tylko tyle? IP: 195.20.110.* 15.04.05, 11:42
                                                    no co ty mówisz...sasiadki zawsze mile widziane, najlepiej jak mężów maja w
                                                    delegacji, można zawsze wymienic sie doświadczeniami....w kuchni haha...i
                                                    zaraz, zaraz, kto tu bedzie chodzil po sół?? a jak któregos dnia wyjde po
                                                    zapałki i już nie wrócę???:)
                                                    a'propos jedzenia to trochę zgłodniałem... o 12. wyskocze sobie na obiad:))
                                                  • stokrotkaa20 Re: tylko tyle? 15.04.05, 11:49
                                                    a masz brata?:))
                                                    a na obiad idz idz, ale bez Pani Kierowniczki!!
                                                    smacznego
                                                  • Gość: eli Re: tylko tyle? IP: 195.20.110.* 15.04.05, 13:14
                                                    dzięki, jestem już najedzony:) a mam brata i to niejednego bo aż 4, a co masz
                                                    jakieś plany odnosnie ich, a może masz tez siostry i chcesz je wyswatac??;)
                                                  • stokrotkaa20 Re: tylko tyle? 15.04.05, 13:33
                                                    nie mam ani jednej:] ale jakoś w tym przypadku mi to nie przeszkadza:]
                                                    a nawet, to napewno same by sobie poradziły, jeśli wdałyby się w siostre.
                                                    długo jadłeś. dużo jadasz??

• Gość: eli Re: tylko tyle? IP: 195.20.110.* 15.04.05, 13:47
                                                    no tak to mogą żąłowac niedoszłe siostry, że nie sa takie jak jak starsza
                                                    siostra:), no fakt obiad był syty ale to dlatego że pop pracy jade jeszcze
                                                    bezpośrednio na sitkowkę więc pewnie będę jadł dopiero ok 19, a Ty dużo jadasz??
                                                  • Gość: asaas Re: tylko tyle? IP: 195.20.110.* 15.04.05, 13:49
                                                    P.S. a poźniej ide na urodziny do znajomej, więc pewnie jeszcze tylko godzinke
                                                    popiszemy, później juz nie będę miał czasu
                                                  • stokrotkaa20 Re: tylko tyle? 15.04.05, 14:00
                                                    hehhe jadać to ja jadam, ale jestem drobnej budowy :]
                                                    ....i wysportowany...ideał...ten płaski brzuch...ta zwinność...te kocie ruchy...
                                                    mysle, ze się dogadamy
                                                  • Gość: sdasd Re: tylko tyle? IP: 195.20.110.* 15.04.05, 14:02
                                                    haha za duzo soie nie obiecuj bo mozesz sie rozczarować:P, poza tym to, że nam
                                                    sie fajnie pisze to jeszcze o niczym nie swiadczy:P
                                                  • stokrotkaa20 Re: tylko tyle? 15.04.05, 14:09
                                                    a pisze Ci się z kimś innym rownie przyjemnie?
                                                    a więc świadczy
                                                    chyba że się boisz...
                                                  • meisser Re: tylko tyle? 15.04.05, 14:19
                                                    Dobrze Wam idzie;)
                                                  • stokrotkaa20 Re: tylko tyle? 15.04.05, 14:31
                                                    a Ty M o czymś nie zapomniales?:)
                                                  • meisser Re: tylko tyle? 15.04.05, 14:34
                                                    Jak mógłbym o Tobie Kwiatuszku zapomniec..Myslisz,ze dlaczego Cie
                                                    tu "dopadam"..?;)
                                                  • stokrotkaa20 Re: tylko tyle? 15.04.05, 14:47
                                                    :]
                                                    dwóch...będzie ciekawiej:)
                                                  • meisser Re: tylko tyle? 15.04.05, 14:48
                                                    Idziesz na ilośc..?;) Ja stawiam na jakość:)
                                                  • stokrotkaa20 Re: tylko tyle? 15.04.05, 14:56
                                                    o to akurat sie nie martwie, bo w moim towarzystwie każdy podwaja swoje
                                                    umiejętnosci:]
                                                  • meisser Re: tylko tyle? 15.04.05, 14:57
                                                    Uwielbiam skromne dziewczatka;) Czy mówiłem Ci juz ze zaczynasz mi sie
                                                    podobac..?
                                                  • stokrotkaa20 Re: tylko tyle? 15.04.05, 15:04
                                                    nie mi pierwszej, ale mi ostatniej
                                                    a Ci się tak podoba konkretnie?
                                                  • meisser Re: tylko tyle? 15.04.05, 15:06
                                                    Twoje oczy..Bo jestem pewien,ze masz w nich błyskające,zawadiackie iskierki...:)
                                                  • stokrotkaa20 Re: tylko tyle? 15.04.05, 15:13
                                                    to jeszcze nie widzialeś mojego szelmowskiego usmiechu
                                                    ale wszystko przed Tobą i wszystko od Ciebie zalezy
                                                    staraj się staraj
                                                  • meisser Re: tylko tyle? 15.04.05, 15:17
                                                    Szelmowski usmiech,zawadiackie spojrzenie,ciety jezyk...Toz to jakas wredota
                                                    sie rysuje...;))) Tak...Polubie Cie chyba rzeczywiście:)Choc pewnie nie na
                                                    tyle,zeby Cie zaprosic na to wino(co to nie chcesz zdradzic jakie lubisz) ale
                                                    kto wie...?;)
                                                  • stokrotkaa20 Re: tylko tyle? 15.04.05, 15:22

mam tylko nadzieje, ze nie potraktujesz mnie jak Beatke, ale ja płakać długo nie
                                                    będe:)
                                                    zaproś mnie na szampana
                                                  • meisser Re: tylko tyle? 15.04.05, 15:24
                                                    Nie rób ze mnie potwora:) Beatka za daleko na to wino...Wiec ono czeka na
                                                    Ciebie na przykład...A jak czeka nabiera mocy i szlachetnosci..:)Szampan tyz
                                                    dobry;)
                                                  • stokrotkaa20 Re: tylko tyle? 15.04.05, 15:38
                                                    a długo trzeba czekac?:) bo wiesz ja jestem jeszcze młoda, ale nie wiem jak z Tobą
                                                  • meisser Re: tylko tyle? 15.04.05, 15:41
                                                    Niedługo:) Ono juz jest do picia w sam raz..Tym bardziej,ze widze zostanie nas
                                                    dwójka tylko do konsumpcji:)
                                                  • stokrotkaa20 Re: tylko tyle? 15.04.05, 15:49
                                                    a jak się już upijemy to co potem? bo wiesz szampana to ja moge z sąsiadką z
                                                    naprzeciwka nawet wypic. udowodnij mi, że robisz lepsze naleśniki od niej:)
                                                  • meisser Re: tylko tyle? 15.04.05, 15:52
                                                    Od razu mów,ze tylko interesuje Cie co po szampanie;) Z nalesników
                                                    zrezygnujemy...Proponuje "przekładaniec". Tez palce lizać..;)
                                                  • stokrotkaa20 Re: tylko tyle? 15.04.05, 15:56

wygodny masz stół?:)
                                                    a może lepiej zrezygnujmy z twojej kuchni...nie ma to jak piknik na świezym
                                                    powietrzu:)
                                                  • meisser Re: tylko tyle? 15.04.05, 15:59
                                                    Tak..ta idea mi sie podoba..:) A teraz zycze pieknego weekendu "na łonie" i
                                                    lece w koncu do domu..Spróbuje Cie znalezc znów w poniedziałek..Buzka
                                                  • Gość: sdsdf Re: tylko tyle? IP: 195.20.110.* 15.04.05, 14:24
                                                    widzę, że mamy towarzystwo:) ale fakt, że fajnie mi się pisze, ale kto wie?
                                                    może dziś na imprezie spotkam miłość życia... i przejdziesz na drugi plan:P
                                                  • stokrotkaa20 Re: tylko tyle? 15.04.05, 14:33
                                                    miłośc zycia powiadasz...miłość życia kończy się 2 miesiące po ślubie, a to co
                                                    nas może łączyć może potrwać troszke dłużej, więc nie pleć głupot, nie staraj
                                                    się wzbudzić we mnie zazdrość...ja znam swoje możliwości, poznaj i ty:)
                                                  • Gość: asda Re: tylko tyle? IP: 195.20.110.* 15.04.05, 14:39
                                                    hmm co raz bardziej mi sie podobasz:) i z przyjemnościa poznam Twoje
                                                    możliwości i nie chce wzbudzać Twojej zazdrości nie w głowie mi to:)...A co nas
                                                    może nas tak połączyć na dłużej ...przyjaźń?? czy cos innego???
                                                  • stokrotkaa20 Re: tylko tyle? 15.04.05, 14:44
                                                    widze że jak się pojawił konkurent to odrazu inaczej piszesz....:)
                                                    przyjaciół mi nie brakuje...szukam czegoś innego, jeśli jesteś prawdziwym
                                                    mężczyzną to się domyślisz:] ale nie myśl za duzo :p
                                                  • Gość: eli Re: tylko tyle? IP: 195.20.110.* 15.04.05, 14:54
                                                    no cóz myslenie nie jest moja najsilniejszą stroną:) ale spróbuje podołac
                                                    wyzwaniu, dam z siebie wszystko, ale czy to wystarczy?...zobaczymy:)
                                                  • stokrotkaa20 Re: tylko tyle? 15.04.05, 14:58
                                                    jak już tak bardzo chcesz się przypodobać, to zacznij od tego, że dziś na
                                                    urodzinach koleżanki będziesz grzeczny jak nigdy:)
                                                  • Gość: eli Re: tylko tyle? IP: 195.20.110.* 15.04.05, 15:05
                                                    ojjjjjjj tego nie moge Ci obiecać, po 1. chyba będę tam jedynym facetem, a po
                                                    2. lubię ją:P więc musisz się spodziewac tego, że byc może od jutra nie będę
                                                    już spełnial Twojeo jednego warunku, a mianowicie że nie będę wolny, ale
                                                    zobaczymy czy z tej maki będzie chleb;)
                                                  • stokrotkaa20 Re: tylko tyle? 15.04.05, 15:07
                                                    jak facet tak pisze, to znaczy ze czegoś chce.
                                                    No więc czego chcesz ode mnie?:)
                                                  • Gość: eli Re: tylko tyle? IP: 195.20.110.* 15.04.05, 15:11
                                                    hmmm, dlaczego myslisz, że cos chcę. Ja nie robię nic na siłę, więc nic od
                                                    Ciebie nie wymagam, ale wydaje mi się, żę Ty chcesz cos ode mnie:)
                                                  • stokrotkaa20 Re: tylko tyle? 15.04.05, 15:17
                                                    oj coś za pewnie się poczułeś, nie podoba mi się to:)
                                                  • Gość: eli Re: tylko tyle? IP: 195.20.110.* 15.04.05, 15:32
                                                    poza tym widze, że masz nowego kompana a ja nie lubie wpiepszac się między
                                                    wódkę a zakonskę, więc zycze miłej zabawy:)
                                                  • stokrotkaa20 Re: tylko tyle? 15.04.05, 15:37
                                                    no nieeee, tak latwo sie poddajesz? bądż mężczyzną, walcz
                                                  • Gość: eli Re: tylko tyle? IP: 195.20.110.* 15.04.05, 15:40
                                                    haha ja nie robie nic na siłę ale myśle, że ten na m.... jak mu tam... chetnie
                                                    o Ciebie zawalczy:)
                                                  • stokrotkaa20 Re: tylko tyle? 15.04.05, 15:42
                                                    czyli rzucasz mnie? po tym wszystkim co nas łączyło...typowe:(
                                                    dziś rzucasz mnie ty , jutro rzuci mnie M i znów zostane sama:/
                                                    ale nie na długo:]
                                                  • Gość: ELI Re: tylko tyle? IP: 195.20.110.* 15.04.05, 15:45
                                                    WIDZĘ ZE DAJESZ SOBIE TU LADNIE RADĘ WIĘC DŁUGO NAPEWNO NIE BĘDZIESZ SAMA:)
                                                  • stokrotkaa20 Re: tylko tyle? 15.04.05, 15:53
                                                    daj znac jak po urodzinach, powodzenia:)
                                                  • Gość: ELI Re: tylko tyle? IP: 195.20.110.* 15.04.05, 15:55
                                                    miło mi się z Toba pisało, zaraz spadam zycze udanych połowów i przekładańców:)
                                                    narka
                                                  • Gość: eli Re: tylko tyle? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 19:42
                                                    widzę, że nikt więcej nie chce z Toba pisać:P jak mija weekend?
                                                  • stokrotkaa20 Re: tylko tyle? 16.04.05, 22:08
                                                    nieśmielam ich:)
                                                    weekend jak weekend, piątkowa impreza na rynku - na dobry początek, sobotni
                                                    odpoczynek przed niedzielną imprezą na koniec
                                                    jak urodziny?
                                                  • Gość: e Re: tylko tyle? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 17:24
                                                    no imprezka ok, ale nadal jestem wolny:)haha a poza tym jutro musze dac
                                                    odpowiedz czy chce zostac na stałe w pracy i jesli powiem "tak" to nici z
                                                    wyjazdu, jjuz głowa mnie boli od tsgo myslenia, porazka-normalnie kazdy
                                                    człowiek cieszylby sie z takiej propozycji ale nie wazne, życze udanej
                                                    imprezki:)pa
                                                  • meisser Re: tylko tyle? 15.04.05, 15:45
                                                    stokrotkaa20 napisała:

> czyli rzucasz mnie? po tym wszystkim co nas łączyło...typowe:(
                                                    > dziś rzucasz mnie ty , jutro rzuci mnie M i znów zostane sama:/
                                                    > ale nie na długo:]
                                                    -------
                                                    Na pewno nie na długo...Potem jeszcze niejeden Cie rzuci;)))))))) A tak wogóle
                                                    to ja nie z takich co rzucaja tak od razu...
                                                  • meisser Re: tylko tyle? 15.04.05, 15:43
                                                    Podpowiem Ci..:)M...jak meisser- miło mi..
                                                  • Gość: eli Re: tylko tyle? IP: 195.20.110.* 15.04.05, 14:32
                                                    P.S. ... a czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal... a narazie nie ma czego
                                                    sie bać, ale najgorzej zacząć sobie cos wyobrażać...a jak nic z tego nie
                                                    wyjdzie to póniej jest rozczarowanie
          • boska.istota Re: szukam.. 13.04.05, 13:16
            stokrotkaa20 napisała:

> -nie boisz się eksperymentów,

> przełanczał

TO JAKAS EKSPERYMENTALNA PISOWNIA?
            • stokrotkaa20 Re: szukam.. 13.04.05, 13:20
              Prosze o nie wpisywanie takich durnych postów. Z góry dziękuje:)
              • boska.istota Re: szukam.. 13.04.05, 13:23
                NO DOBRZE
                TERAZ POWAZNIE- W CZYM MA EKSPERYMENTOWAC? W KUCHNI, W LOZKU, W FINANSACH, W
                KOBIETACH, ... CZY CZYMS INNYM?
                • stokrotkaa20 Re: szukam.. 13.04.05, 13:25
                  jeśli ma tyle talentów to we wszystkim:)
                  ale tylko ze mną
    • kurdebelemax Re: szukam.. 13.04.05, 12:59
      Ooo. jak ja dawno nie slyszalem tego tekstu ...
      Kasia ladnie pisze...
    • Gość: piecyk gazowy Re: szukam.. IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 13.04.05, 23:16
      Hey.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka