Dodaj do ulubionych

Do Messji i czytających to forum

10.10.02, 01:31
Choć nie musiałem Messjo, wyciągnąłem publicznie niedawno dłoń do zgody, ale
Ty ją odrzuciłaś.
Za to wolisz za mną od prawie miesiąca chodzić i mi dogryzać.
A więc dopóki wolisz wojnę ze mną (rzucanie złośliwości, deprecjonujące mnie
kłamstwa) dopóty nie zamierzam z Tobą rozmawiać.
A teraz bądź łaskawa się do mnie nie odnosić w żaden sposób, ani nie uzywać
mojego nicka w swoich listach, bo sobie tego nie życzę.
Nie mam czasu na netowe pyskówki, więc daruj sobie kolejny atak okraszony
usmiechem.

Ja_nek
Obserwuj wątek
    • messja zamiast ataku:) 10.10.02, 03:03
      ja_nek napisał:

> Choć nie musiałem Messjo, wyciągnąłem publicznie niedawno dłoń do zgody,

raczej podales mi chusteczke, potym jak naplules mi w twarz:)

.
      > Za to wolisz za mną od prawie miesiąca chodzić i mi dogryzać.

tja... i co jeszcze? jak dotoad nie zarzuciles mi jeszcze, ze jestem
      przedstawicielka obcego wywiadu, badz kosmitka... a moze to tylko kwestia czasu?

> A więc dopóki wolisz wojnę ze mną (rzucanie złośliwości, deprecjonujące mnie
      > kłamstwa)

nie kalmie i dlatego niektorzy mnie nie lubia:) prawda w oczy kole:)

dopóty nie zamierzam z Tobą rozmawiać.

chyba sie poplacze:)

> A teraz bądź łaskawa się do mnie nie odnosić w żaden sposób, ani nie uzywać
      > mojego nicka w swoich listach, bo sobie tego nie życzę.

wzruszajace...
      > Nie mam czasu na netowe pyskówki, więc daruj sobie kolejny atak okraszony
      > usmiechem.
      >
      ja cie nie musze atakowac, ty jeszcze tego nie rozumiesz....
      nic dziwnego, jakbys sie sam wyrazil:"To przekracza twoje mozliwosci
      rozumienia":)))
      i usmiechnij sie, podobno jestes optymista:))))
    • Gość: maryjo2 Re: Do Messji i czytających to forum IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.10.02, 06:42
      Never ending story, la la la, la la la, la la la ;)

P.S. Messja, popraw mnie, proszę, jeśli byka walnęłam powyżej :)))
      • Gość: faunka Re: Do Messji i czytających to forum IP: *.big.pl / 192.168.200.* 10.10.02, 08:04

hej, ja..chciałam tylko zapytać: messja, nie wiem, kim naprawdę jesteś, nie
        zaczepiam Cię, Ty mnie też, więc tak naprawdę, nic do Ciebie nie mam,
        ale..myślisz czasami o tym, jak bardzo dużo tutaj wszędzie twoich wpisów, i że
        w pewnym sensie, od jakiegoś czasu, jakoś kształtujesz to forum? a jak..sama
        chyba wiesz..ale właśnie na tym Ci zależy?
        lubię twoje pokojowe wpisy, czasami bywają złośliwe, ale to taki bardzo
        inteligentny złośliwy sposób gadania z ludźmi :o)
        tylko poza tym..jest masa boksowania się, które tak na końcu, w sumie..wychodzi
        na zero. albo może nie..bo coraz więcej ludzi stąd zmyka..
        dlaczego to robisz, sprawia Ci to przyjemność?
        ale co tak naprawdę z tego masz?
        opowiedz mi, bo ja kapitalnie tego nie rozumiem..

pozdrawiam,
        faunka
        • forward Re: Czekając na nowego Messjasza 10.10.02, 08:20
          Janek zwracając się do niej w jakiejkolwiek formie tylko nabijasz jej
          popularność i dmuchasz w jej balonik.
          Messja to męczennica tutejszego foru, otoczona garstką swoich fanatycznych
          wyznawców, którzy wierzą w swoje guru i w walkę o świętą sprawę. To coś takiego
          jak kiedyś było na psychologii z Kwietem, który usiadł sobie wreszcie na pupie.
          To tylko kwestia czasu, kiedy przyjdzie inny Messjasz i skasuje Messję
          zalewając forum potokiem sensownych i mniej sensownych wpisów.Wystarczy tylko
          poczekać a przeminie jak wszystko w naturze.

Messjańskim pozdrowieniem :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Forward
          • messjasz Re: Czekając na nowego Messjasza 10.10.02, 09:29
            Jestem, ale ten upadły aniol nie z naszego nieba jest
          • Gość: ja Re: Czekając na nowego Messjasza IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.10.02, 10:22
            forward napisał:

> To tylko kwestia czasu, kiedy przyjdzie inny Messjasz i skasuje Messję
            > zalewając forum potokiem sensownych i mniej sensownych wpisów.Wystarczy
            tylko
            > poczekać a przeminie jak wszystko w naturze.

Ale to bedzie musial byc "ktos" :o) Np. mario2 mimo zalewu postow i skrajnego
            chamstwa poprostu nie dal rady. I nawet doping i wsparcie w walce ze strony
            garski przydupasow mu nie pomogl. Ja-nek mial wieksze szanse - zdominowac
            sytuacje powszechnym wspolczuciem, ale niestety po tym jak udzielil wsparcia
            moralnego mario2, jest w oczach stalych czytelnikow mniej lub bardziej
            skonczony. Moze liczyc tylko na nowych. Pozostaje czekac na nowa, swieza krew.
            Naprawde swieza, a nie ciagle ta sama bande nieudacznikow i niemotow piszaca
            pod roznymi nickami :o)

• Gość: mario2 Re: Czekając na nowego Messjasza IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.10.02, 10:58
              Alez mnie nie chodzilo o to, by przejac tu jakiekolwiek stery. Chcialem tylko
              na przykladzie messji udowodnic, ze krol jest nagi i glupi, a swoje leki i
              fobie ukrywa starannie za tysiacem usmieszkow.

Wpadasz jednak w rutyne demonizujac moja skromna osobe. Gdziez ten zalew
              chamstwa? Gdziez ten zalew postow? Akurat w tym przypadku Messja przerasta mnie
              swoja plodnoscia. Mnozy watki niczym krolica swe potomstwo. A ze ni ladu, ni
              skladu, ni mysli jakowej w tym nie ma... coz, to nie moj problem.

Co do Janka... on sobie da rade, bez wzgledu na to, czy bedzie sie przyznawal
              do znajomosci ze mna, czy tez nie ( a jedynie to uczynil)

• mirage? Re: Czekając na nowego Messjasza 10.10.02, 11:04
              Gość portalu: ja napisał(a):

> forward napisał:
              >
              > > To tylko kwestia czasu, kiedy przyjdzie inny Messjasz i skasuje Messję
              > > zalewając forum potokiem sensownych i mniej sensownych wpisów.Wystarczy
              > tylko > > poczekać a przeminie jak wszystko w naturze.

> Ale to bedzie musial byc "ktos" :o) Np. mario2 mimo zalewu postow i skrajnego
              > chamstwa poprostu nie dal rady. I nawet doping i wsparcie w walce ze strony
              > garski przydupasow mu nie pomogl. Ja-nek mial wieksze szanse - zdominowac
              > sytuacje powszechnym wspolczuciem, ale niestety po tym jak udzielil wsparcia
              > moralnego mario2, jest w oczach stalych czytelnikow mniej lub bardziej
              > skonczony.

no proszę!? zjawiają się i recenzenci :)))
              fiu fiu .. recenzja "postaw moralnych" - wot sztuka! :))

>Moze liczyc tylko na nowych. Pozostaje czekac na nowa, swieza krew.
              > Naprawde swieza, a nie ciagle ta sama bande nieudacznikow i niemotow piszaca
              > pod roznymi nickami :o)

taaaak... krwi! więcej krwi.. powiało anemią aktorów telenoweli , trzeba łykać
              takie czerwone tabletki...zapomniałam nazwy..
              Nowy Mesjasz powinien być krwisty ;))
              • messja Re: Czekając na nowego Messjasza 10.10.02, 16:05
                > taaaak... krwi! więcej krwi.. powiało anemią aktorów telenoweli , trzeba
                łykać
                > takie czerwone tabletki...zapomniałam nazwy..
                > Nowy Mesjasz powinien być krwisty ;))

:))))chyba powinnam zmienic nicka, nie nadaje sie na mesjasza. ja tu dobrze sie
                bawie i rozmawiam... nikogo na nic nie nawracam:))))
          • messja Re: Czekając na nowego Messjasza 10.10.02, 16:55
            forward napisał:

> Janek zwracając się do niej w jakiejkolwiek formie tylko nabijasz jej
            > popularność i dmuchasz w jej balonik.
            > Messja to męczennica tutejszego foru, otoczona garstką swoich fanatycznych
            > wyznawców, którzy wierzą w swoje guru i w walkę o świętą sprawę.

a teraz zostalam jeszcze guru... fiu, fiu:))) jej, gdzie sie ni obejrze same
            zaszczyty - nie wiedzialam, ze az tak jestem popularna i uwielbiana:)
            dzieki forward, dales mi wiare w moje dzielo, niech sila bedzie ze mna!:)))))
        • messja Re: Do Messji i czytających to forum 10.10.02, 16:01
          lubie jak ktos mowi, ze mnie nie zaczepia - od razu lepiej widac intencje:))))
      • messja Re: Do Messji i czytających to forum 10.10.02, 16:03
        Gość portalu: maryjo2 napisał(a):

> Never ending story, la la la, la la la, la la la ;)
        >
        > P.S. Messja, popraw mnie, proszę, jeśli byka walnęłam powyżej :)))

dlaczego mam cie poprawiac? dlaczego wogole powinnam sie toba interesowac?
        messja
    • didi111 Re: Taka uwaga 10.10.02, 11:04
      ja_nek napisał:

> Choć nie musiałem Messjo, wyciągnąłem publicznie niedawno dłoń do zgody, ale
      > Ty ją odrzuciłaś.
      > kłamstwa) dopóty nie zamierzam z Tobą rozmawiać.
      > usmiechem.
      >
      > Ja_nek

Janku, z calym szacunkiem, ale mogles ten post wyslac do Messji na priva.
      Ale ja w innej sprawie. Czy Wy uwazacie ludzi tu piszacych czy chocby tylko
      czytajacych za bande kretynow, ktorzy nie sa w stanie wyrobic sobie zdania o
      Was na podstawie Waszych wypowiedzi. Znakomita wiekszosc, ktora nie zna Was w
      realu, jako jedyny srodek poznawczy ma to forum i Wasze opinie.
      Zamiast podszczypywac sie, obrazac, unosic, przepraszac, godzic, wylewac
      pomyje, siac wiatr* /*niepotrzebne skreslic/ zostawcie im wybor co do tego, czy
      chca Was sluchac i z Wami konwersowac.

Didi
      • messja Re: Taka uwaga 10.10.02, 16:15
        >
        > Janku, z calym szacunkiem, ale mogles ten post wyslac do Messji na priva.
        > Ale ja w innej sprawie. Czy Wy uwazacie ludzi tu piszacych czy chocby tylko
        > czytajacych za bande kretynow, ktorzy nie sa w stanie wyrobic sobie zdania o
        > Was na podstawie Waszych wypowiedzi. Znakomita wiekszosc, ktora nie zna Was w
        > realu, jako jedyny srodek poznawczy ma to forum i Wasze opinie.
        > Zamiast podszczypywac sie, obrazac, unosic, przepraszac, godzic, wylewac
        > pomyje, siac wiatr* /*niepotrzebne skreslic/ zostawcie im wybor co do tego,
        czy
        >
        > chca Was sluchac i z Wami konwersowac.
        >
        > Didi
        >
        amen:)
        moja uwaga: na nikogo pomyj nie wylewalam i nie wylewam... kiedys odmowilam
        dalszej dyskusji z jankiem, bo widzialam, ze do niczego nie prowadzi, ale
        rezulat takiego kroku byl odwrotny do oczekiwanego.... nie zostawiono mnie i
        mojej opini o pisaniu na forum w spokoju:)
        dzis nie mam zadnych powodow by traktowac apele janka i to w takiej formie
        powaznie. dlatego proponuje wszystkim: lepiej sie bawmy, niz szukac dziury w
        calym...
        ... no a ja bede pisac tak jak dotad pisalam, a tarcza moja bedzie Bog, Honor i
        Ojczyzna:)))))

zeby nie bylo watpliwosci, tym razem dla osob troche mniej wyrobionych - to
        ostatnie zdanie to rodzaj autoironi:))))))
    • Gość: oak Re: Do Messji i czytających to forum IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.02, 14:45
      ...całe życie z wariatami. )))))

młoda krew ? młode wilki ? stara gwardia ? przydupasy i wierni, lojalni
      obrońcy ? czarne charaktery i rycerze bez skazy ? )))))))

... Ludzie !!!!! czy Wam się na jakimś wspólnym balu nie urwał sufit na
      głowę ????
      ... a może ? ... może spędzacie tyle czasu na forum, bo w zyciu rzeczywiście
      potraficie obrazić się o byle słówko, wszedzie wietrzycie konkurencje, podstęp
      i szukacie drugiego dna (nie ma drugiego, właśnie opadliście na dno i leżycie ).

Psze Pani ... a Messja zabrała mi wiaderko, a Ja_nek siem przezywa, a
      Forwardowi ktoś zniszczył domek z klocków, ... a Mario siem bije, a ktoś tam
      jeszcze nie umył rączków do obiadku, .... a Ala ma kota.
      Kaniec !!!! dietskij sad zakryta. Dorosłe dzieci mają żal ..... do wszystkich
      i o wszystko.
      Z życzeniami promocji do średniaków
      oak
      • saqqara Re: Do Messji i czytających to forum 10.10.02, 14:48
        hehe, najwazniejsze jest to ze moja teoria "olewania" sie nie sprawdza:))

ps. oak, pozdrawiam:))
      • forward Re: Ostatni sprawiedliwy 10.10.02, 14:50
        Nikt nie jest czysty, wszyscy mamy dupę umoczoną po co udawać Świętoszka? dla
        obłudy?, lepszego samopoczucia?, że ktoś obok mnie jest gorszy ode mnie?

Forward
        • messja Re: Ostatni sprawiedliwy 10.10.02, 16:20
          forward napisał:

> Nikt nie jest czysty, wszyscy mamy dupę umoczoną po co udawać Świętoszka? dla
          > obłudy?, lepszego samopoczucia?, że ktoś obok mnie jest gorszy ode mnie?
          >
          > Forward

co za postep: niedawno krytykowal wszystkich oprocz siebie, teraz mowi
          juz: "MY", jeszcze troche, a moze dojdze do samokrytyki:))))
          messja
      • messja :) 10.10.02, 16:16
        Gość portalu: oak napisał(a):

> ...całe życie z wariatami. )))))
        >
        > młoda krew ? młode wilki ? stara gwardia ? przydupasy i wierni, lojalni
        > obrońcy ? czarne charaktery i rycerze bez skazy ? )))))))
        >
        > ... Ludzie !!!!! czy Wam się na jakimś wspólnym balu nie urwał sufit na
        > głowę ????
        > ... a może ? ... może spędzacie tyle czasu na forum, bo w zyciu rzeczywiście
        > potraficie obrazić się o byle słówko, wszedzie wietrzycie konkurencje,
        podstęp
        > i szukacie drugiego dna (nie ma drugiego, właśnie opadliście na dno i
        leżycie )
        > .
        >
        > Psze Pani ... a Messja zabrała mi wiaderko, a Ja_nek siem przezywa, a
        > Forwardowi ktoś zniszczył domek z klocków, ... a Mario siem bije, a ktoś tam
        > jeszcze nie umył rączków do obiadku, .... a Ala ma kota.
        > Kaniec !!!! dietskij sad zakryta. Dorosłe dzieci mają żal ..... do
        wszystkich
        > i o wszystko.
        > Z życzeniami promocji do średniaków
        > oak

dostane wyzsze kieszonkowe tato?:))))
        • Gość: oak Re: :) IP: 80.51.254.* 10.10.02, 16:55
          messja napisała:

> dostane wyzsze kieszonkowe tato?:))))
          >
          • messja Re: :) 10.10.02, 16:57
            Gość portalu: oak napisał(a):

> messja napisała:
            >
            > > dostane wyzsze kieszonkowe tato?:))))
            > >
            • Gość: oak Re: :) IP: 80.51.254.* 10.10.02, 18:48
              messja napisała:

> no wreszcie mowisz jak czlowiek, (czytaj: ktos obdarzony dystansem do siebie
              i
              > poczuciem humoru:))))
              >
              >
              > rada na przyszlosc: nie machaj tyle, coraz dziwniejsze dzieci sie tu
              placza:)))
              >
              • messja Re: :) 10.10.02, 22:29

alez nie chcialam cie urazic mowiac, ze masz poczucie humoru, moge to nawet
                odwalc, jesli sobie zyczysz:))))))
    • men_ Janku, tak to niestety jest z niektórymi kobitkami 10.10.02, 16:55
      (czytaj: babolami), im bardziej je olewasz, tym bardziej za toba łażą i
      szwendają sie po twoich śladach - nie mamy na to wpływu, musimy to przeczekać !

pozdrawiam :)

ja_nek napisał:

> Choć nie musiałem Messjo, wyciągnąłem publicznie niedawno dłoń do zgody, ale
      > Ty ją odrzuciłaś.
      > kłamstwa) dopóty nie zamierzam z Tobą rozmawiać.
      > usmiechem.
      >
      > Ja_nek
      • messja Re: Janku, tak to niestety jest z niektórymi kobi 10.10.02, 17:00
        men_ napisał:

> (czytaj: babolami), im bardziej je olewasz, tym bardziej za toba łażą i
        > szwendają sie po twoich śladach - nie mamy na to wpływu, musimy to
        przeczekać !
        >
        > pozdrawiam :)
        >
        >
        pewno znasz to z autopsji, bo u janka narazie to pobozne zyczenia:))))
        tez bym cie pozdrowila, ale nadal mnie nie przeprosiles za inwektywy:))))
        w twoim wieku, tak sie zachowywac jak maly marys? bys sie wstydzil:))))
    • male2mail Re: Do Messji i czytających to forum 10.10.02, 17:44
      a ja nic o messai nie wiem i mam ja gdzies. i ani nie naleze do grona jej fanow
      ani wrogow wiec nic nie powiem
      • Gość: mail2male Re: Do Messji i czytających to forum IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.10.02, 17:53
        male2mail napisał:

> a ja nic o messai nie wiem i mam ja gdzies. i ani nie naleze do grona jej
        fanow
        >
        > ani wrogow wiec nic nie powiem

Nastepny intelygent. Dlatego masz ja gdzies, ze nic o niej nie wiesz, czy nic
        o niej nie wiesz bo masz ja gdzies? Zreszta lepiej nic nie mow :o)
        • forward Re: Krzyż Komandorski Odrodzenia Romantici 10.10.02, 22:11
          przyznam Messji za zasługi na polu działalności forumowej plus twoją biografię
          napiszę, ale daj sobie luz z tym naburmuszeniem. Oboje lubicie to miejsce i
          możesz z Jankiem pokojowo współistnieć.
          Janek nie jest typem wojownika, on nie lubi kłócić się i wojować. Nie odczytuj
          tego jako asekuranctwa z jego strony, on nie jest wyrachowany. Nie każdy lubi
          pisać fucki i kurwy we wpisach na forze.
          Korona z głowy ci nie spadnie a zyskasz jedynie na tym geście dobrej woli.
          Jesteś silna,ale pokaż że jesteś wielka. Sama napisałaś jak wielu tu
          poradziłaś. Co myślą teraz czytając tą sprzeczkę? Nie musicie się przyjażnić,
          ale nie musicie być wrogami. Zostawcie wojny podjazdowe takim jak ja. A wy
          uzupełniacie się i stanowicie tu rdzeń z Apf, Veną i Didi. Każde z was jest
          inne, ale nie skaczcie sobie do gardeł, dzięki tej różnorodności forum nie jest
          nudne.
          I nie wojuj, bo nie jest ci z tym do twarzy a cynizm to nie twoja domena.
          A ja chcę już kurwa wrócić do tego co lubię, żółci z wątroby i czepialstwa.

Forward
          • messja Re: Krzyż Komandorski Odrodzenia Romantici 10.10.02, 22:54
            forward napisał:

> przyznam Messji za zasługi na polu działalności forumowej plus twoją
            biografię
            > napiszę, ale daj sobie luz z tym naburmuszeniem.

ostatnia twoja wypowiedz na moj temat byla w troche innym stylu, ze tak to
            ujme: mniej sprzyajacej wymianie opini:))))
            czemu zawdzieczma te nagla zmiane wiatrow, na twoim morzu?:)

Oboje lubicie to miejsce i
            > możesz z Jankiem pokojowo współistnieć.
            > Janek nie jest typem wojownika, on nie lubi kłócić się i wojować. Nie
            odczytuj
            > tego jako asekuranctwa z jego strony, on nie jest wyrachowany. Nie każdy lubi
            > pisać fucki i kurwy we wpisach na forze.

akurat o to nie mam do niego zalu i chyba nigdy miec nie bede... czy nie jest
            typem wojownika? pozwol, ze to, jakim typem, moim zdaniem jest janek zostawie
            bez komentarza...
            jego zachowanie, przez kilka ostatnich dni, nie dalo mi wiele powodow by
            wierzyc w jego dobre i pokojowe zamiary, ale nie chce cie do niczego
            przekonywac - rozumiem, ze jestes jego przyjacielem i nie bedzie ci milo, ani
            wygodnie wysluchiwac moje zarzuty...

> Korona z głowy ci nie spadnie a zyskasz jedynie na tym geście dobrej woli.
            > Jesteś silna,ale pokaż że jesteś wielka.

przepraszam, moze to zabrzmi impertynencko, ale ni musze niczego pokazywac. nie
            mam takiej wewnetrznej potrzeby. postepuje zgodnie, mowiac stroswiecko z
            wlasnym sumieniem i rozsdkiem i nie bede klamac, ze to najlepsza chwila na
            uscisk dloni, misia i brudzia...
            mysle, ze janek nie jest wporzadku, ale naprawde nie che nikogo przekonywac -
            to moja opinia.

Co myślą teraz czytając tą sprzeczkę?

nie bede nikomu dyktowac co ma myslec, ani zabiegac o niczyje uznanie...
            ty jeszcze niedawno tez miales calkiem inna opinie na moj teamt - choc nic nie
            zrobilam, zeby na nia wplynac... kazdy moze i mysli co chce...
            ja staram sie postepowac zgodnie z moim wewnetrznym przekonaniem.

Nie musicie się przyjażnić,
            > ale nie musicie być wrogami.
            n
            ie zamierzam zabic janka, ani wypisywac na jego temat wymyslonych zarzutow.
            tyle moge obiecac:)

Zostawcie wojny podjazdowe takim jak ja. A wy
            > uzupełniacie się i stanowicie tu rdzeń z Apf, Veną i Didi.

tego nie wiem. kazdy moze pisac i stanowic rdzen. to kwestia czasu i dobrej
            woli. nie mysle tak naprawde, ze jestem od kogokolwiek lepsza czy gorsza -
            jedyne co mnie moze troche wyroznia, to to, ze bardzo lubie to forum:)

Każde z was jest
            > inne, ale nie skaczcie sobie do gardeł, dzięki tej różnorodności forum nie
            jest
            >
            > nudne.

olle!:)))

> I nie wojuj, bo nie jest ci z tym do twarzy a cynizm to nie twoja domena.

nie jestem cyniczna, czasem sarkastyczna, a to duza roznica:)

> A ja chcę już kurwa wrócić do tego co lubię, żółci z wątroby i czepialstwa.
            >
            > Forward

rotfl:))))

ciekawe, czy mnie teraz dla odmiany wyzwiesz znowu od zlosliwej baby?:))))
            • forward Re: Dobra jak chcesz to masz 10.10.02, 23:18
              No tak to twój wybór, ja nie mam obciachu że fajnie byłoby bez tych wątków i
              zacietrzewienia.
              Chyba trochę nie dajesz innym szansy. Jesteś typem przemądrzalskiej panny,
              która lubi pokręcić dupą. Jesteś zarozumiała, pusta i pyskata, przekonana o
              swojej nieomylności. Najbardziej śmieszą mnie twoi kumple to banda nudziarzy i
              fajansiarzy.

Forward
              • Gość: mail2mail Re: Dobra jak chcesz to masz IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.10.02, 00:53
                forward napisał:

> swojej nieomylności. Najbardziej śmieszą mnie twoi kumple to banda nudziarzy
                i
                > fajansiarzy.

lol :o) Masz na mysli janka czy mario?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka