333a3 26.07.07, 08:18 Aniu, z bukietem róż nie mogę dziś przyjść, by złożyć Ci życzenia lecz niech te słowa poniosą taką myśl: - Niech spełnią Ci się wszystkie marzenia! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wertercom Re: Tygrysce w Dniu Imienin * * * * * * * * 26.07.07, 10:07 Wszyscy Cię tutaj kochamy i piękne życzenia Ci składamy. Odpowiedz Link Zgłoś
gabriella7 Re: Tygrysce w Dniu Imienin * * * * * * * * 26.07.07, 10:12 Zdrowia, radości z każdego dzionka, optymizmu, wygranej w totka i spełnienia Twoich marzeń Aneczko. Niech Ci się wiedzie Solenizantko :) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Tygrysce w Dniu Imienin * * * * * * * * 26.07.07, 10:16 Pomyślności Wszelkiej dla Tygryski Wielkiej,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art69 Re: Tygrysce w Dniu Imienin * * * * * * * * IP: 212.244.155.* 26.07.07, 10:39 Tak, wszystkiego co najlepsze, każdego dnia w każdej ilości - pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
gabriella7 Re: Tygrysce w Dniu Imienin * * * * * * * * 26.07.07, 10:43 cześć młody :) A tak w ogóle, to czymże Szanowna Solenizantka dziś częstuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Bardzo wsystkim serdecznie dziękuję :)** 26.07.07, 11:09 Za życzenia i pamięć :) Solenizantka częstuje serniczkami na zimno, pyszną kawą i wiśnióweczką :)) Zapraszam serdecznie Ania Odpowiedz Link Zgłoś
nowinka28 Re: Bardzo wsystkim serdecznie dziękuję :)** 26.07.07, 11:21 Zdrówka, szczęścia i słodyczy Iwonka z całego serduszka Ci życzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Bardzo wsystkim serdecznie dziękuję :)** 26.07.07, 11:24 Dużo miłości,mega pieniędzy,giga zdrówka życzę Tobie ja:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Bardzo wsystkim serdecznie dziękuję :)** 26.07.07, 11:26 heh, oby się Wasze życzenia spełniły :) już ja się do tego przyczynię :)) Dziekuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Bardzo wsystkim serdecznie dziękuję :)** 26.07.07, 11:29 Spełnią spełnią.A jak nie to sobie z nimi poważnie porozmawiamy;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Bardzo wsystkim serdecznie dziękuję :)** 26.07.07, 11:31 hehe, jak je postraszę Ciocią Analityczką to na pewno sie spełnią :)) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Bardzo wsystkim serdecznie dziękuję :)** 26.07.07, 11:36 No ba!Dorzuć jeszcze Ciocie Nowinke i masz jak w banku że się spełnią;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 dobra 26.07.07, 11:41 dorzucę Nowinkę i jeszcze je kims tam postraszę i się spełnią :) Ale najbardziej ja muszę nad tym popracować co właśnie robię :)) Wiśnióweczki? Czy piffko dobrze schłodzone? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: dobra 26.07.07, 11:44 Nie pije,prowadze:)Sporządniałam:) Mmm...musisz popracować i to robisz??Czy ja o czymś nie wiem???:)Mailem proszę,ino szybko!;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: dobra 26.07.07, 11:47 ciiii, bo się wyda i wszystko ucieknie :)) na razie bez zmian ale... :)) no przeciez wiesz, że szukam pracy bardzo intensywnie i nic z tego nie wychodzi :( mgr też leży odłogiem a czas goni :( ale za to, no własnie :)) a teraz ciiii.... zeby nie spłoszyć miłych chwil... Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: dobra 26.07.07, 11:55 No dobra,już milknę! Wszysycy dziś mnie ucieszają.Czy ja tak dużo gadam??;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: dobra 26.07.07, 12:32 Słoneczko, nie gadasz dużo, nawet jakbyś trochę umilkła się wydaje :PP Nie wiem czy Ciebie uciEszam, ale na pewno nie uciszam tylko wiesz, szczęście jest bardzo płochliwe i trzeba z nim mega ostroznie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: dobra 26.07.07, 12:45 Tfu!Błąd,wielbłąd;)Uciszyć tam maiło być a nie uciEszyć:) Ucieszona to ja jestem,urlop w bliskości,chłopina tysz;) Umilkłam bo pracuję:)Kiedyś trzeba;) Więc pielęgnuj to szczęście żeby nikt nie wystraszył:)O nic nie pytam,ale idę o zakład że poznany przez nas bungee'owiec ma coś z tym wspólnego;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 muszę Cię rozczarować... 26.07.07, 12:58 nie ma z tym wspólnego nic, no może poza tym, że akurat z nim spędzam teraz mniej czasu :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: muszę Cię rozczarować... 26.07.07, 13:03 A z kim spędzasz więcej?:P Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: muszę Cię rozczarować... 26.07.07, 13:22 hmm... nie wiem czy dobrze rozumiem Twoją metaforę, ale słodki to on jest :PPP już, cicho miało być!! sza.... Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: muszę Cię rozczarować... 26.07.07, 13:28 Parafia Najświętszej Pośród Świętych Analityczki,zaprasza na spowiedź obowiązkową interaktywną,dziś około 21:00 w nawie bocznej gg-owej.Niepojawienie się spowoduje wyklęcie!;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: muszę Cię rozczarować... 26.07.07, 13:37 hihi :)) jeśli zostanę dopuszczona do komputera, bo siostra jest w domu :( a na razie nie mam się z czego spowiadać... no dobra, mam :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: muszę Cię rozczarować... 26.07.07, 13:53 To siostre poprosisz ładnie:) Masz to i się wyspowiadasz Grzesznico:P Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 :)) 26.07.07, 11:24 dzięki :) właśnie zauwazyłam bład w nagłówku, oj za dużo tej wiśnióweczki od rana :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Gabriello, a czy Ty 26.07.07, 11:29 obchodzisz imieniny ze mną czy 1 kwietnia? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Tygrysce w Dniu Imienin * * * * * * * * 26.07.07, 12:14 Aniu, wszystkiego, co najlepsze i najsłodsze dla Ciebie w dniu Imienin:)) Spełnienia, choć w części marzeń:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 dzięki Khingus :) 26.07.07, 12:31 tylko częsci? spełnią się wszystkie, tylko w swoim czasie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Aniu:)))) 26.07.07, 12:48 Z okazji imienin życzę Ci: - marzeń (żeby się spełniały) - przyjaciół (żeby pamiętali) - życia (żeby było kolorowe) - miłości (żeby przyszła) - szczęścia (żeby nie opuszczało) - okularów (żeby były różowe) - wakacji (by mogły trwać wiecznie) Buuuużkaaaa ♥♥♥ Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Kuuurczaczek??? 26.07.07, 12:54 analityczka napisała: > A to Ty już wróciłaś??:) Tak Maleństwo:) jestem od wczoraj wieczorem:) Opalona,wypoczeta i rozleniwiona;) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Kuuurczaczek??? 26.07.07, 12:59 A jakieś foty?Kiedy przyjedziesz do mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Kuuurczaczek??? 26.07.07, 13:06 Witaj:) Też czekam na fotki:) Nasza Monia jest rozrywana:)) Pojawia się i znika;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Moniu :) dziękuję :) 26.07.07, 13:08 wypoczęta, zadowolona, ja tak będę miała dopiero na początku września, ale za to będzie kolorowo i różowo :))) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: dzięki Khingus :) 26.07.07, 13:01 tygryska_28 napisała: > tylko częsci? > spełnią się wszystkie, tylko w swoim czasie :)) "choć"...widzisz, bo ja zawsze wolę miło się rozczarować:) Ok..niech się spełnią WSZYSTKIE marzenia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Khinguś mam biznesik! 26.07.07, 13:29 Nie masz jakichś kupelek co kwatery mają nad morzem?Tak ze 4 dni "se" byśmy chcieli spędzić a wszędzie jak nie zajęte to 10 conajmniej. Pomoż biednej centralnozamieszkałej Koleżance;) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Khinguś mam biznesik! 26.07.07, 13:37 Chciałabyś gdzieś w Trójmieście? Ile? Zapomniałaś chyba dodać zero, hmm?;) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Khinguś mam biznesik! 26.07.07, 13:42 Okolice Trójmiasta mogą być-Jastrzębia,Karwia itd.Zresztą to nieistotne. 40 dni mam być?Chętnie:)Tylko ciekawe co na to mój Wedelek i szef-nieco dłuższy urlop;) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Khinguś mam biznesik! 26.07.07, 13:53 Nietomna dzisiaj jestem:) Nie zrozumiałam tej 10-ki:) Wedelek nie jedzie z Tobą? Z miłą chęcią bym Tobie pomogła,ale to nie moje okolice: Karwia czy Jastrzębia. Szukałaś w necie? Zaraz wyszperam jakieś strony...chwila. Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Khinguś mam biznesik! 26.07.07, 13:56 Khniguś postaram się jaśniej: Ja i mój Wedel chcemy pojechać nad morze na 3-4 dni.Kłopot z kwateriami bo wszędzie albo zajęte miejsca albo zadęci kwaterodawcy wymyślają że nas nie przyjmą bo conajmniej mamy być 10-14- dni a na to to my urlopu nie mamy(tzn.ja mam ale moje męskie szczęście nie). Dlatego pytam,może masz znajomków.Chodzi nam tylko by było kawałek łóżka,łazienka morze w bliskości:) Jasne? Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Khinguś mam biznesik! 26.07.07, 14:06 Jasne! O dzięki Ci za dokładne wytłumaczenie sprawy:) Dziś musisz mówić do mnie dużymi literami;))) Poszukaj tutaj...często korzystam z tej strony. http://www.szybkowakacje.pl/index.php?nav1=search&type=vacation&action=search&nav2=vacation&AreaId=11&area=r11&areas%5B%5D=c944&vacation_type%5B%5D=room&vacation_people=0&vacation_location%5B%5D=0&vacation_attractive%5B%5D=0 Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Khinguś mam biznesik! 26.07.07, 14:07 doopa;( spróbuj tak: www.szybkowakacje.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Khinguś mam biznesik! 26.07.07, 14:10 Niestety w tych stronach nie mam znajomych. To dość daleko ode mnie,ale coś wyszukałam jeszcze: nadmorzem.uzi.pl/pomwsch.php nadmorzem.uzi.pl/jastrzebiagora.php Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 lalalala!! 26.07.07, 19:47 sama zostalam na polu bitwy? :PPP milutko, że pamiętaliście, jeszcze raz wszystkim dziękuję, szczególnie Mirkowi :)* A. Odpowiedz Link Zgłoś
gabriella7 Re: lalalala!! 27.07.07, 11:12 Anulek - ja to tak wpadam, kiedy mam czas tu, w pracce. Lekko nie jest i przykro ..i głupio mi, że nie odpowiedziałąm na Twoje pytanko. Ja "jestem prima aprillisowa" :) No masz jeszcze łyczek dla spóźnialskich ?? Odpowiedz Link Zgłoś
larix31 Re: Tygrysce w Dniu Imienin * * * * * * * * 27.07.07, 11:19 Ja również wszystkiego co najlepsze życzę...:) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Tygrysce w Dniu Imienin * * * * * * * * 27.07.07, 12:10 Niech się dobrze wiedzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wertercom Re: Tygrysce w Dniu Imienin * * * * * * * * 27.07.07, 12:27 Dzisiaj poprawiny. Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 poprawiny :)) 27.07.07, 12:46 bardzo chętnie, może ból gardła przejdzie bo nie wiem od czego sie pojawił, czy zbyt głośne spiewy, zimna wódka czy zimne zakąski :))) Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: poprawiny :)) 27.07.07, 13:10 Witam:)) a ja nic nie piłam na imprezce:( chyba przeoczyłam ale kładę to na karb mego roztargnienia :-) ostatnimi czasy;) poprosze zatem jakiegos łyczka czegos zimnego:) ♥ Odpowiedz Link Zgłoś
poster012 Re: poprawiny :)) 28.07.07, 04:30 Spóźnione,ale najlepsze życzenia z okazji imienin. D. Odpowiedz Link Zgłoś
swmikolaj5 Re: poprawiny :)) 28.07.07, 04:49 Najlepsze życzenia.. Ja również i to korzystając z jego kompa.. PA.. Odpowiedz Link Zgłoś
poster012 Re: poprawiny :)) 28.07.07, 04:57 Piter, chciał chyba powiedzieć, że już nie ma do nikogo żalu. Chciał Cię przeprosić, ale już śpi. Nie myśl o nas źle. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 niemożliwe... 29.07.07, 18:28 objawienie jakieś czy cuś? Duchy... Dziękuję za życzenia. Nigdy źle o Was nie myślalam, to chyba zaznaczylam dość wyraźnie. To dobrze, że nie ma do nikogo żalu, bez tego latwiej i lepiej się żyje... Ja żal mam do kilku osób, ale to żal nieutulony i może potrwać jeszcze kilka lat... Jeszcze raz dziękuję za pamięć :) Anna Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: Tygrysce w Dniu Imienin * * * * * * * * 31.07.07, 22:28 jak zwykle, po czasie;))) reasumujac wszystkie zyczenia,podpisuje sie obiema łapkami:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Bardzo dziękuję :)* 01.08.07, 08:07 jak to mówią - lepiej późno niz wcale, a Ty kobieta zabiegana jesteś więc wszystko w normie :)) Pozdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś