Gość: kasia IP: 81.15.150.* 13.05.03, 16:12 Pewniej fantastyczny chlopak o cudownym usmiechu i imieniu... chce abym poszla z nim na basen i nie wiem co poczac.. co mam zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sunrise1 mówi Ci to coś ? 13.05.03, 16:17 IP 81.15.150 ? Bo mnie i pewnie nie tylko mnie wszystko. Jeszcze coś ; dziecinko to nie jest forum dla ludzi w wieku: 12-14 lat. My nie mamy tego typu problemów z Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: mówi Ci to coś ? IP: *.acn.waw.pl 13.05.03, 17:28 mów za siebie.,. ja mam takie problemy czesto. Zadna nie chciała isc na basen! Na spacer, na piwo chetnie.. całowac sie tez chciały a na basen nie! A ja nie chce sie całowac i na piwo chodzic ( od piwa mam kolegów) chce na basen! Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: mówi Ci to coś ? 13.05.03, 17:33 Widocznie masz pecha- nie trafiasz na prawdziwe sportsmenki z:) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: mówi Ci to coś ? 13.05.03, 17:38 Gość portalu: Belbo napisał(a): > A ja nie chce sie całowac i na piwo chodzic ( od piwa mam kolegów) chce na > basen! A ja chcę się całować... w basenie... I jeszcze coś chcę tam robić... tylko nie mam prywatnego basenu, bo w miejscu publicznym nie wypada... Ja chcę basen!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rb13 Re: MAM ISC CZY NIE ISC 13.05.03, 16:39 Psiakość odsuncie łapki od komputera i pogadajcie sobie w cztery oczy na temat basenu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: MAM ISC CZY NIE ISC IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 13.05.03, 17:38 Absolutnie nie isc! ten basen to pulapka. On wlasnie ma wola chate i po basenie chce ciebie zaciagnac do domu na ogladanie kolekcji znaczkow.Che, che ,che, znamy sie na tym! Tez mi basen, od kiedy to sie tak nazywa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria.magdalena idź, idź........ IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 13.05.03, 20:41 .....i wody życia za darmo zaczerpnij......... Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: MAM ISC CZY NIE ISC 13.05.03, 20:41 Gość portalu: Ewa napisał(a): > Absolutnie nie isc! ten basen to pulapka. On wlasnie ma wola chate > i po basenie chce ciebie zaciagnac do domu na ogladanie kolekcji > znaczkow.Che, che ,che, znamy sie na tym! Tez mi basen, od kiedy to > sie tak nazywa? Boshe, to nadal kolekcję znaczków się ogląda? A ja myślałam, że czasy się zmieniły... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria.magdalena czas na znaczki IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 13.05.03, 20:45 > Boshe, to nadal kolekcję znaczków się ogląda? A ja myślałam, że czasy się > zmieniły... Dzisiaj czas to pieniądz, a pieniądze ze znaczków Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: czas na znaczki 13.05.03, 20:48 to tym bardziej kolekcji nie powinno się pokazywać :PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria.magdalena znaki mogą wyjść później......... IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 13.05.03, 20:51 kwasna_cytryna napisała: > to tym bardziej kolekcji nie powinno się pokazywać :PP z kolekturą to jest tak: dzis wygrywasz, jutro przegrywasz....... Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: znaki mogą wyjść później......... 13.05.03, 20:52 To już jest hazard :PP Uzależnić się można .. Odpowiedz Link Zgłoś
maria.magdalena uzależnienie od basenu..... 13.05.03, 20:56 może nowy temat na prace doktorską? basen......basen......basen..... a jak potem wpadnie sie w dół? Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: uzależnienie od basenu..... 13.05.03, 21:06 maria.magdalena napisała: > > a jak potem wpadnie sie w dół? z wapnem ?? :P Odpowiedz Link Zgłoś
maria.magdalena z wapnem.... 13.05.03, 21:08 wtedy wapno polaczy sie z h2so4 lub H2CO3 i zrobi sie kamien z serca..... Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: z wapnem.... 13.05.03, 21:10 a kropla drąży kamień.. a w basenie kropli tak dużo .. koło się zamyka ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
maria.magdalena kolko nie może być wielokanciaste....... 13.05.03, 21:14 kwasna_cytryna napisała: > a kropla drąży kamień.. a w basenie kropli tak dużo .. koło się zamyka ;-)) i zostanie tylko płacz i zgrzytanie zębów..... Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: kolko nie może być wielokanciaste....... 13.05.03, 21:17 maria.magdalena napisała: > i zostanie tylko płacz i zgrzytanie zębów..... które w trakcie zgrzytania strasznie się wycierają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria.magdalena .......uważaj, bo basen wciąga......... IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 13.05.03, 20:48 Odpowiedz Link Zgłoś
debestofkropeczka Re: .......uważaj, bo basen wciąga......... 13.05.03, 20:59 On chce sprawdzić , czy masz cellulitis :) Odpowiedz Link Zgłoś
maria.magdalena a co z alergikami? 13.05.03, 21:01 debestofkropeczka napisała: > On chce sprawdzić , czy masz cellulitis :) i czy kropeczki potem wyjdą....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: a co z alergikami? IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 13.05.03, 22:43 Ale ona naprawde chce wiedzic czy ma isc czy nie(na ten basen). Jesli chodzi tylko o sprawdzenie czy ona ma cellulitis, to chyba moze(isc), jesli nie ma(cellulitis). Natomiast idac ona ryzykuje wpadniecie do dolu z wapnem(j.w.), a ostatnio ktos zasugerowal alergie(pewnie na chlor). Czyli ze nawet nie ryzykujac ogladania znaczkow po basenie(tak, tak, jeszcze dzis oglada sie znaczki)trzeba sie zastanowic nad iloscia czynnikow negatywnych zwiazanych z pojsciem na basen. N.b. przydalby sie matematyk aby obliczyc wspolczynnik ryzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria.magdalena to co z tym matematykiem? IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 17.05.03, 00:20 Przydał się, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś