vena111 Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 14:00 A moze grzmoceniem słuzysz, hihi Odpowiedz Link Zgłoś
grzmotnik Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 14:02 pokorny grzmotnik zawsze do usług !! Zapraszam do krainy grzmotów !!! Odpowiedz Link Zgłoś
nadine_ Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 14:07 grzmotnik napisał: > pokorny grzmotnik zawsze do usług !! Zapraszam do krainy grzmotów !!! A od kiedy jesteś pokorny? I jakie uślugi świadczysz ???? Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 14:09 nadine_ napisała: > grzmotnik napisał: > > > pokorny grzmotnik zawsze do usług !! Zapraszam do krainy grzmotów !!! > > A od kiedy jesteś pokorny? I jakie uślugi świadczysz ???? On swiadczy uslugi polegajace na grzmoceniu :))) A co do pokory -z niego jest "typ niepokorny" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nadine_ Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 14:14 Meduzka a Ty gdzie od rana byłaś? Grzmoty z jasnego ( bądź zachmurzonego) nieba to ja lubię :))) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 14:29 Aaaa... Gzie ja bylam? W pracy.... Wszystko mi sie dzisiaj zwalilo na glowe :((( Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 14:03 Grzmotnik -rozwin nieco temat :))) Odpowiedz Link Zgłoś
grzmotnik Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 14:17 moja firma nazywa się PPHU GMBH GRZMOTEX &SOON'S Maoja jak najbardziej nonprofit polega na grzmoceniu : grzmocenie jednakowoż ma 2 płaszczyzny 1Grzmocenie sensu stricto - wyjaśnienia nie potrzebne ( jeżeli ktoś chce rozwinięcia zapraszam 2. GRZMOCENIE - rodzaj zabaw językiem ( również dwie płaszczyzny (hahah) Nadine to byłaś ty tylko dzisiaj faktycznie bez bielizny!! Odpowiedz Link Zgłoś
nadine_ Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 14:20 > Nadine to byłaś ty tylko dzisiaj faktycznie bez bielizny!! Ja proszę o rozwinięcie mojego striptizu! A dziś nie wychodziłam , bo pada ;((((((( Chyba nie ja Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 14:30 Ja tez nie wychodzilam, bo u mnie tez pada :((( Odpowiedz Link Zgłoś
nadine_ Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 14:33 meduza4 napisała: > Ja tez nie wychodzilam, bo u mnie tez pada :((( OOOOOOOOOOOOOOOOO Pojawił się ktoś jeszcze... bez bielizny Odpowiedz Link Zgłoś
grzmotnik Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 14:33 A ja wchodziłem niezważajac na to , że pada( hahahahahahah)!!! Rozwinięcie nadinowego strptizu ........... do tej pory widzę ...! A rozmażyłem się zapomniałem , że niektórzy mogą być niepełnoletni!! Odpowiedz Link Zgłoś
nadine_ Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 14:35 grzmotnik napisał: > A ja wchodziłem niezważajac na to , że pada( hahahahahahah)!!! > Rozwinięcie nadinowego strptizu ........... do tej pory widzę ...! A rozmażyłem > > się zapomniałem , że niektórzy mogą być niepełnoletni!! Nie maz... Opowiedz kto to był????? Tak nagle i w deszczu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
grzmotnik Nadine - w deszczu , w łóżku , w waniie 30.10.02, 14:39 nadine słońce ja zawsze myslę o tobie!!!!111 I widzę ciebie!! Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Nadine - w deszczu , w łóżku , w waniie 30.10.02, 14:40 grzmotnik napisał: > nadine słońce ja zawsze myslę o tobie!!!!111 > I widzę ciebie!! A jak ona wyglada???? Odpowiedz Link Zgłoś
nadine_ Re: Nadine - w deszczu , w łóżku , w waniie 30.10.02, 14:42 meduza4 napisała: > grzmotnik napisał: > > > nadine słońce ja zawsze myslę o tobie!!!!111 > > I widzę ciebie!! > > A jak ona wyglada???? Też jestem ciekawa ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
grzmotnik Re: Nadine - w deszczu , w łóżku , w waniie 30.10.02, 14:45 Wygląda jak wygląda !!!! te wspaniałe oczy piękne piersi , olśniewający uśmiech............. Odpowiedz Link Zgłoś
nadine_ Re: Nadine - w deszczu , w łóżku , w waniie 30.10.02, 14:47 grzmotnik napisał: > Wygląda jak wygląda !!!! te wspaniałe oczy piękne piersi , olśniewający > uśmiech............. No to nie wiem czy się zakwalifikuję - kwa Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: Nadine - w deszczu , w łóżku , w waniie 30.10.02, 14:48 grzmotnik napisał: > Wygląda jak wygląda !!!! te wspaniałe oczy piękne piersi , olśniewający > uśmiech............. Moge wiedziec kogo opisujecie.........a ha i co to miało znaczyc te ...111 bo jakos nie kumata w tej chwili jestem???? prosze o wyrozumiałaosc pozdrawiam vena111 Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Nadine - w deszczu , w łóżku , w waniie 30.10.02, 14:51 vena111 napisała: > Moge wiedziec kogo opisujecie.........a ha i co to miało znaczyc te ...111 bo > jakos nie kumata w tej chwili jestem???? > > prosze o wyrozumiałaosc > > pozdrawiam vena111 Puscil "Shift" i mu po prostu 111 zamiast !!! wyszlo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: Nadine - w deszczu , w łóżku , w waniie 30.10.02, 14:52 > Puscil "Shift" i mu po prostu 111 zamiast !!! wyszlo :))) dziekuje Ci bardzo, ale mi teraz głupio, hihi Odpowiedz Link Zgłoś
nadine_ Re: Nadine - w deszczu , w łóżku , w waniie 30.10.02, 14:51 vena111 napisała: > grzmotnik napisał: > > > Wygląda jak wygląda !!!! te wspaniałe oczy piękne piersi , olśniewający > > uśmiech............. > > Moge wiedziec kogo opisujecie.........a ha i co to miało znaczyc te ...111 bo > jakos nie kumata w tej chwili jestem???? > > prosze o wyrozumiałaosc > > pozdrawiam vena111 My też nie wszystko wiemy, ale staramy się dowiedzieć :))) Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: Nadine - w deszczu , w łóżku , w waniie 30.10.02, 14:53 > My też nie wszystko wiemy, ale staramy się dowiedzieć :))) to witam w klubie, tych które musza sie domyslać, hihi Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Nadine - w deszczu , w łóżku , w waniie 30.10.02, 14:57 Ja sie nie musze domyslac, bo Grzmotnika znam jak wlasna kieszen :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: Nadine - w deszczu , w łóżku , w waniie 30.10.02, 15:00 meduza4 napisała: > Ja sie nie musze domyslac, bo Grzmotnika > znam jak wlasna kieszen :)))) Szczesciara, czy to prawda że tak grzmoci, jak sie mówi, hihi Odpowiedz Link Zgłoś
grzmotnik Re: Nadine - w deszczu , w łóżku , w waniie 30.10.02, 15:06 oj prawda prawda!! A jutro napiszę wiersz i powiem , że miałem venę!!!!! (hahahhaah) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Nadine - w deszczu , w łóżku , w waniie 30.10.02, 15:06 No coz -od strony grzmocenia to Grzmotnika jeszcze nie poznalam :(((((( Ale tak poza tym -mily z niego facet :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nadine_ Re: Nadine - w deszczu , w łóżku , w waniie 30.10.02, 15:06 meduza4 napisała: > Ja sie nie musze domyslac, bo Grzmotnika > znam jak wlasna kieszen :)))) Czy mogę zaglądnąć w głąb Twojej kieszeni? Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Nadine - w deszczu , w łóżku , w waniie 30.10.02, 15:08 nadine_ napisała: > meduza4 napisała: > > > Ja sie nie musze domyslac, bo Grzmotnika > > znam jak wlasna kieszen :)))) > > Czy mogę zaglądnąć w głąb Twojej kieszeni? Prawej czy lewej? W dzinsach czy w marynarce? Itd, itp :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
grzmotnik Re: Nadine - w deszczu , w łóżku , w waniie 30.10.02, 15:20 Ja też mogę pozaglądać tu i tam??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
grzmotnik Re: Nadine - w deszczu , w łóżku , w waniie 30.10.02, 15:00 Spoój i Cierpliwość tylko was może uratować!!!! Jak nadejdzie ta pora ....! Dla nadine już się spełniło - cóż była delikatnie zawiana i nie pamiąta ale to spojrzenie przenikliwe.. ! Do tej pory czuje je na swoim ciele . te delikatne usta !! Odpowiedz Link Zgłoś
nadine_ Re: Nadine - w deszczu , w łóżku , w waniie 30.10.02, 15:09 grzmotnik napisał: > Spoój i Cierpliwość tylko was może uratować!!!! > Jak nadejdzie ta pora ....! Dla nadine już się spełniło - cóż była delikatnie > zawiana i nie pamiąta ale to spojrzenie przenikliwe.. ! Do tej pory czuje je na > > swoim ciele . te delikatne usta !! Czyje? Zawiana przeszywającym halnym... Odpowiedz Link Zgłoś
grzmotnik Re: Nadine - w deszczu , w łóżku , w waniie 30.10.02, 15:19 Twoje!! Zawiana mocniej niż halny DUĆ potrafi!! Ale wiesz do gór masz blisko a pijalek w mieście twoim jest oj dużo!! I piwko niezbyt drogie!! Odpowiedz Link Zgłoś
nadine_ Re: Nadine - w deszczu , w łóżku , w waniie 30.10.02, 15:50 grzmotnik napisał: > Twoje!! Zawiana mocniej niż halny DUĆ potrafi!! Ale wiesz do gór masz blisko a > pijalek w mieście twoim jest oj dużo!! I piwko niezbyt drogie!! Przewiana halnym , mogę nie dostrzec pewnych spraw.. Odpowiedz Link Zgłoś
grzmotnik Re: Nadine - w deszczu , w łóżku , w waniie 30.10.02, 16:16 Patrz tam gdzie wzrok nie siega łam czego rozum nie złamie Oczywiście po alkoholu jest z tym o wiele łatwiej więc statystycznie jak jesteś przewiana halnym to rozgrzewając się zapijasz alko i stajesz się zawiana!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nadine_ Re: Nadine - w deszczu , w łóżku , w waniie 30.10.02, 16:18 grzmotnik napisał: > Patrz tam gdzie wzrok nie siega łam czego rozum nie złamie > Oczywiście po alkoholu jest z tym o wiele łatwiej więc statystycznie jak jesteś > > przewiana halnym to rozgrzewając się zapijasz alko i stajesz się zawiana!!! Mój wzrok sięga dalekoooo A na przewianie halnym wolę inne formy rozgrzewania;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 15:22 grzmotnik napisał: > moja firma nazywa się PPHU GMBH GRZMOTEX &SOON'S > Maoja jak najbardziej nonprofit polega na grzmoceniu : grzmocenie jednakowoż ma > > 2 płaszczyzny > 1Grzmocenie sensu stricto - wyjaśnienia nie potrzebne ( jeżeli ktoś chce > rozwinięcia zapraszam > 2. GRZMOCENIE - rodzaj zabaw językiem ( również dwie płaszczyzny (hahah) > > Nadine to byłaś ty tylko dzisiaj faktycznie bez bielizny!! Hmmm a wczoraj mówił,że tego nie robi .... oszukuje ??? Odpowiedz Link Zgłoś
grzmotnik Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 15:32 Czyli znalazłaś we mnie bratnią pokrętną , dwulicową duszę???? Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 16:00 grzmotnik napisał: > Czyli znalazłaś we mnie bratnią pokrętną , dwulicową duszę???? Jakbyś wyrzucił "pokrętną i dwulicową" to kto wie .... Może przestałabym szukać :P Odpowiedz Link Zgłoś
grzmotnik Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 16:11 Cytujesz : żadna kobieta nigdy......... No więc z kąd mam wiedzieć , że nie jesteś pokrętna i 2 licowa ???? A jeżeli chodzi o szukanie to nawet jak się trafi na ideał ( dziękuję bardzo w tym miejscu ukłoniłem się delikatnie) to szukac trzeba cały czas . W końcu to w tym szukaniu , rozglądaniu się w tych podkrązonych oczach jest sedno życia !!! No ale ......... W drodze wyjątku mogę wykasować pokrętną i 2 licową! Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 16:21 grzmotnik napisał: > Cytujesz : > żadna kobieta nigdy......... > No więc z kąd mam wiedzieć , że nie jesteś pokrętna i 2 licowa ???? > A jeżeli chodzi o szukanie to nawet jak się trafi na ideał ( dziękuję bardzo w > tym miejscu ukłoniłem się delikatnie) to szukac trzeba cały czas . W końcu to > w tym szukaniu , rozglądaniu się w tych podkrązonych oczach jest sedno życia !! > ! > No ale ......... W drodze wyjątku mogę wykasować pokrętną i 2 licową! Weż pod uwagę, że ja TYLKO cytuję:-) Natomiast co do ideału to - po pierwsze w przyrodzie takich nie ma. Po drugie nawet gdyby były - to ja nie chcę, bo życie byłoby strasznie nudne, bo wszyscy bylibyśmy idealnie jednakowi. Wolę jednak ten "ideał" bardziej "wadliwy", a przez to interesujący. Powiem nawet tak - czasem wady powodują to, że człowiek jest zwyczajnie ciekawszy i wart zwrócenia na niego uwagi, niż ten który ma większość zalet. Jednym słowem - preferuje trudne charaktery :-) Choć nie zawsze daję sobie z nimi radę. A za wyjątkowe potraktowanie mojej prośby pieknie dziękuję :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nadine_ Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 15:51 kwasna_cytryna napisała: > Hmmm a wczoraj mówił,że tego nie robi .... oszukuje ??? Witaj witaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 15:58 kwasna_cytryna napisała: widze, ze dzisiaj w lepszym humorze:) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 16:10 Wy macie lepsze humory a mnie plecy bola :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 16:12 meduza4 napisała: > Wy macie lepsze humory a mnie plecy bola :)))) Jakbyś zjadła dwie porcje takiego tortu jak ja, też by Ci do razu bylo lepiej :-))))) Był przepyszny :-) A kalorie .. co mi tam kalorie !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nadine_ Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 16:14 kwasna_cytryna napisała: > meduza4 napisała: > > > Wy macie lepsze humory a mnie plecy bola :)))) > > Jakbyś zjadła dwie porcje takiego tortu jak ja, też by Ci do razu bylo lepiej > :-))))) Był przepyszny :-) A kalorie .. co mi tam kalorie !!!!!!!! Widzisz jak "głupotki" cieszą! jak tam abonament? Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 16:19 Jaki abonament??? Odpowiedz Link Zgłoś
nadine_ Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 16:21 meduza4 napisała: > Jaki abonament??? Czasowo niedostępny :(( Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 16:23 nadine_ napisała: > meduza4 napisała: > > > Jaki abonament??? > Czasowo niedostępny :(( Chyba... abonent czasowo niedostepny.... Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 16:22 nadine_ napisała: > > > Widzisz jak "głupotki" cieszą! jak tam abonament? Abonament jest...... on już sam wie jaki jest :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 16:24 kwasna_cytryna napisała: > nadine_ napisała: > > > > > > > Widzisz jak "głupotki" cieszą! jak tam abonament? > > Abonament jest...... on już sam wie jaki jest :-) Ale ja nic nie wiem :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
nadine_ Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 16:24 kwasna_cytryna napisała: > nadine_ napisała: > > > > > > > Widzisz jak "głupotki" cieszą! jak tam abonament? > > Abonament jest...... on już sam wie jaki jest :-) Może czasem lepiej żeby nie wiedział .. Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 16:29 nadine_ napisała: > kwasna_cytryna napisała: > > > nadine_ napisała: > > > > > > > > > > > Widzisz jak "głupotki" cieszą! jak tam abonament? > > > > Abonament jest...... on już sam wie jaki jest :-) > > Może czasem lepiej żeby nie wiedział .. Ja tam twierdzę, że nie ma co narzekać :-) Ma wspaniałe wady :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadine Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.10.02, 16:31 kwasna_cytryna napisała: .. > > Ja tam twierdzę, że nie ma co narzekać :-) Ma wspaniałe wady :-) Potrfisz z wad zalety zrobić :))) Ale lepsze wady niż złe nawyki , głęboko zakorzenione.. Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 16:35 Gość portalu: nadine napisał(a): > kwasna_cytryna napisała: > > .. > > > > Ja tam twierdzę, że nie ma co narzekać :-) Ma wspaniałe wady :-) > > Potrfisz z wad zalety zrobić :))) > > Ale lepsze wady niż złe nawyki , głęboko zakorzenione.. To proste; zalety przyjmuje się jako coś oczywistego. A wady trzeba pokochać :-) A złe nawyki- coz czasem trzeba z nimi walczyć. Zależy zresztą o jakich nawykach mówisz. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 16:23 meduza4 napisała: > Wy macie lepsze humory a mnie plecy bola :)))) to bylo pytanie do cytryny, ale widze, ze nadal mnie ignoruje, wiec pewno nie... ciekawe tylko o co jej chodzi?:)))) moze ulegla tutejszej modzie? a na bol plecow najlepszy masaz, gozej jak w poblizu nie ma sympatycznego masazysty:( ale kapiel tez jest fajna:) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 16:27 Messsjo -nie ma masazysty!!! A Belbo jak widzisz nie jest latwy. Gdybys ty wiedziala na jakim niewygodnym krzesle przyszlo mi pracowac...... Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 16:34 meduza4 napisała: > Messsjo -nie ma masazysty!!! > A Belbo jak widzisz nie jest latwy. > Gdybys ty wiedziala na jakim > niewygodnym krzesle przyszlo mi > pracowac...... hmm... to problem? a kapiel? mnie przynamniej pomaga... najlepiej jak masz jeszcze jakies sole, albo fajny plyn do kapieli... bardzo relaksuje... do tego muzyczka, swieczki, miseczka lodow... prawie jak masaz, choc nie zupelnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 16:38 Ja mam pomysl -wezme kapiel i poprosze cie zebys ty mi te plecy wymasowala :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Ludzie co robicie???????????????????????????? 30.10.02, 16:46 meduza4 napisała: > Ja mam pomysl -wezme kapiel > i poprosze cie zebys ty mi te plecy > wymasowala :)))))) kapiel wez. a za propozycje dziekuje, ale nie, to chyba nie najlepszy pomysl:) Odpowiedz Link Zgłoś