Dodaj do ulubionych

Jesień najlepszą porą na miłość

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 12:36
Jesień jest najpiękniejszą porą do romantycznych uniesień, nie sądzicie???
Obserwuj wątek
    • Gość: magnolia Re: Jesień najlepszą porą na miłość IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.10.01, 12:42
      najlepsza jest wiosna
      • Gość: Ronja Re: Jesień najlepszą porą na miłość IP: 212.244.252.* 03.10.01, 12:49
        Ja tam się zawsze na Święta Bożego Narodzenia zakochuję...
    • latarnia Re: Jesień najlepszą porą na miłość 03.10.01, 13:39
      Najlepszą jak się jest rumianym jabłuszkiem do zerwania z drzewka...
      Chrup, chrup... ;-)
      • Gość: Jabłuszk Re: do Latarni IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 23:01
        Trafiłes w sedno:) a inna rzecz że zawsze jakoś tak jesienią te burze uczuc mi
        się przydarzają, pewnie już taka natura jabłek:)
        Pzdr - Jabłuszko
        • latarnia do Jabłuszka Soczystego 04.10.01, 16:10
          Bo dostajesz takich wspaniałych kolorków, na które łase są łakomczuszki.
    • Gość: sebo Re: Jesień najlepszą porą na miłość IP: 220.20.200.* 03.10.01, 14:15
      Nie mów tak.
      Mi właśnie jesienią najbardziej brakuje.
      Była, ale się zmyła. Znikła. Scowała się. Czy nie wiem co, była największa i
      został żal tylko... największy.
    • motor Re: Jesień najlepszą porą na miłość 03.10.01, 14:26
      Każda pora na miłość i idące z nią pod rękę zakochanie jest świetna
      • Gość: UglyWife Re: Jesień najlepszą porą na miłość IP: *.loc.gov 03.10.01, 19:05
        A ja sie zgadzem. Bo jesienia wlasnie poznalam mojego HandsomeHusnband.
        • biszkopcik Re: Jesień najlepszą porą na miłość 04.10.01, 09:47
          UglyWife pisz po ludzku bo po anielsku ten Twój brzmi podobnie do HouseHold
          (Equipment) ,a przynajmniej tak się kojarzy...
          Jak Wam się udało czy na zasadzie przeciwieństw Ugly-Handsome:))))
          Czy on zimny ona gorąca?:))))))

Pozrowienia dla Wife&Husband inc. i nie wierzę w to Ugly ...

The best Cake of All the best Sweets and Hause-hold-equipment-Band
          You can call me Biszkopt!
    • latarnia Re: Jesień najlepszą porą na miłość 04.10.01, 16:11
      Tak naprawdę, na prawdziwą miłość dobra jest każda pora. Ja kocham i kocham
      przez cały rok.
    • mag_nolia Re: Jesień najlepszą porą na miłość 05.10.01, 10:35
      każda pora najlepsza jest na miłość, jeśli miłośc przychodzi
    • Gość: Arlen Re: Jesień najlepszą porą na miłość IP: 212.244.170.* 31.10.01, 14:11
      Do mnie przyszła niespodziewanie w smutne listopadowe dni. Miała jasne pogodne
      oczy jak niebo w letni dzień , czarujący uśmiech i delikatność rąk. Pragnęlam
      jej bardziej niż czegokolwiek na świecie. Chciałam jej wszystko ofiarować, dać
      z siebie jak najwięcej. I cóz mi pozostało z tych szarch jesiennych dni-
      samotność. Odeszła z pierwszymi płatkami śniegu. Teraz znów jest jesień i
      ciągle mam nadzieję, że ją spotkam. I tak będę czekać zawsze na kolejną jesień
      i na niego.
    • Gość: Piter Re: Jesień najlepszą porą na miłość IP: 192.168.0.* 16.02.02, 19:41
      A wiosna najlepszą porą na nową miłość: świeżą, młodą i zieloną :-)))
      • Gość: popraw23 Re: Jesień najlepszą porą na miłość IP: *.proxy.aol.com 17.02.02, 00:09
        Ja zakochalam sie wczesna jesienia,ponad piec lat temu.Co roku czekam na
        piekny,cieply wrzesien,kiedy cieply wiaterek straca liscie z drzew.Zawsze wtedy
        ogarnia mnie niesamowita melancholia.Moja milosc kojarzy mi sie z
        jesienia,pomimo iz jestesmy ze soba w kazda pore roku.
    • mathildae Re: cztery pory roku 18.02.02, 09:52
      wiosna zakochujemy sie radosnie albo glupio
      latem - szybko albo przelotnie
      jesienia - melancholijnie albo wiernie
      zima - powaznie albo namietnie
      ;-)))
      • Gość: Jabłuszk Re: cztery pory roku IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 00:34
        O rany,mój watek wrócił po tylu miesiącach zapomnienia,wow:)Moze i miłość mnie
        znajdzie wreszcie???
      • Gość: gig Re: cztery pory roku IP: *.pwradio.pl 21.02.02, 00:58
        Vitam bardzo cieplutko! Co do tej miłości...Zdecydowanie optuję za czterema
        porami roku ,chociaz...(w tej chwili wyobrażam sobie - maj za oknem-kwitnące
        kwiaty,śpiewające ptaki,buzujące hormony...)
    • Gość: a psik Re: Jesień najlepszą porą na miłość IP: 192.168.1.* 19.02.02, 23:06
      absolutnie nie. jesienia trza sie do zimy przygotowac -zrobic przetwory, chrust
      zbierac, wegiel zakupic, roboty przed zima jak cholera a nie o glupotach myslec
      widzials kiedys niedziwiedzia, chomika, wiewirke co by przed zima o milosci
      myslaly?(pytanie retoryczne)
      z wyrazami szacunku
      • Gość: Jabłuszk Re: Jesień najlepszą porą na miłość IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 23:19
        a jelenie???:))))
        • Gość: inka ...esień IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 19.02.02, 23:55
          A ja się zakochiwałam zawsze jesienią... I moja prawdziwa miłość tez przyszła z
          jesienią - i rozwinęła się w niezbyt pieknym miesiącu listopadzie...
          A teraz - zima, smutna, szara, a ja tęsknię za tym który odszedł kochany i
          kochajacy. I obawiam się że jesienią będę tęsknić jeszcze bardziej...
          • Gość: a psik Re: ...esień IP: 192.168.1.* 20.02.02, 00:13
            lato przed toba i jakies 200 dni do jesieni zeby sie zakochac na zaboj :-)
            z wyrazami szacunku
    • Gość: a psik Re: Jesień najlepszą porą na miłość IP: 192.168.1.* 19.02.02, 23:49
      wlasnie - one maja problem z przezyciem zimy, jakies milosci im w glowie a na
      zime to glodem przymieraja - nic nie maja i staja sie latwa ofiara wilkow
      z wyrazami szacunku
      • Gość: Jabłuszk Re: Jesień najlepszą porą na miłość IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 00:07
        przynajmniej nie muszą sie dłużej męczyc!!! o jelenie jako ofiary wilków mi
        chodzi:)a weźmy zające? te kochają się na wiosnę a zimą i tak padają ofiarą
        głodu i drapiezników.:)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka