morimoto34 20.11.05, 20:20 Mam 34 lata, mieszkam w Kaliszu. Szukam dziewczyny, którą każdego dnia będę obsypywał płatkami róż.................... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b-beagle Re: Szukam JEJ aby obsypać płatkami róż !!!!!!!!! 20.11.05, 20:29 Jaka szkoda, że to nie ja ((((( Odpowiedz Link Zgłoś
morimoto34 Re: Szukam JEJ aby obsypać płatkami róż !!!!!!!!! 20.11.05, 20:37 Ładne pieski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Szukam JEJ aby obsypać płatkami róż !!!!!!!!! IP: 82.160.8.* 20.11.05, 20:46 jakiej szukasz...?dlaczego w cz-wie? Odpowiedz Link Zgłoś
morimoto34 Re: Szukam JEJ aby obsypać płatkami róż !!!!!!!!! 20.11.05, 20:48 Jej szukam Jej. Najlepiej w Kaliszu ale nie koniecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Szukam JEJ aby obsypać płatkami róż !!!!!!!!! IP: 82.160.8.* 20.11.05, 20:48 oj przepraszam, pomylily mi sie fora:) Odpowiedz Link Zgłoś
morimoto34 Re: Szukam JEJ aby obsypać płatkami róż !!!!!!!!! 20.11.05, 20:50 nic nie szkodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Szukam JEJ aby obsypać płatkami róż !!!!!!!!! 20.11.05, 20:44 Tylko pozazdrościć mieszkance Kalisza, oczywiście TEJ. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
morimoto34 Re: Szukam JEJ aby obsypać płatkami róż !!!!!!!!! 20.11.05, 20:49 Dziękuję za miłe słówka :) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Szukam JEJ aby obsypać płatkami róż !!!!!!!!! 20.11.05, 21:01 Nie ma za co. :-) Fajnie, że na tym świecie, pełnym błędów i pomyłek, są Panowie, którzy mają takie pomysły. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
morimoto34 Re: Szukam JEJ aby obsypać płatkami róż !!!!!!!!! 20.11.05, 21:04 Lejesz miód na moje zranione serce :) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Szukam JEJ aby obsypać płatkami róż !!!!!!!!! 20.11.05, 21:16 Zranione serca nie sieją płatkami róż. Zranione serca są ućkane igiełkami, jak kaktus. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
morimoto34 Re: Szukam JEJ aby obsypać płatkami róż !!!!!!!!! 20.11.05, 21:19 igiełki zamieniłem na płatki :) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Szukam JEJ aby obsypać płatkami róż !!!!!!!!! 20.11.05, 21:47 To masz teraz różane serce. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
morimoto34 Re: Szukam JEJ aby obsypać płatkami róż !!!!!!!!! 20.11.05, 21:49 tak :) I chcę się nim podzielić... Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Szukam JEJ aby obsypać płatkami róż !!!!!!!!! 20.11.05, 21:51 Nim, czy jego płatkami? Właściwie to jest to to samo, ale również przyjemne. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pinup Re: Szukam JEJ aby obsypać płatkami róż !!!!!!!!! 20.11.05, 20:54 a nie latwiej ta z kalisza w kaliszu znalezc niz na forum? :) Odpowiedz Link Zgłoś
morimoto34 Re: Szukam JEJ aby obsypać płatkami róż !!!!!!!!! 20.11.05, 20:57 okazuje się, że czasem jednak nie Odpowiedz Link Zgłoś
pinup Re: Szukam JEJ aby obsypać płatkami róż !!!!!!!!! 20.11.05, 21:18 dziwne to jest ze ludzie w necie szukaja milosci, ale tylko w swoim miescie. przeciez twoje przeznaczenie moze byc w zupelnie innym miejscu na swiecie. a net daje takie mozliwosci. wnioskuje ze ma byc szybko, latwo i przyjemnie i chyba nie o obsypywanie platkami roz tu chodzi ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
morimoto34 Re: Szukam JEJ aby obsypać płatkami róż !!!!!!!!! 20.11.05, 21:23 Wybacz ale nie bedę się Tobie tłumaczył. Moja sprawa jak i gdzie szukam. Wkurzył mnie ten twój kmentarz. Nie każdy kto szuka w necie i w dodatku ze swojego miasta musi mieć jakieś niecne plany. Chyba, że innych oceniasz po swoim postępowaniu. Mnie właśnie chodzi o płatki róż !!! Odpowiedz Link Zgłoś
morimoto34 Re: Szukam JEJ aby obsypać płatkami róż !!!!!!!!! 20.11.05, 21:31 To może daj sobie spokój z takimi komentrzami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znow sama Re: Szukam JEJ aby obsypać płatkami róż !!!!!!!!! IP: *.arsstudio.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.05, 22:09 Hej ! nie kłócic sie tu ! przeciez to forum: romantica :) szkoda ze ja nie jestem z kalisza....ech.... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
morimoto34 Re: Szukam JEJ aby obsypać płatkami róż !!!!!!!!! 20.11.05, 22:12 Ja się nie kłócę. Tylko nie lubie jak ktoś pozwala sobie na takie kometarze w stosunku do mnie i mojego postu. A skąd przybywasz jeśli można spytac ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znow sama Re: Szukam JEJ aby obsypać płatkami róż !!!!!!!!! IP: *.arsstudio.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.05, 22:26 z katowic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znow sama Re: Szukam JEJ aby obsypać płatkami róż !!!!!!!!! IP: *.arsstudio.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.05, 22:36 samotność jest okropna, prawda ? dlaczego tak cięzko trafić na swoją drugą połówke ? pozdrawiam wszystkich samotnych Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Szukam JEJ aby obsypać płatkami róż !!!!!!!!! 21.11.05, 11:34 morimoto34 napisał: > Mam 34 lata, mieszkam w Kaliszu. Szukam dziewczyny, którą każdego dnia będę > obsypywał płatkami róż.................... Udzieliłam Ci już stosownej rady... Albo nie zrozumiałeś, że mówię poważnie, albo zrozumiałeś i puściłeś koło uszu... Tak czy owak, gdybyś się do niej zastosował nie musiałbyś po raz kolejny dawać anonsu ;-PPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
morimoto34 Re: Szukam JEJ aby obsypać płatkami róż !!!!!!!!! 21.11.05, 12:24 Zachowujesz się jak wyrocznia. I ten Twój ton "Udzieliłam Ci już stosownej rady... Albo nie zrozumiałeś, że mówię poważnie, albo zrozumiałeś i puściłeś koło uszu... Tak czy owak, gdybyś się do niej zastosował nie musiałbyś po raz kolejny dawać anonsu ;-PPPPPP" Kim Ty jesteś żeby w taki sposób się do mnie zwarcać ? Zamieszcza swoje posty kiedy chcę i jakie chcę. Widocznie nie był skierowany do Ciebie więc powstrzymaj się od takich uwag. Naprawdę nie potrzebuję takich wskazówek. Odpowiedz Link Zgłoś
pinup wiesz co gosciu? 21.11.05, 12:31 ty najpierw znajdz poczucie humoru i dystans do siebie a potem wez sie za szukanie panny. bo inaczej bedziesz do smierci szukal :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: wiesz co gosciu? 21.11.05, 12:56 pinup napisała: > to sie ciesze :) Ucieszysz się jak nasz Romantyk nasmaruje mi taką odpowiedź, że aż z nóg zwali ;-PPP A może raczej uśmiejesz się z jego przewrażliwienia na własnym punkcie :-D Odpowiedz Link Zgłoś
morimoto34 Re: wiesz co gosciu? 21.11.05, 12:59 Widać, że szukasz rozgłosu taki kometrzami. I własnie tym potwiedzasz, ze żyjesz tylko w wirtualnym świecie bo w realu się gubisz !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: wiesz co gosciu? 21.11.05, 13:01 Przepraszam, o sobie mówisz? ;-PPPPPP Bo do mnie to coś nie pasuje :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Szukam JEJ aby obsypać płatkami róż !!!!!!!!! 21.11.05, 12:40 O, pan obrażalski? Rzadkie u mężczyzny ale się zdarza ;-PPP Niby jak się do Ciebie zwróciłam? Czego oczekujesz? Że jakieś specjalne względy jestem Ci winna, czy co? Powinnam była wymyśleć pieśń czy litanię o Twojej wrażliwości? Nie znam Cię więc udzieliłam Ci tylko na innym wątku praktycznej rady jak można ten problem rozwiązać. A Ty albo się nad sobą litujesz, albo zakładasz te wątki dla zabawy. A forum jest publiczne i mogę tu wyrażać swoje opinie kiedy mi się podoba. Może lepiej byś zrobił zamieszczając anons na jakichś "Randkach" czy czymś w tym stylu - tam zaglądają raczej osoby zainteresowane a tu zagląda każdy kto chce pogadać. A ustosunkowująć się do Twojego wypadnięcia na mnie z "mordką" i jakimś obrażaniem się, powiem jedno: ja Ci nie kazałam interesować się moją osobą. Chyba nazbyt sobie schlebiasz i przeceniasz własną osobę. Doradziłam Ci tylko abyś wybrał sobie kobietę, która Ci odpowiada i "zagadał" do niej - wszystko jedno: w życiu realnym czy przez maila. Skoro ciągle tego nie zrobiłeś to są dwa wyjścia: 1. Albo nie masz zamiaru nikogo poznawać i schlebia Ci tylko netowe zainteresowanie Twoją osobą. 2. Albo z Ciebie oferma i nie wiesz jak nawiązywać relacje z kobietami. Ja obstawiam to drugie, kumpel z pracy śmieje się ze mnie i mówi, że to pierwsze. Ale i tak się nie dowiemy ;-PPPP W każdym razie trudno zaprzeczyć, że moja rada jest słuszna, bo miłość z nieba nie spada i jeśli chcesz naprawdę poznać kogoś, to marnujesz czas siedząc, litując się nad sobą i czekająć aż kobieta przejmnie absolutną inicjatywę i wszystko załatwi za Ciebie. Sorki, ale nie widziałam, żeby ktoś dostał miłość na talerzu. Trochę trzeba się nad tym napracować. Odpowiedz Link Zgłoś
morimoto34 Re: Szukam JEJ aby obsypać płatkami róż !!!!!!!!! 21.11.05, 12:57 Nie będę się rozpisywał na Twoimi wynurzeniami. I znów Twój kometarz jest nieprzyjemny a wręcz obraźliwy. Chodzi mi o punkt 2. Nie jestem ofermą, która ma problem z kobietami. Myślę, że Ty jestes ofermą, która tutaj się bardzo mocno udziela bo w realu nikt poza kumplem z pracy się nie interesuje. Pozdrów kolege. Nię bdę już z Tobą dyskutował więc Pani już podziękujemy. Przepraszam wszystkich czytających za tą wymiane zdań. Ten post traktuję poważnie i nie potrzebuję dziwnych porad tylko po to żeby sobie coś napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Szukam JEJ aby obsypać płatkami róż !!!!!!!!! 21.11.05, 13:06 morimoto34 napisał: . Chodzi mi o punkt 2. Nie jestem ofermą, która > ma problem z kobietami. W takim razie prawdziwy jest podpunkt 1? ;-PPP > Myślę, że Ty jestes ofermą, która tutaj się bardzo > mocno udziela bo w realu nikt poza kumplem z pracy się nie interesuje. Kolega żonaty ;-PPPPPP Ale uprzejmy. Mowi, że na "gadulcu, onecie i na wszystkim jest w trzy dupy portali randkowych". Chłopak chce Ci pomóc, doceń to :-) Ja też chciałam i nie doceniłeś ;-PPPPP Pozdrów > kolege. Pozdrowiłam :-) > Nię bdę już z Tobą dyskutował więc Pani już podziękujemy. To nie dyskutuj, po co się tak pienisz ;-PPP A forum jest publiczne :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Ludzie dajcie na luz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 08:34 To forum Romantyka .Ale co prawda to prawda ,niektórzy zapominają o tolerancji dla tych którzy kochają,którzy widzą świat bardziej głęboko ,poetycko .Pewnie ,że nie zawsze doskonale .Ale co to komu przeszkadza.Swoją drogą to pełno tu takich co wogóle nie powinni się tu znaleźć ,Tylko krytykują używają wulgaryzmów ,obrażają innych.Może by tak nas opuścili . Odpowiedz Link Zgłoś
duszka2 Re: Ludzie dajcie na luz 26.11.05, 12:36 Janie, mam podobne odczucie, że to forum zaczyna byc dominowane przez kłótnie wszczynane przez osoby, które nie mają w sobie nic z romantyzmu i na kazdym kroku chcą innym udowodnić, że romantyzm jest nieracjonalny, niedoskonały, bez sensu...Czego oni tutaj szukają? Chcą nam udowodnić, że romantyzm jest nienormalny, nieżyciowy? Przeciez każdy jest inny, kazdy ma swoją prawdę, struny, które mu grają, takie jakie innemu nie grają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiag Re: Szukam JEJ aby obsypać płatkami róż !!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 12:41 meduza...co za facet nie chciał posłuchac twoich madrości? jak smiał no nie? wszak ty wiedza absolutna i jedyna prawdziwa PPPPPPPPPPP prawo to ty masz do obrony w sądzie...DDDD żaden facet z toba nie wytrzyma... Odpowiedz Link Zgłoś
onlyja Re: Szukam JEJ aby obsypać płatkami róż !!!!!!!!! 21.11.05, 11:44 witaj, sprawdz e-mail na gazeta.pl pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
morimoto34 Re: Szukam JEJ aby obsypać płatkami róż !!!!!!!!! 21.11.05, 13:07 Dziękuję !!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona26 Re: Szukam JEJ aby obsypać płatkami róż !!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 12:34 tez powaznei podchodze...szkoda ze z Kalisza..ja z okolic lodzi Odpowiedz Link Zgłoś
morimoto34 Re: Szukam JEJ aby obsypać płatkami róż !!!!!!!!! 22.11.05, 13:40 w sumie to nie daleko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Szukam JEJ aby obsypać płatkami róż !!!!!!!!! IP: 62.121.129.* 21.11.05, 11:54 > Mam 34 lata, mieszkam w Kaliszu. Szukam dziewczyny, którą każdego dnia będę > obsypywał płatkami róż.................... a kto będzie potem sprzątał?? Odpowiedz Link Zgłoś
morimoto34 Re: Szukam JEJ aby obsypać płatkami róż !!!!!!!!! 24.11.05, 08:43 Uzbierałem dużo płatków. Niestety nie ma tej, którą mógłbym nimi obsypać :( Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Szukam JEJ aby obsypać płatkami róż !!!!!!!!! 24.11.05, 10:24 Mogę się poświęcić dla słusznej sprawy:)Łódź-nie za daleko?:) Odpowiedz Link Zgłoś
morimoto34 Re: Szukam JEJ aby obsypać płatkami róż !!!!!!!!! 24.11.05, 11:08 nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Szukam JEJ aby obsypać płatkami róż !!!!!!!!! 24.11.05, 11:16 no to fantastycznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
qurewka A co za problem znaleźć kobietę? 24.11.05, 11:13 Przecież tylko poszukać trzeba i nic więcej. Coś się widać szukać Szanownemu Panu nie chce. Moja firma jednakże prowadzi pośrednictwo w sprawach takich... jak i innych. Generalnie prowadzimy wszelkiego rodzaju sprawy z kategorii damsko-męskiej. Jeżeli Pana to interesuje proszę przejrzeć te materiały. www.ilove.pl/dtf/search/search.do Jeżeli Pan by się zdecydował to załatwimy sprawę za Pana (to znaczy po(de)rwiemy wybrankę i choćby przemocą dostarczymy pod wskazany adres). Jeżeli chciałby się Pan wcześniej zapoznać z cennikiem świadczonych usług to załatwimy to dyskretnie poza forum :-) morimoto34 napisał: > Uzbierałem dużo płatków. Niestety nie ma tej, którą mógłbym nimi obsypać :( Odpowiedz Link Zgłoś
qurewka Wiesz mądralo... 24.11.05, 11:21 Mogłeś chociaż na linka kliknąć i zobaczyć co tam jest... Ale jak facet jest pierdoła i do tego tchórz, to trudno coś na to poradzić ;-PPP Z taką postawą to Ty długo jeszcze nie znajdziesz... bo po prostu znaleźć nie chcesz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
qurewka Re: Wiesz mądralo... 24.11.05, 11:31 Mówię Ci tylko kim jesteś. Najpierw kliknij na linka bo ośmieszasz się teraz przed całym forum. Szukasz, szukasz, znaleźć nie możesz a tymczasem w 5 minut znalazłam ponad 40 ogłoszeń kobiet z Kalisza, w wieku +/- jaki wydawał mi się stosowny, które też tam czegoś szukają w życiu. Skoro umiesz dostać się na forum, to chyba generalnie potrafisz obsłużyć się przeglądarką? :-D Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Wiesz mądralo... 24.11.05, 11:30 Oj uderzasz w czuły męski punkt qurewko droga...:) Odpowiedz Link Zgłoś
qurewka Re: Wiesz mądralo... 24.11.05, 11:32 analityczka napisała: > Oj uderzasz w czuły męski punkt qurewko droga...:) Nigdzie nie uderzam. Dobrze mu życzę w życiu a ten od razu się zachowuje jakbym mu krzywdę robiła. Widzę, że sobie chłopak sam nie radzi to mu chciałam pomóc :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Wiesz mądralo... 24.11.05, 11:36 Ale on nie chce tej pomocnej "dłoni":) Odpowiedz Link Zgłoś
qurewka Moim zdaniem... 24.11.05, 11:39 to on w ogóle nie chce znaleźć. On chce tylko szukać i szukać... i wzdychać, że nigdzie nie ma. A otóż i są takie co czekają i to na wyciągnięcie ręki. No a pół forum ma się tylko nad nim litować, pocieszać i wzdychać, że on sobie znależć nie może. Czyż to nie jest jakaś psychologiczna gra? Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Moim zdaniem... 24.11.05, 11:43 Zgadzam się z qurewkową opinią- obrzydliwa skłonność do wzbudzania litości w innych forumowiczach.. a fee!:) Odpowiedz Link Zgłoś
qurewka Re: Moim zdaniem... 24.11.05, 12:00 Nie zgadzaj się tak szybko. Powinnaś mieć własne zdanie ;-PPP Ale może morimoto się zmienił (zmężniał) i wziął sprawy w swoje ręce? Może kliknął w linka, znalazł już tę właściwą i śle jej bukiet kwiatów? Może przyczyniłam się tym samym do czyjegoś szczęścia i mogę iść zakupić butelkę szampana, którą wkrótce otworzymy na forum :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
morimoto34 Re: Moim zdaniem... 24.11.05, 12:03 Ty i Twoje wypowiedzi nie mają na mnie najmniejszego wpływu. Już sam nick kiepsko mi się kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
qurewka Re: Moim zdaniem... 24.11.05, 12:07 morimoto34 napisał: > Ty i Twoje wypowiedzi nie mają na mnie najmniejszego wpływu. Już sam nick > kiepsko mi się kojarzy. Wyluzuj człowieku, wyluzuj :-D Błagam i zaklinam na wszystkie świętości: nie rób już z siebie pajaca bo się posikam na służbowe krzesło ;-PPP Albo nie masz za grosz poczucia humoru, albo żyjesz wyłącznie w netowym świecie nie umiejąc się odnaleźć w tym rzeczywistym. Bo to proste żyć pośród wirtualnych płatków i wzdychań, nie umiejąc przenieść tego w rzeczywistość... Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Moim zdaniem... 24.11.05, 12:04 Doszłam do wniosku że mężczyźni wolą kobiety potulne dlatego od wczoraj nie mam własnego zdania!-przytakuje innym hihi.Ciekawe jak długo wytrzymam hihi. Oj zdaje się że zgłosiła się nam tutaj jakaś kaliszanka-może to będzie "to"?:) Tak czy owak życzymy wszyscy koledzę szczęścia w miłości:) Odpowiedz Link Zgłoś
qurewka Re: Moim zdaniem... 24.11.05, 12:10 analityczka napisała: > Doszłam do wniosku że mężczyźni wolą kobiety potulne dlatego od wczoraj nie mam > > własnego zdania!-przytakuje innym hihi.Ciekawe jak długo wytrzymam hihi. Nie, ja nie jestem mężczyzną, mnie nie musisz potakiwać ;-PPP No chyba, że liczysz na to, że korzystając ze swych znajomości i umiejętności wynajdę i Tobie kandydata? Po starej znajomości dla Ciebie usługa gratis ;-))) > Oj zdaje się że zgłosiła się nam tutaj jakaś kaliszanka-może to będzie "to"?:) > Tak czy owak życzymy wszyscy koledzę szczęścia w miłości:) Obserwuj bacznie pana i jego wątki ;-PPP Pogadają na jakimś komunikatorze i za tydzień wątek znowu podjedzie do góry bo ciągle to nie była ta właściwa ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
morimoto34 Re: Moim zdaniem... 24.11.05, 12:13 no jesteś już teraz żałosna. Zachowujesz się dokładnie jak brzmi Twój nick. Błagam nie pisz już !!! Odpowiedz Link Zgłoś
qurewka Re: Moim zdaniem... 24.11.05, 12:22 morimoto34 napisał: > Zachowujesz się dokładnie jak brzmi Twój nick. Przepraszam, co ma wspólnego mój nick z Twoim brakiem poczucia humoru??? Przecież nie polecałam Ci tu żadnych usług erotycznych ;-PPP W czym tkwi problem? > Błagam nie pisz już !!! Przykro mi, nie mogę tu nie pisać. Jeden z Adminów mnie zatrudnił, za stosowną opłatą oczywiście ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Moim zdaniem... 24.11.05, 12:23 Nie jesteś mężczyzną ale muszę przytakiwać wszystkim bo inaczej przemiana się nie uda:) Dzięki za usługę gratis-w akcie ostatecznej desperacji się do Ciebie zgłoszę. A tak na marginesie: pytanie do Morimoto-jakie cechy powinna posiadać ta właściwa by być właśnie tą właściwą?Oświadczam że w powyższym pytanie nie ma drugiego dna!:) Odpowiedz Link Zgłoś
qurewka Re: Moim zdaniem... 24.11.05, 12:24 analityczka napisała: > Nie jesteś mężczyzną ale muszę przytakiwać wszystkim bo inaczej przemiana się > nie uda:) > > Dzięki za usługę gratis-w akcie ostatecznej desperacji się do Ciebie zgłoszę. > > A tak na marginesie: pytanie do Morimoto-jakie cechy powinna posiadać ta > właściwa by być właśnie tą właściwą?Oświadczam że w powyższym pytanie nie ma > drugiego dna!:) Odpowiedz Link Zgłoś
qurewka Sorki, mała nieuwaga... 24.11.05, 12:26 Naprawdę nie musisz mi przytakiwać... To zbyteczne ;-PPP A do Morimoto zadałaś słuszne pytanie. Niech określi swoje oczekiwania... może lepsze kandydatki mu wyszukam ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Szukam JEJ aby obsypać płatkami róż !!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 10:16 hmmm....jestem chetna;-) zartuje..ale gdzie sa tacy faceci Odpowiedz Link Zgłoś
morimoto34 Re: Szukam JEJ aby obsypać płatkami róż !!!!!!!!! 24.11.05, 11:09 Myślę, że są. Nie jestem wyjątkiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maura Re: Szukam JEJ aby obsypać płatkami róż !!!!!!!!! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 24.11.05, 11:45 Ja jestem z Kalisza. Ale co znaczy "obsypywać płatkami róż". Ja wiem co znaczy dla mnie, a co znaczy dla Ciebie? Pozdrawiam Maura Odpowiedz Link Zgłoś
morimoto34 Re: Szukam JEJ aby obsypać płatkami róż !!!!!!!!! 24.11.05, 12:06 Dla mnie bardzo wiele. Może o tym na jakimś komunikatorze porozmawiamy ? Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: Szukam JEJ aby obsypać płatkami róż !!!!!!!!! 24.11.05, 12:18 i nigdy jej nie znajdziesz bo popełniasz podstawowy bład kobiety chca byc traktowane jak partnerki czy to do rozmowy czy do łózka a ty szukasz swietej krowy Wczesniej czy poźniej sie toba znudzi jak bedziesz tak postepował(przy załozeniu ze ja znajdziesz) Odpowiedz Link Zgłoś
qurewka Re: Szukam JEJ aby obsypać płatkami róż !!!!!!!!! 24.11.05, 12:24 Też mu mówię to samo, nawet mu pod nos gotową ofertę (broń Boże nie chodziło o moją osobę!!!) podstawiłam... i nic... Odpowiedz Link Zgłoś
morimoto34 Re: Szukam JEJ aby obsypać płatkami róż !!!!!!!!! 24.11.05, 13:27 ???????????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maura Re: Szukam JEJ aby obsypać płatkami róż !!!!!!!!! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 24.11.05, 14:55 Porozmawiajmy. Odpowiedz Link Zgłoś
morimoto34 Re: Szukam JEJ aby obsypać płatkami róż !!!!!!!!! 24.11.05, 14:59 moze gg 9204504 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mura Re: Szukam JEJ aby obsypać płatkami róż !!!!!!!!! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 24.11.05, 15:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maura Re: Szukam JEJ aby obsypać płatkami róż !!!!!!!!! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 24.11.05, 15:02 Może. Odezwę się wieczorem. Pozdrawiam Maura Odpowiedz Link Zgłoś
morimoto34 Re: Szukam JEJ aby obsypać płatkami róż !!!!!!!!! 29.11.05, 09:06 Wczoraj widziałem film (nawet nie znam tytułu) w którym na nią leciały płatki róz. To było naprawdę ładne ..... Odpowiedz Link Zgłoś
morimoto34 WESOŁYCH ŚWIĄT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! 23.12.05, 12:44 Zyczę wszystkim wesołych Świąt, oby w te dni zamiast śniegu z nieba spadły płaty róż wraz z wielką miłością. Odpowiedz Link Zgłoś