Gość: Jaro IP: *.rwe.com 25.01.06, 14:32 Czy są jeszcze dziewczyny które nie uciekają od facetów samotnie wychowujących dziecko! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
khinga Re: samotny tata 25.01.06, 14:45 Co się udzielasz? Skąd możesz wiedzieć? I dlaczego mówisz za wszystkie kobiety? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: samotny tata 25.01.06, 14:48 Bo niejedna mi juz mowila, ze cudzymi dziecmi to sie nie bedzie zajmowac. Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: samotny tata 25.01.06, 15:12 No taki głupi to Ty chyba nie jesteś, żebyś zrozumiał:) Odpowiedz Link Zgłoś
ladyx Re: samotny tata 25.01.06, 15:24 piotr_321 napisał: > Bo niejedna mi juz mowila, ze cudzymi dziecmi to sie nie bedzie zajmowac. .....pytałam czy Ty proponowałeś jakieś taką opcję Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: samotny tata 25.01.06, 15:28 Wyszlo podczas z rozmow, o samotnych kobietach z dziecmi. Wiec pytalem jak by reagowaly jak by bylo odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyx Re: samotny tata 25.01.06, 15:32 Te Twoje znajome nie są jednak takie fajne. Lepiej dla nich, żeby nie były w sytuacji samotnej matki. Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: samotny tata 25.01.06, 15:59 Może on dobiera sobie takie znajome, żeby na podstawie rozmów z nimi mógł mieć pretensje do całego ogółu kobiet??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: samotny tata IP: *.chello.pl 25.01.06, 20:23 nie mam pretensji do kobiet! Ani do tej która uciekła! Dzięki wszystkim za odpisanie na mój temat! Po prostu trudno znaleźć kobietę jak się wychowuje samotnie córkę I napewno źle szukam. Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: samotny tata 26.01.06, 11:12 Człowieku, czytaj o kim piszemy! Przecież nie o Tobie mówiłyśmy a Ty już się denerwujesz. No i potem się dziwisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: samotny tata IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.01.06, 19:03 jaki Ty Jesteś głupi, skad Ty się tak na wszystkim znasz? Zrób wreszcie coś pożytecznego, a nie takie dyrdymały wypisujesz. Są takie, są!!!!!!!!!!!!!!Ten wszystkowiedzacy zna się na kreowaniu swojej wątpliwie ciekawej osobowości. Odpowiedz Link Zgłoś
messalina8 Re: samotny tata 25.01.06, 14:40 Są. W życiu się różnie przecież układa. Odpowiedz Link Zgłoś
duszka2 Re: samotny tata 25.01.06, 14:57 To samo mozna powiedziec o facetach...był tutaj niedawno taki wątek faceta, który nie rozumiał dlaczego ma sie interesowac dzieckiem swojej nowej kobiety...;-)) Ludzie dorośnijcie...albo sie bierze cały inwentarz albo nie, nie da sie oddzielić mamy czy taty od dziecka. Związek z osobą majacą dziecko musi byc rodziną inaczej klapa;-)) To by było tyle.... Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: samotny tata 25.01.06, 15:01 Dobrze piszesz Duszka:)) Nie wszystkim w życiu się dobrze układa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samotna mama Re: samotny tata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 15:21 Jeśli jesteś dobrym tatą i porządnym facetem - TO SĄ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swatka Re: samotny tata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 17:12 Gość portalu: samotna mama napisał(a): > Jeśli jesteś dobrym tatą i porządnym facetem - TO SĄ Może byście się wybrali razem z samotnym tatą i z dzieciakami do zoo,albo na jakies przedstawienie,albo na basen ,albo na wycieczkę do innego miasta-jeżeli jesteście z różnych miast?! :))))) No samotna mamo dawaj mejla,niech samotny tata do Ciebie napisze w tej sprawie, wzięłam sprawy w swoje ręcę,żeby się wszystko szybciej potoczyło:)))) Teraz Wasz ruch:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: samotny tata 25.01.06, 16:49 A niby dlaczego miałyby uciekać? Wszystko - moim zdaniem - zalezy od tego, jakim człowiekiem jest Tata. Dzieci zaś są dziećmi i choć to dość trudne - zdobyć uczucie i zaufanie dziecka, ale nie niemożliwe. A ponadto - dzieci kiedyś dorastaja i odchodzą do swojego życia, więc nie rób, Autorze, "halo" tam, gdzie nie trzeba. Twoja sytuacja w niczym się nie różni od sytuacji Mamy z dzieckiem. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: samotny tata 25.01.06, 17:21 oczywiście ze sa!!!! Tylko musisz sie nauczyc ich szukac.... takich dziewczyn nie znajdziesz na: -dyskotekach -na nocnych imprezach do białego rana -w klubie -nad morzem o 22:00 na plazy :-) wiesz gdzie one sa: -na placu zabaw jak tylko słoneczko zaswieci -w kafejachi to przez 22:00 -w sklepie z ciuchami dla dzieci ........one sa, tylko musisz zaczac szukac w odpowiednim miejscu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: samotny tata 25.01.06, 18:29 Są takie kobiety. Mam przykład koleżanki z pracy, która kilka miesięcy temu została żoną pewnego samotnego taty:) Odpowiedz Link Zgłoś
mauricette Re: samotny tata 25.01.06, 19:54 A może dziewczyny o których mówisz myślą, że szukasz kogoś tylko dla dziecka- a nie także dla siebie. To, że sam wychowujesz dziecko może byc Twoim atutem- a nie przeszkodą w poznaniu Tej, która nie myśli o zyciu tylko jak o zabawie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmx Re: samotny tata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 20:47 są, są :) ale trudno jest "zastąpić" komuś mamę... Odpowiedz Link Zgłoś
lilea Re: samotny tata 28.01.06, 18:01 jedynym twoim wyjściem z problemu jest samotna mama! Taka jak ja.. Jak to się stało, że sam wychowujesz dziecko? też musisz sam przechodzić przez niewyspane nocki, problemy z kupką itd.... czasem tak mi kogoś brak... A sam fakt,że ój synek nie ma ojca nie przeraża..Na razie ma pół roku...a za dwa lata będzie pytał o tatę. Na ironię losu-jego ojciec nie uciekł i nas nie zostawił, tylko byo odwrotnie. on chce kontaktu z dzeckiem, zle niegdy do tego nie dopuszczę, poniewąaż jest świrem.Wiesz ,piszę do ciebie nie w jakimś celu "romantica", lecz po prostu żeby porozmawiać z kimś, kto przeżywa to samo co ja. Ciężko i jest, studia dzienne, półroczny synek, mieszkanie w domu z rodzicami...jestem osobą raczej niepokorną i bardzo potzrebuję niezależności, dlatego też szukam pracy, trochę tłumaczę.W minucie wolnej czytam. A ty co porabiasz?Ile twoje dziecko ma lat>mój e-mail to lilea 2gaztea.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aa9921 Re: samotny tata 30.01.06, 09:40 czesc :) Ja nie uciekam. Chętnie z Tobą porozmawiam. Napisz coś o sobie na adres gazetowy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martita Re: samotny tata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 00:14 Oczywiście, że są takie kobiety. Ja sama mam dwoje dzieci w wieku 6 i 4. Chociaż ich nie urodziłam. Dwa lata temu wyszłam za mąż za wdowca z dwiema słodkimi córeczkami. Wszyscy odradzali mi to. Ja jednak byłam zakochana i słuchałam tylko siebie. Nie żałuję i nigdy nie będę tego kroku. Stworzyłam tym dziewczynkom rodzinę. Mam przy boku kochanego faceta. Wystarczy tylko uwierzyć. Kierować sercem. Ja tak zrobiłam. A za miesiąc moje córeczki będą miały braciszka... Odpowiedz Link Zgłoś
fiona_76 Re: samotny tata 01.02.06, 19:01 Jesli masz ochote pogadac to napisz do mnie na maila fiona_76@gazeta.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mafa11 Re: samotny tata 15.03.06, 11:07 Czy są takie dziewczyny?!!! Marzę by takiego poznać i się w nim zakochać! Sama zresztą też wychowuję córkę...więc panowie...i ty samotny tato :-) poznajmy się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: samotny tata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 11:33 Jasne że są .... głowa do góry na pewno się znajdzie taka co pokocha i Ciebie i twoje dziecko ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
iwanowna Re: samotny tata 15.03.06, 12:39 Samotni ojcowie zawsze wzbudzają w kobiecych oczach podziw... Tylko, że Oni mają bardzo wysokie mniemanie i oczekiwania w stosunku do potencjalnych "macoch" dla swoich dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikaroza1981 Re: samotny tata 17.03.06, 18:18 Gdybym zakochała się tak naprawdę w takim "tacie" to nie byłoby problemu...:) w dziecku też bym mogła. Odpowiedz Link Zgłoś
gdusia0 Re: samotny tata 17.03.06, 18:32 oczywiscie ze sa...przeciez to nie grzech samotnie wychowywac dziecko... Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaml1 Re: samotny tata 18.03.06, 12:22 no pewnie ze sa,nie bede odpowiadac ze gdizes tam sa jak dobrze poszukasz,dam konkretny przyklad,ja nie mialabym nic przeciwko.lubie dizeci,chcialabym miec duzo a moze nawet adoptowac kiedys Odpowiedz Link Zgłoś
janq43 Re: samotny tata 19.03.06, 06:32 A i ja samotny tata Paulinko,a i dzieci tez chciałbym miec gromadkę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulinaml1 Re: samotny tata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 13:30 to mozemy ubic interes;) Odpowiedz Link Zgłoś
janq43 Re: samotny tata 19.03.06, 18:08 Tak więc ubijajmy:-) Kujmy żelazo puki gorace:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
gum112 Re: samotny tata 22.03.06, 22:44 A czy są faceci którzy nie uciekaja od samotnie wychowujących matek?....ja nie bardzo w to wierzę....bo jak tylko się dowiedzą to uciekają gdzie pieprz rośnie Odpowiedz Link Zgłoś