Dodaj do ulubionych

A moze sie nie zenic?

30.06.02, 15:18
I badz tu madry i pisz wiersze.
Obserwuj wątek
    • Gość: moonshin Re: A moze sie nie zenic? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.06.02, 17:43
      kuzy, a jakie wiersze piszesz? zacytuj coś...
      • Gość: Pom Re: A moze sie nie zenic? IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.02, 17:57
        Kusy, świat straci jak sie ożenisz....
    • Gość: DEF Re: A moze sie nie zenic? IP: *.pl 30.06.02, 18:28
      A ja mówię: ożeń się. ci co twierdzą, że małżeńśtwo do z góry przesrany układ
      na którym tylko tracisz, to zwyczajne zadzrośniki. małżeństwo jest super.
      • Gość: //////// Re: A moze sie nie zenic? IP: *.dialup.tiscali.it 30.06.02, 21:37
        Ozen sie ozen Kusy, stworzysz podstawowa komorke spoleczna, staniesz sie
        porzadnym obywatelem, splodzisz dzieci i przysluzysz sie ojczyznie ;)))
    • ania1 Re: A moze sie nie zenic? 30.06.02, 21:40
      kusy3x6 napisał(a):

> I badz tu madry i pisz wiersze.

*******Wahania licealistki......chciałbym .....a boje się:)))

• Gość: Krizia Re: A moze sie nie zenic? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 30.06.02, 22:03
      "Zen sie lub nie. Cokolwiek zrobisz, bedziesz
      zalowac".
    • Gość: Dr.Belbo Re: A moze sie nie zenic? IP: *.acn.waw.pl 01.07.02, 07:46
      ja na twoim miejscu.... na szczescie na nim nie jestm:)
    • Gość: Paw Re: A moze sie nie zenic? IP: 195.116.210.* 01.07.02, 10:51
      Chcesz być szczęśliwy przez dzień - kup butelkę wódki
      Chcesz być szczęśliwy przez tydzień - zabij prosiaka
      Chcesz być szczęśliwy przez miesiąc - ożeń się
      • vena111 Re: A moze sie nie zenic? 01.07.02, 12:58
        Gość portalu: Paw napisał(a):

> Chcesz być szczęśliwy przez dzień - kup butelkę wódki
        > Chcesz być szczęśliwy przez tydzień - zabij prosiaka
        > Chcesz być szczęśliwy przez miesiąc - ożeń się

A co dalej , co po miesiacu????????????
        • Gość: Paw Re: A moze sie nie zenic? IP: 195.116.210.* 01.07.02, 14:56
          Po butelce wódki masz kaca (podobno), po zabiciu prosiaka wyrzuty sumienia
          (chyba), a po miesiącu małżeństwa nie wiem. Może połączenie ww. wymienionych.
          Ale to był tylko zasłyszany cytat a nie moje doświadczenia.
          • ania1 Re: A moze sie nie zenic? 01.07.02, 15:05
            Gość portalu: Paw napisał(a):

> Po butelce wódki masz kaca (podobno), po zabiciu prosiaka wyrzuty sumienia
            > (chyba), a po miesiącu małżeństwa nie wiem. Może połączenie ww. wymienionych.
            > Ale to był tylko zasłyszany cytat a nie moje doświadczenia.

******Czyżbys także tracił dowcip Skarbie tak jak kolega Apf?:)))
            • Gość: Belbo Re: A moze sie nie zenic? IP: 195.116.222.* 01.07.02, 15:10
              wtedy to sie ma ciagłe telefony pt. o której wrocisz do domu.
              Koledzy sa be.. piwa czlowiek moze sie nspic ( chyba ze w domu)..
              trzeba sprzatac, mys naczynie, wywalac smieci (to najgorsze).
              • Gość: m_ona Re: A moze sie nie zenic? IP: 217.153.4.* 01.07.02, 15:15
                Boszzze, horror! Co za pechowiec Ci takich strasznych zeczy naopowiadal? Brrr, w
                zyciu bym sie niepisala w taki uklad.

> trzeba sprzatac, mys naczynie, wywalac smieci (to najgorsze).
                Ale akurat to powyzej, ciekawam kto za Ciebie robi? Mamusia, czy masz gosposie?
                :)

• Gość: Krizia Re: A moze sie nie zenic? IP: *.ey.com.pl / 195.187.56.* 01.07.02, 15:20
                  A Belbo jeszcze sie pyta, co ja mam przeciwko wiecznym chlopcom......

;-)
                  • Gość: Dr.Belbo Re: A moze sie nie zenic? IP: 195.116.222.* 01.07.02, 15:24
                    nie lubisz genialnych ludzi z poczucirem humoru?
                    • Gość: messja Re: A moze sie nie zenic? IP: *.in-addr.btopenworld.com 01.07.02, 19:53
                      Gość portalu: Dr.Belbo napisał(a):

> nie lubisz genialnych ludzi z poczucirem humoru?

co, jeszcze nikt sie na tobie nie poznal? biedactwo...:(
              • ania1 Re: A moze sie nie zenic? 01.07.02, 15:22
                Gość portalu: Belbo napisał(a):

> wtedy to sie ma ciagłe telefony pt. o której wrocisz do domu.
                > Koledzy sa be.. piwa czlowiek moze sie nspic ( chyba ze w domu)..
                > trzeba sprzatac, mys naczynie, wywalac smieci (to najgorsze).

*****Kochanie:)).......wybacz ale chyba mylisz pojecia:))).....kobieta nie
                potrzebuje mężczyzny do wynoszenia śmieci(wynoszę sama lubie biegac po
                schodach:), po to by ktos wbil mi gwóźdz w ściane tez nie wyjde za mąż(nie
                byłabym kobietą gdybym nie miała chętnych do takich drobnych przysług).......od
                kandydata na Męża naprawde wymaga się o wiele więcej...i nie chodzi tu o kase:))
                • Gość: Belbo Re: A moze sie nie zenic? IP: 195.116.222.* 01.07.02, 15:25
                  Wiem chodzi o sex.. a to niby faceci to erotomani:)
                  • ania1 Re: A moze sie nie zenic? 01.07.02, 15:29

> Wiem chodzi o sex.. a to niby faceci to erotomani:)

*******No i nie trafiłeś:))) Erotomanie:)) .......mówią glodnemu chleb na
                    myśli:)))......nie chodziło mi o sex.....

• Gość: Belbo Re: A moze sie nie zenic? IP: 195.116.222.* 01.07.02, 15:30
                      Więc o co?
                      • ania1 Re: A moze sie nie zenic? 01.07.02, 15:35

> Więc o co?

******O co ....... o jakąś magię.....o ciepło,poczucie bezpieczeństwa,wsparcie
                        wtedy gdy trzeba....... o to przekonanie że życie z Tym człowiekiem będzie miało
                        kolor i smak, nie bedzie nudne.....chodzi o to "Coś"....czasem trudno sprecyzować
                        co nas ciągnie do kogoś.......
                        • Gość: m_ona Re: A moze sie nie zenic? IP: 217.153.4.* 01.07.02, 15:39
                          ania1 napisał(a):

> ******O co ....... o jakąś magię.....o ciepło,poczucie bezpieczeństwa,wsparcie
                          > wtedy gdy trzeba....... o to przekonanie że życie z Tym człowiekiem będzie miał
                          > o
                          > kolor i smak, nie bedzie nudne.....chodzi o to "Coś"....czasem trudno sprecyzow
                          > ać
                          > co nas ciągnie do kogoś.......

Ladnie napisane, tylko czasami sie zastanawiam czy to mozliwe do osiagniecia?

• Gość: m_ona Re: A moze sie nie zenic? IP: 217.153.4.* 01.07.02, 15:29
                  ania1 napisał(a):

> kandydata na Męża naprawde wymaga się o wiele więcej...i nie chodzi tu o kase:)
                  > )

Z drugiej strony Aniu spojz na autora watku, wystarczylo dac ogloszenie na forum
                  o poszukiwaniu odwaznej. Widocznie trafilo na niezbyt duzo wymagajaca?
                  :)
                  • Gość: Belbo Re: A moze sie nie zenic? IP: 195.116.222.* 01.07.02, 15:31
                    raczej ryzykantka:)
                    • Gość: m_ona Re: A moze sie nie zenic? IP: 217.153.4.* 01.07.02, 15:33
                      Sporty ekstremalne w modzie :)
    • ania1 Belbo!!!! 01.07.02, 17:11
      .....żeby wszystko było jasne......zwroty powyżej(wiesz ktore prawda?) ...to
      stwierdzenia czysto retoryczne:))))
      • kusy3x6 Re: Belbo!!!! 04.07.02, 21:03
        Lubie was, tyle rad ile osob na tym watku, ale i tak zrobie jak bede chcial,
        • Gość: messja Re: Belbo!!!! IP: *.proxy.aol.com 04.07.02, 23:30
          kusy3x6 napisał(a):

> Lubie was, tyle rad ile osob na tym watku, ale i tak zrobie jak bede chcial,

mnie nie obchodzi, zen sie lub nie...
          ale daj znac kedy wesele?????????
          juz tyle osob sie zaprosilo, ja kompletuje garderobe, obiecalam monik, ze
          popijemy, a apf, obiecal, ze bedzie tanczyl nago na stole...
          to kiedy i gdzie?:)
          • Gość: monik Re: Belbo!!!! IP: 2.3.STABLE* / 10.10.1.* 05.07.02, 08:32
            toc on sie nie ozeni. wrodzone skapstwo mu nie pozwoli. a jeszcze tyle luda
            chce na to wesele przyjechac....:) a przeciez na wlasny koszt, na jego weselu
            nie bedziemy pily, prawda?:)
            • Gość: messja Re: Belbo!!!! IP: *.in-addr.btopenworld.com 05.07.02, 20:07
              prawda...
              ale moze sie bogato ozeni?:))

Gość portalu: monik napisał(a):

> toc on sie nie ozeni. wrodzone skapstwo mu nie pozwoli. a jeszcze tyle luda
              > chce na to wesele przyjechac....:) a przeciez na wlasny koszt, na jego weselu
              > nie bedziemy pily, prawda?:)

• Gość: monik Re: Belbo!!!! IP: 62.162.105.* 05.07.02, 20:10
                a jak wtedy bedzie z szacunkiem???:)
                myslisz, ze zona zgodzi sie na obecnosc fizyczna wirtualnych wielbicielek?!
                • Gość: messja wesele IP: *.in-addr.btopenworld.com 05.07.02, 20:19
                  nie wiem, jak sie nie zgodzi to jej problem, w razie czego mozemy ja zaraz po
                  slubie jakos unieszkodliwic, zakneblowac, czy co... przeciez nas bedzie wiele:)))

> a jak wtedy bedzie z szacunkiem???:)
                  > myslisz, ze zona zgodzi sie na obecnosc fizyczna wirtualnych wielbicielek?!

• Gość: monik Re: wesele IP: 62.162.105.* 05.07.02, 20:21
                    i oczywiscie zakladamy, ze Pan Mlody nam pomoze w tym unieszkodliwianiu:)))
                    • Gość: messja Re: wesele IP: *.in-addr.btopenworld.com 05.07.02, 20:26

> i oczywiscie zakladamy, ze Pan Mlody nam pomoze w tym unieszkodliwianiu:)))

oczywiscie:)
          • Gość: monik Re: Belbo!!!! IP: 62.162.105.* 05.07.02, 20:05
            zanipokoilas mnie tym kopletowaniem garderoby!!! czy byl gdzies wytyczne
            (kolory, dlugie suknie, kapelusze????) wszystkiego dowiaduje sie na ostatnia
            chwile. wpuszcza mnie tam w dzinsach?:)
            • Gość: messja Re: Belbo!!!! IP: *.in-addr.btopenworld.com 05.07.02, 20:09
              bo nie czytalas mojej rozmowy z czarna kocica o dzinsach, wczoraj sobie wlasnie
              kupilam... kto wie moze sie w nie na wesele ubiore:))

> zanipokoilas mnie tym kopletowaniem garderoby!!! czy byl gdzies wytyczne
              > (kolory, dlugie suknie, kapelusze????) wszystkiego dowiaduje sie na ostatnia
              > chwile. wpuszcza mnie tam w dzinsach?:)

• Gość: monik Re: Belbo!!!! IP: 62.162.105.* 05.07.02, 20:11
                ja tez mam nowki!!! moge biala bluzke wlozyc, zeby bylo bardziej odswietnie!:)
                • Gość: messja Re: Belbo!!!! IP: *.in-addr.btopenworld.com 05.07.02, 20:20

> ja tez mam nowki!!! moge biala bluzke wlozyc, zeby bylo bardziej odswietnie!:)

a ja biale szpilki:) ale sie odstawimy, juz sie nie moge doczekac:)))))
                  • Gość: monik Re: KUSY IP: 62.162.105.* 05.07.02, 20:22
                    to kiedy to wesele?

co on sobie mysli. powiadomi tak w ostatniej chwili i bedzie sie dziwil, ze
                    ludzie sie pospozniaja!!!
                • kusy3x6 Re: Belbo!!!! 05.07.02, 20:22
                  Co wy w dzinksach na moj slub, obowiazuja stroje wieczorowe.
                  • Gość: monik Re: Belbo!!!! IP: 62.162.105.* 05.07.02, 20:24
                    ale to beda bardzo wieczorowe dzinsy. przecie nie bedziesz urzadzal imprezy w
                    porze obiadu:) do tego my bedziemy w odswietnym i podnioslym nastroju. malo?:)
                    • Gość: messja stroje IP: *.in-addr.btopenworld.com 05.07.02, 20:27
                      w dodatku to beda sexi dzinksy i bluzeczki wieczorowe, malo?:)))))

> ale to beda bardzo wieczorowe dzinsy. przecie nie bedziesz urzadzal imprezy w
                      > porze obiadu:) do tego my bedziemy w odswietnym i podnioslym nastroju. malo?:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka