apuella 04.07.06, 09:04 macie w sobie takiego,że się do Was tak tęskni? Nie sposób o Was zapomnieć :-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
apuella Re: co Wy romantycy 04.07.06, 10:19 kaya_ja napisała: > trochę obłędu w oczach...:).....potargany włos i dwa długie kły ;-)))) nie wiem dlaczego tak jakos mi sie skojarzylo :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miły z Wrocławia Re: co Wy romantycy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 10:29 uśmiech, serdeczność, człowieczeństwo pozdrawiam serdecznie z zalanego słońcem Wrocławia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M-57 Re: co Wy romantycy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 22:32 Mamy serce i patrzymy sercem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heban Re: co Wy romantycy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 22:47 czasami patrzymy tym troche niżej jak serce Odpowiedz Link Zgłoś
wild.romance Re: co Wy romantycy 05.07.06, 23:46 apuella napisała: > macie w sobie takiego,że się do Was tak tęskni? > Nie sposób o Was zapomnieć :-))) Więc pamiętaj i zajrzyj do skrzynki.......:)))) w.r Odpowiedz Link Zgłoś