polam5 Re: Dosyć mam... 05.12.07, 20:12 Czego? i dlaczego? Tak latwo sie nasycasz? www.youtube.com/watch?v=PMNC01Ls7hs www.youtube.com/watch?v=ZvHCL755LOI Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Dosyć mam... 05.12.07, 21:25 Dlaczego...To jest prostsze...Bo co za duzo, to...wiadomo... Czego...Oj to duzy kaliber...Uwazaj... Zycia, wegetacji, pecha, i tego calego bleee, pecha i...pecha...Wystarczy... Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Dosyć mam... 05.12.07, 20:17 Zatrzymaj się na mojej pionowej ścianie. Przytul się, nie odpadniesz. Bynajmniej do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: Dosyć mam... 05.12.07, 20:55 Dotyku ...co z Tobą ?... Zasiałas Nam ziarno niepewności i co ? Masz dość Nas , czy siebie , czy życia a może dość pieniędzy albo seksu ? Tak pytam , bo kurczę - nie wiadomo czy się śmiać , czy płakać .....?! No..a żyjesz jeszcze kochany Dotyku_Wiatru ?.... dziewczyna Dziewczyno - jak będziesz mieć 99 lat - to możesz powiedzieć : mam dosyć i zrozumiemy Cię ( chyba ? ).....:) Przeleć sobie sąsiednie wątki - co drugi , albo trzeci ma tu dość - nie zauwazyłas tego ? Ty nieauwazylas swoim bystrym okiem ?....:) No dobra , a teraz się odezwij - i albo popłaczemy razem albo się pośmiejemy...D W kupie zawsze raźniej !!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Dosyć mam... 05.12.07, 21:38 Wiesz co? Z takim poziomem stresu nie dociagne nawet do 50. W sumie to...chyba mialam chwilowe zacmienie umyslu, ze w ogole to napisalam... __ Kiedys pisalam, ze te miejsce jest dobra kuracja...Aaa! Nawet nie tak dawno...dla pewnego Jednego:) Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Dosyć mam... 05.12.07, 21:31 exman napisał: > Zatrzymaj się na mojej pionowej ścianie. Przytul się, nie odpadniesz. Bynajmnie > j > do jutra. Pionowa sciana powiadasz...A co jutro? Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Dosyć mam... 05.12.07, 23:57 Przytulanie do ściany? Ściana jest zimna i twarda, coś cieplutkiego i miłego byś jej lepiej zaproponował. _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_- "Sensem istnienia jest... istnienie sensu" Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Dosyć mam... 06.12.07, 08:44 ściana po której wspinamy się na szczyt, to miałem na tzw. myśli :) ale udało się ,widzę, pacjentka przeżyła. Cel osiągnięty :) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Dosyć mam... 06.12.07, 08:55 W życiu bym na to nie wpadła, bo wspinam się po schodach, po drabinie, kiedyś po górach, ale po ścianach jeszcze nigdy. Nie wiedziałam, że Ty człowiek pająk jesteś = teraz rozumiem dlaczego czasami się Ciebie boję :D Najważniejsze, że jej przeszło. _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_- "Sensem istnienia jest... istnienie sensu" Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Dosyć mam... 06.12.07, 13:15 ginger43 napisała: > W życiu bym na to nie wpadła, bo wspinam się po schodach, po > drabinie, kiedyś po górach, ale po ścianach jeszcze nigdy. Nie > wiedziałam, że Ty człowiek pająk jesteś = teraz rozumiem dlaczego > czasami się Ciebie boję :D > Najważniejsze, że jej przeszło. PS. JA TEZ:P * *nie domyśliłabym się:P Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Przeżyła Panie Doktorze ;) 06.12.07, 13:14 Niestety...to nie koniec... Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Przeżyła Panie Doktorze ;) 06.12.07, 13:24 Nikt nie obiecywał ,że będzie łatwo... ja mogę Ci przepisać piosenkę, na mnie zawsze działa... www.youtube.com/watch?v=acr5uqIj82c Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Przeżyła Panie Doktorze ;) 06.12.07, 13:34 I dlatego właśnie nie spieszyło mi się do 18.tki... Dziekuję Panie Doktorze:)) Jest coś co jest prawdą...'I have a face I cannot show'...I nie chodzi tu o twarz TWARZ:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Spij dobrze Wiaterku 06.12.07, 00:13 Zamruczę Ci kołysankę mruczankę i pogłaszczę... śpij dobrze i jutro się uśmiechaj od rana :) Ale nie budź mnie za wcześnie, bo dopiero wróciłam i głowa trochę boli. _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_- "Sensem istnienia jest... istnienie sensu" Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: Spij dobrze Wiaterku 06.12.07, 08:28 Dotyku...dobrze , że Ci minęło....Widocznie wiatr zawiał z dobrej strony...:) dziewczyna dobrego dnia..:D Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Spij dobrze Wiaterku 06.12.07, 13:16 niegrzeczna_dziewczyna napisała: > Dotyku...dobrze , że Ci minęło....Widocznie wiatr zawiał z dobrej > strony...:) > dziewczyna > dobrego dnia..:D Dziękuję:))) i wzajemnie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Dziękuję Wam... 06.12.07, 13:19 To miłe, że...byliście ze mną wczoraj:))) i nie tylko mam nadzieję;)) Więcej nie będzie takich postów...Zachowam takie cosie dla siebie...Was nie będę takim czymś 'molestować':P Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Dziękuję Wam... 06.12.07, 13:45 Ależ "molestuj" jeśli zachodzi taka potrzeba. Jesteśmy od tego, żeby przytulić i naczynie na łzy podstawić jak to konieczne, a ja Ci się buzia rozerwie od uśmiechu, żeby zacerować ust koral :))) _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_- "Sensem istnienia jest... istnienie sensu" Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Dziękuję Wam... 06.12.07, 13:55 ginger43 napisała: > Ależ "molestuj" jeśli zachodzi taka potrzeba. Jesteśmy od tego, żeby > przytulić i naczynie na łzy podstawić jak to konieczne, a ja Ci się > buzia rozerwie od uśmiechu, żeby zacerować ust koral :))) Hihihihih:)))) Tia, ale ja nie lubię jak inni się smucą bo ja się smucę:P Zobaczymy jak to będzie :DDD Odpowiedz Link Zgłoś