Gość: misiu IP: *.w83-205.abo.wanadoo.fr 10.06.06, 21:54 Poznam wiejska dziewczyne w wieku do 32lat jasli sa tu takie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewaaa06 Re: dziewczyna ze wsi 10.06.06, 23:48 ze wsi? ooo..to coś nowego..ale dlaczego ze wsi? i z jakiej wsi? - takiej "zabitej dechami" czy takiej co wygląda jak dzielnica willowa..no i jaka ma być ta dziewczyna - bo oprocz wieku - to nic nie piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
grey_5 Re: dziewczyna ze wsi 11.06.06, 20:23 powinien gosć do Koła Gospodyń napisac albo do Kopydłowa.;-D Odpowiedz Link Zgłoś
duszka2 Re: dziewczyna ze wsi 11.06.06, 20:28 chciałby znaleśc dziewczynę ze wsi nie jadąc na wieś, co to jakiś odłam wiejskiego FR? Odpowiedz Link Zgłoś
grey_5 Re: dziewczyna ze wsi 11.06.06, 20:30 wlasnie,zadnej inwencji własnej nie wykazuje.;D Odpowiedz Link Zgłoś
duszka2 Re: dziewczyna ze wsi 11.06.06, 20:32 pewnie jest na zapadłej wsi i nie moze się ruszyć z domu, zona go zamknęła ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
grey_5 Re: dziewczyna ze wsi 11.06.06, 20:34 jakas przeszkoda istnieje i pozwala skrzydełek rozwinąc;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiu Re: dziewczyna ze wsi IP: *.w81-251.abo.wanadoo.fr 12.06.06, 19:36 A co wtym zlego wlasnie odkupilem gospodarstwo lesno Rolne i tak sobie myslalem zamieszkac na wsi bez zadnej zlosliwosci dlatego szukam dziewczyny raczej ze wsi bo wiem ze choc jedna osoba powinna miec pojecie co robimy Odpowiedz Link Zgłoś
ewaaa06 Re: dziewczyna ze wsi 12.06.06, 19:48 myslisz ze jeszcze sie gdzies uchowala dziewczyna, ktora umie prowadzic gospodarstwo rolne? watpie czy znajdziesz. proponuje zalozyc agroturystyke - to w tym kierunku sie teraz ksztalci mlodziez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiu Re: dziewczyna ze wsi IP: *.w81-251.abo.wanadoo.fr 12.06.06, 20:42 z ta agroturystyka to moze i dobry pomysl ale ja szukam dziewczyny kolo 30 wiec ze starej gwardji jak by co to zawsze mam prace w Fr zeby deficyt wyrownac Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: dziewczyna ze wsi 12.06.06, 21:29 a co mozna miec przeciwko dziewczynie ze wsi...? ze zawrzalo tak.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiu Re: dziewczyna ze wsi IP: *.w81-251.abo.wanadoo.fr 12.06.06, 21:57 a co nie boisz sie antycomfornistycznego wyzwania i jestes w stanie zyc z ideowym romanykiem ? to czuj sie zainteresowana :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: dziewczyna ze wsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 22:07 Ideowy romantyk...pewnie będzie patrzył w chmury i przeżywał sercowe burze,a ona?Cóż...nie ma miejsca na sentymenty dla Kopciuszka-praca u podstaw i praca organiczna-po prostu pozytywistka jak się patrzy:)! Ty to się umiesz urządzić...Misiu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesio Re: dziewczyna ze wsi IP: *.w81-251.abo.wanadoo.fr 12.06.06, 23:20 Poza wzdychaniem do chmurki zajmuje sie informatyka przemylowa co pzwala mi na taki tryb zycia i jeszcze na zakup ziemi a praca organiczna to doslownie to od czego zaczne nowe zycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: dziewczyna ze wsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 07:55 Noooo Misiu...Teraz to mnie zatkało:)Masz piękne plany,więc życzę powodzenia w ich realizacji:))) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Kolejny ubaw po pachy ;-PPP 13.06.06, 12:13 A co niby ma bycie ze wsi/z miasta do wiedzy w dziedzinie uprawy rolnej? Połowa mojej rodziny pochodzi ze wsi i oprócz siania co roku żyta i sadzenia ziemniaków to do niczego nie mają głowy. Ja urodziłam się i wychowałam w mieście, naczytałam się zaledwie kilku poradników i oto proszę: na balkonie kwitną mi właśnie krzaczki koktajlowych pomidorów i rosną młode papryki, kiełkuje fasola i miniaturowa kukurydza, a różne dziwne kwiaty (w tym mini-słonecznik) wypuszczają właśnie pączki :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiu Re: Kolejny ubaw po pachy ;-PPP IP: *.w86-194.abo.wanadoo.fr 13.06.06, 16:01 ale krzaczki na balkonie to jak porownywac rybki w akwarium do pracy rybaka i w dodatku on same dorsze i sardynki a ja mam nawet skalary :-) wiele lat mieszkalem w 5 cio milionowym miescie i sa tam ludzie pracowici ale zycie na wsi to jednak cos innego ze swoimi zaletami i niedogodnosciami a przedewszystkim bez ciaglego pospiechu Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Kolejny ubaw po pachy ;-PPP 13.06.06, 16:08 A masz juz traktor ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Kolejny ubaw po pachy ;-PPP 13.06.06, 16:49 Po co mu traktor? Przecież nowoczesny rolnik "kobitę" do pługu zaprzęga ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Kolejny ubaw po pachy ;-PPP 13.06.06, 16:53 Musi ja oszczedzac, bo najpierw bedzie ja oral sam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Kolejny ubaw po pachy ;-PPP 13.06.06, 17:09 Zaraz, to on jej szuka dla własnej przyjemności??????? Bo ja myślałam, że szuka baby do roboty ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Kolejny ubaw po pachy ;-PPP 13.06.06, 17:11 Inaczej to by szukal chlopa jak by nie chcial z niej korzystac :D Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Kolejny ubaw po pachy ;-PPP 13.06.06, 17:19 No może masz rację. Ale z drugiej strony jak np. chciałby siewki przerywać czy młode buraki plewić to dokładniej zrobi to kobieta bo ma mniejsze dłonie i jest delikatniejsza. Trzeba się Autora zapytać jaki charakter produkcji rolnej planuje: może byki chciałby doić, a do tej roboty chłop się nie będzie garnął ;-PPP A Ty od razu podtekst seksualny ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiu Re: Kolejny ubaw po pachy ;-PPP IP: *.w83-205.abo.wanadoo.fr 14.06.06, 20:20 wiec uwazam ze jasno sie wyrazilem i osoby nie zainteresowane uprasza sie ograniczenie kasztanienia jak jusz wspomnialem dzialalnosc nie musi byc rentowna bo mam alternatywne zrola dochodow chodzi o powrot do natury wiec nie bedzie traktor tylko kon a jak komus nie pasi to jego -jej problem Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Miejsko-wieska licytacja ;-) 17.06.06, 01:05 Cholercia - umiem doić krowę ręcznie, umiem uprawiać ogród, umiem założyć szklarnię i chodować w niej pomidory (chociaż do zbudowania konstrukcji szklarni jestem za słaba - próbowałam, więc wiem), znam się na opryskiwaniu sadu, na hodowli kur, konno jeżdżę, umiem "zmachać się" na sianokosach ale tak, by z rana wstać i iść dalej, pielić zagony buraków i ziemniaków potrafię. Chowana jednym słowem na wsi w latach dzieciństwa i spędzająca każde wakacje tamże, przy czym nie w sposób uznany za "wakacyjno-leżakowy". I kocham miasto, w którym dobrze się czuję, mieszkam w nim, mam pracę i nie zamieniłabym miasta na wieś, bo tam dla mnie nie ma nic ciekawego. Zresztą, z miasta się wywodzę, a ta wieś mi wypadła przypadkiem w życiorysie. Sporadycznie mogę sobie na wieś wyjeżdżać - pomóc przy żniwach, czy wykopkach (ha - kto jeszcze umie żąć sierpem, niech się przyzna i stawiać snopki). Jednym słowem, pytasz o dziewczynę ze wsi - owszem, choć gros życia przeżywam w mieście, to wieś znam, a raczej pracę na wsi. Dobrze mi robi taki wyjazd, ale na stałe nie wytrzymałabym. Nawet nie skuszę się. A co kto potrafi zrobić z prac wiejskich? Tego jestem ciekawa. :-) Może policytujmy się, mieszczuchy? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: do Piotra IP: *.w83-205.abo.wanadoo.fr 14.06.06, 20:33 czego szukasz w ogloszeniach gdzie faceci szukaja kobiet masz jakies kompleksy pluciowe badz srodowiskowe tatus mial punkty za pohodzenie wiec teraz kompleksy leczysz? zagladlam przez ciekawosc i widze ze nadawal bys sie w tej fermie na osla lub barana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: dziewczyna ze wsi IP: *.hwr.Arizona.EDU 15.06.06, 21:36 Czylo "kolo 30" to stara gwardia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsiowa dziewka Re: dziewczyna ze wsi IP: *.244.148.134.ostrow2.tnp.pl 16.06.06, 23:35 jam ci jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiu Re: dziewczyna ze wsi IP: *.w83-113.abo.wanadoo.fr 18.06.06, 02:19 widze ze to forum nocnych kasztaniarzy to sie poprawie szukam dziewczyny ktora chciala by mieszkac w miescie innaczej :-) Odpowiedz Link Zgłoś