blue_moon1 27.06.05, 19:35 u romantyków i pseudoromantyków???? Jakoś Was mało, czyżby wena miała wakacyjną przerwę???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ostatniacnotaforum Re: Co słychać .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 20:01 Dobrze, ze Ciebie wiele w czasie pelni letniej... Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Co słychać .... 02.07.05, 12:57 a co słychac u Ciebie blue... zzieleniałeś może:))) Odpowiedz Link Zgłoś
hansii Re: Co słychać .... 02.07.05, 15:38 kobietabezserca napisała: > a co słychac u Ciebie blue... zzieleniałeś może:))) a Ty gdzie Serduszko zgubilas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izabelka Re: Co słychać .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 16:22 Zgodnie z potrzebą chwili udają zwyczajnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romantyczna Re: Co słychać .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 16:31 Realizują swój romantyzm w realu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonce Re: Co słychać .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.05, 16:35 Romantyzm to cecha. Romantycznym jest się wszędzie i zawsze. A udają tylko wyrachowane "baby". Jak dobrze, że romantyzmu nie można udawać. Skromność tak, ale nie romantyzm! ------- relizuja romantyzm w realu! Potem beda pisac o tym tu i tam. A moze tak knigowo:) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Co słychać .... 02.07.05, 16:38 romantykiem sie nie staje , romantykiem sie jest... bez względu na to gdzie i kiedy... to jest cecha natury ludzkiej odnośnie serduszka Hansi... mam je na dłoni...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hansii Re: Co słychać .... 02.07.05, 16:45 kobietabezserca napisała: > romantykiem sie nie staje , romantykiem sie jest... bez względu na to gdzie i > kiedy... to jest cecha natury ludzkiej > odnośnie serduszka Hansi... mam je na dłoni...:)))) hm... przepraszam, ze spytam.... ale rozumek masz na wlaciwym miejscu? czy moze myslisz Sercem? Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Co słychać .... 03.07.05, 11:35 Rozum mam na właściwym miejscu, natomiast czuję sercem!- Czy jeszcze jakieś pytanko Hansii?:) Odpowiedz Link Zgłoś
hansii Re: Co słychać .... 03.07.05, 14:37 kobietabezserca napisała: > Rozum mam na właściwym miejscu, natomiast czuję sercem!- > Czy jeszcze jakieś pytanko Hansii?:) jasne... cala masa...! 1. Skoro czujesz sercem, to po co Ci paluszki? (pominawszy kwestie stukania w klawiature, rzecz jasna....) 2. Skoro masz serce na dloni, co masz w miejscu serca? 3. I jak rozumek daje sobie z tym wszystkim rade? Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Co słychać .... 03.07.05, 18:22 hansii napisał: > kobietabezserca napisała: > > > Rozum mam na właściwym miejscu, natomiast czuję sercem!- > > Czy jeszcze jakieś pytanko Hansii?:) > > jasne... > cala masa...! > 1. Skoro czujesz sercem, to po co Ci paluszki? > (pominawszy kwestie stukania w klawiature, rzecz jasna....) > 2. Skoro masz serce na dloni, co masz w miejscu serca? > 3. I jak rozumek daje sobie z tym wszystkim rade? __ 1.Palce służa mi m.in do pisania po wodzie, wkładania między drzwi...niewiele tych czynnosci jest - mozna je policzyc na palcach jednej ręki. Zmysł dotyku mam w innej częsci ciała... 2. W miejscu serca mam masę mięśni, które dostarczają to co potrzeba do mozgu, aby rozumek dał sobie z tym wszystkim jakoś radę!!! -- Prosze tylko nie mowić, że to wszystko we mnie to za sprawą"palca bożego"... Odpowiedz Link Zgłoś
hansii Re: Co słychać .... 03.07.05, 18:54 kobietabezserca napisała: > 1. Palce służa mi m.in do pisania po wodzie, wkładania między drzwi...niewiele > tych czynnosci jest - mozna je policzyc na palcach jednej ręki. Zmysł dotyku > mam w innej częsci ciała... > > 2. W miejscu serca mam masę mięśni, które dostarczają to co potrzeba do mozgu, > aby rozumek dał sobie z tym wszystkim jakoś radę!!! > -- > Prosze tylko nie mowić, że to wszystko we mnie to za sprawą "palca bożego"... > > 1. To moglbym Cie troche jescze poduczyc... Znam pare ciekawach sposobow zastosowan, dla paluszkow kobiecych... 2. Cieszy mnie, ze posiadasz zarowno zmysl dotyku, jak i inne czesci ciala... Myslalem (do tej pory), ze tylko dlon i serduszko... 3. Jednak cos masz w miejscu serca? Niedobrze... Juz sie ludzilem ze to miejsce jest wolne i bedzie tam mozna troche pobuszowac... 4. A co palca Bozego... Tego to nie wiem, nie znam Twojego tatusia, niestety... Ale sadzac po Tobie, z pewnoscia facetem z pomyslami jest...? Ale to zreszta da sie jeszcze zawsze sprawdzic. nawet bez pomocy tatusia. Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Co słychać .... 03.07.05, 21:24 K woli informacji dodam, że "palec boży" nie ma żadnego związku z moim tatusiem Hansii...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
hansii Re: Co słychać .... 03.07.05, 22:36 kobietabezserca napisała: > K woli informacji dodam, że "palec boży" nie ma żadnego związku z moim tatusiem > Hansii...:))) pozwol, ze zachowam tu swoje zdanie na ten temat... opowiadam sie jak najbardziej za tym, ze ma... chociaz niewatpliwie jest to zwiazek posredni. PS. A tak wracajac do Twoich slicznych (niewatpliwie) paluszkow... Lubisz robotki na drutach? Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Co słychać .... 04.07.05, 08:15 Prace ręczne są mi, ze tak powiem obce. Natomiast bardzo dbam o swoje (niewątpliwie)śliczzne paznokcie! Odpowiedz Link Zgłoś