Dodaj do ulubionych

dziewczyna ze wsi

IP: *.w83-205.abo.wanadoo.fr 10.06.06, 21:54
Poznam wiejska dziewczyne w wieku do 32lat
jasli sa tu takie
Obserwuj wątek
    • ewaaa06 Re: dziewczyna ze wsi 10.06.06, 23:48
      ze wsi? ooo..to coś nowego..ale dlaczego ze wsi? i z jakiej wsi? - takiej
      "zabitej dechami" czy takiej co wygląda jak dzielnica willowa..no i jaka ma być
      ta dziewczyna - bo oprocz wieku - to nic nie piszesz
      • grey_5 Re: dziewczyna ze wsi 11.06.06, 20:13
        www.polskawies.pl
        • duszka2 Re: dziewczyna ze wsi 11.06.06, 20:22
          hehehe ;-))))
          • grey_5 Re: dziewczyna ze wsi 11.06.06, 20:23
            powinien gosć do Koła Gospodyń napisac
            albo do Kopydłowa.;-D
            • duszka2 Re: dziewczyna ze wsi 11.06.06, 20:28
              chciałby znaleśc dziewczynę ze wsi nie jadąc na wieś, co to jakiś odłam
              wiejskiego FR?
              • grey_5 Re: dziewczyna ze wsi 11.06.06, 20:30
                wlasnie,zadnej inwencji własnej nie wykazuje.;D
                • duszka2 Re: dziewczyna ze wsi 11.06.06, 20:32
                  pewnie jest na zapadłej wsi i nie moze się ruszyć z domu, zona go zamknęła ;-)))
                  • grey_5 Re: dziewczyna ze wsi 11.06.06, 20:34
                    jakas przeszkoda istnieje i pozwala
                    skrzydełek rozwinąc;D
              • Gość: misiu Re: dziewczyna ze wsi IP: *.w81-251.abo.wanadoo.fr 12.06.06, 19:36
                A co wtym zlego wlasnie odkupilem gospodarstwo
                lesno Rolne i tak sobie myslalem zamieszkac
                na wsi bez zadnej zlosliwosci
                dlatego szukam dziewczyny raczej ze wsi bo
                wiem ze choc jedna osoba powinna miec pojecie
                co robimy
                • ewaaa06 Re: dziewczyna ze wsi 12.06.06, 19:48
                  myslisz ze jeszcze sie gdzies uchowala dziewczyna, ktora umie prowadzic
                  gospodarstwo rolne? watpie czy znajdziesz.
                  proponuje zalozyc agroturystyke - to w tym kierunku sie teraz ksztalci mlodziez
                  • Gość: misiu Re: dziewczyna ze wsi IP: *.w81-251.abo.wanadoo.fr 12.06.06, 20:42
                    z ta agroturystyka to moze i dobry pomysl
                    ale ja szukam dziewczyny kolo 30 wiec
                    ze starej gwardji jak by co to zawsze mam
                    prace w Fr zeby deficyt wyrownac
                    • ewaaa06 Re: dziewczyna ze wsi 12.06.06, 21:09
                      mam byc zainteresowana?:)
                      • kobietabezserca Re: dziewczyna ze wsi 12.06.06, 21:29
                        a co mozna miec przeciwko dziewczynie ze wsi...?
                        ze zawrzalo tak....
                        • Gość: misiu Re: dziewczyna ze wsi IP: *.w81-251.abo.wanadoo.fr 12.06.06, 21:57
                          a co nie boisz sie antycomfornistycznego
                          wyzwania i jestes w stanie zyc z ideowym romanykiem ?
                          to czuj sie zainteresowana :-)

• Gość: no...no...no... Re: dziewczyna ze wsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 22:07
                            Ideowy romantyk...pewnie będzie patrzył w chmury i przeżywał sercowe burze,a
                            ona?Cóż...nie ma miejsca na sentymenty dla Kopciuszka-praca u podstaw i praca
                            organiczna-po prostu pozytywistka jak się patrzy:)!
                            Ty to się umiesz urządzić...Misiu:)))
                            • Gość: lesio Re: dziewczyna ze wsi IP: *.w81-251.abo.wanadoo.fr 12.06.06, 23:20
                              Poza wzdychaniem do chmurki zajmuje sie informatyka
                              przemylowa co pzwala mi na taki tryb zycia
                              i jeszcze na zakup ziemi a praca organiczna
                              to doslownie to od czego zaczne nowe zycie
                              • Gość: no...no...no... Re: dziewczyna ze wsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 07:55
                                Noooo Misiu...Teraz to mnie zatkało:)Masz piękne plany,więc życzę powodzenia w
                                ich realizacji:)))
                                • meduza4 Kolejny ubaw po pachy ;-PPP 13.06.06, 12:13
                                  A co niby ma bycie ze wsi/z miasta do wiedzy w dziedzinie uprawy rolnej?

Połowa mojej rodziny pochodzi ze wsi i oprócz siania co roku żyta i sadzenia
                                  ziemniaków to do niczego nie mają głowy. Ja urodziłam się i wychowałam w
                                  mieście, naczytałam się zaledwie kilku poradników i oto proszę: na balkonie
                                  kwitną mi właśnie krzaczki koktajlowych pomidorów i rosną młode papryki,
                                  kiełkuje fasola i miniaturowa kukurydza, a różne dziwne kwiaty (w tym
                                  mini-słonecznik) wypuszczają właśnie pączki :-DDD
                                  • Gość: misiu Re: Kolejny ubaw po pachy ;-PPP IP: *.w86-194.abo.wanadoo.fr 13.06.06, 16:01
                                    ale krzaczki na balkonie to jak porownywac rybki w akwarium do pracy
                                    rybaka i w dodatku on same dorsze i sardynki a ja mam nawet skalary :-)
                                    wiele lat mieszkalem w 5 cio milionowym miescie i sa tam ludzie pracowici
                                    ale zycie na wsi to jednak cos innego ze swoimi zaletami i niedogodnosciami
                                    a przedewszystkim bez ciaglego pospiechu
                                    • piotr_321 Re: Kolejny ubaw po pachy ;-PPP 13.06.06, 16:08
                                      A masz juz traktor ? :)
                                      • meduza4 Re: Kolejny ubaw po pachy ;-PPP 13.06.06, 16:49
                                        Po co mu traktor? Przecież nowoczesny rolnik "kobitę" do pługu zaprzęga ;-)
                                        • piotr_321 Re: Kolejny ubaw po pachy ;-PPP 13.06.06, 16:53
                                          Musi ja oszczedzac, bo najpierw bedzie ja oral sam ;)
                                          • meduza4 Re: Kolejny ubaw po pachy ;-PPP 13.06.06, 17:09
                                            Zaraz, to on jej szuka dla własnej przyjemności???????

Bo ja myślałam, że szuka baby do roboty ;-P
                                            • piotr_321 Re: Kolejny ubaw po pachy ;-PPP 13.06.06, 17:11
                                              Inaczej to by szukal chlopa jak by nie chcial z niej korzystac :D
                                              • meduza4 Re: Kolejny ubaw po pachy ;-PPP 13.06.06, 17:19
                                                No może masz rację. Ale z drugiej strony jak np. chciałby siewki przerywać czy
                                                młode buraki plewić to dokładniej zrobi to kobieta bo ma mniejsze dłonie i jest
                                                delikatniejsza.

Trzeba się Autora zapytać jaki charakter produkcji rolnej planuje: może byki
                                                chciałby doić, a do tej roboty chłop się nie będzie garnął ;-PPP

A Ty od razu podtekst seksualny ;-)
                                                • Gość: misiu Re: Kolejny ubaw po pachy ;-PPP IP: *.w83-205.abo.wanadoo.fr 14.06.06, 20:20
                                                  wiec uwazam ze jasno sie wyrazilem
                                                  i osoby nie zainteresowane uprasza sie
                                                  ograniczenie kasztanienia
                                                  jak jusz wspomnialem dzialalnosc nie musi byc
                                                  rentowna bo mam alternatywne zrola dochodow
                                                  chodzi o powrot do natury wiec nie bedzie traktor tylko kon
                                                  a jak komus nie pasi to jego -jej problem
                                                  • white.falcon Miejsko-wieska licytacja ;-) 17.06.06, 01:05
                                                    Cholercia - umiem doić krowę ręcznie, umiem uprawiać ogród, umiem założyć
                                                    szklarnię i chodować w niej pomidory (chociaż do zbudowania konstrukcji
                                                    szklarni jestem za słaba - próbowałam, więc wiem), znam się na opryskiwaniu
                                                    sadu, na hodowli kur, konno jeżdżę, umiem "zmachać się" na sianokosach ale tak,
                                                    by z rana wstać i iść dalej, pielić zagony buraków i ziemniaków potrafię.
                                                    Chowana jednym słowem na wsi w latach dzieciństwa i spędzająca każde wakacje
                                                    tamże, przy czym nie w sposób uznany za "wakacyjno-leżakowy". I kocham miasto,
                                                    w którym dobrze się czuję, mieszkam w nim, mam pracę i nie zamieniłabym miasta
                                                    na wieś, bo tam dla mnie nie ma nic ciekawego. Zresztą, z miasta się wywodzę, a
                                                    ta wieś mi wypadła przypadkiem w życiorysie. Sporadycznie mogę sobie na wieś
                                                    wyjeżdżać - pomóc przy żniwach, czy wykopkach (ha - kto jeszcze umie żąć
                                                    sierpem, niech się przyzna i stawiać snopki). Jednym słowem, pytasz o
                                                    dziewczynę ze wsi - owszem, choć gros życia przeżywam w mieście, to wieś znam,
                                                    a raczej pracę na wsi. Dobrze mi robi taki wyjazd, ale na stałe nie
                                                    wytrzymałabym. Nawet nie skuszę się. A co kto potrafi zrobić z prac wiejskich?
                                                    Tego jestem ciekawa. :-)

Może policytujmy się, mieszczuchy? :-)
                                          • Gość: ala Re: do Piotra IP: *.w83-205.abo.wanadoo.fr 14.06.06, 20:27
                                            d
                                          • Gość: ala Re: do Piotra IP: *.w83-205.abo.wanadoo.fr 14.06.06, 20:33
                                            czego szukasz w ogloszeniach gdzie faceci szukaja kobiet
                                            masz jakies kompleksy pluciowe badz srodowiskowe tatus mial
                                            punkty za pohodzenie wiec teraz kompleksy leczysz?
                                            zagladlam przez ciekawosc i widze ze nadawal bys sie w tej fermie
                                            na osla lub barana
                    • Gość: marek Re: dziewczyna ze wsi IP: *.hwr.Arizona.EDU 15.06.06, 21:36
                      Czylo "kolo 30" to stara gwardia?
    • Gość: wsiowa dziewka Re: dziewczyna ze wsi IP: *.244.148.134.ostrow2.tnp.pl 16.06.06, 23:35
      jam ci jest
      • Gość: Misiu Re: dziewczyna ze wsi IP: *.w83-113.abo.wanadoo.fr 18.06.06, 02:19
        widze ze to forum nocnych kasztaniarzy
        to sie poprawie szukam dziewczyny ktora chciala by mieszkac
        w miescie innaczej :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka