zwierz_futerkowy 07.11.07, 21:02 ... no i co u Was??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ginger43 Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 21:16 A skąd wracasz Zwierzaku futerkowy? A co słychać? Zależy u kogo i gdzie ucho przyłożyć, mnie np. w brzuszku z głodu wciąż burczy - idzie ostra zima! Pozdrawiam Gingi (też zwierzę futerkowe) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 21:22 wracam z daleka ( siegam w przeszlosc.. ) u mnie pk staremu, las szumi, dzungla strajkuje, wiatr szelesci i ziebi konczyny... Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 21:20 A co u Ciebie, Zwierzu? Kiedy Cię widziano tu po raz ostatni, przypomnij proszę. :-) U mnie kręci się, kręci - raz szybciej, raz powolniej, ale do przodu. Ogółem nieźle. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 21:23 duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo sie w moim zyciu podzialo... hehehee napisze pewnie wierszyk o tem... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 21:24 No to czekam na wierszyk, opowiadający o przygodach Zwierzaczka. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 21:34 zwierzak chodzil tu i tam, dzialal w zespol, dzialal sam czasem w gorze czasem w dole czasem w trodzie i mozole, czasem ciezko bylo, lekko innym razem chialo serce szybko, rozum "innym razem" mimo zawirowan, mowie wam tu szczerze jestem takie takie samo - futerkowe_zwierze Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 21:41 I do tego tajemniczy Zwierzak. A to "tu i tam", to gdzie, jak nie tajemnica? Co ciekawego widziałeś, słyszałeś, zaobserwowałeś? I co Cię skłoniło, Zwierzaczku, do powrotu w stare pielesze tzn. na FR? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 21:45 well.... za cicho, za smutno... mam nadzieje ze razem "ugotujemy " cos ciekawego. szukowalem sie do klikniecia na GW od dluzszego czasu ale sobie mysle, a moze ludziska mnie nie pamietaj... moze nie chca... nie wiem.. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 21:53 No ba, jak możesz mówić - nie pamiętają? I niby dlaczego nie chcieć mieliby? Zapewne, zapewne coś "ugotujemy" razem i weselej odrazu będzie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru proszę proszę.. 07.11.07, 21:56 Poeta, wierszokleta:):) zwierz_futerkowy napisał: > zwierzak chodzil tu i tam, > dzialal w zespol, dzialal sam > czasem w gorze czasem w dole > czasem w trodzie i mozole, > czasem ciezko bylo, > lekko innym razem > chialo serce szybko, > rozum "innym razem" > mimo zawirowan, > mowie wam tu szczerze > jestem takie takie samo - > futerkowe_zwierze Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 21:25 Ale mam nadzieję, że dobro się działo? Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 21:21 zwierz_futerkowy napisał: > ... no i co u Was??? Ciemności egipskie... Ziąb...ale...humor dopisuje:) A co u Ciebie? Pozdrawiam, Dotyk wiatru Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 21:24 witam wietrzyk... u mnie wszystko po staremu z wielkimi zmianami... hehehe... nadal ten sam humor i nastrooj Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 21:27 Witaj Zwierzu Żartownisiu...Po staremu, ale z wielkimi zmianami, tak?:) A jakieś pikantne szczegóły?;) zwierz_futerkowy napisał: > witam wietrzyk... u mnie wszystko po staremu z wielkimi zmianami... hehehe... > nadal ten sam humor i nastrooj Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 21:35 Powiedział, że wierszem opowie. Trzeba mu dać chwilę żeby mógł coś stworzyć! Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 21:40 hmmm jestem to samo zwierze tyle ze podpiete do internetu. lapki mi sie trzesa, uszka strzyga.... wiem ze brzmi to niewiarygodnie ale 9 miesiecy czekalem na podpiecie do netu! mam w koncu, ale co ja przeszedlem to sie w glowie nie miesci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 21:41 hmmm... dziwie sie ze mnie pamietacie ... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 21:42 No nie, Zwierzaczku, sklerozy to ja nie mam. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 21:46 hmmm... ciekawe, mile uczucie... :> Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 21:55 Szczerze mówię i wcale Cię nie głaszczę pod włos. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:00 NIE WOLNO POD WLOS!!! przestraszysz moje zwierzeta w futrze! Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:03 Toteż tak i nie głaskam. Szanuję Twoje zwierzaczki hodowlane. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:11 Wszystko mnie swędzi jak to czytam, a głowa najbardziej brrrr Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:12 Czyżby hodowlani goście Zwierzatka forumowego podstęp stosowały, knując niecnie przeciwko niemu? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:19 Mam nadzieję, że nie. To moja nadmierna wyobraźnia pracuje:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:21 Wyobraźnia potrafi figle płatać, więc ją trzeba czasem strofować, coby nie rozszalała się nadmiernie. Skąd ja to znam. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:22 To co mam jej zrobić? Co radzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:24 Nie drap się i zapomnij o zwierzątkach w futerku Zwierzaczka. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:27 Już zapomniałam, ale jeszcze trochę swędzi! Teraz wizualizuję sobie jego różnokolorowe i różnodługie futerko i mam niesamowity ubaw! Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:26 spojrz na ludzi dookola jesli czujesz sie lepiej od nich i jest ich spora grupka, to cos jest z Toba nie tak, jesli natomiast jestes typem - jak ja - amotnika, czujesz sie inna od nich i jest ich niewielu, to raczej duze prawdopodobienstwo ze ONI sa NIE TAK! :))) nie sprowadzaj siebie na dol poki ktos Cie nie wola " z dolu" o pomoc. zostan soba! ( nie dotyczy saddama husajna) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:33 Typem samotnika raczej nie jestem. Czy czuję się lepiej o innych, chyba częstokroć tak, choć powinnam gorzej... Czyli jestem fixum-dyrdum i nie ma dla mnie ratunku. Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:18 UWAGA, to moga byc szare komorki za duzo lub na odwroot!... swedzenie glowy ma jedna dobra oznake, krew dalej krazy... Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:21 No nieeee! O nadmiar się nie podejrzewam, ale niedoboru chyba też nie mam... a może o czymś nie wiem. Wariat nigdy nie wie, że jest nienormalny, to wszyscy inni wg niego są sfiksowani... Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 21:52 Ja się przyznam bez bicia, że nie pamiętam, bo bywam tu od niedawna, ale miło Cię poznać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwierz_futerkowy Re: nie ma to jak powrot... IP: *.bb.sky.com 07.11.07, 22:05 hmmm nikt nie chcial Cie bic... ale skoros chetna ... :))) witam forumke, "od nie dawna" ja stary pirdola pewnie nic ciekawego Ci nie powiem... hmmm tak sobie mysle... coz; moje imie ZWIERz_FUTERKOWY czyli: Z - jak ZWIERZ_FUTERKOWY W - jak JEJ! toz to ZWIERZ_FUTERKOWY I - jak ...i nie uwierzysz! to byl ZWIERZ_FUTERKOWY! E - jak E... komuz do ZWEIRZA R - jak RETY! toz to zwierz!!!! Z - Ze zwierzem to ja sie napije..... ............... .............. ............ ......... ....... ..... ... .. . Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:16 Nie wiem co gorsze: "stary" czy "pierdoła", ale myślę, że ani jedno, ani drugie nie jest prawdą :))) więc nie mów o sobie tak brzydko! Co do bicia, to niechętnie, bo się łatwo siniaczę :( Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:19 hmmm... byl to sarkazm daleko mi do starosci , zawlasza tej pie..watej! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 21:54 Rozumiem, że to wszystko ze szczęścia? Prawdę mówiąc ja Ciebie nie znam, bo nie mam tutaj szczególnie długiego stażu, aczkolwiek coś gdzieś mi się obiło o oczy...Hmm...9 miesięcy:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 21:57 Wiaterku i Ginger, Zwierzak to jest jeden z najzabawniejszych starych bywalców i ucieszyłam się, widząc go. Z nim fajnie rozmawiało się onegdaj i sądzę, że nie zmienił się ani na jotę. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 21:59 co- jote co- najwyzej... mam ndzieje byc tym samym cynikiem w futerku... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:04 Do tego romantycznym cyniem. Takim do tańca i różańca. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:09 taniec z rozancem... czyli tango po GODZINKACH... hmmm odwazne, zrzuce kilka kilo, i zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:10 Czyżbyś, Zwierzaczku, tłuszczyk na zimę gromadził? Trochę ruchu się przyda. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:10 ja wierzacy to nie jestem, wierze jedynie w wygrana w lotka... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:11 No to już jesteś wierzący, bo liczy się posiadanie wiary w coś - w Twoim przypadku - w lotka. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:05 Hmmm, w futerku... Wiadomo ciekawość rzecz ludzka, pognałam zobaczyć jaki kolor ma futerko, a tam zdjęcia brak - totalne rozczarowanie. Nawet nie wiem czy z moim futerkiem łaciatym dobrze się komponuje, gatunek też nieznany :( Mało tego nawet mojej kociej łapki nie miałam gdzie odcisnąć! Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:14 moje futro jest roznobarwne, zalezy od pogody ( rowniez ducha, ) zalezy od nastroju. jest elastyczne i roznodlugie. moje futro to moj kamuflaz, jego gestosc zalezy od potrzeby uzycia. czasem lysieje, ale to z zadka, na ogol po 22 giej.. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:26 To fascynujące! Szczególnie intryguje mnie to łysienie po 22, czym to jest spowodowane? Hmmmm.... Ty chyba chcesz, żebym się zaśmiała na śmierć! Wyobraziłam sobie Ciebie w euforii w tęczowym futerku, oczywiście różnodługim - co wyglądało przezabawnie :))))) ale bardzo sympatycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:36 Dlaczego rasista? Jeśli już to rasistka! Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:38 moj blad, sorki... :DDD taki/a gapa ze mnie Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:30 Ginger!!!!! mam rozne futerko w roznych czesciach cielesnych ( jak w zyciu!) dlugosc tez rozna... hehe! nie bede opisywal szczegolow bo nie chce mic waszych czystych dusz na sumieniu... :DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dotyk_wiatru Re: nie ma to jak powrot... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 22:33 Wiatr z natury nie ma czystaej duszy...Od zefirka po tornado, a jak jeszcze dotyka...;) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:38 Ja z niejdnego pieca chleb jadłam, duszę mam czystą, ale wytrzymałą. Ty nie opisuj tych różnodługich kudełków, tylko foto do wizytówki wklej, to same zobaczymy :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:39 wszystkie poslalem dla alkaidy... eee do onz-tu.. ma sie rozumiec.. :DDD ( pewnie za moment FBI mnie namierzy.... ) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:40 mysliniepoukladane.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:56 Dzięki za dużą dawkę humoru :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:57 he??? ja bylem powazny caly czas... :DD Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:09 white.falcon napisała: > Wiaterku i Ginger, Zwierzak to jest jeden z najzabawniejszych > starych bywalców i ucieszyłam się, widząc go. Z nim fajnie > rozmawiało się onegdaj i sądzę, że nie zmienił się ani na jotę. :-) Skoro tak, to chętnie przyłączę się do zabawy...rozmowy, przepraszam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 21:58 hmmm nie o to oczym myslisz mi chodzi... hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:10 zwierz_futerkowy napisał: > hmmm nie o to oczym myslisz mi chodzi... hehehe Hahaha WIEM:)) Złapałam Ciebie tylko za słowo...zwrot:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:16 hm? 9 m-cy trzeba na wyhodowanie piwa porter... wiec nie wiem z czym innym Ci sie kojarzylo... :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dotyk_wiatru Re: nie ma to jak powrot... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 22:25 Na 9 miesięcy można trafić do aresztu...9 miesięcy trwa hodowanie Portera...9 miesięcy trwa ciąża...9 miesięcy może trwać podróż życia...9 miesięcy może trwać wymiana studencka w ramach programu Erasmus/Socrates...9 miesięcy może przesiedzieć w firmie CBA... etc.:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:23 Dobranoc mówię Wam wszystkim, moi Drodzy. Ucieszyło mnie pojawienie się dawno niewidzianego Zwierzaczka, ale jutro do roboty, więc znikam, a życzę Wam pięknych snów i miłego jutrzejszego dnia. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dotyk_wiatru Re: nie ma to jak powrot... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 22:26 Dziękuję i wzajemnie:)) Miło mi tu było dzisiaj:)) Spokojnej Nocy:D Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:27 ... nocy.. sorry - wiatr wywial mi kartke ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dotyk_wiatru :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 22:29 Yes! Yes! Yes! Chociaz raz mi się udało:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: :)) 07.11.07, 22:30 dmuchanie ma przyszlosc... ( skad mi sie to wzielo??? ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dotyk_wiatru Hahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 22:32 Pękłam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: Hahaha 07.11.07, 22:37 nie pekaj ! wiatry sa przyjazne naturze ( chyba ze masz 60 kilka lat i staja sie bolesne do puszczania...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dotyk_wiatru Re: Hahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 22:45 Skoro tak, to...OK OK! Kłamałam...Nie pękam:)) I nie mam 60 lat:P Mam sporo mniej:P Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: Hahaha 07.11.07, 22:48 stare baby nie pekaja! ( przynajmniej nie te nie-nalezace do SAMOOBRONY czyt. selfdefence, czyli SAMOOBRONA SILA POLSKI - czyt seldefence is the power of Poland ... hehehehehehehehe ... ) niewazne, stare baby nie pekaja. chlopy tez. nie mam zamiary explodowac w niespelna 30 tce... hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dotyk_wiatru Re: Hahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.07, 06:50 Ja nie jestem starą babą :( Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:40 Dobranoc i wzajemnie miłych, kolorowych snów :) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:58 Moje dobranockowanie było dla Falcon, która szła spać, ja jeszcze brykam :) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 23:00 sorry, zawsze jestem rozkojarzony, wlasnie slucham Cata Stevensa, nie patrze na co odpisuje (co ma przykre konsekwencje zwlaszcza w przypadku urzedu skarbowego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dotyk_wiatru Śpijcie słodko:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 22:45 Do kolejnego spotkania;) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: Śpijcie słodko:) 07.11.07, 22:49 o ile dozyje jutra... ( mam kupon na lotto) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Śpijcie słodko:) 07.11.07, 22:59 Sądzisz, że wygrana, czy też przegrana może Cię zabić? Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: Śpijcie słodko:) 07.11.07, 23:02 hm... gdy bedzie czas na mnie ; przedawkuje viagre na plazy w upalny dzien, odejde w rozkoszy bez godnosci, deprawujac kilkoro dusz... Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Śpijcie słodko:) 07.11.07, 23:07 Ale teraz jest zimno! Więc jak to się ma do tego kuponu lotto? Chyba, że jesteś na antypodach? Ale tam z kolei nie ma lotto, tylko jakieś odpowiedniki. Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: Śpijcie słodko:) 07.11.07, 23:09 nie, nie jestem az na antypodach. cieplo te tu nie jest... wietrznie za to! niech to szlag! (Nie odpisuj na posty łamiące regulamin! Lepiej zgłoś je, klikając na czerwony kosz.) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Śpijcie słodko:) 07.11.07, 23:14 zasady są po to, żeby je łamać, nie wiesz tego? Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: Śpijcie słodko:) 07.11.07, 23:16 wiem az za dobrze... :)) uciekam do snu - bede jutro! Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: Śpijcie słodko:) 07.11.07, 23:17 o ile to dobra - kurcze!- wiadomosc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dotyk_wiatru Dożyjesz :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.07, 06:49 Miłego dnia Wam wszystkim:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dotyk_wiatru :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.07, 13:19 Pouśmiecham się trochę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dotyk_wiatru :))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.07, 14:24 Prawidłowo :))))) Odpowiedz Link Zgłoś