serduszkopoprostu 27.05.06, 17:12 krotko i na temat! kto powie jeszcze wiecej niz ma do powiedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
serduszkopoprostu Re: Powiem 27.05.06, 17:14 no prosze, moze znajdzie sie ktos z Szanownych co "dokopie", "walnie" obrzuci łajnem slownym... Odwazni!:( Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Powiem 27.05.06, 17:16 Ciebie pani.;DDDD a niby za co, taki okaz dobroci....;)) Odpowiedz Link Zgłoś
serduszkopoprostu Re: Powiem 27.05.06, 17:17 a za nic, tak sobie... interpretacyjnie Caruzzo! Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Powiem 27.05.06, 17:18 tak tez pomyslałem....kto będzie pani nastawał na Twoją czesć to niechybnie marnie skonczy...DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caprissa Re: Powiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.06, 17:18 łajnem to ludzie obrzucaja innych np obgadujac, bluzgajac i zlorzeczac gdy nikt tego nie widiz, a potem na forum i w publice ona zada szacunku, bo ona jemu dziecko urodizła!!!! klaniac jej sie w pas, cenic, szanowac! a to spluniecia nie warte skoro bluzga na przysżłe dziecko nienarodozne tego samego ojca, z ktrym i ona sobie celowo ma dziecko. wyrachowanie i brak czlowieczesntwa!! Odpowiedz Link Zgłoś
serduszkopoprostu Re: Powiem 27.05.06, 17:19 caprisso, na milosc....! opanuj sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caprissa Re: Powiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.06, 17:20 powiedz to tej co sie szacunku od niego doamaga, tej co taka dorba zgrywa, a jad w sobie nosi tej co za urodznie zada cenienie i szacunku, a godna? jak widac nie, tak robic.. Odpowiedz Link Zgłoś
serduszkopoprostu Re: Powiem 27.05.06, 17:31 powiem Wam... ja sie ewakuuje mierzi mnie ta "przewalankla" slowna, falszujecie drogie Kobiety a pamietam, ze doskonale Wam szlo w duecie wspolbrzmienie dzwiekow mile bylo dla ucha!/oka a teraz, zalosne ale czasy sie zmieniaja, ludzie z nimi! I dawno mnie tu nie bylo! Zegnam FR Odpowiedz Link Zgłoś
duszka2 Re: Powiem 27.05.06, 18:17 serduszko ja z caprissa nigdy nie współbrzmiałam ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ej Re: Powiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 17:31 caprisso zażyj coś na uspokojenie albo wytrzeźwiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Powiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 00:33 Powiem wszystkim dobranoc. Dzień był miły ale niestety juz się skończył. Odpowiedz Link Zgłoś