Dodaj do ulubionych

zasponsoruję atrakcyjną kobietę

16.04.07, 11:27
w wieku do 35 lat.
Obserwuj wątek
    • Gość: hihi a niby cie stac? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 11:28
      dasz jej na waciki?:))))))
      • sponsor-leszek Re: a niby cie stac? 16.04.07, 13:52
        Gość portalu: hihi napisał(a):

> dasz jej na waciki?:))))))
        najwyżej wezmę kredyt,czego się nie robi dla kobiet:)
        • Gość: hihi Re: a niby cie stac? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 13:54
          czyli cie nie stać :)))
          ale pomarzyć sobie możesz, ze jest tylko twoja, młoda, atrakcyjna, zawsze świeża
          czekajaca i na pstryk palcami przybiega się przymilać do pana-sponsora :))
          ech...te samcze marzenia...
          • andrexx Re: a niby cie stac? 16.04.07, 13:59
            hihi a takimi wymaganiami jak ty (waciki, itd) to nie wiem czy odważnego
            znajdziesz, który te waciki na codzień będzie ci kupował
            • Gość: hihi Re: a niby cie stac? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 14:05
              mam duży zapas wacików:)) mnie wystarczy :)))
          • sponsor-leszek Re: a niby cie stac? 16.04.07, 14:04
            Gość portalu: hihi napisał(a):

> czyli cie nie stać :)))
            > ale pomarzyć sobie możesz, ze jest tylko twoja, młoda, atrakcyjna, zawsze śwież
            > a
            > czekajaca i na pstryk palcami przybiega się przymilać do pana-sponsora :))
            > ech...te samcze marzenia...
            RZEeczywiści na Ciebie mnie nie stać i nawet nie chce brać kredytu:)
            • Gość: hihi Re: a niby cie stac? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 14:05
              no tak, zdolności kredytowej przecież brak :))
              • sponsor-leszek Re: a niby cie stac? 16.04.07, 14:07
                za dużo tych wacików nakupowałem:)
                • Gość: hihi Re: a niby cie stac? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 14:08
                  bo oprócz marzeń to jeszcze trzeba mieć zmysł do interesów i wiedzieć w co
                  (kogo?) inwestować :)) "co tanie to drogie"hihi
                  • sponsor-leszek Re: a niby cie stac? 16.04.07, 14:13
                    no dobrze,udowodniłaś ...jesteś piękna,mądra i takich cienkich bolków jak ja na
                    Ciebie nie stać,OK - zgoda twoje ego jest już nasycone ???
                    • Gość: hihihi Re: a niby cie stac? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 14:15
                      a gdzie ja napisałam, ze jestem młoda , mądra i szukam sponsora? :))
                      • sponsor-leszek Re: a niby cie stac? 16.04.07, 14:18
                        tak tylko lubisz się poonanizować przed monitorkiem ?
                        • Gość: hihi Re: a niby cie stac? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 14:22
                          ooo.. widze ze sponsor z wymaganiami :)))) juz mu sie samotnie znudziło przeżywać.
                          • sponsor-leszek Re: a niby cie stac? 16.04.07, 14:24
                            znów mnie rozgryzłaś,ależ Ty jesteś błyskotliwa:)
                            • Gość: hihi Re: a niby cie stac? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 14:25
                              żebyś wiedział :)))))

ale! był tu kiedyś takiii.. jakoś mu było...piotr i cos tam dalej. to nie twój
                              bliźniak przypadkiem?:)))
                              • sponsor-leszek Re: a niby cie stac? 16.04.07, 14:27
                                tak to on:)
                              • poster012 Re: a niby cie stac? 16.04.07, 14:29
                                Tamten to był Tomasz
                                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=55133456&a=55133456
                                • Gość: hihi Re: a niby cie stac? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 14:36
                                  nie nie.. to jakis inny
                                  tomasz a akwinu
                                  tamten chciał młodej szalonej i poważnej (dwa w jednym?)

a ten tylko na wiek patrzy, pewnie zeby mu zbytnio zony nie przypominała, po
                                  35tce kobiety w potwory przecież się zmieniaja z sekundy na sekundę
                                  i zero atrakcji o atrakcyjnosci nie wspominając ;)))
                                  • sponsor-leszek Re: a niby cie stac? 16.04.07, 14:41
                                    aaa ,tu Cię boli :)))
                                    • Gość: hihi Re: a niby cie stac? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 14:44
                                      gdzie!? :)) głowa mnie bolała ale juz mi przeszło :)))
                                • swmikolaj5 Re: a niby cie stac? 16.04.07, 14:39
                                  Przynajmniej zainteresowana kobieta wiedziała czego może się spodziewać i czego
                                  Tomasz oczekuje..
                                  A od Leszka-sponsora nic się dowiedzieć nie można??
                                  • poster012 Re: a niby cie stac? 16.04.07, 14:41
                                    Może sponsor-leszek się wstydzi i teraz udaje altruistę?
                                    • swmikolaj5 Re: a niby cie stac? 16.04.07, 14:43
                                      Myślisz Posterze, że to zbok jakiś??
                                      • Gość: hihi Re: a niby cie stac? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 14:46
                                        kurcze.....
                                        to nie dość, że kasa od niego będzie marna to jeszcze sie ten-tego wstydzi?... i
                                        rozrywki też żadnej tylko jakies fuj-pfuj? ble?
                                      • poster012 Re: a niby cie stac? 16.04.07, 14:48
                                        Tacy skryci bywają najgorsi. Lateksowo-skórzane ubranka, pejcze, bicze wodne,
                                        wiertarka,lutownica itp
                                        • Gość: hihi Re: a niby cie stac? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 14:52
                                          eeeee.... wiertarka? to ja chyba nie jestem jednak ani młoda ani mądra ani
                                          atrakcyjna i w ogóle ja temu panu dziekuję , ja chce do domu!!! buuuuuu!!!
                                        • swmikolaj5 Re: a niby cie stac? 16.04.07, 14:52
                                          Jacuzzi..
                                          • poster012 Re: a niby cie stac? 16.04.07, 14:55
                                            Maszynka do mięsa, sokowirówka itd
                                            • monnia3 Re: a niby cie stac? 16.04.07, 14:59
                                              Perwersi;)
                                              wystraszyliscie sponsora;)
                                              • poster012 Re: a niby cie stac? 16.04.07, 15:04
                                                I dobrze tu jest forum romantica, a nie burdelino z rondem.
                                                • monnia3 Re: a niby cie stac? 16.04.07, 15:06
                                                  No wiesz...musze przyznać że mi teraz zaimponowałeś:)
                                                  gdzie to dawne forum...
                                              • sponsor-leszek Re: a niby cie stac? 16.04.07, 15:06
                                                monnia3 napisała:

> Perwersi;)
                                                > wystraszyliscie sponsora;)
                                                dziękuje bardzo za uwagę,sponsor już ma kandydatkę:)
                                                • monnia3 Re: a niby cie stac? 16.04.07, 15:08
                                                  sponsor-leszek napisał:

> dziękuje bardzo za uwagę,sponsor już ma kandydatkę:)

Gratuluję;)
                                                  • poster012 Re: a niby cie stac? 16.04.07, 15:26
                                                    A ja mam willę w Puerto Rico
                                                    To się nazywa kończyć z honorem
                                                • Gość: hihi ech... jednak wolał waldiego9910..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 16:13
                                                  kobiety to jednak mają ciężko w zyciu, buu.
                                  • Gość: hihi Re: a niby cie stac? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 14:43
                                    właśnie! skandal skandal! co to ma być! bez podpisania umowy nie ma co w to
                                    wchodzić. oferta niekonkretna, wiele niejasności, mętne obietnice... zgłoszę do
                                    federacji konsumentow bo to może byc jakiś przekręt
    • ermellina Na czym polegać ma ten sponsoring? 16.04.07, 11:33
    • rycerz.krola.artura zgłaszam się! 16.04.07, 11:35
      ja też chcę! ja też!

:P
      • khinga Re: zgłaszam się! 16.04.07, 14:17
        chyba musiałbyś conieco obciąć i zgolić:PPPP
    • patrycja.nowa Re: zasponsoruję atrakcyjną kobietę 16.04.07, 13:08

• andrexx Re: zasponsoruję atrakcyjną kobietę 16.04.07, 13:12
      seksizm tu panuje, żadna kobieta nie chce mężczyzny zasponsorować
      • ermellina Re: zasponsoruję atrakcyjną kobietę 16.04.07, 13:46
        Dlaczego młoda, atrakcyjna kobieta ma sponsorować jakiegokolwiek mężczyznę i
        vice versa?
        • sponsor-leszek Re: zasponsoruję atrakcyjną kobietę 16.04.07, 13:51
          taki już ze mnie altruista:)
          • ermellina Re: zasponsoruję atrakcyjną kobietę 16.04.07, 14:12
            Skoro bezinteresownie, to o co chodzi?
            • Gość: hihi ops.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 14:17
              to mi rodzony brat ściąga marżę za usługi finansowe a tu jakiś OBCY PAN daje
              kasę za darmo?? za nic?? żeby sobie humor polepszyć ???

eeeee.... to ja oświadczam, że jestem "młoda, mądra, atrakcyjna i szukam
              sponsora" (sponsora bezinteresownego oczywiście ! :) )
              • Gość: hihi Re: ops.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 14:21
                acha, żeby ułatwić sprawę to nawet tego pana oglądać nie muszę, a tu podaję nr
                konta (przelew poproszę regularnie co miesiąc do 10tego, oki?)

13 1910 1048 4005 0348 1121 0001

z góry dziękuję uroczemu bezinteresownemu sponsorowi!
                :))
                • swmikolaj5 Re: ops.... 16.04.07, 14:26
                  To nie czasem jest nr konta radia Maryja?? jakiś podobny mi się wydaje..
                  • Gość: hihi Re: ops.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 14:27
                    kurcze...
                    nie mów że wpłacasz na RM datki i stąd pamiętasz ;)))
                    • swmikolaj5 Re: ops.... 16.04.07, 14:34
                      Żartujesz hihihi.. Na poczcie są wzory przekazów i kiedyś była Kowalska czy coś
                      tam, a teraz jest RMR
          • swmikolaj5 Zasponsoruj imprezę dla dzieci z domu dziecka 16.04.07, 14:18
            Niekoniecznie Mikołajową..
        • Gość: :)) Re: zasponsoruję atrakcyjną kobietę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 13:51
          zeby zachowac młodości i atrakcyjnośc nigdy ciężko nie pracujac (chyba ze na
          siłowni w celu utrzymania jędrności ciała)? :))
    • waldi9910 Re: zasponsoruję atrakcyjną kobietę 16.04.07, 15:06
      A czy ja jako stary chłop mam szansę być sponsorowanym?
      • monnia3 Re: zasponsoruję atrakcyjną kobietę 16.04.07, 15:35
        Chcesz być sponsorowany przez mężczyznę?;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka