Dodaj do ulubionych

Strach przed związkiem....

27.09.05, 13:22
Dlaczego czasem czujemy strach przed związkiem z druga osobą? Czy to wynik
przezyc z przeszlosci? Czy przyzwyczajenie do samotności?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: Strach przed związkiem.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 13:34
      Raczej wynik przezyc z przeszłosci,niestety!
      • iwonek11 Re: Strach przed związkiem.... 27.09.05, 14:20
        albo efekt takich ogłoszeń..."szukam kochanki"... tragedia
        • aniolek82 Re: Strach przed związkiem.... 27.09.05, 14:34
          Hehehe, Iwonek, widze ze nieźle Cię wkurzyli ;) Może wreszcie po tylu głosach
          protestu , takie ogłoszenia przestaną się pojawiać .
          A co do strachu przed związkiem, to chyba chodzi o jedno i drugie. Ale
          przyzwyczajenia łatwiej jest się pozbyć , niż przykrych wspomnień...
          • iwonek11 Re: nie jestem groźna ale.... 27.09.05, 14:39
            jestem tu od niedawna ale tytuł tego forum to chyba coś oznacza.... chyba że
            tylko mnie się tak wydaje.... może romantyzm to cennik usług seksualnych
            • aniolek82 Re: nie jestem groźna ale.... 27.09.05, 14:46
              Hmm, kiedyś tego tyle nie było. Czyżby wszyscy nagle poczuli chęć znalezienia
              kogoś przez internet? I czyżby wszyscy naglel uwierzyli , że internet to dobry
              sposób na poznanie kogoś? A tak z drugiej strony, to wątpię, żeby wszyscy
              zamieszczający tu ogłoszenia matrymonialne rzeczywiście wybrali sobie kogoś. To
              chyba tylko pisanie dla pisania.
              • iwonek11 Re: nie jestem groźna ale.... 27.09.05, 14:49
                czy naprawdę można serio poznać kogoś ciekawego przez takie ogłoszenie.... ok
                mogą to być żarty ale trochę dziwne :-))
                • aniolek82 Re: nie jestem groźna ale.... 27.09.05, 14:56
                  iwonek11 napisała:

> czy naprawdę można serio poznać kogoś ciekawego przez takie ogłoszenie....

Pewnie można poznać, ale to jest szansa jedna na sto, albo jeszcze mniejsza. Ja
                  chyba bym tak nie ryzykowała. Wiadomo kto siedzi po drugiej stronie klawiatury?
                  Nie ma to jak kontakt w realu.
                  • iwonek11 Re: nie jestem groźna ale.... 27.09.05, 15:01
                    chodzi o to kto odpisze na takie "ciekawe" ogłoszenie
        • Gość: malwa Re: Strach przed związkiem.... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 27.09.05, 14:42
          iwonek11 napisała:
          > albo efekt takich ogłoszeń..."szukam kochanki"... tragedia
          troche off, ale przy okazji stwierdzenia iwonka, musze to 'z siebie' wypisac.
          Kiedys stwierdzilam na forum, ze takich ogloszen jest coraz wiecej na FT i FR i
          wyrazilam zdziwienie, dlaczego i czego ci ludzie chca. I otrzymalam odpowiedz:
          ze powinnam wyluzowac, ze to tylko zabawa i ze nikt nikomu z cala pewnoscia
          krzywdy nie robi i w koncu, ze jestem smieszna, ze sie dziwie.

A nie off, bo zwykle boimy sie tego, czego nie znamy. A inni wcale nam w tym
          nie pomagaja ...
          pozdr.
          • iwonek11 Re: Strach przed związkiem.... 27.09.05, 14:47
            to nie tak że ja się czepiam.... proszę bardzo ..przecież są strony dla takich
            ogłoszeń ale chyba nie sa romantyczne...:-)).... a zresztą róbcie co chcecie
    • Gość: belbo Re: Strach przed związkiem.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 15:03
      może to nie strach przed związkiem ale przed ta druga osobą? :)
    • fajna123 Re: Strach przed związkiem.... 27.09.05, 17:23
      Chyba To wynik przezyc z przeszlosci :-) Ja tez Sie balam Ale Przeszlo Mi :-)
      Teraz Mam Swoj dom I rodzine i nie zaluje :-)
      Bo Meza Mam wspanialego :-) A ty sie nie Boj :-) Znajdziesz Swojego Napewno :-)
    • Gość: Parszywy Jaszczur Powody są różne.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 21:22
      Oprócz tych wymienionych dodał bym jeszcze niedojrzałość do bycia z kimś drugim
      i brania odpowiedzialności za własne czyny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka