Dodaj do ulubionych

jaki samochód

IP: 83.238.145.* 12.09.06, 18:59
najbardziej przedłuża penisa i w jakim kolorze ?
Obserwuj wątek
    • kobietabezserca Re: jaki samochód 12.09.06, 19:02
      phi!!!! nie ma takiego auta ani koloru co by z malego zrobil wieksze
    • justiz Moja fascynacja... z dziedziny motoryzacji ;-))) 12.09.06, 19:21
      UWAGA! Propozycja motoryzacyjna dla kobiet! ;-D

Do salonu trafiłam nieprzypadkowo.. Chciałam pobyć z nim choć chwilę, popatrzeć,
      może dotknąć, poczuć jego bliskość…, choć na odległość..

Był! Stał majestatycznie na podwyższeniu, wystawiony na podziw wszystkich
      odwiedzających. Jego wspaniała sylwetka, stylowy, wyrazisty kształt przyciągał
      spojrzenia odwiedzających.

Zbliżyłam się do niego, okrążyłam go wokół delikatnie muskając koniuszkami
      palców. Miałam wrażenie, że wyczuwa moją obecność... Gdy byłam z jego lewej
      strony, samoczynnie otworzył swoje drzwi.. Zrozumiałam, że to zachęta, aby go
      odwiedzić. Weszłam, więc do środka. Wewnątrz, od razu dostrzegłam jego doskonały
      gust w dopracowaniu wystroju.
      Każdy estetycznie ukształtowany, wykonany z materiałów najwyższej jakości
      szczegół, natychmiast przyciągał wzrok: wyraziste srebrne linie, wytłaczane
      wzory skóry, metaliczne elementy wykończenia. :-)))

Usiadłam wygodnie w doskonale wyprofilowanym fotelu, poczułam na sobie delikatną
      skórę, która obejmowała mnie, a jej jasno beżowy odcień dodawał ciepła i elegancji.
      Miałam poczucie absolutnego komfortu dzięki dużej przestrzeni, która zapewniała
      całkowitą swobodę ruchu.. :-)))

Poczułam, że jestem coraz bardziej rozgrzana, włączył więc swoją klimatyzację, a
      ja wyjęłam z jego lodówki wspaniały, schłodzony napój. Poczułam przypływ energii
      i chęć na szaleństwo.. ;-P
      Nacisnęłam przycisk.. i odpalił!
      Wiedziałam o jego systemie nawigacji satelitarnej z możliwością wydawania
      poleceń głosem, dzięki temu zaplanowanie przejażdżki nie mogło być prostsze.
      Ruszyliśmy! Jego cudownie wyrzeźbiony, kompaktowy kształt dominował na trasie i
      zwracał uwagę wszystkich mijających. Podróż nie była męcząca, ponieważ on sam
      utrzymywał żądaną prędkość tak długo, jak tego chciałam, bez konieczności
      naciskania przeze mnie na pedał gazu. :-)))
      Zaczął zapadać zmierzch, włączył automatycznie swoje reflektory, aby zapewnić
      nam lepszą widoczność. Kiedy pogoda przestała nam sprzyjać i zaczęło padać,
      dzięki jego czujnikom włączyły się wycieraczki, które regulowały odpowiednio
      swoją prędkość. :-)))
      Nie jest to romantyczna historia o wymarzonym mężczyźnie, a jeśli ktoś miał inne
      skojarzenia – to niech mi wybaczy. Chciałam się jedynie podzielić swoją
      fascynacją z dziedziny... motoryzacji! ;-DDD

"'T.' RAV4 to samochód, który nie mieści się w codziennych schematach. Po prostu
      wsiądź i spójrz na świat z innej perspektywy. Odkryj coś nowego. Przekrocz
      własne oczekiwania. Jedź do końca. A potem jedź dalej..." :-)))

P.S. Jeśli kogoś ujęła ta opowieść, a miałby przypadkiem "luźne" 150 tyś. – to
      dzięki temu, może spełnić moje marzenie. ;-DDD
      • kobietabezserca Re: Moja fascynacja... z dziedziny motoryzacji ;- 12.09.06, 20:10
        mnie fascynuje chevrolet - "srebrny metalic":DDD
      • analityczka Re: Moja fascynacja... z dziedziny motoryzacji ;- 13.09.06, 09:09
        Justiz nie mam niestety wolnych 150tys zł. ale jak będziesz chciała poczuć się
        raz jeszcze tak to użyczę Ci moje terenowe "szczęście"-ta sama klasa tylko inna
        marka:)
        • justiz Re: Moja fascynacja... z dziedziny motoryzacji ;- 13.09.06, 15:22
          Jesteś urocza! Ale... to jakby użyczyć sobie kochanka. ;-DDD
          Ech! Ja mam duże poczucie własności, więc poczekam, może pojawi się jakaś
          propozycja z tymi wolnymi tysiakami.. ;-))) W weekend pojawia się tutaj wielu
          desperatów, to może coś uda mi się załatwić, za "drobną przysługę" hehehe
          O zgrozo! Ja już chyba też popadłam w desperację, abo nawet szaleństwo! :-OO!!
          • schizoo Re: Moja fascynacja... z dziedziny motoryzacji ;- 14.09.06, 09:53
            ładna,głupia i ze Śląska ....fuj ;)
            • justiz Re: Moja fascynacja... z dziedziny motoryzacji ;- 14.09.06, 10:20
              schizoo! Chcesz przez to powiedzieć, że nie sprostasz moim wymaganiom?
              • schizoo Re: Moja fascynacja... z dziedziny motoryzacji ;- 14.09.06, 10:29
                no cóż z pokorą podkulam ogon.....
          • analityczka Re: Moja fascynacja... z dziedziny motoryzacji ;- 14.09.06, 11:12
            Justiz faceta nie użyczam,ale autko mogę:)Gdyby patrzeć na to w tym kierunku to
            mój mężczyna musiałby być czasem gejem-skoro prowadzi mojego"kochanka"hihihi
            Ale szukaj Kobietko sponsora,szukaj:)
    • meduza4 Re: jaki samochód 13.09.06, 13:05
      Gość portalu: s napisał(a):

> najbardziej przedłuża penisa i w jakim kolorze ?

A w tym kolorze to co ma być? Samochód czy penis? Sprecyzować to trzeba ;-PPP
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka