tgwiazda 16.06.05, 15:57 Może ktoś się pokusi o opinie o tym południowym "kurorcie". Gdzie warto zajrzeć, gdzie jadać , gdzie posiedzieć przy winku, gdzie i za ile wypożyczyczyć autko, gdzi robić zakupy, itp ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Constantia Re: Kiotari - Rodos IP: *.interpc.pl 16.06.05, 19:15 Tam specjalnie nic nie ma.Chyba jedna mała knajpa i dośc fajny supermarket.Na nocne życie nie licz,bo to jest po prostu mówiąc brzydko "pipidówka".Do przepięknego Lindos jest niedaleko,ale wieczorem zajedziesz tam tylko autem.Nie polecam tej wioski dla ludzi chcących się wieczorami wyszaleć.Mam nadzieję,że Cię nie zdołowałam:-))A posiedzieć przy winku można w hotelu-ja byłam w Katerini-b.przyjemny.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
tgwiazda Re: Kiotari - Rodos 16.06.05, 21:47 Dzieki. Ja jade za tydyien do Ekaterini (przypuszczam, ze to ten sam hotel o ktorzm wspomnialas). To ze Kiotari to lekkie zadupie to wiem, jakos nie nastawiam sie specjalnie na nocne rozrywki a raczej na odrobine slonca, relaksu i zwiedzanie. Planuje wziac autko na 7 dni. Czy bralas auto i gdzie plus cena? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Constantia Re: Kiotari - Rodos IP: *.interpc.pl 16.06.05, 22:03 Auto braliśmy 2x.Raz poprosiliśmy rezydentkę o pośrednictwo.A potem planowalismy wycieczkę na Simi,tylko okazało się,że autobusem sie do Rodos do portu na 9/odpływaja promy/ nie zdąży,więc wzięlismy auto drugi raz.Własciciel hotelu/oczywiście Ekaterini:-))/ ma jakiegoś kuzyna czy innego krewniaka z wypożyczalni-lepiej od razu do niego z tym iśc.90 E za 3 dni,najtańsze małe ale z klimą.Trzeba się rtoche targować.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś