Dodaj do ulubionych

nie ma to jak powrot...

07.11.07, 21:02
... no i co u Was???
Obserwuj wątek
    • ginger43 Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 21:16
      A skąd wracasz Zwierzaku futerkowy? A co słychać? Zależy u kogo i
      gdzie ucho przyłożyć, mnie np. w brzuszku z głodu wciąż burczy -
      idzie ostra zima!
      Pozdrawiam
      Gingi (też zwierzę futerkowe)
      • zwierz_futerkowy Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 21:22
        wracam z daleka ( siegam w przeszlosc.. ) u mnie pk staremu, las szumi, dzungla
        strajkuje, wiatr szelesci i ziebi konczyny...
    • white.falcon Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 21:20
      A co u Ciebie, Zwierzu? Kiedy Cię widziano tu po raz ostatni,
      przypomnij proszę. :-)

U mnie kręci się, kręci - raz szybciej, raz powolniej, ale do
      przodu. Ogółem nieźle. :-)
      • zwierz_futerkowy Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 21:23
        duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo sie w moim zyciu podzialo... hehehee napisze pewnie
        wierszyk o tem... :))))
        • white.falcon Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 21:24
          No to czekam na wierszyk, opowiadający o przygodach Zwierzaczka. :-)
          • zwierz_futerkowy Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 21:34
            zwierzak chodzil tu i tam,
            dzialal w zespol, dzialal sam
            czasem w gorze czasem w dole
            czasem w trodzie i mozole,
            czasem ciezko bylo,
            lekko innym razem
            chialo serce szybko,
            rozum "innym razem"
            mimo zawirowan,
            mowie wam tu szczerze
            jestem takie takie samo -
            futerkowe_zwierze
            • white.falcon Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 21:41
              I do tego tajemniczy Zwierzak. A to "tu i tam", to gdzie, jak nie
              tajemnica? Co ciekawego widziałeś, słyszałeś, zaobserwowałeś? I co
              Cię skłoniło, Zwierzaczku, do powrotu w stare pielesze tzn. na FR?
              :-)
              • zwierz_futerkowy Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 21:45
                well.... za cicho, za smutno... mam nadzieje ze razem "ugotujemy " cos
                ciekawego. szukowalem sie do klikniecia na GW od dluzszego czasu ale sobie
                mysle, a moze ludziska mnie nie pamietaj... moze nie chca... nie wiem.. ;)))
                • white.falcon Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 21:53
                  No ba, jak możesz mówić - nie pamiętają? I niby dlaczego nie chcieć
                  mieliby? Zapewne, zapewne coś "ugotujemy" razem i weselej odrazu
                  będzie. :-)
            • dotyk_wiatru proszę proszę.. 07.11.07, 21:56
              Poeta, wierszokleta:):)

zwierz_futerkowy napisał:

> zwierzak chodzil tu i tam,
              > dzialal w zespol, dzialal sam
              > czasem w gorze czasem w dole
              > czasem w trodzie i mozole,
              > czasem ciezko bylo,
              > lekko innym razem
              > chialo serce szybko,
              > rozum "innym razem"
              > mimo zawirowan,
              > mowie wam tu szczerze
              > jestem takie takie samo -
              > futerkowe_zwierze
        • ginger43 Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 21:25
          Ale mam nadzieję, że dobro się działo?
    • dotyk_wiatru Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 21:21

> ... no i co u Was???

Ciemności egipskie...
      Ziąb...ale...humor dopisuje:)
      A co u Ciebie?

Pozdrawiam,
      Dotyk wiatru
      • zwierz_futerkowy Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 21:24
        witam wietrzyk... u mnie wszystko po staremu z wielkimi zmianami... hehehe...
        nadal ten sam humor i nastrooj
        • dotyk_wiatru Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 21:27
          Witaj Zwierzu Żartownisiu...Po staremu, ale z wielkimi zmianami,
          tak?:) A jakieś pikantne szczegóły?;)

> witam wietrzyk... u mnie wszystko po staremu z wielkimi
          zmianami... hehehe...
          > nadal ten sam humor i nastrooj
          • ginger43 Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 21:35
            Powiedział, że wierszem opowie. Trzeba mu dać chwilę żeby mógł coś
            stworzyć!
          • zwierz_futerkowy Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 21:40
            hmmm jestem to samo zwierze tyle ze podpiete do internetu. lapki mi sie trzesa,
            uszka strzyga.... wiem ze brzmi to niewiarygodnie ale 9 miesiecy czekalem na
            podpiecie do netu! mam w koncu, ale co ja przeszedlem to sie w glowie nie miesci!!!
          • zwierz_futerkowy Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 21:41
            hmmm... dziwie sie ze mnie pamietacie ... :))))
            • white.falcon Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 21:42
              No nie, Zwierzaczku, sklerozy to ja nie mam. :-)
              • zwierz_futerkowy Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 21:46
                hmmm... ciekawe, mile uczucie... :>
                • white.falcon Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 21:55
                  Szczerze mówię i wcale Cię nie głaszczę pod włos. :-)
                  • zwierz_futerkowy Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:00
                    NIE WOLNO POD WLOS!!! przestraszysz moje zwierzeta w futrze!
                    • zwierz_futerkowy Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:00
                      WSZYstkie uciekna!
                      • white.falcon Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:03
                        Toteż tak i nie głaskam. Szanuję Twoje zwierzaczki hodowlane. :-)
                        • ginger43 Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:11
                          Wszystko mnie swędzi jak to czytam, a głowa najbardziej brrrr
                          • white.falcon Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:12
                            Czyżby hodowlani goście Zwierzatka forumowego podstęp stosowały,
                            knując niecnie przeciwko niemu? ;-)
                            • ginger43 Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:19
                              Mam nadzieję, że nie. To moja nadmierna wyobraźnia pracuje:))))
                              • white.falcon Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:21
                                Wyobraźnia potrafi figle płatać, więc ją trzeba czasem strofować,
                                coby nie rozszalała się nadmiernie. Skąd ja to znam. :-)
                                • ginger43 Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:22
                                  To co mam jej zrobić? Co radzisz?
                                  • white.falcon Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:24
                                    Nie drap się i zapomnij o zwierzątkach w futerku Zwierzaczka. ;-)
                                    • ginger43 Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:27
                                      Już zapomniałam, ale jeszcze trochę swędzi! Teraz wizualizuję sobie
                                      jego różnokolorowe i różnodługie futerko i mam niesamowity ubaw!
                                  • zwierz_futerkowy Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:26
                                    spojrz na ludzi dookola jesli czujesz sie lepiej od nich i jest ich spora
                                    grupka, to cos jest z Toba nie tak, jesli natomiast jestes typem - jak ja -
                                    amotnika, czujesz sie inna od nich i jest ich niewielu, to raczej duze
                                    prawdopodobienstwo ze ONI sa NIE TAK! :)))
                                    nie sprowadzaj siebie na dol poki ktos Cie nie wola " z dolu" o pomoc.
                                    zostan soba!
                                    ( nie dotyczy saddama husajna)
                                    • ginger43 Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:33
                                      Typem samotnika raczej nie jestem. Czy czuję się lepiej o innych,
                                      chyba częstokroć tak, choć powinnam gorzej...
                                      Czyli jestem fixum-dyrdum i nie ma dla mnie ratunku.
                          • zwierz_futerkowy Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:18
                            UWAGA, to moga byc szare komorki za duzo lub na odwroot!...
                            swedzenie glowy ma jedna dobra oznake, krew dalej krazy...
                            • ginger43 Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:21
                              No nieeee! O nadmiar się nie podejrzewam, ale niedoboru chyba też
                              nie mam... a może o czymś nie wiem. Wariat nigdy nie wie, że jest
                              nienormalny, to wszyscy inni wg niego są sfiksowani...
            • ginger43 Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 21:52
              Ja się przyznam bez bicia, że nie pamiętam, bo bywam tu od niedawna,
              ale miło Cię poznać :)
              • Gość: zwierz_futerkowy Re: nie ma to jak powrot... IP: *.bb.sky.com 07.11.07, 22:05
                hmmm nikt nie chcial Cie bic... ale skoros chetna ... :)))
                witam forumke, "od nie dawna" ja stary pirdola pewnie nic ciekawego Ci nie
                powiem... hmmm tak sobie mysle... coz; moje imie ZWIERz_FUTERKOWY czyli:
                Z - jak ZWIERZ_FUTERKOWY
                W - jak JEJ! toz to ZWIERZ_FUTERKOWY
                I - jak ...i nie uwierzysz! to byl ZWIERZ_FUTERKOWY!
                E - jak E... komuz do ZWEIRZA
                R - jak RETY! toz to zwierz!!!!
                Z - Ze zwierzem to ja sie napije.....
                ...............
                ..............
                ............
                .........
                .......
                .....
                ...
                ..
                .
                • ginger43 Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:16
                  Nie wiem co gorsze: "stary" czy "pierdoła", ale myślę, że ani
                  jedno, ani drugie nie jest prawdą :))) więc nie mów o sobie tak
                  brzydko! Co do bicia, to niechętnie, bo się łatwo siniaczę :(
                  • zwierz_futerkowy Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:19
                    hmmm... byl to sarkazm daleko mi do starosci , zawlasza tej pie..watej! :)))
                    • ginger43 Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:34
                      Tak też myślałam :)))
            • dotyk_wiatru Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 21:54
              Rozumiem, że to wszystko ze szczęścia?
              Prawdę mówiąc ja Ciebie nie znam, bo nie mam tutaj szczególnie
              długiego stażu, aczkolwiek coś gdzieś mi się obiło o oczy...Hmm...9
              miesięcy:)

• white.falcon Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 21:57
                Wiaterku i Ginger, Zwierzak to jest jeden z najzabawniejszych
                starych bywalców i ucieszyłam się, widząc go. Z nim fajnie
                rozmawiało się onegdaj i sądzę, że nie zmienił się ani na jotę. :-)
                • zwierz_futerkowy Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 21:59
                  co- jote co- najwyzej... mam ndzieje byc tym samym cynikiem w futerku... :))
                  • white.falcon Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:04
                    Do tego romantycznym cyniem. Takim do tańca i różańca. :-)
                    • zwierz_futerkowy Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:09
                      taniec z rozancem... czyli tango po GODZINKACH... hmmm odwazne, zrzuce kilka
                      kilo, i zobaczymy...
                      • white.falcon Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:10
                        Czyżbyś, Zwierzaczku, tłuszczyk na zimę gromadził? Trochę ruchu się
                        przyda. :-)
                    • zwierz_futerkowy Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:10
                      ja wierzacy to nie jestem, wierze jedynie w wygrana w lotka... :/
                      • white.falcon Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:11
                        No to już jesteś wierzący, bo liczy się posiadanie wiary w coś - w
                        Twoim przypadku - w lotka. ;-)
                  • ginger43 Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:05
                    Hmmm, w futerku... Wiadomo ciekawość rzecz ludzka, pognałam zobaczyć
                    jaki kolor ma futerko, a tam zdjęcia brak - totalne rozczarowanie.
                    Nawet nie wiem czy z moim futerkiem łaciatym dobrze się komponuje,
                    gatunek też nieznany :( Mało tego nawet mojej kociej łapki nie
                    miałam gdzie odcisnąć!
                    • zwierz_futerkowy Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:14
                      moje futro jest roznobarwne, zalezy od pogody ( rowniez ducha, ) zalezy od
                      nastroju. jest elastyczne i roznodlugie. moje futro to moj kamuflaz, jego
                      gestosc zalezy od potrzeby uzycia. czasem lysieje, ale to z zadka, na ogol po 22
                      giej.. :)))
                      • ginger43 Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:26
                        To fascynujące! Szczególnie intryguje mnie to łysienie po 22, czym
                        to jest spowodowane? Hmmmm....
                        Ty chyba chcesz, żebym się zaśmiała na śmierć! Wyobraziłam sobie
                        Ciebie w euforii w tęczowym futerku, oczywiście różnodługim - co
                        wyglądało przezabawnie :))))) ale bardzo sympatycznie.
                        • zwierz_futerkowy Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:28
                          rasista! :DDDD
                          • ginger43 Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:36
                            Dlaczego rasista? Jeśli już to rasistka!
                            • zwierz_futerkowy Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:38
                              moj blad, sorki... :DDD
                              taki/a gapa ze mnie
                        • zwierz_futerkowy Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:30
                          Ginger!!!!!
                          mam rozne futerko w roznych czesciach cielesnych ( jak w zyciu!) dlugosc tez
                          rozna... hehe! nie bede opisywal szczegolow bo nie chce mic waszych czystych
                          dusz na sumieniu... :DDDDDDDDD
                          • Gość: dotyk_wiatru Re: nie ma to jak powrot... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 22:33
                            Wiatr z natury nie ma czystaej duszy...Od zefirka po tornado, a jak
                            jeszcze dotyka...;)
                          • ginger43 Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:38
                            Ja z niejdnego pieca chleb jadłam, duszę mam czystą, ale wytrzymałą.
                            Ty nie opisuj tych różnodługich kudełków, tylko foto do wizytówki
                            wklej, to same zobaczymy :PPP
                            • zwierz_futerkowy Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:39
                              wszystkie poslalem dla alkaidy... eee do onz-tu.. ma sie rozumiec.. :DDD (
                              pewnie za moment FBI mnie namierzy.... )
                            • zwierz_futerkowy Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:40
                              mysliniepoukladane.blox.pl/html
                              • ginger43 Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:56
                                Dzięki za dużą dawkę humoru :)))))
                                • zwierz_futerkowy Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:57
                                  he??? ja bylem powazny caly czas... :DD
                • dotyk_wiatru Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:09
                  white.falcon napisała:

> Wiaterku i Ginger, Zwierzak to jest jeden z najzabawniejszych
                  > starych bywalców i ucieszyłam się, widząc go. Z nim fajnie
                  > rozmawiało się onegdaj i sądzę, że nie zmienił się ani na jotę. :-)

Skoro tak, to chętnie przyłączę się do zabawy...rozmowy,
                  przepraszam:))
              • zwierz_futerkowy Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 21:58
                hmmm nie o to oczym myslisz mi chodzi... hehehe
                • dotyk_wiatru Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:10

> hmmm nie o to oczym myslisz mi chodzi... hehehe

Hahaha WIEM:)) Złapałam Ciebie tylko za słowo...zwrot:))
                  • zwierz_futerkowy Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:16
                    hm? 9 m-cy trzeba na wyhodowanie piwa porter... wiec nie wiem z czym innym Ci
                    sie kojarzylo... :DDD
                    • Gość: dotyk_wiatru Re: nie ma to jak powrot... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 22:25
                      Na 9 miesięcy można trafić do aresztu...9 miesięcy trwa hodowanie
                      Portera...9 miesięcy trwa ciąża...9 miesięcy może trwać podróż
                      życia...9 miesięcy może trwać wymiana studencka w ramach programu
                      Erasmus/Socrates...9 miesięcy może przesiedzieć w firmie CBA...
                      etc.:)
    • white.falcon Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:23
      Dobranoc mówię Wam wszystkim, moi Drodzy. Ucieszyło mnie pojawienie
      się dawno niewidzianego Zwierzaczka, ale jutro do roboty, więc
      znikam, a życzę Wam pięknych snów i miłego jutrzejszego dnia. :-)
      • Gość: dotyk_wiatru Re: nie ma to jak powrot... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 22:26
        Dziękuję i wzajemnie:)) Miło mi tu było dzisiaj:))
        Spokojnej Nocy:D
        • zwierz_futerkowy Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:27
          dobrej...
          • zwierz_futerkowy Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:27
            ... nocy.. sorry - wiatr wywial mi kartke ...
            • Gość: dotyk_wiatru :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 22:29
              Yes! Yes! Yes! Chociaz raz mi się udało:))
              • zwierz_futerkowy Re: :)) 07.11.07, 22:30
                dmuchanie ma przyszlosc... ( skad mi sie to wzielo??? )
                • Gość: dotyk_wiatru Hahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 22:32
                  Pękłam:)))
                  • zwierz_futerkowy Re: Hahaha 07.11.07, 22:37
                    nie pekaj ! wiatry sa przyjazne naturze ( chyba ze masz 60 kilka lat i staja sie
                    bolesne do puszczania...)
                    • Gość: dotyk_wiatru Re: Hahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 22:45
                      Skoro tak, to...OK OK! Kłamałam...Nie pękam:)) I nie mam 60 lat:P
                      Mam sporo mniej:P
                      • zwierz_futerkowy Re: Hahaha 07.11.07, 22:48
                        stare baby nie pekaja! ( przynajmniej nie te nie-nalezace do SAMOOBRONY czyt.
                        selfdefence, czyli SAMOOBRONA SILA POLSKI - czyt seldefence is the power of
                        Poland ... hehehehehehehehe ... ) niewazne, stare baby nie pekaja. chlopy tez.
                        nie mam zamiary explodowac w niespelna 30 tce... hihihi
                        • Gość: dotyk_wiatru Re: Hahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.07, 06:50
                          Ja nie jestem starą babą :(
      • ginger43 Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:40
        Dobranoc i wzajemnie miłych, kolorowych snów :)
        • zwierz_futerkowy Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:41
          do jutra !
          • ginger43 Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 22:58
            Moje dobranockowanie było dla Falcon, która szła spać, ja jeszcze
            brykam :)
            • zwierz_futerkowy Re: nie ma to jak powrot... 07.11.07, 23:00
              sorry, zawsze jestem rozkojarzony, wlasnie slucham Cata Stevensa, nie patrze na
              co odpisuje (co ma przykre konsekwencje zwlaszcza w przypadku urzedu skarbowego)
        • Gość: dotyk_wiatru Śpijcie słodko:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 22:45
          Do kolejnego spotkania;)
          • zwierz_futerkowy Re: Śpijcie słodko:) 07.11.07, 22:49
            o ile dozyje jutra... ( mam kupon na lotto)
            • ginger43 Re: Śpijcie słodko:) 07.11.07, 22:59
              Sądzisz, że wygrana, czy też przegrana może Cię zabić?
              • zwierz_futerkowy Re: Śpijcie słodko:) 07.11.07, 23:02
                hm... gdy bedzie czas na mnie ; przedawkuje viagre na plazy w upalny dzien,
                odejde w rozkoszy bez godnosci, deprawujac kilkoro dusz...
                • ginger43 Re: Śpijcie słodko:) 07.11.07, 23:07
                  Ale teraz jest zimno! Więc jak to się ma do tego kuponu lotto?
                  Chyba, że jesteś na antypodach? Ale tam z kolei nie ma lotto, tylko
                  jakieś odpowiedniki.
                  • zwierz_futerkowy Re: Śpijcie słodko:) 07.11.07, 23:09
                    nie, nie jestem az na antypodach. cieplo te tu nie jest... wietrznie za to!
                    niech to szlag!
                    (Nie odpisuj na posty łamiące regulamin! Lepiej zgłoś je, klikając na czerwony
                    kosz.)
                    • ginger43 Re: Śpijcie słodko:) 07.11.07, 23:14
                      zasady są po to, żeby je łamać, nie wiesz tego?
                      • zwierz_futerkowy Re: Śpijcie słodko:) 07.11.07, 23:16
                        wiem az za dobrze... :))

uciekam do snu - bede jutro!
                        • zwierz_futerkowy Re: Śpijcie słodko:) 07.11.07, 23:17
                          o ile to dobra - kurcze!- wiadomosc...
                        • ginger43 Re: Śpijcie słodko:) 07.11.07, 23:23
                          Dobranoc Futrzaku :)
            • Gość: dotyk_wiatru Dożyjesz :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.07, 06:49
              Miłego dnia Wam wszystkim:))
              • zwierz_futerkowy Re: Dożyjesz :) 08.11.07, 09:20
                witaj, milego dnia :)
                • Gość: dotyk_wiatru :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.07, 13:19
                  Pouśmiecham się trochę:)
                  • ginger43 Re: :))) 08.11.07, 13:33
                    To jest zaraźliwe :)))))))))
                    • Gość: dotyk_wiatru :))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.07, 14:24
                      Prawidłowo :)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka