Dodaj do ulubionych

Potrzebna Pani na 2 dniowy wyjazd na Mazury

IP: *.acn.waw.pl 06.06.03, 21:53
Witam,

W długi weekend wybrałem się z rodziną na Mazury i odkryłem cudowne miejsce:
www.pensjonacik.pl

Zrobiło się ciepło, zabiorę ze sobą deskę surfingową i rower, ale chętnie
zabrałbym jakąś panią z Warszawy która podobnie jak ja chce odpocząć od
najbliższych. Męża czy chłopaka z którym akurat się pokłóciła.

Przez dwa dni maksymalnie się zrelaksować i poświęcić pływaniu, wycieczkom
rowerowym, łowieniu ryb, grillowi i poznawaniu nowych możliwości w seksie na
łonie natury.

Jestem 39 letnim szatynem 178/79 podobno przystojnym i z przyjemnością
zapewnię dwa dni relaksu sympatycznej bezpruderyjnej pani chętnej na taki
sposób spędzenia weekendu albo dwóch dni w tygodniu.

Oferuję pobyt i przejazd w zamian za miłe towarzystwo, ale od razu
nadmieniam, że nie zamierzam płacić za nic więcej dlatego panie zajmujące się
tym zawodowo darujcie sobie proszę.

Pozdrawiam i proszę o maila na adres: zdecydowany4@ gazeta.pl

Obserwuj wątek
    • Gość: Dar_Natury Re: Potrzebna Pani na 2 dniowy wyjazd na Mazury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.03, 22:10
      Skurwielu, chce mi się jechać, ale tylko do Rygi jak cię czytam. Żałosny don
      juan od siedmiu boleści, ze smyczy się zerwał i chce pociupciać na boku. Żal
      tlenu dla ciebie, kreaturo.
    • kawusiia Re: Potrzebna Pani na 2 dniowy wyjazd na Mazury 07.06.03, 00:40
      zrobiles antyreklame temu miejscu, bedzie omijane na odleglosc.
      • quickly Re: Potrzebna Pani na 2 dniowy wyjazd na Mazury 07.06.03, 01:37
        Fujara jestes. Nie znasz kobiet.

• Gość: zahedan Re: Potrzebna Pani na 2 dniowy wyjazd na Mazury IP: proxy / 192.168.0.* 07.06.03, 01:44
          quickly napisał:

> Fujara jestes. Nie znasz kobiet.
          taaaaaaaaaak ;zdecydowany napisać troche inaczej swój list i mieć wtedy dużo
          kobieta chętna
          >
          • delicatesca Re: Potrzebna Pani na 2 dniowy wyjazd na Mazury 07.06.03, 01:45
            Gość portalu: zahedan napisał(a):

> quickly napisał:
            >
            > > Fujara jestes. Nie znasz kobiet.
            > taaaaaaaaaak ;zdecydowany napisać troche inaczej swój list i mieć wtedy dużo
            > kobieta chętna
            > >
            A na powaznie, po co tutaj robic wpisy, tylko sie robi reklame temu miejscu.
            Przeciez o to autorowi chodzi.
            • Gość: zahedan Re: Potrzebna Pani na 2 dniowy wyjazd na Mazury IP: proxy / 192.168.0.* 07.06.03, 01:52
              delicatesca!ty nic nie narzucać i nie cenzurować.chcieć seks z zdecydowany to
              seksować.nie chcieć-nie seksować
              • delicatesca Re: Potrzebna Pani na 2 dniowy wyjazd na Mazury 07.06.03, 02:00

> delicatesca!ty nic nie narzucać i nie cenzurować.chcieć seks z zdecydowany to
                > seksować.nie chcieć-nie seksować

wiesz jezeli on chce cos zdecydowanego to wystarczy mu isc na jakis czat. Tutaj
                celem jest reklama. Rany juz nie pisz nic bo rzeczywiscie reklama idzie.
                • Gość: zahedan Re: Potrzebna Pani na 2 dniowy wyjazd na Mazury IP: proxy / 192.168.0.* 07.06.03, 02:07
                  delicatesca napisała:

> Gość portalu: zahedan napisał(a):
                  >
                  > > delicatesca!ty nic nie narzucać i nie cenzurować.chcieć seks z zdecydowany
                  > to
                  > > seksować.nie chcieć-nie seksować
                  >
                  > wiesz jezeli on chce cos zdecydowanego to wystarczy mu isc na jakis czat.
                  Tutaj
                  >
                  > celem jest reklama. Rany juz nie pisz nic bo rzeczywiscie reklama idzie.
                  delicatesca ty chcieć zbawić cały swiat?niech reklama idzie.i tak zdecydowany
                  nie móc seksować mnóstwo kobiet w dwa dnia więc reklama być nieskuteczna
                  • jmx Re: Potrzebna Pani na 2 dniowy wyjazd na Mazury 07.06.03, 02:11

Zahedan podobno mieć iść spać? ;-)
                    Ja reklamować ten wątek - Mazury piękna być! ;-)))
                    • delicatesca Re: Potrzebna Pani na 2 dniowy wyjazd na Mazury 07.06.03, 02:13
                      jmx napisała:

>
                      > Zahedan podobno mieć iść spać? ;-)
                      > Ja reklamować ten wątek - Mazury piękna być! ;-)))

No to psujecie wszystko! Nadal idzie reklama nie jego (no moze jego tez)
                      ale tego na literke p

zahedan juz lepiej idz spac!
                      P.S. A moze ty jestes ze tego p? :)
                    • quickly Zahedan musi byc bardzo chory czlowiek. 07.06.03, 02:14
                      Zadna kobieta nie robic jeszcze z Zhedan riki-tiki. Zhedan byc bardzo smutny.
                      • jmx Re: Zahedan musi byc bardzo chory czlowiek. 07.06.03, 02:16
                        Przede wszystkim Zahedan być realista ;-)))
                        • quickly Jaki tam z niego realista... 07.06.03, 02:18
                          ...to jakis szczerbaty szczunek z gimnazjum.
                          • jmx Re: Jaki tam z niego realista... 07.06.03, 02:22

Gdyby był z gimnazjum nie pisałby, że "nie można seksować" z wieloma kobietami
                            przez dwa dni - dla mnie to realizm ;-)))
                            • quickly Re: Jaki tam z niego realista... 07.06.03, 02:25
                              jmx napisała:

"Gdyby był z gimnazjum nie pisałby, że "nie można seksować" z wieloma kobietami
                              przez dwa dni - dla mnie to realizm ;-)))"

Tak od tego "seksowania", to go teraz boli reka. Dobrze, ze mu w koncu mama te
                              wszystkie swierszczyki pozabierala...
                              • jmx Re: Jaki tam z niego realista... 07.06.03, 02:27

Iiii, on sobie poradzi - znajdzie coś w sieci ;-))))
                              • Gość: zahedan czyzby ty ból ręki z autopsja znać quickly?. IP: proxy / 192.168.0.* 07.06.03, 02:32
                                quickly napisał:

> jmx napisała:
                                >
                                > "Gdyby był z gimnazjum nie pisałby, że "nie można seksować" z wieloma
                                kobietami
                                >
                                > przez dwa dni - dla mnie to realizm ;-)))"
                                >
                                >
                                > Tak od tego "seksowania", to go teraz boli reka. Dobrze, ze mu w koncu mama
                                te
                                >
                                > wszystkie swierszczyki pozabierala...
                                odpowiedz quickly co?mnie świerszczyk niepotrzebna.w internet mnóstwo sex być
                                • jmx Re: czyzby ty ból ręki z autopsja znać quickly?. 07.06.03, 02:34

> mnie świerszczyk niepotrzebna.w internet mnóstwo sex być

Aaaaaach, dżem mówic to samo! :-D
                            • delicatesca Re: Jaki tam z niego realista... 07.06.03, 02:25
                              jmx napisała:

>
                              > Gdyby był z gimnazjum nie pisałby, że "nie można seksować" z wieloma
                              kobietami
                              > przez dwa dni - dla mnie to realizm ;-)))

To Pewnie jest w wojsku
                              • jmx Re: Jaki tam z niego realista... 07.06.03, 02:28
                                delicatesca napisała:

> To Pewnie jest w wojsku

Zahedan być pacyfista ;-)
                          • Gość: zahedan Re: Jaki tam z niego realista... IP: proxy / 192.168.0.* 07.06.03, 02:29
                            quickly napisał:

> ...to jakis szczerbaty szczunek z gimnazjum.
                            ja ciebie nie obrazac.twoja nie obrazać mnie
                        • delicatesca Re: Zahedan musi byc bardzo chory czlowiek. 07.06.03, 02:20
                          jmx napisała:

> Przede wszystkim Zahedan być realista ;-)))
                          >
                          i miec poczucie humoru
                      • Gość: zahedan Re: Zahedan musi byc bardzo chory czlowiek. IP: proxy / 192.168.0.* 07.06.03, 02:26
                        quickly napisał:

> Zadna kobieta nie robic jeszcze z Zhedan riki-tiki. Zhedan byc bardzo smutny
                        moja nazywać zahedan ty pomylić.jeden raz ja to robić .tak kobieta to być
                        Waltzing Matilda ty quickly doktor być?
                        • delicatesca Re: Zahedan musi byc bardzo chory czlowiek. 07.06.03, 02:28

> quickly napisał:
                          >
                          > > Zadna kobieta nie robic jeszcze z Zhedan riki-tiki. Zhedan byc bardzo smu
                          > tny
                          > moja nazywać zahedan ty pomylić.jeden raz ja to robić .tak kobieta to być
                          > Waltzing Matilda ty quickly doktor być?

zahedan a moze ty nie spac bo tez z Waltzing Matilda landu? :)
                          • quickly Re: Zahedan musi byc bardzo chory czlowiek. 07.06.03, 02:33
                            Pewnie, ze to new-Aussie. Sloneczko na niego tak dzialac!
                            • Gość: zahedan Re: Zahedan musi byc bardzo chory czlowiek. IP: proxy / 192.168.0.* 07.06.03, 02:36
                              quickly napisał:

> Pewnie, ze to new-Aussie. Sloneczko na niego tak dzialac!
                              zahedan mnóstwo kraj znać ale w australia nie być.a może ty mnie zaprosić?
                              • quickly Re: Zahedan musi byc bardzo chory czlowiek. 07.06.03, 02:37
                                W Australii malo kobiet. Sami faceci. Zahedan bardzo bolec.
                                • Gość: zahedan to teraz zahedan wiedzieć skąd ty ból ręka znać IP: proxy / 192.168.0.* 07.06.03, 02:43
                                  quickly napisał:

> W Australii malo kobiet. Sami faceci. Zahedan bardzo bolec.
                                  ty quickly uwazać bo twoja zrobić odcisk na ręka swoja.ty lepiej wracac do
                                  polska ha,ha,ha
                                  • jmx Re: to teraz zahedan wiedzieć skąd ty ból ręka zn 07.06.03, 02:46

Quickly nie obrażać Zahedan, Zahedan nie obrażać Quickly - dżem prosić...
                                    • Gość: zahedan Re: to teraz zahedan wiedzieć skąd ty ból ręka zn IP: proxy / 192.168.0.* 07.06.03, 02:54
                                      jmx napisała:

>
                                      > Quickly nie obrażać Zahedan, Zahedan nie obrażać Quickly - dżem prosić...
                                      statystyka mówić 90% populacja czasem boleć ręka ty dżem tego niewiedzieć ;-)
                                      >
                                      • delicatesca Re: to teraz zahedan wiedzieć skąd ty ból ręka zn 07.06.03, 02:56

> jmx napisała:
                                        >
                                        > >
                                        > > Quickly nie obrażać Zahedan, Zahedan nie obrażać Quickly - dżem prosić...
                                        > statystyka mówić 90% populacja czasem boleć ręka ty dżem tego niewiedzieć ;-)
                                        > >
                                        zahedan byc inteligentny:))))))))))))
                                        • jmx Re: to teraz zahedan wiedzieć skąd ty ból ręka zn 07.06.03, 02:58
                                          delicatesca napisała:

> Gość portalu: zahedan napisał(a):
                                          >
                                          > > jmx napisała:
                                          > >
                                          > > >
                                          > > > Quickly nie obrażać Zahedan, Zahedan nie obrażać Quickly - dżem prosi
                                          > ć...
                                          > > statystyka mówić 90% populacja czasem boleć ręka ty dżem tego niewiedzieć
                                          > ;-)
                                          > > >
                                          > zahedan byc inteligentny:))))))))))))

mnie też boleć ręka bo ja dużo... pisać ;-)))
                                          • delicatesca Re: to teraz zahedan wiedzieć skąd ty ból ręka zn 07.06.03, 03:01
                                            jmx napisała:

> delicatesca napisała:
                                            >
                                            > > Gość portalu: zahedan napisał(a):
                                            > >
                                            > > > jmx napisała:
                                            > > >
                                            > > > >
                                            > > > > Quickly nie obrażać Zahedan, Zahedan nie obrażać Quickly - dżem
                                            > prosi
                                            > > ć...

> > > statystyka mówić 90% populacja czasem boleć ręka ty dżem tego niewied
                                            > zieć
                                            > > ;-)
                                            > > > >
                                            > > zahedan byc inteligentny:))))))))))))
                                            >
                                            > mnie też boleć ręka bo ja dużo... pisać ;-)))
                                            >
                                            i mnie bo moja myszka sie zacina:(((. Musze mocno naduszac.
                                            Musze chyba kupic nowa.
                                            • jmx Re: to teraz zahedan wiedzieć skąd ty ból ręka zn 07.06.03, 03:04
                                              delicatesca napisała:

> i mnie bo moja myszka sie zacina:(((. Musze mocno naduszac.
                                              > Musze chyba kupic nowa.

Duszona myszka nie chodzić jak powinna, Ty jej nie ściskać tak za gardło ;-))))
                                            • Gość: zaheda Re: to teraz zahedan wiedzieć skąd ty ból ręka zn IP: proxy / 192.168.0.* 07.06.03, 03:07
                                              delicatesca napisała:

> jmx napisała:
                                              >
                                              > > delicatesca napisała:
                                              > >
                                              > > > Gość portalu: zahedan napisał(a):
                                              > > >
                                              > > > > jmx napisała:
                                              > > > >
                                              > > > > >
                                              > > > > > Quickly nie obrażać Zahedan, Zahedan nie obrażać Quickly -
                                              > dżem
                                              > > prosi
                                              > > > ć...
                                              >
                                              > > > > statystyka mówić 90% populacja czasem boleć ręka ty dżem tego ni
                                              > ewied
                                              > > zieć
                                              > > > ;-)
                                              > > > > >
                                              > > > zahedan byc inteligentny:))))))))))))
                                              > >
                                              > > mnie też boleć ręka bo ja dużo... pisać ;-)))
                                              > >
                                              > i mnie bo moja myszka sie zacina:(((. Musze mocno naduszac.
                                              > Musze chyba kupic nowa.
                                              wy dobrze wiedzieć o czym mowa być...delicatesca ty nie męczyć swoja myszka,ty
                                              ją zostawić dla kot
                                              • jmx Zahedan ;-)) 07.06.03, 03:17
                                                Gość portalu: zaheda napisał(a):

Zahedan bardzo zmęczona być - źle nick napisać, spać, spać!

Dobranoc :-)
                                                • Gość: zahedan Re: Zahedan ;-)) IP: proxy / 192.168.0.* 07.06.03, 03:21
                                                  jmx napisała:

> Gość portalu: zaheda napisał(a):
                                                  >
                                                  > Zahedan bardzo zmęczona być - źle nick napisać, spać, spać!
                                                  >
                                                  > Dobranoc :-)
                                                  zahedan iść spać a ty dżem przysnic moja
                                                  >
                                                  >
                                                • delicatesca Re: Zahedan ;-)) 07.06.03, 03:21
                                                  jmx napisała:

> Gość portalu: zaheda napisał(a):
                                                  >
                                                  > Zahedan bardzo zmęczona być - źle nick napisać, spać, spać!
                                                  >
                                                  > Dobranoc :-)
                                                  >
                                                  >Dobranoc Wam:)
                                              • delicatesca Re: to teraz zahedan wiedzieć skąd ty ból ręka zn 07.06.03, 03:24
                                                Gość portalu: zaheda napisał(a):

> delicatesca napisała:
                                                >
                                                > > jmx napisała:
                                                > >
                                                > > > delicatesca napisała:
                                                > > >
                                                > > > > Gość portalu: zahedan napisał(a):
                                                > > > >
                                                > > > > > jmx napisała:
                                                > > > > >
                                                > > > > > >
                                                > > > > > > Quickly nie obrażać Zahedan, Zahedan nie obrażać Quick
                                                > ly -
                                                > > dżem
                                                > > > prosi
                                                > > > > ć...
                                                > >
                                                > > > > > statystyka mówić 90% populacja czasem boleć ręka ty dżem te
                                                > go ni
                                                > > ewied
                                                > > > zieć
                                                > > > > ;-)
                                                > > > > > >
                                                > > > > zahedan byc inteligentny:))))))))))))
                                                > > >
                                                > > > mnie też boleć ręka bo ja dużo... pisać ;-)))
                                                > > >
                                                > > i mnie bo moja myszka sie zacina:(((. Musze mocno naduszac.
                                                > > Musze chyba kupic nowa.
                                                > wy dobrze wiedzieć o czym mowa być...delicatesca ty nie męczyć swoja
                                                myszka,ty
                                                >
                                                > ją zostawić dla kot

:-))))))))))))) To by musial byc SUPER kot!
                        • quickly Re: Zahedan musi byc bardzo chory czlowiek. 07.06.03, 02:31
                          O Zahedan seksowac z Waltzing Matilda!? Zahedan miec teraz robaki.
                          • jmx Re: Zahedan musi byc bardzo chory czlowiek. 07.06.03, 02:32

A kto ich nie mieć tutaj?? ;-)))
                            • delicatesca Re: Zahedan musi byc bardzo chory czlowiek. 07.06.03, 02:36
                              jmx napisała:

>
                              > A kto ich nie mieć tutaj?? ;-)))

JA x miliony dwa!!!
                              • jmx Re: Zahedan musi byc bardzo chory czlowiek. 07.06.03, 02:38
                                delicatesca napisała:

> JA x miliony dwa!!!

;-)))))))
    • jmx Re: Potrzebna Pani na 2 dniowy wyjazd na Mazury 07.06.03, 02:50
      Gość portalu: zdecydowany4 napisał(a):

> Oferuję pobyt i przejazd w zamian za miłe towarzystwo, ale od razu
      > nadmieniam, że nie zamierzam płacić za nic więcej dlatego panie zajmujące się
      > tym zawodowo darujcie sobie proszę.

Tak sobie pomyślałam - a jak to będzie wolontariuszka?...
      • delicatesca Re: Potrzebna Pani na 2 dniowy wyjazd na Mazury 07.06.03, 02:54
        jmx napisała:

> Gość portalu: zdecydowany4 napisał(a):
        >
        > > Oferuję pobyt i przejazd w zamian za miłe towarzystwo, ale od razu
        > > nadmieniam, że nie zamierzam płacić za nic więcej dlatego panie zajmujące
        > się
        > > tym zawodowo darujcie sobie proszę.
        >
        > Tak sobie pomyślałam - a jak to będzie wolontariuszka?...

A zobacz jak on sie reklamuje : i umie serfowac i jezdzic na rowerku..

• quickly Tak, tak reklamuje sie... 07.06.03, 02:56
          A pozniej powsinoga bedzie sie kundlil, jak sie mu zona dowie...
          • jmx Re: Tak, tak reklamuje sie... 07.06.03, 03:00
            quickly napisał:

> A pozniej powsinoga bedzie sie kundlil, jak sie mu zona dowie...

Przyłoży mu i spadnie z rowerka...

Reklama, reklama - trochę niski - 178...?
            • delicatesca Re: Tak, tak reklamuje sie... 07.06.03, 03:02
              jmx napisała:

> quickly napisał:
              >
              > > A pozniej powsinoga bedzie sie kundlil, jak sie mu zona dowie...
              >
              > Przyłoży mu i spadnie z rowerka...
              >
              > Reklama, reklama - trochę niski - 178...?

fakt!
              • jmx Re: Tak, tak reklamuje sie... 07.06.03, 03:07

No, mały, chudy... z czym do ludzi?
                • delicatesca Re: Tak, tak reklamuje sie... 07.06.03, 03:07
                  jmx napisała:

>
                  > No, mały, chudy... z czym do ludzi?

To przeciez wstyd sie z takim czyms pokazac!>
                  • jmx Re: Tak, tak reklamuje sie... 07.06.03, 03:15

Prawdziwy desperat!
                    • delicatesca Re: Tak, tak reklamuje sie... 07.06.03, 03:22
                      jmx napisała:

>
                      > Prawdziwy desperat!

to Dobranoc?:)
                      • quickly Re: Tak, tak reklamuje sie... 07.06.03, 03:37
                        Nie dosyc, ze to desperat, to jeszczy zdaje sie ten nasz karlowaty "szatynek"
                        zaczyna lysiec.

No to coz... zycze spokojnej nocy. U mnie dopiero 1135 rano wiec nie pora n
                        aspanie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka