skrzat1982 27.09.05, 13:22 Dlaczego czasem czujemy strach przed związkiem z druga osobą? Czy to wynik przezyc z przeszlosci? Czy przyzwyczajenie do samotności? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Strach przed związkiem.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 13:34 Raczej wynik przezyc z przeszłosci,niestety! Odpowiedz Link Zgłoś
iwonek11 Re: Strach przed związkiem.... 27.09.05, 14:20 albo efekt takich ogłoszeń..."szukam kochanki"... tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek82 Re: Strach przed związkiem.... 27.09.05, 14:34 Hehehe, Iwonek, widze ze nieźle Cię wkurzyli ;) Może wreszcie po tylu głosach protestu , takie ogłoszenia przestaną się pojawiać . A co do strachu przed związkiem, to chyba chodzi o jedno i drugie. Ale przyzwyczajenia łatwiej jest się pozbyć , niż przykrych wspomnień... Odpowiedz Link Zgłoś
iwonek11 Re: nie jestem groźna ale.... 27.09.05, 14:39 jestem tu od niedawna ale tytuł tego forum to chyba coś oznacza.... chyba że tylko mnie się tak wydaje.... może romantyzm to cennik usług seksualnych Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek82 Re: nie jestem groźna ale.... 27.09.05, 14:46 Hmm, kiedyś tego tyle nie było. Czyżby wszyscy nagle poczuli chęć znalezienia kogoś przez internet? I czyżby wszyscy naglel uwierzyli , że internet to dobry sposób na poznanie kogoś? A tak z drugiej strony, to wątpię, żeby wszyscy zamieszczający tu ogłoszenia matrymonialne rzeczywiście wybrali sobie kogoś. To chyba tylko pisanie dla pisania. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonek11 Re: nie jestem groźna ale.... 27.09.05, 14:49 czy naprawdę można serio poznać kogoś ciekawego przez takie ogłoszenie.... ok mogą to być żarty ale trochę dziwne :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek82 Re: nie jestem groźna ale.... 27.09.05, 14:56 iwonek11 napisała: > czy naprawdę można serio poznać kogoś ciekawego przez takie ogłoszenie.... Pewnie można poznać, ale to jest szansa jedna na sto, albo jeszcze mniejsza. Ja chyba bym tak nie ryzykowała. Wiadomo kto siedzi po drugiej stronie klawiatury? Nie ma to jak kontakt w realu. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonek11 Re: nie jestem groźna ale.... 27.09.05, 15:01 chodzi o to kto odpisze na takie "ciekawe" ogłoszenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwa Re: Strach przed związkiem.... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 27.09.05, 14:42 iwonek11 napisała: > albo efekt takich ogłoszeń..."szukam kochanki"... tragedia troche off, ale przy okazji stwierdzenia iwonka, musze to 'z siebie' wypisac. Kiedys stwierdzilam na forum, ze takich ogloszen jest coraz wiecej na FT i FR i wyrazilam zdziwienie, dlaczego i czego ci ludzie chca. I otrzymalam odpowiedz: ze powinnam wyluzowac, ze to tylko zabawa i ze nikt nikomu z cala pewnoscia krzywdy nie robi i w koncu, ze jestem smieszna, ze sie dziwie. A nie off, bo zwykle boimy sie tego, czego nie znamy. A inni wcale nam w tym nie pomagaja ... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonek11 Re: Strach przed związkiem.... 27.09.05, 14:47 to nie tak że ja się czepiam.... proszę bardzo ..przecież są strony dla takich ogłoszeń ale chyba nie sa romantyczne...:-)).... a zresztą róbcie co chcecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belbo Re: Strach przed związkiem.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 15:03 może to nie strach przed związkiem ale przed ta druga osobą? :) Odpowiedz Link Zgłoś
fajna123 Re: Strach przed związkiem.... 27.09.05, 17:23 Chyba To wynik przezyc z przeszlosci :-) Ja tez Sie balam Ale Przeszlo Mi :-) Teraz Mam Swoj dom I rodzine i nie zaluje :-) Bo Meza Mam wspanialego :-) A ty sie nie Boj :-) Znajdziesz Swojego Napewno :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Parszywy Jaszczur Powody są różne.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 21:22 Oprócz tych wymienionych dodał bym jeszcze niedojrzałość do bycia z kimś drugim i brania odpowiedzialności za własne czyny. Odpowiedz Link Zgłoś