Dodaj do ulubionych

Ludzie co robicie?????????????????????????????

30.10.02, 13:55

Obserwuj wątek
    • vena111 Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 14:00
      A moze grzmoceniem słuzysz, hihi
      • grzmotnik Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 14:02
        pokorny grzmotnik zawsze do usług !! Zapraszam do krainy grzmotów !!!
        • nadine_ Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 14:07
          grzmotnik napisał:

> pokorny grzmotnik zawsze do usług !! Zapraszam do krainy grzmotów !!!

A od kiedy jesteś pokorny? I jakie uślugi świadczysz ????
          • meduza4 Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 14:09
            nadine_ napisała:

> grzmotnik napisał:
            >
            > > pokorny grzmotnik zawsze do usług !! Zapraszam do
            krainy grzmotów !!!
            >
            > A od kiedy jesteś pokorny? I jakie uślugi świadczysz
            ????

On swiadczy uslugi polegajace na grzmoceniu :)))
            A co do pokory -z niego jest "typ niepokorny" :)))
            • nadine_ Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 14:14
              Meduzka a Ty gdzie od rana byłaś? Grzmoty z jasnego ( bądź zachmurzonego) nieba
              to ja lubię :)))
              • meduza4 Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 14:29
                Aaaa... Gzie ja bylam? W pracy....
                Wszystko mi sie dzisiaj zwalilo na glowe :(((
    • meduza4 Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 14:03
      Grzmotnik -rozwin nieco temat :)))
      • grzmotnik Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 14:17
        moja firma nazywa się PPHU GMBH GRZMOTEX &SOON'S
        Maoja jak najbardziej nonprofit polega na grzmoceniu : grzmocenie jednakowoż ma
        2 płaszczyzny
        1Grzmocenie sensu stricto - wyjaśnienia nie potrzebne ( jeżeli ktoś chce
        rozwinięcia zapraszam
        2. GRZMOCENIE - rodzaj zabaw językiem ( również dwie płaszczyzny (hahah)

Nadine to byłaś ty tylko dzisiaj faktycznie bez bielizny!!
        • nadine_ Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 14:20
          > Nadine to byłaś ty tylko dzisiaj faktycznie bez bielizny!!

Ja proszę o rozwinięcie mojego striptizu!

A dziś nie wychodziłam , bo pada ;((((((( Chyba nie ja
          • meduza4 Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 14:30
            Ja tez nie wychodzilam, bo u mnie tez pada :(((
            • nadine_ Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 14:33
              meduza4 napisała:

> Ja tez nie wychodzilam, bo u mnie tez pada :(((

OOOOOOOOOOOOOOOOO Pojawił się ktoś jeszcze... bez bielizny
            • grzmotnik Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 14:33
              A ja wchodziłem niezważajac na to , że pada( hahahahahahah)!!!
              Rozwinięcie nadinowego strptizu ........... do tej pory widzę ...! A rozmażyłem
              się zapomniałem , że niektórzy mogą być niepełnoletni!!
              • nadine_ Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 14:35
                grzmotnik napisał:

> A ja wchodziłem niezważajac na to , że pada( hahahahahahah)!!!
                > Rozwinięcie nadinowego strptizu ........... do tej pory widzę ...! A
                rozmażyłem
                >
                > się zapomniałem , że niektórzy mogą być niepełnoletni!!

Nie maz... Opowiedz kto to był????? Tak nagle i w deszczu :))
                • grzmotnik Nadine - w deszczu , w łóżku , w waniie 30.10.02, 14:39
                  nadine słońce ja zawsze myslę o tobie!!!!111
                  I widzę ciebie!!
                  • meduza4 Re: Nadine - w deszczu , w łóżku , w waniie 30.10.02, 14:40
                    grzmotnik napisał:

> nadine słońce ja zawsze myslę o tobie!!!!111
                    > I widzę ciebie!!

A jak ona wyglada????
                    • nadine_ Re: Nadine - w deszczu , w łóżku , w waniie 30.10.02, 14:42
                      meduza4 napisała:

> grzmotnik napisał:
                      >
                      > > nadine słońce ja zawsze myslę o tobie!!!!111
                      > > I widzę ciebie!!
                      >
                      > A jak ona wyglada????
                      Też jestem ciekawa ;))))
                      • grzmotnik Re: Nadine - w deszczu , w łóżku , w waniie 30.10.02, 14:45
                        Wygląda jak wygląda !!!! te wspaniałe oczy piękne piersi , olśniewający
                        uśmiech.............
                        • nadine_ Re: Nadine - w deszczu , w łóżku , w waniie 30.10.02, 14:47
                          grzmotnik napisał:

> Wygląda jak wygląda !!!! te wspaniałe oczy piękne piersi , olśniewający
                          > uśmiech.............

No to nie wiem czy się zakwalifikuję - kwa
                        • vena111 Re: Nadine - w deszczu , w łóżku , w waniie 30.10.02, 14:48
                          grzmotnik napisał:

> Wygląda jak wygląda !!!! te wspaniałe oczy piękne piersi , olśniewający
                          > uśmiech.............

Moge wiedziec kogo opisujecie.........a ha i co to miało znaczyc te ...111 bo
                          jakos nie kumata w tej chwili jestem????

prosze o wyrozumiałaosc

pozdrawiam vena111
                          • meduza4 Re: Nadine - w deszczu , w łóżku , w waniie 30.10.02, 14:51
                            vena111 napisała:

> Moge wiedziec kogo opisujecie.........a ha i co to
                            miało znaczyc te ...111 bo
                            > jakos nie kumata w tej chwili jestem????
                            >
                            > prosze o wyrozumiałaosc
                            >
                            > pozdrawiam vena111

Puscil "Shift" i mu po prostu 111 zamiast !!! wyszlo :)))
                            • vena111 Re: Nadine - w deszczu , w łóżku , w waniie 30.10.02, 14:52
                              > Puscil "Shift" i mu po prostu 111 zamiast !!! wyszlo :)))

dziekuje Ci bardzo, ale mi teraz głupio, hihi
                          • nadine_ Re: Nadine - w deszczu , w łóżku , w waniie 30.10.02, 14:51
                            vena111 napisała:

> grzmotnik napisał:
                            >
                            > > Wygląda jak wygląda !!!! te wspaniałe oczy piękne piersi , olśniewający
                            > > uśmiech.............
                            >
                            > Moge wiedziec kogo opisujecie.........a ha i co to miało znaczyc te ...111 bo
                            > jakos nie kumata w tej chwili jestem????
                            >
                            > prosze o wyrozumiałaosc
                            >
                            > pozdrawiam vena111

My też nie wszystko wiemy, ale staramy się dowiedzieć :)))
                            • vena111 Re: Nadine - w deszczu , w łóżku , w waniie 30.10.02, 14:53
                              > My też nie wszystko wiemy, ale staramy się dowiedzieć :)))

to witam w klubie, tych które musza sie domyslać, hihi
                              • meduza4 Re: Nadine - w deszczu , w łóżku , w waniie 30.10.02, 14:57
                                Ja sie nie musze domyslac, bo Grzmotnika
                                znam jak wlasna kieszen :))))
                                • vena111 Re: Nadine - w deszczu , w łóżku , w waniie 30.10.02, 15:00
                                  meduza4 napisała:

> Ja sie nie musze domyslac, bo Grzmotnika
                                  > znam jak wlasna kieszen :))))

Szczesciara, czy to prawda że tak grzmoci, jak sie mówi, hihi
                                  • grzmotnik Re: Nadine - w deszczu , w łóżku , w waniie 30.10.02, 15:06
                                    oj prawda prawda!! A jutro napiszę wiersz i powiem , że miałem venę!!!!!
                                    (hahahhaah)
                                  • meduza4 Re: Nadine - w deszczu , w łóżku , w waniie 30.10.02, 15:06
                                    No coz -od strony grzmocenia to Grzmotnika
                                    jeszcze nie poznalam :((((((
                                    Ale tak poza tym -mily z niego facet :))))))))))))
                                • nadine_ Re: Nadine - w deszczu , w łóżku , w waniie 30.10.02, 15:06
                                  meduza4 napisała:

> Ja sie nie musze domyslac, bo Grzmotnika
                                  > znam jak wlasna kieszen :))))

Czy mogę zaglądnąć w głąb Twojej kieszeni?
                                  • meduza4 Re: Nadine - w deszczu , w łóżku , w waniie 30.10.02, 15:08
                                    nadine_ napisała:

> meduza4 napisała:
                                    >
                                    > > Ja sie nie musze domyslac, bo Grzmotnika
                                    > > znam jak wlasna kieszen :))))
                                    >
                                    > Czy mogę zaglądnąć w głąb Twojej kieszeni?

Prawej czy lewej? W dzinsach czy w marynarce?
                                    Itd, itp :))))
                                    • grzmotnik Re: Nadine - w deszczu , w łóżku , w waniie 30.10.02, 15:20
                                      Ja też mogę pozaglądać tu i tam???????????
                              • grzmotnik Re: Nadine - w deszczu , w łóżku , w waniie 30.10.02, 15:00
                                Spoój i Cierpliwość tylko was może uratować!!!!
                                Jak nadejdzie ta pora ....! Dla nadine już się spełniło - cóż była delikatnie
                                zawiana i nie pamiąta ale to spojrzenie przenikliwe.. ! Do tej pory czuje je na
                                swoim ciele . te delikatne usta !!
                                • nadine_ Re: Nadine - w deszczu , w łóżku , w waniie 30.10.02, 15:09
                                  grzmotnik napisał:

> Spoój i Cierpliwość tylko was może uratować!!!!
                                  > Jak nadejdzie ta pora ....! Dla nadine już się spełniło - cóż była delikatnie
                                  > zawiana i nie pamiąta ale to spojrzenie przenikliwe.. ! Do tej pory czuje je
                                  na
                                  >
                                  > swoim ciele . te delikatne usta !!

Czyje? Zawiana przeszywającym halnym...
                                  • grzmotnik Re: Nadine - w deszczu , w łóżku , w waniie 30.10.02, 15:19
                                    Twoje!! Zawiana mocniej niż halny DUĆ potrafi!! Ale wiesz do gór masz blisko a
                                    pijalek w mieście twoim jest oj dużo!! I piwko niezbyt drogie!!
                                    • nadine_ Re: Nadine - w deszczu , w łóżku , w waniie 30.10.02, 15:50
                                      grzmotnik napisał:

> Twoje!! Zawiana mocniej niż halny DUĆ potrafi!! Ale wiesz do gór masz blisko
                                      a
                                      > pijalek w mieście twoim jest oj dużo!! I piwko niezbyt drogie!!

Przewiana halnym , mogę nie dostrzec pewnych spraw..
                                      • grzmotnik Re: Nadine - w deszczu , w łóżku , w waniie 30.10.02, 16:16
                                        Patrz tam gdzie wzrok nie siega łam czego rozum nie złamie
                                        Oczywiście po alkoholu jest z tym o wiele łatwiej więc statystycznie jak jesteś
                                        przewiana halnym to rozgrzewając się zapijasz alko i stajesz się zawiana!!!
                                        • nadine_ Re: Nadine - w deszczu , w łóżku , w waniie 30.10.02, 16:18
                                          grzmotnik napisał:

> Patrz tam gdzie wzrok nie siega łam czego rozum nie złamie
                                          > Oczywiście po alkoholu jest z tym o wiele łatwiej więc statystycznie jak
                                          jesteś
                                          >
                                          > przewiana halnym to rozgrzewając się zapijasz alko i stajesz się zawiana!!!

Mój wzrok sięga dalekoooo
                                          A na przewianie halnym wolę inne formy rozgrzewania;)
        • kwasna_cytryna Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 15:22
          grzmotnik napisał:

> moja firma nazywa się PPHU GMBH GRZMOTEX &SOON'S
          > Maoja jak najbardziej nonprofit polega na grzmoceniu : grzmocenie jednakowoż
          ma
          >
          > 2 płaszczyzny
          > 1Grzmocenie sensu stricto - wyjaśnienia nie potrzebne ( jeżeli ktoś chce
          > rozwinięcia zapraszam
          > 2. GRZMOCENIE - rodzaj zabaw językiem ( również dwie płaszczyzny (hahah)
          >
          > Nadine to byłaś ty tylko dzisiaj faktycznie bez bielizny!!

Hmmm a wczoraj mówił,że tego nie robi .... oszukuje ???
          • grzmotnik Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 15:32
            Czyli znalazłaś we mnie bratnią pokrętną , dwulicową duszę????
            • kwasna_cytryna Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 16:00
              grzmotnik napisał:

> Czyli znalazłaś we mnie bratnią pokrętną , dwulicową duszę????

Jakbyś wyrzucił "pokrętną i dwulicową" to kto wie ....
              Może przestałabym szukać :P
              • grzmotnik Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 16:11
                Cytujesz :
                żadna kobieta nigdy.........
                No więc z kąd mam wiedzieć , że nie jesteś pokrętna i 2 licowa ????
                A jeżeli chodzi o szukanie to nawet jak się trafi na ideał ( dziękuję bardzo w
                tym miejscu ukłoniłem się delikatnie) to szukac trzeba cały czas . W końcu to
                w tym szukaniu , rozglądaniu się w tych podkrązonych oczach jest sedno życia !!!
                No ale ......... W drodze wyjątku mogę wykasować pokrętną i 2 licową!
                • kwasna_cytryna Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 16:21
                  grzmotnik napisał:

> Cytujesz :
                  > żadna kobieta nigdy.........
                  > No więc z kąd mam wiedzieć , że nie jesteś pokrętna i 2 licowa ????
                  > A jeżeli chodzi o szukanie to nawet jak się trafi na ideał ( dziękuję bardzo
                  w
                  > tym miejscu ukłoniłem się delikatnie) to szukac trzeba cały czas . W końcu
                  to
                  > w tym szukaniu , rozglądaniu się w tych podkrązonych oczach jest sedno życia
                  !!
                  > !
                  > No ale ......... W drodze wyjątku mogę wykasować pokrętną i 2 licową!

Weż pod uwagę, że ja TYLKO cytuję:-) Natomiast co do ideału to - po pierwsze w
                  przyrodzie takich nie ma. Po drugie nawet gdyby były - to ja nie chcę, bo życie
                  byłoby strasznie nudne, bo wszyscy bylibyśmy idealnie jednakowi. Wolę jednak
                  ten "ideał" bardziej "wadliwy", a przez to interesujący. Powiem nawet tak -
                  czasem wady powodują to, że człowiek jest zwyczajnie ciekawszy i wart
                  zwrócenia na niego uwagi, niż ten który ma większość zalet.
                  Jednym słowem - preferuje trudne charaktery :-) Choć nie zawsze daję sobie z
                  nimi radę.
                  A za wyjątkowe potraktowanie mojej prośby pieknie dziękuję :-)
          • nadine_ Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 15:51
            kwasna_cytryna napisała:

> Hmmm a wczoraj mówił,że tego nie robi .... oszukuje ???

Witaj witaj!!!
          • messja Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 15:58
            kwasna_cytryna napisała:

widze, ze dzisiaj w lepszym humorze:)
            • meduza4 Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 16:10
              Wy macie lepsze humory a mnie plecy bola :))))
              • kwasna_cytryna Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 16:12
                meduza4 napisała:

> Wy macie lepsze humory a mnie plecy bola :))))

Jakbyś zjadła dwie porcje takiego tortu jak ja, też by Ci do razu bylo lepiej
                :-))))) Był przepyszny :-) A kalorie .. co mi tam kalorie !!!!!!!!
                • nadine_ Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 16:14
                  kwasna_cytryna napisała:

> meduza4 napisała:
                  >
                  > > Wy macie lepsze humory a mnie plecy bola :))))
                  >
                  > Jakbyś zjadła dwie porcje takiego tortu jak ja, też by Ci do razu bylo lepiej
                  > :-))))) Był przepyszny :-) A kalorie .. co mi tam kalorie !!!!!!!!

Widzisz jak "głupotki" cieszą! jak tam abonament?
                  • meduza4 Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 16:19
                    Jaki abonament???
                    • nadine_ Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 16:21
                      meduza4 napisała:

> Jaki abonament???
                      Czasowo niedostępny :((
                      • meduza4 Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 16:23
                        nadine_ napisała:

> meduza4 napisała:
                        >
                        > > Jaki abonament???
                        > Czasowo niedostępny :((

Chyba... abonent czasowo niedostepny....
                  • kwasna_cytryna Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 16:22
                    nadine_ napisała:

>
                    >
                    > Widzisz jak "głupotki" cieszą! jak tam abonament?

Abonament jest...... on już sam wie jaki jest :-)
                    • meduza4 Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 16:24
                      kwasna_cytryna napisała:

> nadine_ napisała:
                      >
                      > >
                      > >
                      > > Widzisz jak "głupotki" cieszą! jak tam abonament?
                      >
                      > Abonament jest...... on już sam wie jaki jest :-)

Ale ja nic nie wiem :((((
                    • nadine_ Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 16:24
                      kwasna_cytryna napisała:

> nadine_ napisała:
                      >
                      > >
                      > >
                      > > Widzisz jak "głupotki" cieszą! jak tam abonament?
                      >
                      > Abonament jest...... on już sam wie jaki jest :-)

Może czasem lepiej żeby nie wiedział ..
                      • kwasna_cytryna Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 16:29
                        nadine_ napisała:

> kwasna_cytryna napisała:
                        >
                        > > nadine_ napisała:
                        > >
                        > > >
                        > > >
                        > > > Widzisz jak "głupotki" cieszą! jak tam abonament?
                        > >
                        > > Abonament jest...... on już sam wie jaki jest :-)
                        >
                        > Może czasem lepiej żeby nie wiedział ..

Ja tam twierdzę, że nie ma co narzekać :-) Ma wspaniałe wady :-)
                        • Gość: nadine Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.10.02, 16:31
                          kwasna_cytryna napisała:

..
                          >
                          > Ja tam twierdzę, że nie ma co narzekać :-) Ma wspaniałe wady :-)

Potrfisz z wad zalety zrobić :)))

Ale lepsze wady niż złe nawyki , głęboko zakorzenione..
                          • kwasna_cytryna Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 16:35
                            Gość portalu: nadine napisał(a):

> kwasna_cytryna napisała:
                            >
                            > ..
                            > >
                            > > Ja tam twierdzę, że nie ma co narzekać :-) Ma wspaniałe wady :-)
                            >
                            > Potrfisz z wad zalety zrobić :)))
                            >
                            > Ale lepsze wady niż złe nawyki , głęboko zakorzenione..

To proste; zalety przyjmuje się jako coś oczywistego. A wady trzeba pokochać :-)
                            A złe nawyki- coz czasem trzeba z nimi walczyć. Zależy zresztą o jakich
                            nawykach mówisz.
              • messja Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 16:23
                meduza4 napisała:

> Wy macie lepsze humory a mnie plecy bola :))))

to bylo pytanie do cytryny, ale widze, ze nadal mnie ignoruje, wiec pewno nie...
                ciekawe tylko o co jej chodzi?:))))
                moze ulegla tutejszej modzie?

a na bol plecow najlepszy masaz, gozej jak w poblizu nie ma sympatycznego
                masazysty:(
                ale kapiel tez jest fajna:)
                • meduza4 Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 16:27
                  Messsjo -nie ma masazysty!!!
                  A Belbo jak widzisz nie jest latwy.
                  Gdybys ty wiedziala na jakim
                  niewygodnym krzesle przyszlo mi
                  pracowac......
                  • messja Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 16:34
                    meduza4 napisała:

> Messsjo -nie ma masazysty!!!
                    > A Belbo jak widzisz nie jest latwy.
                    > Gdybys ty wiedziala na jakim
                    > niewygodnym krzesle przyszlo mi
                    > pracowac......

hmm... to problem? a kapiel? mnie przynamniej pomaga...
                    najlepiej jak masz jeszcze jakies sole, albo fajny plyn do kapieli...
                    bardzo relaksuje... do tego muzyczka, swieczki, miseczka lodow... prawie jak
                    masaz, choc nie zupelnie:)
                    • meduza4 Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 16:38
                      Ja mam pomysl -wezme kapiel
                      i poprosze cie zebys ty mi te plecy
                      wymasowala :))))))
                      • messja Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 16:46
                        meduza4 napisała:

> Ja mam pomysl -wezme kapiel
                        > i poprosze cie zebys ty mi te plecy
                        > wymasowala :))))))

kapiel wez. a za propozycje dziekuje, ale nie, to chyba nie najlepszy pomysl:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka