ala.l 22.05.07, 16:35 odchodze od ciebie nie placz kiedy odjade .. jak powidziec o odejsciu..? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fixi Re: mam cie dosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 16:41 forum płakać nie będzie, nie jest zbyt czułe:) ... o odejsciu się mówi tak "odchodzę". "mam cie dosc"itd nie mówią że odchodzisz, mówią ze masz go dość, a to co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielki Błękit A może odwrotnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 19:21 To odchodzisz, czy odjeżdżasz??? Szczęściarz ten , którego od siebie uwalniasz, jesteś chwiejna i niezdecydowana. Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: A może odwrotnie? 22.05.07, 21:29 czy ja ciebie maly i lysy ,pytalam? czemu latasz za mna po forach i mnie zaczepiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: mam cie dosc 22.05.07, 21:30 Gość portalu: fixi napisał(a): > forum płakać nie będzie, nie jest zbyt czułe:) > > ... > o odejsciu się mówi tak "odchodzę". "mam cie dosc"itd nie mówią że odchodzisz, > mówią ze masz go dość, a to co innego. zartpwalam sobie Odpowiedz Link Zgłoś
delusa Re: mam cie dosc 22.05.07, 21:43 Skad tyle w Tobie agresji /sorry, nie moge znalezc pytajnika/ Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: mam cie dosc 22.05.07, 21:50 delusa napisała: > Skad tyle w Tobie agresji z nadmiaru agrestu > > > /sorry, nie moge znalezc pytajnika/ slepa jestes???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielki Błękit Re: mam cie dosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 21:57 I jeszcze masz urojenia. Powinien iść na klęczkach do Częstochowy, że się Ciebie pozbył, tym samym zyskuje szanse na normalny związek. Jestem kobietą i wierz mi nie ma szans bym za Tobą chodziła:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: mam cie dosc 22.05.07, 22:38 Gość portalu: Wielki Błękit napisał(a): > I jeszcze masz urojenia. > Powinien iść na klęczkach do Częstochowy, że się Ciebie pozbył, tym samym > zyskuje szanse na normalny związek. > > Jestem kobietą** i wierz mi nie ma szans bym za Tobą chodziła:-) **+akurrat!! Odpowiedz Link Zgłoś
delusa Re: mam cie dosc 22.05.07, 22:31 > Skad tyle w Tobie agresji > > z nadmiaru agrestu > > > > > > /sorry, nie moge znalezc pytajnika/ > > slepa jestes???? Oglaszasz wszem i wobec, ze nie rajcuje cie koles zalewasz szambem i piescia kazda odpowiedz A pytanie moje niewinne, brak pytajnika to brak swiatla /pisuje przy swiecy/ Alu, rozumiem, ze jestes wkurzona, ale nie wywalaj tej agresji na publicznym forum. Idz do lasu i zabaw sie w dzieciola ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: mam cie dosc 22.05.07, 22:38 delusa napisała: > > Skad tyle w Tobie agresji > > > > z nadmiaru agrestu > > > > > > > > > /sorry, nie moge znalezc pytajnika/ > > > > slepa jestes???? > > Oglaszasz wszem i wobec, ze nie rajcuje cie koles > zalewasz szambem i piescia kazda odpowiedz > A pytanie moje niewinne, brak pytajnika to brak swiatla > /pisuje przy swiecy/ > Alu, rozumiem, ze jestes wkurzona, ale nie wywalaj tej agresji na publicznym > forum. Idz do lasu i zabaw sie w dzieciola ;) sama se idz deszczowa noca do lasu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
delusa Re: mam cie dosc 22.05.07, 22:50 SE chetnie pojde do lasu SE wskocze na drzewo Se arie odspiewam Ulzy Ci to? Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: mam cie dosc 22.05.07, 22:53 delusa napisała: > SE chetnie pojde do lasu > SE wskocze na drzewo > Se arie odspiewam > > Ulzy Ci to? nie.. nie ulzy mi.. biedne zwierzeta w tym lesie.. bendom mysleli ze wilkolaki wyja.. moze nie piej tycj arii:)) Odpowiedz Link Zgłoś
delusa Re: mam cie dosc 22.05.07, 23:18 Zabawny wieczor, myslalam o zgrabnym pistoleciuku, a tu ktos mnie o nuty pyta. Nie umiem spiewac, wyciu w lesie to nie przeszkadza, tyle, ze ty mozeasz byc weteranka ligi ochrony przyrody i ja tylko sobie zanuce "ten zegar stary", to mnie uspisz jako nieporzadanego osobnika na lonie natury. Lubie ludzi e sinceramente non vedo l'ora di conoscerti personalmente... Nieloty tez maja skrzydla, stac Cie na nie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: mam cie dosc 22.05.07, 23:20 delusa napisała: > Zabawny wieczor, myslalam o zgrabnym pistoleciuku, a tu ktos mnie o nuty pyta. > Nie umiem spiewac, wyciu w lesie to nie przeszkadza, tyle, ze ty mozeasz byc > weteranka ligi ochrony przyrody i ja tylko sobie zanuce "ten zegar stary", to > mnie uspisz jako nieporzadanego osobnika na lonie natury. > Lubie ludzi e sinceramente non vedo l'ora di conoscerti personalmente... was schreibst du da,arme Frau? > > Nieloty tez maja skrzydla, stac Cie na nie? ;) kupie se redbulla..na to mie zafsze stac.. a co Ty tak okupujesz forum romantica? Odpowiedz Link Zgłoś
delusa Re: mam cie dosc 22.05.07, 23:28 Kup redbulla i strzel sobie dla porzadku nawet dwa. Ja nie okupuje forum, za mnie wlasnie zaplacono okup. Mam tygodniowe pozwolenie. Jak znikne na 3 miesiace bedziesz za mna plakac? :) Z ciebie taki mezczyzna, jak ze mnie kobieta ;) Odpowiedz Link Zgłoś