Dodaj do ulubionych

Forumowy ślub!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!

17.06.06, 23:28
Jeszcze niedawno temu nasz forumowy kolega Toyek narzekał tak:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=30082198&a=30082198
a dziś tymczasem zawarł związek małżeński,ktorego świadkami naocznymi
miałyśmy okazję być-czyli Analityczka z Sokółką(White Falcon).
Ślub jak to zwykle bywa był wzruszający,pełen dobrych życzeń i uśmiechu.
Ulice Warszawy jeszcze długo będą brzmieć melodiami wygrywanymi na klaksonach
naszych samochodów.
Młodej parze wszystkiego dobrego a Wam wszystkim by każdy wątek smutny tak
dobrze się kończył.
Pozdrawiają
Analityczka i White.falcon
:))))))))))))

Publikacja fotek tylko za zgodą obojga świeżo upieczonych małżonków:)
Obserwuj wątek
    • Gość: no...no...no... Re: Forumowy ślub!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 23:41
      Sokółko,to wspaniałe wydarzenie!Ale powiedz czy Toytoyek ożenił sie z tą
      dziewczyną,która wyjechała za granicę ,czy może zakochał sie w kimś innym???
      • analityczka Re: Forumowy ślub!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 17.06.06, 23:45
        Pozwolę sobie napisać pod swoim nickiem,choć obok ekranu jesteśmy we dwie.
        Toyek ożenił się zupełnie z kimś innym.Przeurocza dziewczyna.Jutro bawimy się
        na weselu.
    • kama987 Re: Forumowy ślub!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! 17.06.06, 23:44
      Gratulacje dla Młodej Pary!
      • analityczka Re: Forumowy ślub!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 17.06.06, 23:46
        Przekażemy.
        • rycerz.krola.artura Re: Forumowy ślub!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.06.06, 23:58
          ja też przyłączam się z najlepszymi życzeniami wszelkiej pomyślności na nowej drodze życia dla nowożeńców:)))

PS Analityczko - czy zdesperowana niepowodzeniem inicjatywy Majkiego, zaprosiłaś white.falcon na wesele jako osobę towarzyszącą? :PPPPP
          • analityczka Re: Forumowy ślub!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.06.06, 00:13
            White dostała zaproszenie z osóbką towarzyszącą,i ja takowe dostałam.To jest
            nasz wspólny znajomy czego można się dowiedzieć z linku do wątku.
            A mój partner?Był w formie kierowcy:)
            • rycerz.krola.artura Re: Forumowy ślub!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.06.06, 00:24
              coś gęsto się tłumaczysz Waćpanno;-)

• analityczka Re: Forumowy ślub!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.06.06, 00:25
                A bom po "spożyciu" odrobinę;)
                • rycerz.krola.artura Toytoyku - z całego serca Ci gratuluję i 18.06.06, 00:39
                  życzę Ci szczęścia!!!

Niesamowite...
                  Przeczytałem przed chwilą ten pierwszy post toytoyka, i to co mnie uderzyło, to to, iż pod tym trzecim akapitem to sam mógłbym się podpisać - bo wyraża też moje uczucia i obawy... jestem w szoku... bo nawet wiek się zgadza.

Ten ślub oznacza jedno - że jest nadzieja:)))))))))))
                  • Gość: no...no...no... Re: Toytoyku - z całego serca Ci gratuluję i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 00:47
                    Jakie to dziwne...ale wszystko co odczuwamy,czuł przed nami ktoś inny...Świat
                    trwa miliony lat,a ludzie czuja ciągle to samo...
                  • analityczko-white.falcon Re: Toytoyku - z całego serca Ci gratuluję i 18.06.06, 00:49
                    Wiele osób może się pod tym podpisać.
                    Toykowy przykład pokazał że w tak krótkim czasie może się wiele zmienić.
                    • Gość: no...no...no.... Re: Toytoyku - z całego serca Ci gratuluję i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 00:52
                      Ech życie...nikt nie jest w stanie go przewidzieć.Wystarczy trochę
                      wiary,wystarczy tylko odwrócić twarz ku przyszłości i...spotyka Cię
                      szczęście,którego się nie spodziewałaś,a przecież ono od dawna na Ciebie
                      cierpliwie czekało:)))
                      • analityczko-white.falcon Re: Toytoyku - z całego serca Ci gratuluję i 18.06.06, 00:54
                        Cierpliwość...to jest to co daje w dużej mierze sukces:)
                        Oby nas takowe szczęście nie ominęło.
              • white.falcon Re: Forumowy ślub!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.06.06, 00:35
                Ja dla odmiany nie tłumaczę się, tylko patrzyłam dotąd i podawałam pomysły. Z
                czego mamy tłumaczyć się? Z przełamywania fal i chodzenia samotnie na śluby? We
                dwie było raźniej i.... śmieszniej. :-)
                • rycerz.krola.artura Re: Forumowy ślub!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.06.06, 00:41
                  No przecież żartowałem Sokółko:))) Po prostu nowy nick mnie sprowokował;-)
                  • analityczko-white.falcon Re: Forumowy ślub!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.06.06, 00:53
                    Ha - a zmojej strony to też była prowokacja - taka ociupinkowata. :-) Idę po
                    następne drinki i ustępuję miejsca koleżance. :-)
          • Gość: no...no...no... Re: Forumowy ślub!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 00:14
            Bardzo sie cieszę,ponieważ doczytałam sie tej historii i jakoś Toytoyek
            wzbudzil moją wielka sympatię:)))
            Nie zamienilam z Nim ani jednego zdania,ale życzę Mu wszystkiego najlepszego,a
            Jego dziewczynie gratuluję wspaniałego męża:)
            Sto lat Młodej
            Parze:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • analityczka Re: Forumowy ślub!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.06.06, 00:15
              A zdrówko masz czym wypić?Bo my z White cały czas zapijamy a jutro poprawka:)
              • Gość: no...no...no... Re: Forumowy ślub!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 00:21
                :)ano mam:)Johnnie Walker+pepsi light:))Przyłączam się do Was,bo nieważne co
                pijemy,ale ważne za kogo!!!Chociaż szkoda,że nie możemy stuknąć się
                szklaneczką.Pozdrawiam Was obie:))
                • analityczka Re: Forumowy ślub!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.06.06, 00:24
                  Dziękujemy bardzo.Zdroweczko Toyka i "Toykowej":)
                  • Gość: no....no...no... Re: Forumowy ślub!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 00:27
                    Bawcie się dobrze,ale pijcie dużo mineralnej do tych alkoholowych "frykasów",by
                    jutro nie bolały główki:)))
                    • analityczko-white.falcon Re: Forumowy ślub!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.06.06, 00:28
                      Ale my jutro idziemy dopiero na to właściwe "wesele" więc ból głowy będzie czym
                      zaleczyć:)
                    • white.falcon Re: Forumowy ślub!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.06.06, 00:36
                      No to jutro będzie "klinik". :-)
    • analityczko-white.falcon Toaścik! 18.06.06, 00:27
      Za nieustające szczęście młodej pary i owocną noc poślubną pijemy dalej...:)Do
      dna rzecz jasna:)
      • Gość: no...no...no... Re: Toaścik! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 00:30
        Niech nam ziemia sie zaludnia Toytoykami:)))Sto lat...,sto lat...
        • analityczko-white.falcon Re: Toaścik! 18.06.06, 00:32
          Niech im gwiazdka pomyślności....
          tararara...:)))
        • white.falcon Re: Toaścik! 18.06.06, 00:37
          Takie budki są ze wszech miar pożądane. A takie, jak Toytoyek forumowy wręcz
          pożądane. :-) Sto lat!!!! :-)
          • Gość: no...no...no... Re: Toaścik! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 00:44
            Tra... ta ...ta...ta...ta:)))Toytoyek jest symbolem spełnionych
            marzeń,zwycięstwa nad porażką nietrafionej miłości.Toytoyek-na bohatera FR:)))
            • analityczko-white.falcon Re: Toaścik! 18.06.06, 00:50
              Nie ma sprawy zrobi się głosowanie a wątek przyszpili za co my z White
              dostaniemy Pulitzera(czy jak to tam się pisze):)
              • analityczko-white.falcon Re: Toaścik! 18.06.06, 00:51
                Od Sokółki - i potem urządzimy balangę dla osób sympatycznych z FR. :-)
                • Gość: no...no...no... Re: Toaścik! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 00:59
                  Ode mnie macie Nobla:)U mnie skończyla się pepsi:(,ale przed Wami jeszcze kilka
                  godzin do rana.Bawcie sie wspaniale:)))Pozdrawiam Was serdecznie.
                  • rycerz.krola.artura Re: Toaścik! 18.06.06, 01:00
                    I ja pozdrawiam Was wszystkie:)))
                    • analityczko-white.falcon Re: Toaścik! 18.06.06, 01:03
                      Wszystkie czyli sztuk dwie bo żaden przedstawiciel płci męskiej nie chciał się
                      napić z nami pozdrawiamy i zapraszamy do dalszego biesiadowania:)
                      • rycerz.krola.artura Re: Toaścik! 18.06.06, 01:07
                        Was dwie i pozdrawiam też no...no...no... :)))
                        Juz wyciagnalem buteleczke, i wypiję z Wami za nowożeńcow:)))
                        • analityczko-white.falcon Re: Toaścik! 18.06.06, 01:08
                          No to my tymczasem polejemy...Trzeba się łapać na doborowe towarzystwo zanim
                          spać ucieknie;)
                          • rycerz.krola.artura Toaścik za zdrowie i pomyślność młodej pary:) 18.06.06, 01:14
                            • rycerz.krola.artura I za miłość:))) 18.06.06, 01:14
                              • analityczko-white.falcon Re: I za miłość:))) 18.06.06, 01:15
                                No ba!I by nigdy nie wygasła a wodeczka ciepłą nie była;)
                                • rycerz.krola.artura Re: I za miłość:))) 18.06.06, 01:19
                                  toaścik za gości weselnych:)))
                                  Pochwalicie się jeśli któraś z Was złapie welon panny młodej? ;)
                                  • analityczko-white.falcon Re: I za miłość:))) 18.06.06, 01:20
                                    Strój był niekompletny-welonu nie było.Ale moge w zastępstwie rzucić czymś
                                    innym hihi(to pisałam ja czyli Analityczka po spożyciu hihi).
                                    • rycerz.krola.artura Re: I za miłość:))) 18.06.06, 01:24
                                      to panna młoda czymś innym niech rzuci. Panna młoda - a nie Ty analityczko! :) (chyba że o czyms nie wiemy;)
                                      • analityczko-white.falcon Re: I za miłość:))) 18.06.06, 01:26
                                        Qrde chyba to nie ja byłam gwiazdą dnia,ale kto wie...Może mi się film urwał;)
                                        Pani Młoda czym miałaby rzucić?Kwiatków szkoda,a nowopoślubiony mąż
                                        troche "ino" za ciężki:)
                                  • Gość: no...no...no... Re: I za miłość:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 01:21
                                    Dobrze,że mnie tam nie ma,ponieważ łapię wszystkie welony:)etatowo:)No mam
                                    takie dłuuuugie ręce:)))
                                    • analityczko-white.falcon Re: I za miłość:))) 18.06.06, 01:22
                                      To może następne weselisko u Ciebie wreszcie?
                                      • Gość: no...no...no... Re: I za miłość:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 01:26
                                        No coś Ty...łapię te welony tak dla draki:)))
                                        • analityczko-white.falcon Re: I za miłość:))) 18.06.06, 01:28
                                          To my chętnie odkupimy te złapane welony-moskitiera się White marzy;)
                                          • Gość: no...no...no... Re: I za miłość:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 01:29
                                            Oddam za jeden uśmiech:)
                                            • analityczko-white.falcon Re: I za miłość:))) 18.06.06, 01:30
                                              Dorzucamy drinka i targ ubity;)
                                              • rycerz.krola.artura Re: I za miłość:))) 18.06.06, 01:32
                                                ...chciałem Wam cos wyslac (w zwiazku z tą walką o welon;) ale ta gazetowa poczta mnie wkurza...
                                                Przy okazji zauwazylem ze już wizytowke założyłyście:)
                                                • analityczko-white.falcon Re: I za miłość:))) 18.06.06, 01:34
                                                  No pewnie że jest założona-full profesjonal impreza;)
                                                  Spróbuj na mój (analityczka) lub White przesłać.
                                                  • rycerz.krola.artura Re: I za miłość:))) 18.06.06, 01:38
                                                    a wiecie która z forumowiczek jest też dziś na weselu? :)
                                                  • rycerz.krola.artura Re: I za miłość:))) 18.06.06, 01:39
                                                    Khinga:)))
                                                  • analityczko-white.falcon Re: I za miłość:))) 18.06.06, 01:40
                                                    No to zdrówko Khingi hihi
                                                  • rycerz.krola.artura Re: I za miłość:))) 18.06.06, 01:42
                                                    Zdrówko:) Może ona złapie welon :D
                                                  • analityczka Re: I za miłość:))) 18.06.06, 01:44
                                                    Niech łapie!Pójdziemy znów na wesele:)A my to już mamy wprawę...
                                                    Będziesz moją osobą towarzyszącą jakby co hihi
                                                  • rycerz.krola.artura Re: I za miłość:))) 18.06.06, 01:47
                                                    yo byłby dla mnie niesamowity zaszczyt :))) Masz taki ładny nosek :D
                                                  • analityczka I za nosek 18.06.06, 01:49
                                                    Masz buziaka:)Nosek mam ładny zwłaszcza po katarze:)Ale domniemam że chodziło
                                                    Ci o fote w wizytówce.
                                                  • rycerz.krola.artura Re: I za nosek 18.06.06, 01:53
                                                    świtnie domniemujesz, mimo późnej pory i pozostałych okoliczności;) A za buziaka dziękuję i odwzajemniam go:)
                                                  • analityczko-white.falcon Re: I za nosek 18.06.06, 01:55
                                                    Pora późna?Przecież to wczesny ranek:)
                                                    Ło matko jak się całuśnie zrobiło:)Conajmniej jak na weselu hihihi.A może
                                                    jakieś tańce-polamańce teraz co?:)
                                                    White jest zazdrosna że ona nie dostała buziaka:)
                                                  • rycerz.krola.artura Re: I za nosek 18.06.06, 02:01
                                                    Tylko się tam nie pokłóćcie;)))
                                                    Sokolko - nie dostalas bo nie dałas :D
                                                  • analityczko-white.falcon Re: I za nosek 18.06.06, 02:02
                                                    My?Zgodniejszego duetu do kieliszka niż my to nie ma wtym kraju:)
                                                    Masz buziola od Sokółki wprost z dubeltówki:)
                                                  • rycerz.krola.artura Re: I za nosek 18.06.06, 02:08
                                                    jak miło Sokółko :-) Ty też masz buziaka:)
                                                    No to jakiś mjuzik trza włączyć:)))
                                                    Prawdziwi forumowicze nie wchodzą z sobą w zwady;)
                                                  • analityczko-white.falcon Re: I za nosek 18.06.06, 02:10
                                                    To my jesteśmy prawdzie psiapsióły forumowe:)
                                                    Mjuzik?jestem za bo mnie spanie ogarnia-to chyba przez ten w morde jeża alkohol
                                                    (to pisałam ja czyli anlityczka):)
                                                    No to jak?Potupiemy trochę???
                                                  • rycerz.krola.artura Re: I za nosek 18.06.06, 02:15
                                                    Wiem że jesteście psiapsióły forumowe - cokolwiek to znaczy;) Ciebie to kojarzę od początku gdy zaczalem zagladac na forum (to do Analityczki), tylko nigdy nie wiedzialem skąd ten nick - nie kojarzylem go z pracą:)) A white.falcon to od początku odkąd na romantice jestem pamiętam :)))
                                                    Ja juz puscilem muzyczke - ale wolny kawaleczek na pocztek - Sarah McLachlan - Angel :)))
                                                  • analityczko-white.falcon Re: I za nosek 18.06.06, 02:21
                                                    Znaczy to tyle że znamy się z forum ale nie tylko w tej formie się
                                                    spotykamy.Nick związany jak najabrdziej z pracą jakiś czas temu-obecnie można
                                                    powiedzieć że nieaktualny ale został przez sentyment.
                                                    A White to jest na forum odkąd istanieje więc musisz ją kojarzyć:)
                                                    My też musikujemy odrobinkę:)
                                                    Skąd jesteś?
                                                  • rycerz.krola.artura Re: I za nosek 18.06.06, 02:24
                                                    Jestem prawie z Wrocławia, a już nieługo z Wrocławia - jednego z najpiękniejszych miast w Polsce:)))

No pasaran;)
                                                  • analityczko-white.falcon Re: I za nosek 18.06.06, 02:27
                                                    Sliczne miasto i pomyśleć że mają dobry,nowoczesny areszt(to kwestia White)i
                                                    niezłe hotele(służbowe wyjazdy wieczorami są uciążliwie-nudne to dla odmiany ja
                                                    czyli A.).

Ebro nie zamierzamy przechodzić:)Jesteśmy ostrożna-piłyśmy to nie idziemy;)
                                                  • rycerz.krola.artura Re: I za nosek 18.06.06, 02:32
                                                    Od tej strony to za bardzo nie znam Wrocka:D

nudne wieczory we Wrocq - ? :)
                                                  • analityczko-white.falcon Re: I za nosek 18.06.06, 02:34
                                                    Od White:też nie znam jako klient na szczęście.Ale obejrzeć,obejrzałam.
                                                    Od A: tydzień czasu spędziłam nudząć się jak mops wieczorami-no przecież nie
                                                    bedę się szwędać sama.
                                                  • rycerz.krola.artura Re: I za nosek 18.06.06, 02:37
                                                    No też coś:) TO jak byś kiedyś jeszcze była i się nudziła to daj znaka to Cię na kawkę wyciągnę:)
                                                  • analityczko-white.falcon Re: I za nosek 18.06.06, 02:39
                                                    Teraz mi to moiwsz?A gdzieś był jak prawie płakałam z samotności??:)
                                                    Ide się napić z żalu;)
                                                    White prowadzi do sklepu-w końcu autochtonem jest no!:)
                                                  • rycerz.krola.artura Re: I za nosek 18.06.06, 02:44
                                                    trzeba było dać na forum jakiś znak że przybywasz, to zjawiłbym się w mgnieniu oka i Cię porwał, abyś nie musiała prawie płakać:))
                                                  • analityczko-white.falcon Re: I za nosek 18.06.06, 02:47
                                                    Następnym razem będę mądrzejsza:)
                                                  • rycerz.krola.artura Re: I za nosek 18.06.06, 02:50
                                                    Aj śliczne masz te uszka:)))
                                                  • analityczko-white.falcon Re: I za nosek 18.06.06, 02:51
                                                    A "groszki" na nosie?
                                                  • rycerz.krola.artura Re: I za nosek 18.06.06, 02:54
                                                    jakie groszki, nie widzę groszkow? :)
                                                  • analityczko-white.falcon Re: I za nosek 18.06.06, 02:56
                                                    Za mała fotka.Kudłacz ma na nosie takie wielkie,czarne groszki-piegi:)
                                                  • rycerz.krola.artura Re: I za nosek 18.06.06, 03:00
                                                    Ale to piękny i wygladający na sympatycznego pies...:) Ja już nie mam psa, ale kiedyś znowu bedę miał - uwielbiam je (no poza jamnikami i dobermanami)
                                                  • analityczko-white.falcon Re: I za nosek 18.06.06, 03:02
                                                    Mądry i kochany.Pilnuje mnie i domaga się za to solidnej dawki uszuć:)
                                                    Rozpieszczony przez mnie choć tylko do pewnej granicy:)
                                                  • rycerz.krola.artura Re: I za nosek 18.06.06, 03:08
                                                    Ma taką Panią, to się cieszy - to zrozumiałe:)
                                                  • analityczko-white.falcon Re: I za nosek 18.06.06, 03:10
                                                    Pyskuje czasem ale jest jak dobry mąż-tylko że śpi na trasie;)
                                                  • rycerz.krola.artura Re: I za nosek 18.06.06, 03:17
                                                    Znaczy się ma charakter;)
                                                    No tak - dobry mąż nie widziałby sensu spania na tarasie;)
                                                  • analityczko-white.falcon Re: I za nosek 18.06.06, 03:21
                                                    A zdrowa żona by do tego nie dopuściła;)
                                                  • rycerz.krola.artura Re: I za nosek 18.06.06, 03:23
                                                    i mąż i żona byliby szczęśliwi - jak Toyek i Pani Toykowa:)
                                                  • analityczko-white.falcon Re: I za nosek 18.06.06, 03:26
                                                    To ja też tak chcę:)
                                                  • rycerz.krola.artura Re: I za nosek 18.06.06, 03:29
                                                    Chcieć to móc:)))
                                                  • analityczka Re: I za nosek 18.06.06, 03:31
                                                    Ale caly w tym ambaras żeby DWOJE chciało naraz:)
                                                  • rycerz.krola.artura Re: I za nosek 18.06.06, 03:32
                                                    Ja chcę i Ty chcesz więc wszystko przed nami:)))
                                                  • analityczka Re: I za nosek 18.06.06, 03:34
                                                    Do przeczytania we wtorek:)Dobranoc:)
                                                  • analityczko-white.falcon Re: I za miłość:))) 18.06.06, 01:39
                                                    Nie mam bladego pojęcia.Tfu!Tzn nie mamy.
                                                  • rycerz.krola.artura Re: I za miłość:))) 18.06.06, 01:48
                                                    wyslalem Wam cos na wspolny adresik ;) mam nadzieje ze szybko dojdzie w calosci:)
                                                  • analityczko-white.falcon Re: I za miłość:))) 18.06.06, 01:54
                                                    Doszło!I nie wiemy czy to kwestia alkoholu czy filmu ale nadal turlamy się po
                                                    ziemi ze śmiechu:)))
                                                  • rycerz.krola.artura Re: I za miłość:))) 18.06.06, 01:55
                                                    Ale czemu Sokółka zrobiła się taka cicha? ;)
                                                  • analityczko-white.falcon Re: I za miłość:))) 18.06.06, 01:56
                                                    Siedzi obok i dyktuje:)Jestem jej serkerterkaą(ojej jakie trudne psia mać słowo
                                                    hihi).
                                                  • rycerz.krola.artura Re: I za miłość:))) 18.06.06, 01:58
                                                    Uwazajcie jutro bo widzicie na zalaczonym filmiku iz różnie bywa ;)))
                                                  • analityczko-white.falcon Re: I za miłość:))) 18.06.06, 02:00
                                                    Czego Ty nam życzysz?:)Basenu tam nie będzie,ani zjeźdzalni,a już w nosie
                                                    dlubać niky=t nie ma zamiaru.Będzie cudnie;)
                                                  • rycerz.krola.artura Re: I za miłość:))) 18.06.06, 02:04
                                                    Życzę Wam pierwszorzędnej, wesołej, niezapomnianej zabawy:))) Wam jak i wszystkim na tym weselisku, na czele z Młodą Parą:)
                                                  • analityczko-white.falcon Re: I za miłość:))) 18.06.06, 02:05
                                                    To powtórz te życzenia jutro nam przed wyjściem na to wesele bo możemy nie
                                                    pamiętać po dziejszej nocy;)
                                                  • rycerz.krola.artura Re: I za miłość:))) 18.06.06, 02:10
                                                    życzeń nie trzeba pamiętać, by się spełniły, jesli byly szczere:)))
                                                  • analityczko-white.falcon Re: I za miłość:))) 18.06.06, 02:15
                                                    Ale skoro mamy je przekazać to powinnyśmy pamietać:)

"...fajne wesele,parira fajne wesele..."
                                                  • rycerz.krola.artura Re: I za miłość:))) 18.06.06, 02:18
                                                    Nie ma sprawy - mogę je jutro Wam przypomnieć - tylko nie wiem o której wstanę i czy jeszcze będziecie mogły je odczytać;)))
                                                  • analityczko-white.falcon Re: I za miłość:))) 18.06.06, 02:21
                                                    Idziemy dopiero wieczorkiem na to przyjęcie więc nie ma obaw-zdążysz
                                                    przypomnieć:)
                                                  • rycerz.krola.artura Re: I za miłość:))) 18.06.06, 02:25
                                                    Baaaardzo się cieszę :)))))))))
                                                  • analityczko-white.falcon Re: I za miłość:))) 18.06.06, 02:28
                                                    W sumie jak wyruszysz teraz to spokojnie nam potowarzyszysz;)
                                                  • rycerz.krola.artura Re: I za miłość:))) 18.06.06, 02:34
                                                    to juz wychodzę - pomozecie mi jutro z tym co mam zrobić na poniedzialek :D
                                                  • analityczko-white.falcon Re: I za miłość:))) 18.06.06, 02:35
                                                    A co masz zrobić?
                                                  • rycerz.krola.artura Re: I za miłość:))) 18.06.06, 02:39
                                                    :DDD
                                                    Sprawdzić jeszcze jakies 90 prac pisemnych studentów:))))
                                                  • analityczko-white.falcon Re: I za miłość:))) 18.06.06, 02:40
                                                    Dawaj-ja im szybko je przeanalizuję:)A przepraszam z jakiej dziedziny że tak
                                                    zapytam?:)
                                                  • rycerz.krola.artura Re: I za miłość:))) 18.06.06, 02:47
                                                    Oj przydalabyś mi się tu do analizy:)))
                                                    dziedzina: economics :)
                                                  • analityczko-white.falcon Re: I za miłość:))) 18.06.06, 02:48
                                                    Ło matko tożto moje sfery:)
                                                  • rycerz.krola.artura Re: I za miłość:))) 18.06.06, 02:53
                                                    Widzisz jak się dobrze składa:)
                                                  • analityczko-white.falcon Re: I za miłość:))) 18.06.06, 02:55
                                                    Ja Ci te prace w pół godziny bym sprawdziła:)Nie ma to jak dystans i zdrowe
                                                    podejście;)
                                                  • rycerz.krola.artura Re: I za miłość:))) 18.06.06, 02:57
                                                    W pol godziny - to ja bym Ci sie do konca życia nie odwdzieczył:)
                                                  • analityczko-white.falcon Re: I za miłość:))) 18.06.06, 02:57
                                                    Wyślij je kurierem-na rano masz gotowe;)
                                                  • rycerz.krola.artura Re: I za miłość:))) 18.06.06, 03:01
                                                    gdzie ja o tej porze kuriera znajdę? :)
                                                  • analityczko-white.falcon Re: I za miłość:))) 18.06.06, 03:03
                                                    Pocztex -poczta główna;)Ty;lo szybko się decyduj bo zaczynam czuć upojenie
                                                    alkoholowe;)
                                                  • rycerz.krola.artura Re: I za miłość:))) 18.06.06, 03:06
                                                    To zanim on do Ciebie dotrze.. to... ło matko, co by to było później z tymi ocenami;)
                                                  • analityczko-white.falcon Re: I za miłość:))) 18.06.06, 03:07
                                                    Do rana przetrzeźwiejemy troche:)A oceny?Średnie;)Na kaca najlepsza praca:)
                                                  • rycerz.krola.artura Re: I za miłość:))) 18.06.06, 03:11
                                                    Przetrzezwiejecie? To i white by pomogła:) Cóż za szczęście, że sie tu dziś spotkaliśmy:)
                                                    Oceny powinny być adekwatne;)
                                                  • analityczko-white.falcon Re: I za miłość:))) 18.06.06, 03:15
                                                    A co miałabym nie pomóc? Szast - prast i po ocenianiu. ;-)
                                                  • rycerz.krola.artura Re: I za miłość:))) 18.06.06, 03:18
                                                    i kto to mówi? :) czy mi sie wydaje już bo pora pozna, czy wspomnialas gdzies ze traktujesz serio swoją prace? :)))
                                                    bo swoją tak traktuję:)))
                                                  • analityczko-white.falcon Re: I za miłość:))) 18.06.06, 03:28
                                                    Ja swoją?Jak najbardziej poważnie traktuje,ale te prace będą elementem Twojej
                                                    więc mogę przymróżyć oczko:)
                                                  • rycerz.krola.artura Re: I za miłość:))) 18.06.06, 03:30
                                                    spodziewalem sie takiej odpowiedzi;)
                                                  • analityczka Re: I za miłość:))) 18.06.06, 03:32
                                                    Chcesz przyjechać do mojej pracy?Pozwole Ci nawet baardzo poprzymróżać oko;)
                                                  • rycerz.krola.artura Re: I za miłość:))) 18.06.06, 02:28
                                                    Sokółko - pamietam ze mam się z Tobą podzielić wrażeniami z lektury jednego pana:) Ale chwilowo nie mialem czasu sie za niego zabrac - a dostalem jego drugą pozycje w prezencie - Ale tytułu nie podam przed weselem i po spożyciu;)))
                                                  • analityczko-white.falcon Re: I za miłość:))) 18.06.06, 02:30
                                                    A myślałam że zapomniałeś.Jak przeczytasz to powiedz(podyktowała White).
                                                    Oj będziesz testowany coś mi się zdaje...;)(to dla odmiany ja).
                                                  • rycerz.krola.artura Re: I za miłość:))) 18.06.06, 02:35
                                                    jak moglbym zapomnieć?!:) Powiem powiem jak przeczytam:)
                                                  • analityczko-white.falcon Re: I za miłość:))) 18.06.06, 02:38
                                                    A jakie masz tempo czytania?Żeby White do gwiazki czekać nie musiała;)
                                                  • rycerz.krola.artura Re: I za miłość:))) 18.06.06, 02:40
                                                    White - do gwiazdki nie bedziesz musiala czekac - najwyżej do konca lipca - ale to najdłuzej:)))
                                                  • analityczko-white.falcon Re: I za miłość:))) 18.06.06, 02:41
                                                    To ona mówi że "se poczeka":)
                                                  • rycerz.krola.artura Re: I za miłość:))) 18.06.06, 02:45
                                                    Bóg Ci niech wynagrodzi Twą cierpliwość:)
                                                  • analityczko-white.falcon Re: I za miłość:))) 18.06.06, 02:48
                                                    A Tobie dzieci nie odbiera:)
                                                  • rycerz.krola.artura Re: I za miłość:))) 18.06.06, 02:57
                                                    Tak - niech da mi je niedługo:)
                                                  • analityczko-white.falcon Re: I za miłość:))) 18.06.06, 02:58
                                                    Też potrzebujesz pomocy/porady czy cuś?Oczywiście nadal pisze analityczka:)
                                                  • rycerz.krola.artura Re: I za miłość:))) 18.06.06, 03:04
                                                    Też?
                                                    Nie potrzebuję porad ani pomocy:) Jam sam sobie sternikiem, żeglarzem:)
                                                    Ale faktem jest też, że w pojedynke trudno o dzieci?:D
                                                  • analityczko-white.falcon Re: I za miłość:))) 18.06.06, 03:10
                                                    White twierdzi że można znaleźć dzieci w kapuście,albo u bociana.Ja zaś jestem
                                                    tradycjonalistką więc że tak powiem propnuję swój maulsi udział w
                                                    tym "przedsięwzięciu";)
                                                  • rycerz.krola.artura Re: I za miłość:))) 18.06.06, 03:22
                                                    bardzom rad żeś chętna do współudziału w tym "przedsiewzieciu":))) Ale udział Twój nie byłby wcale taki malusi:)
                                                  • analityczko-white.falcon Re: I za miłość:))) 18.06.06, 03:25
                                                    Skromna chciałam być noo;)
                                                  • rycerz.krola.artura Re: I za miłość:))) 18.06.06, 03:32
                                                    :)
                                                    i to Ci się chwali:)))

Bardzo sympatycznie mi się z Tobą spędza czas, ale już zaczyna świtać, wiec niestety już się będę żegnał z Tobą... z Wami:) . i szedł lulu:)
                                                  • analityczka Re: I za miłość:))) 18.06.06, 03:33
                                                    My też:)Pisałam to samo w innym wątku:)
                                                    To co?Kolorowych snów rycerzu:)
                                                  • rycerz.krola.artura Re: I za miłość:))) 18.06.06, 03:35
                                                    I Tobie też:) I White:)
                                                    Dobrej nocy:)
                                                    I sredecznie pozdrawiam:)
                                                  • analityczka Re: I za miłość:))) 18.06.06, 03:36
                                                    I wzajem od nas obydwu:)papa-bez odbioru;)
                  • analityczko-white.falcon Re: Toaścik! 18.06.06, 01:01
                    My mamy zapas.Chcesz trochę?Chociaż nieee...z pepsi może być problem niejaki
                    ale reszte komponentów do drinka mamy;)
                    Zaraz będziemy i Nobla opijać;)Raz się żyje i raz (miejmy nadzieje) się Toyek
                    żeni-no chyba że chrzciny huczne zrobią(nie żebyśmy sugerowały cosik).;)
                    • Gość: no...no..no... Re: Toaścik! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 01:13
                      Ech,to forum mnie zgubi:)Za dobre towarzystwo,chyba zejdę do piwnicy i odnajde
                      jakąs pepsi:)Nie mogę sobie odmówić toastu w takim gronie:)))
                      • analityczko-white.falcon Re: Toaścik! 18.06.06, 01:14
                        Leć Kobieto bo nam wódeczka się grzeje!Albo pij "za żywo"czyli bez popitki:)
                        • luca.toni Re: kto udziela ślubu na forum? 18.06.06, 01:15
                          wirtualny pleban?
                          • analityczko-white.falcon Re: kto udziela ślubu na forum? 18.06.06, 01:16
                            Nieee...goście weselni:)
                            • Gość: no...no....no... Re: kto udziela ślubu na forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 01:19
                              Mam!!!Przezorny zawsze ubezpieczony:))A więc za Młodą Parę ,ża Miłość,za
                              Nobla,ża wirtualną balangę,ża Sokółkę,Analityczkę ,Rycerza
                              i ...No...no...no...:))))
                              • analityczko-white.falcon Re: kto udziela ślubu na forum? 18.06.06, 01:21
                                No..no..no udała nam się ta balanga-jak nam się spodoba to może jutro zamiast
                                na weselisko zostaniemy tutaj hihi.Tylko zapasy trza będzie zrobić;)
                                A.
                                • Gość: no..no..no... Re: kto udziela ślubu na forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 01:25
                                  Święte słowa Pani Popiałkowa:)Na szcęście Giertych jeszcze nie zamknął
                                  wszystkich sklepów w niedzielę:)))
                                  Teraz niestety wzywa mnie Morfeusz...chyba ta pepsi mnie usypia:)))
                                  • analityczko-white.falcon Re: kto udziela ślubu na forum? 18.06.06, 01:27
                                    No to mykaj spać i niech Ci się Księciunio na białym rumaku przyśni:)Lekkiego
                                    kaca życzymy:)
                                    • Gość: no...no...no... Re: kto udziela ślubu na forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 01:29
                                      Dzięki Dobre Kobiety:)Nawzajem:)))Pa.
    • analityczko-white.falcon 100 postów ale ... 18.06.06, 02:37
      setki wódeczki nie uświadczysz-czas udać się po zakupy;)
      • rycerz.krola.artura Re: 100 postów ale ... 18.06.06, 02:48
        ja Wam już polewam - zostala mi Zubroweczka:)
        • analityczko-white.falcon Re: 100 postów ale ... 18.06.06, 02:49
          A dasz pożuć trawkę?:)Z żubrówki rzecz jasna-tylko mi tam bez skojarzeń
          głupich;)
          • rycerz.krola.artura Re: 100 postów ale ... 18.06.06, 02:55
            No skądże znowu... ;) Dam Ci/Wam trawkę do pożucia:))
            • analityczko-white.falcon Re: 100 postów ale ... 18.06.06, 02:57
              No to zagrycha już jest.Mamy do oddania w zamian kiszonego ogórasa-może
              reflektujesz na ten rarytas?
              • rycerz.krola.artura Re: 100 postów ale ... 18.06.06, 03:05
                Bardzo reflektuję:)
                • analityczko-white.falcon Re: 100 postów ale ... 18.06.06, 03:08
                  Młosolny i rewela w smaku hand made.Wyślemy owiniętego tymi pracami
                  studencinów;)
                  • rycerz.krola.artura Re: 100 postów ale ... 18.06.06, 03:14
                    hahahahahahaha
                    Mmmm... smakowałby niebanalnie pewnie;)
                    • analityczko-white.falcon Re: 100 postów ale ... 18.06.06, 03:16
                      A jaką zagadkę mieliby studenci, rozkoszując się zapachem ocenionych prac. ;-)
                      • rycerz.krola.artura Re: 100 postów ale ... 18.06.06, 03:20
                        gdyby oceny były "adekwatne" to mimo zdziwionych min, pewnie by przeszli nad tym do porzadku dziennego;-)
                        • analityczko-white.falcon Re: 100 postów ale ... 18.06.06, 03:24
                          A niech dzieciaki mają;)
    • analityczka Świętowania dzień drugi... 18.06.06, 11:40
      Wczorajsza impreza domowa przeszła już do szuflady wspomnień a dziś kolejny
      dzień ale dla odmiany z tą właściwą imprezą z udziałem Państwa Młodych.
      No..no..no..,Rycerzu-dziękujemy z White za miłe towarzystwo wczoraj/dziś.
      Pozdrawiam
      A.
      • Gość: no...no...no... Re: Świętowania dzień drugi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 11:45
        Oooo:)Ale się zerwałaś z rana:)Pozdrawiam serdecznie:)))Miłej imprezy!!!Też
        lecę poużywać niedzieli:)))
        • analityczka Re: Świętowania dzień drugi... 18.06.06, 11:48
          Kawka zaliczona i zaraz ruszamy "w miasto".Gdyby nie było już okazji to
          wypijcie zdrówko Młodych bo my będziemy hulać na weselisku:)
          Pozdrawiam
      • rycerz.krola.artura Re: Świętowania dzień drugi... 18.06.06, 12:24
        Cześć:)
        I ja dziękuję za mile spędzone wspólnie chwile:)
        Przypominam o najlepszych życzeniach dla nowożeńców, zdrowia i wszelkiej pomyślności:)
        Bawcie się dziś wyśmienicie:)
        Pozdrawiam

analityczka napisała:

> Wczorajsza impreza domowa przeszła już do szuflady wspomnień a dziś kolejny
        > dzień ale dla odmiany z tą właściwą imprezą z udziałem Państwa Młodych.
        > No..no..no..,Rycerzu-dziękujemy z White za miłe towarzystwo wczoraj/dziś.
        > Pozdrawiam
        > A.
        • analityczko-white.falcon Re: Świętowania dzień drugi... 18.06.06, 13:00
          Życzenia przekażemy napewno-nawet o nich pamiętałyśmy o dziwo:)
          Zabiegi upiększające poszły w ruch w ramach przygotowań do przyjęcia-będzie
          super.
          Miłej niedzieli Rycerzu i szybkiego sprawdzania prac.
          A.
    • duszka2 Re: Forumowy ślub!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! 18.06.06, 18:08
      Nareszcie jakas wspaniała wiadomośc na tym forum załamanych, zdesperowanych i
      szukajacych ;-))))))
      Toykowi i świeżo poslubionej prosze przekazac pierniczek ( oczywiście serce )ode
      mnie i najlepsze zyczenia: nieustajacego zachwytu drugą osobą, radości,
      szcześcia, gromadki toytoykowych dzieci, domku na wzgórzu i pelnej garści
      przyjaciół;-))))))

to ci nowina, jak się szybko sprawy mogą potoczyć...
      • white.falcon Re: Forumowy ślub!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 19.06.06, 00:38
        Wróciłam właśnie z wesela. Relacje zda Analityczka pojutrze, bo ona to jutro
        wzięła wolne, a ja pomykam do pracy. Super impreza była, bawiłam się świetnie.
        I czekam, aż Toyek sam powie, jak było. Może oderwie się na chwilę od świeżego
        życia małżeńskiego i włączy net i spisze to, co ma do powiedzenia na temat
        tego, co jego wesołe koleżanki w przypływie adrenaliny nazamieszczały na forum.
        Aż w nas kipiało z emocji, więc chciałyśmy z Wami podzielić się tą wieścią, bo
        tu wielu pamięta Toytoyka. :-)
        • toytoyek Re: Forumowy ślub!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.06.06, 15:19
          Cześć!!!!!

Cóż ja mogę powiedzieć - chyba tylko tyle, że wszystko potrafi się w życiu
          bardzo szybko zmienić. Pewnie na gorsze, ale też na zdecydowanie lepsze i tego
          ostatniego jestem przykładem:)

Cokolwiek by niemówić: było świetnie. Trochę się bałem tego ślubu, bo coś się
          na pewno sypnie, bobędzie okropnie drętwo, bo ktoś dostanie bólu brzucha i
          będzie afera, i tak dalej... Ale w sumie stwierdzam jedno: to jest naprawdę
          kapitalny dzień, którym można się nacieszyć. Na ślubie w sobotę było mnóstwo
          naszych znajomych i rodziny, potem byliśmy na rodzinnym ślubnym obiedzie w
          miłej knajpce a wczraj wieczorem spotkaliśmy się na imprezce ze znajomymi. A
          teraz trzeźwieję:)

No to póki co ja tyle. Dzięki za życzenia!!!
          T.
    • white.falcon Cieszyć się cudzym szczęściem :-) 19.06.06, 22:16
      Stwierdziłam, że można niesamowicie cieszyć się cudzym szczęściem. I
      stwierdziłam to w kontekście ślubu Toyka. Dziób mi nadal się uśmiecha, a już
      naprawdę wspaniały prezent od Toyka dostałam mailem - ślubne zdjęcie. Piękni,
      młodzi i zakochani - czego chcieć jeszcze? Aż miło poptarzeć. :-)

Życzę wszystkim na FR takiego uczucia i szczęścia. :-)
      Sokółka
      • kamea5 Re: Cieszyć się cudzym szczęściem :-) 19.06.06, 22:20
        wnioskuje,ze "wszystko dobre co sie dobrze konczy";)
        pozdrawiam witrualnie nowozencow,zyczac wytrwałosci i miłosci...:)
        • joanna.maria Re: Cieszyć się cudzym szczęściem :-) 19.06.06, 23:11
          gratulacje
    • analityczka Relacja! 20.06.06, 10:02
      Widzę że White odrobinę zastosowała "spychologię"przerzucając na mnie relację z
      wesela.
      Cóż ja mogę dodać Kochani.Tak jak podczas ślubu wszystkim nie brakowało
      uśmiechu na buzi,humory były zachowane w stylu iście szampańskim,a co
      najważniejsze Młoda Para szczęśliwa.
      Wróciłam do domu w nocy,a wczoraj odsypiałam zaległości po tym hulaszczym
      weekendzie.
      Życzę sobie i wszystkim by taki jak ten weekendowy finał miały wszystkie
      smuteczki przelewane tutaj i byśmy mieli jeszcze wiele weekendów zajętych i
      niedospanych z takich powodów jak śluby i wesela.
      Pozdrawiam
      A.
      • white.falcon Psieprasiam! ;-) 20.06.06, 23:49
        Zgadzam się i już tłumaczę, o co chodziło z tą "spychologią". Poprostu
        wiedziałam, że w poniedziałek i wtorek będę na wyjeździe służbowym i do netu
        będę miała dostęp tylko na chwilkę. A jak można skupić się, mając dookoła masę
        ludzi, plączących się po hallu hotelu, gdzie zatrzymałam się? Nie chciałam
        pisać byle co. Tak więc Sokółka kaja się i macha przepraszająco piórkowym
        skrzydełkiem. :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka