sunrise1 21.03.07, 22:12 a ja byłam dzisiaj na wagarach, całe pół dnia pracy :D , bo wszystko wokół się zmienia, ale co roku gdy przychodzi wiosna większość z nas odczuwa to samo- chęć zrobienia czegoś szalonego. pozdr, s Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jmx Re: na wagary... do łóżka? ;) 22.03.07, 08:58 Ech, zazdroszczę wam tej wiosny... Wczoraj u mnie sypał śnieg a dzisiaj jest ujemna temperatura... Jedyna szalona rzecz na jaką mam ochotę to walnąć się do łóżka, aaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 dajże pokój 22.03.07, 19:20 kobieto !!! łóżko to wyciąga czarne myśli, zwłaszcza nocą, albo ponoć szalone korzonki jakieś :-), no chyba że..... :-))))) pozdr, s Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: na wagary 22.03.07, 10:05 Wiosna? wiosna? Wiosna, ach to ty? Wiosna – cieplejszy wieje wiatr? Wiosna – znów nam ubyło lat? ---- tylko co zrobić z tym śniegiem w tle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: na wagary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 12:30 Dzisiaj rano niespodzianie zapukała do mych drzwi... Zapachniało, zajaśniało...wiosna ach to ty.... Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: na wagary 22.03.07, 19:31 bardzo ładnie odśnieżone i prawdziwą wiosną przesłonięte, no...no..no;) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx wymarzony dzień.... 28.03.07, 12:33 Dzisiaj jest wymarzony dzień na mycie okien, co też zamierzam uczynić po przyjściu do domu w ramach porządków przedświątecznych... > tylko co zrobić z tym śniegiem w tle? roztopić, roztopić! szkoda, że na brud to nie działa ;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: wymarzony dzień.... 28.03.07, 13:26 jmx napisała: > > Dzisiaj jest wymarzony dzień na mycie okien, co też zamierzam uczynić po > przyjściu do domu w ramach porządków przedświątecznych... > Ty też? Już myślałam, że tylko ja zajmuję się takimi przyziemnymi sprawami na wiosnę, wszyscy miłość, radość a ja porządki :)) Szybkiego umycia :)) A. Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: wymarzony dzień.... 28.03.07, 16:32 aleeeee mi sięęęęę nieeee chceeeeeeeeee.... może jutro...? w końcu wątek jest o wagarach ;DDD Wiesz, jak to jest - miłośc miłością, a ktoś sprzątać musi ;). Niech oni sobie ćwierkają i wzdychają a u nas będzie za to czysto ;) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: wymarzony dzień.... 28.03.07, 16:44 Hola,hola Moje Panie! A kto mówi że amory za nas okna myją:) Miłość miłością a w weekend Ukochany idzie w odstawkę bo szyby szarością nieco zaszły:)Ale przynam że uskrzydlona jego przyjazdem w poprzedni czwartek wzięłam dzień urlopu i doprowadziłam dom do ładu:) Reasumując: jestem zakochana w czystości:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: wymarzony dzień.... 28.03.07, 21:23 U mnie już prawie czysto, dwa okienka załatwione :D W piątek ostatnie ale największe... A w sobotę akcja Babcia... Tam to dopiero będzie się działo... Babcia jak to Babcia, kochana, ale kiedy patrzy na ręce przy wieszaniu firanek to się człowiekowi nic nie udaje... :)) Do tego jeszcze chwilę poćwiczyłam i jutro się nie ruszę z łóżka :D Powagaruj sobie, w końcu za rok też święta :DD Odpowiedz Link Zgłoś
krotochwilna_asia Re: na wagary 29.03.07, 17:50 Ah, jestem taka szczesliwa, ze zblizaja sie Swieta. Duzo jedzenia na stole, ladnie posprzatane, prezenty pokupowane, juz czuc prawdziewie 'swiateczna' atmosfere. Niektorzy sie pogodza przed swietami, bo tak wypada; a potem znowu to samo. Swieta sa tylko dwa razy do roku. Nie zyje obluda, az chcialoby sie powiedziec. Ale to nic, ja jestem blondynka i nie wiem o czym mowie.. Odpowiedz Link Zgłoś