fanka.turystyki 04.03.08, 13:21 Zakochałam się od pierwszego odsłuchania :-))) www.youtube.com/watch?v=_IR0q_mstK0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fanka.turystyki Zgrzeszę bardziej ;-))) 04.03.08, 14:41 Wręcz mnie to spiorunowało :-))) www.youtube.com/watch?v=Q9yzmH5EszY Odpowiedz Link Zgłoś
alienated Czasami nie grzesząc... 04.03.08, 14:59 ... możesz stracić kogoś, kto i tak na Ciebie nie zasługuje i zyskać kogoś bardziej wartościowego :) www.youtube.com/watch?v=2Vk_K2kndJ0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ginger Czy to Ty Szary w nowym wcieleniu? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 15:41 Odpowiedz Link Zgłoś
alienated Potwierdzam :) 04.03.08, 16:16 Jakaś rewolucja to chyba nie jest, bardziej doprecyzowanie. Podkreśliłem element dystansu, usunąłem element grozy i demoniczności. Zobaczymy :) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Ja chyba jakaś niedowidząca jestem :) 04.03.08, 16:40 bo nie dopatrzyłam się nigdy w Tobie elemetów grozy i demoniczności:DDD Ale skoro tak mówisz, to nie mam podstaw Ci nie wierzyć, w końcu lepiesz wiesz, co w Tobie drzemie. Jeśli chodzi o dystans, zawsze jest wskazany. Też uczę się go nabierać do wielu spraw - idzie mi raz lepiej, raz gorzej, ale jest do przodu. Pozdrawiam zimowo Gingi:) P.S. Pielisz chwasty? ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
alienated Z chwastami to nie kumam :) 04.03.08, 16:51 Jakie słowo zawiera w sobie czasownik, rzeczownik i element grozy? srogość ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fanka.turystyki Re: Z chwastami to nie kumam :) 04.03.08, 17:13 Może to była jakaś aluzja do piosenki o chwastach? Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Z chwastami to nie kumam :) 04.03.08, 18:03 Pytałam czy książka "Chwast" już doszła i czy przeczytałeś :) ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alienated Ja juz doszedlem ale ksiazka jeszcze nie ;) IP: *.centertel.pl 04.03.08, 19:07 Czekam na przesylke. Odpowiedz Link Zgłoś
alienated Chwast 05.03.08, 13:36 Wczoraj wieczorem jednak chwast się pojawił :) Przez wieczór przeczytałem ok. 1/3. Powiem tak: pozornie to książka napisana przez kobietę dla kobiet - natomiast oczywiście nie w stylu Grochola-Stenka-Żmijewski - not for delikatessen. Jak czuje się mężczyzna (czy duże dziecko, jak kto woli...), żonaty i dzieciaty, czytając tą książkę? Otóż przede wszystkim czuje ODPOWIEDZIALNOŚĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka.turystyki Re: Czasami nie grzesząc... 04.03.08, 16:34 Alien, Ty nie rozumiesz mojej koncepcji muzycznego grzeszenia... Zgrzeszyłam nagłą i płomienną miłością do tych piosenek... która to koncepcja stoi jak byk w pierwszej z nich... Dla nieuświadomionych: Guilty Of The Crime By Eagles You're the only one who's ever heard my song I might be lonely now, but I won't be lonely long Take a look at me, baby Tell me, what do you see? Take a look at me, baby You're lookin' at the brand new me I'm like a total stranger knockin' at your door No need to worry 'bout the way I was before It's a new love story So read every line You be the judge and the jury I'm guilty of the crime I'm guilty of, guilty of the crime Of lovin' you, baby Guilty of, guilty of the crime I'm savin' all my lovin' just for you 'Cause there's nothin' more that I would rather do It's a new love story Got to read every line You be the judge and the jury I'm guilty of the crime I'm guilty of, guilty of the crime Of lovin' you, baby Guilty of, guilty of the crime Of lovin' you, baby Guilty of, guilty of the crime Yes, I'm guilty of, guilty of the crime Of lovin' you, lovin' you I'm guilty of, guilty of the crime Yes I'm guilty of, guilty of the crime Odpowiedz Link Zgłoś