Gość: exman IP: *.teleton.pl 17.05.05, 11:07 pieką policzki i uszy ? Ktoś intensywnie myśli o mnie ? a może tylko powinienem zdjąć polar ?.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kobieta_bez serca Re: Was też tak ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 11:23 to pieczenie to tylko pretekst... chcialbyś miec przeświadczenie, ze ktoś o Tobie mysli exman! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta_bez serca Re: Was też tak ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 11:27 na przykład women, ale nie ex... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobeta_bez serca Re: Was też tak ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 11:35 albo Ty poprostu masz gorączkę...pomysl o tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exman Re: Was też tak ... IP: *.teleton.pl 17.05.05, 12:37 Zacząłem od eliminacji polaru, to bezpieczniejsze i nie przyniesie większego rozczarowania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta_bez serca Re: Was też tak ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 13:20 ale pieczenie i .... jeszcze się utrzymuje? dreszczy nie masz, chociaż jeden mały - taki emocji np. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exman Re: Was też tak ... IP: *.teleton.pl 17.05.05, 13:54 ...to był jednak polar. Shittt. A już myślałem...no właśnie, zaraz, zaraz, a może to ja o sobie wreszcie pomyślałem ? Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Was też tak ... 17.05.05, 22:29 Ale egoista, tylko o sobie mysli ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś