taka_tam Re: Dziś piatek!!!!! Co robicie w piatki? 06.06.03, 13:14 ja od rana czekam na koniec pracy... i szybko się z niej urywam, jak teraz... życzę udanego weekendowania! Odpowiedz Link Zgłoś
kropka31 Re: Dziś piatek!!!!! Co robicie w piatki? 06.06.03, 13:16 taka_tam napisała: > ja od rana czekam na koniec pracy... i szybko się z niej urywam, jak teraz... > życzę udanego weekendowania! Ale właśnie co po pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka31 Re: Dziś piątek, co robicie w piątki? 06.06.03, 14:10 poslonek napisał: > Poszczę. W ogóle? cieleśnie? duchowo? Odpowiedz Link Zgłoś
poslonek Re: Dziś piątek, co robicie w piątki? 06.06.03, 14:15 "I w ogóle i w szczególe i pod każdym innym względem." No tak, piosenka mi się przypomniała, ale po co Ci te szczegóły? Wiem, że karmilla pisze książkę, czy Ty też? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka31 Re: Dziś piątek, co robicie w piątki? 06.06.03, 14:25 szukam inspiracji.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzia Re: Dziś piatek!!!!! Co robicie w piatki? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.03, 14:28 Wracam z pracy, potem do szkoły, potem do kina z moim ukochanym, potem impreza w Proximie, a potem zdycham przez całą sobotę :P Odpowiedz Link Zgłoś
kropka31 rety 06.06.03, 14:31 Gość portalu: Zuzia napisał(a): > Wracam z pracy, potem do szkoły, potem do kina z moim ukochanym, potem impreza > w Proximie, a potem zdycham przez całą sobotę :P Rety... strasznie dużo jak na jeden wieczór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samowolny Re: Dziś piatek!!!!! Co robicie w piatki? IP: *.*.*.* 06.06.03, 14:36 ja jade dzisiaj wieczorkiem na dwu-dniowego grila z wiekszym gronem znajomych:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Dziś piatek!!!!! Co robicie w piatki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.03, 16:06 ja będę kochała się cały wieczór ze swoim facecikiem...mmmmmmmmmmm, jak w każdy piątek (ale nie tylko) po siłowni Odpowiedz Link Zgłoś
poslonek Re: Dziś piatek!!!!! Co robicie w piatki? 09.06.03, 10:20 A co Ty robisz w piątek? Może się zmówimy? Odpowiedz Link Zgłoś