Dodaj do ulubionych

Związek z obcokrajowcem

IP: *.szcze-qsl.leased.ids.pl 21.01.03, 12:29
Poznałam super faceta (Niemca)i chciałabym zapytać osoby, które są w
związkach z obcokrajowcami jak sie Wam układa, czy cos sprawia Wam szczególne
trudności? A może miłość nie zna granic jak to się zazwyczaj mówi.
Obserwuj wątek
    • dundee_girl Re: Związek z obcokrajowcem 22.01.03, 05:13
      Milosc nie ma granic,a le uwazaj bo czesto obcokrajowcy przebywajacy w Polsce
      traktuja Polakie dziewczyny jako "tymczasowe"

Zycze powodzenia
    • kuschelmaus Re: Związek z obcokrajowcem 30.01.03, 10:38
      Jedyna trudnosc, jak wystepuje to odleglosc, i z tego powodu zbyt rzadkie
      kontakty, niestety. Ale poza tym, ok.
      • cal-ineczka To nie na moje nerwy 01.02.03, 09:51
        O Tak! Te rzadkie kontakty mnie poprostu przerażają!
    • Gość: Emigrant Do AniaM: Daj sobie spokoj IP: Internet3:* / *.dip.t-dialin.net 31.01.03, 18:47
      Daj sobie spokoj z tym Niemcem. Ja mieszkam w Niemczech (Zachodnia czesc) od 20
      lat i znam mentalnosc Niemcow ktorzy wchodza w zwiazki z dziewczynami /
      kobietami z Polski. Zostaniesz (w najlepszym przypadku) jego sluzaca. Jest to
      zyczliwa rada i wcale nie musisz sie nia kierowac io ile chce sie o tym
      przekonac na wlasnej skorze. Zaden Niemiec, ktory szanuje kobiete nie bedzie
      jej szukal w Polsce. Niemki nie dadza zrobic z siebie "sluzacej", dlatego
      szukaja w Polsce kobiety. Polki maja w Niemczech opinie kobiet na poslugi
      (takze sexualne). Pozdrawiam zyczliwie Emigrant
      • Gość: Izabella Prawdziwa milosc nie zna granic. IP: 63.246.194.* 31.01.03, 20:49
        AniaM milosc nie zna granic, nie patrz na niego jak na Niemca tylko jak na
        mezczyzne. I jezeli bedzie wam dobrze to narodowosc, odleglosc nie bedzie miala
        znaczenia. Nie sluchac wywodow na temat sluzaccyh itd bo jedno jest pewne ze
        ludzie traktuja cie tak jak na to sobie pozwolisz.
        Zycze udanego zwiazku i prosze nie doszukuj sie w nim niczego innego czego nie
        szukalabyc w kims z twojego kraju.
    • Gość: TwinMom Re: Związek z obcokrajowcem IP: *.chicago-12rh16rt.il.dial-access.att.net 01.02.03, 07:37
      Aniu
    • Gość: AniaM Re: Związek z obcokrajowcem IP: *.szcze-qsl.leased.ids.pl 03.02.03, 11:45
      Dziękuję serdecznie wszystkim za wypowiedzi i rady. Co do tej służącej to
      jednak nie mogę się zgodzić. Uważam, że jak pozwolisz zrobić z siebie służącą
      to obojetnie gdzie czy w Polsc czy w inny kraju nią bedziesz. A po drugie mój
      chłopak nie szukał kobiety w Polsce. Poznaliśmy się w Niemczech i jak do tej
      pory (oby tak dalej) nie odnosze wrażenia i nie czuje się gorsza tylko z tego
      powodu że jestem Polką.Pozdrawiam
    • coco26 Re: Związek z obcokrajowcem 05.02.03, 15:46
      Czesc Aniu :)

Moze tego juz nie przeczytasz ale postanowilam cos odpisac.
      Przez jakis czas, dokladnie 2 lata bylam w zwiazku z obcokrajowcem. Dokladnie z murzynem. Powiem Ci, ze taki
      zwiazek jest trundy. Blokady rasowe jakie panuja w naszym kraju sa koszmarne. Nie umie zrozumiec tego i chyba nie
      chce... Ten zwiazek musialam skonczyc dla jego dobra. Nie bylam do konca pewna czy chce wyjechac z kraju mimo,
      ze wiedzialam ze tam za granica bedzie mi duzo lepiej. Musielismy sie rozstac...
      Nie o tym jednak chcialam pisac...
      Jesli sie kochacie i jestes pewna, ze jestes dla niego wazna osoba to nie jest to wazne czy on jest niemcem,
      bulgarem czy kims innym. W twoim przypadku jestes na wygranej - nie to co ja..
      Jesli jestes z nim szczesliwa i to jest facete z ktorym chcesz dzielic reszte zycia to postanowcie jak najszybciej byc
      razem bo szkoda czasu i zycia.

Zycze Ci z calego serca powodzenia i trzymam za was kciuki.
      Buzka
      coco
      • Gość: ? do coco26 IP: *.pace.edu 05.02.03, 18:07
        A co to za narodowosc murzyn ????
        smierdzi podtekstem rasowym a nie narodosciowym
        :)))))))))))))))))))))))))))
        kobieto, nastepnym razem przeczytaj swoj tekst zanim wcisniesz "wyslij"
        • Gość: AniaM Re: do gościa ? IP: *.szcze-qsl.leased.ids.pl 07.02.03, 10:40
          Wiesz co to Ty śmierdzisz dla mnie głupotą. Z Twojej krótkiej wypowiedzi można
          było szybciutko wywnioskowac, że jesteś strasznie nieszczęśliwym człowiekiem i
          okropnie ogrniczonym. Dla mnie zachowujesz się jak człowiek nie z tej epoki. Na
          drugi raz jak coś napiszesz to Ty się zastanów a nie pisz żeby inni się
          zastanawiali. I jeszcze na koniec rada, nie oceniaj ludzi po wyglądzie albo po
          kolorze skóry bo możesz się pomylić.
          • motyk2 Re: do gościa ? 07.02.03, 15:47
            Gość portalu: AniaM napisał(a):

> Wiesz co to Ty śmierdzisz dla mnie głupotą.

Wiesz niestety to glupota smierdzisz ty jak i coco26, ktora napisala
            cytuje "2 lata bylam w zwiazku z obcokrajowcem. Dokladnie z murzynem" I kurfa
            jaki ma to sens?

>Z Twojej krótkiej wypowiedzi można było szybciutko wywnioskowac, że jesteś
            >strasznie nieszczęśliwym człowiekiem i
            > okropnie ogrniczonym. Dla mnie zachowujesz się jak człowiek nie z tej epoki.
            >A na drugi raz jak coś napiszesz to Ty się zastanów a nie pisz żeby inni się
            > zastanawiali. I jeszcze na koniec rada, nie oceniaj ludzi po wyglądzie albo
            >po kolorze skóry bo możesz się pomylić.

No niemoge, jakie te baby sa glupie!!! On ma byc ograniczony? Nie z innej epoki
            to wy 2 glupiutkie jestescie. I on zwrocil tylko uwage, ze coco walnela byka,
            za ktorego w usa moglaby byc posadzona o rasizm, a w szczegolnosci o GLUPOTE
            NARODOWOSCIOWA , bo i ja sie zapytam - Co to za narodowosc MURZYN??? No kurfa
            co?
            RASIZM, DOBRE... HAHA POLACY OSADZAJA GOSCIA ZE STANOW O RASIZM... HAHAHAHAHAH

A jesli sie dalej zastanawiasz co napisala zle, to przykro mi ze twoje IQ
            spadlo poniozej poziomu ŻABY! Jak juz obcokrajowiec to pochodzi z jakiegos
            obcego kraju a kolor skory nie ma nic do rzeczy.
            I glupia sie z nim rozstala bo czarny byl. I to tyle mam napisanie o Polsce-
            krainie rasizmu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka