nie.bede.inna 26.01.08, 02:59 Kurczę! Widzę, że znowu śpicie!!!! Przecież z Wami nie można wytrzymać!!!! Pełnia, wicher za oknami, a ci tu sobie śpią...Romantycy...ech... Dziś prawdziwych Romantyków już nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zakwitla Re: Pięknie!!!!!!! 26.01.08, 23:08 Ale to chyba jeszcze nie ich godzina. Poczekajmy do północy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Pięknie!!!!!!! 26.01.08, 18:23 zaczynamy od pocałunku,,pięknie:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Pięknie!!!!!!! 26.01.08, 18:58 Kto spał ten spał...ja czasu nie marnowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
nie.bede.inna Re: Pięknie!!!!!!! 29.01.08, 09:19 vivalabeer napisał: > Ja już nie śpię, dzień dobry. :) Szybko się zerwałeś:) Co dręczy Twoje sumienie, że tak spać nie możesz? Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Pięknie!!!!!!! 29.01.08, 09:32 Ale i Ty dzisiaj przychodzisz o ludzkiej godzinie. Witaj :) ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
nie.bede.inna Re: Pięknie!!!!!!! 29.01.08, 09:59 Wcześniejsze wizyty były romantyczne, a dzisiejsza nawet w godzinie jest banalna:-) Poprawię się , gdy księżyca jasność blada uczyni ze mnie nocnego upiora 8-] Witaj:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Whiter shade of pale... 29.01.08, 10:23 Godzina może banalna, ale u mnie widok jest dość romantyczny - biała jak mleko mgła snuje się za oknem - nie wiem jak jest na ziemi, bo mieszkam w chmurach :) Czuję, że słonko niedługo się ujawni bo jest whiter shade of pale :))) ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś