Dodaj do ulubionych

Dociera, gdzie powinno?

30.05.08, 11:31
Droga pod słońce,
Życie wpisane w ramy
nadziei pełne
*
Lazur nad nami
Szmaragdy rozsypane
Rubin pulsuje
*

To oryginalna poezja...Inna...
2 krótkie haiku...
Obserwuj wątek
    • a1i3n Będzie 10 tasiemców na liście? :))) n/t 30.05.08, 11:55
      .
      • Gość: ninek Re: Będzie 10 tasiemców na liście? :))) n/t IP: 89.174.214.* 30.05.08, 11:59
        niedobrze się już od nich robi

nawet tort w nadmierze powoduje wymioty, a co dopiero nudne wypociny w tasiemcach
        • dotyk_wiatru Re: Będzie 10 tasiemców na liście? :))) n/t 30.05.08, 12:03
          :)))) rada na to jest zbyt oczywista, żeby ją tu napisać:)
          • ashaq Re: Będzie 10 tasiemców na liście? :))) n/t 30.05.08, 12:13
            dotyk_wiatru napisała:

> :)))) rada na to jest zbyt oczywista, żeby ją tu napisać:)
            -\
            Przepraszam Damę..ale towarzystawa na forum tak jak sąsiadów, nie dobiera się.DDDDDDDDDDDDDD
            • dotyk_wiatru Re: Będzie 10 tasiemców na liście? :))) n/t 30.05.08, 12:15
              ashaq napisał:
              > -
              > Przepraszam Damę..ale towarzystawa na forum tak jak sąsiadów, nie
              dobiera się.D
              > DDDDDDDDDDDDD
              >
              :)) i tu nie do końca mogę się zgodzić...
              Czasem perfidnie dobiera się...:P
              • ashaq Re: Będzie 10 tasiemców na liście? :))) n/t 30.05.08, 12:16
                dotyk_wiatru napisała:

> :)) i tu nie do końca mogę się zgodzić...
                > Czasem perfidnie dobiera się...:P
                -
                no pacz...nie pomysłalem ;DDDDDDDDDDDDDD
                • dotyk_wiatru Re: Będzie 10 tasiemców na liście? :))) n/t 30.05.08, 12:41
                  ashaq napisał:
                  > -
                  > no pacz...nie pomysłalem ;DDDDDDDDDDDDDD
                  >
                  A czasem...samosiędobiera;PPP
        • ashaq Re: Będzie 10 tasiemców na liście? :))) n/t 30.05.08, 12:12
          Gość portalu: ninek napisał(a):

> niedobrze się już od nich robi
          >
          > nawet tort w nadmierze powoduje wymioty, a co dopiero nudne wypociny w tasiemca
          > ch
          -
          no cóz...bedziemy obserwowac twojewypociny i radosną tworczosc.:))))
      • dotyk_wiatru Re: Będzie 10 tasiemców na liście? :))) n/t 30.05.08, 12:04
        Może nawet więcej?:))) A co? Tobie też niedobrze?:))
      • dotyk_wiatru Może jednak zdobyłbyś się na koment do postu? n/t 30.05.08, 12:05
      • ashaq Re: Będzie 10 tasiemców na liście? :))) n/t 30.05.08, 12:10
        a1i3n napisał:
        -
        nie widzę zebys Ty tutaj na forum blyszzczał...bedzie więc w dobrym tonie jak do rzeczy się odezwiesz.
        > .
        • a1i3n Róbta co chceta -przecież to nie moje forum :) n/t 30.05.08, 12:19
          .
          • ashaq Re: Róbta co chceta -przecież to nie moje forum : 30.05.08, 12:24
            a1i3n napisał:

>--
            ooo i tu..pierwszy raz mi się podobasz..jest jak prawisz;DDDDDDDDDDD .
            • ashaq aaaaaaaaaa swoją drogą... 30.05.08, 12:27
              ..gdybysmy nie pisali..to forum to mozna byloby o kant sosny rozwalic.DDD Form ledwo dycha.....
          • Gość: ninek Re: Róbta co chceta -przecież to nie moje forum : IP: 89.174.214.* 30.05.08, 12:27
            To nie jest też ICH forum

ale są zbyt ograniczeni lub zakompleksieni żeby wznieść się ponad swój egoizm
            • ashaq Re: Róbta co chceta -przecież to nie moje forum : 30.05.08, 12:28

> To nie jest też ICH forum
              >
              > ale są zbyt ograniczeni lub zakompleksieni żeby wznieść się ponad swój egoizm
              -
              kmit to kmit...ponad poziom ziemii się nie wzniesie....
              • Gość: ninek Re: Róbta co chceta -przecież to nie moje forum : IP: 89.174.214.* 30.05.08, 12:30
                teteż tkwicie tu coraz bardziej samotnio taplając się w sosie wyłącznie własnym
                • ashaq Re: Róbta co chceta -przecież to nie moje forum : 30.05.08, 12:32

> teteż tkwicie tu coraz bardziej samotnio taplając się w sosie wyłącznie własnym
                  -
                  zaczynasz myslec..cos z ciebie jeszcze wyrosnie.;PPP
                  bo wlasnie o to chodzi...
            • a1i3n Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co chcę 30.05.08, 12:29
              Czasami człowiek musi, inaczej się udusi :)
              • ashaq Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 30.05.08, 12:31
                a1i3n napisał:

> Czasami człowiek musi, inaczej się udusi :)
                -
                generalnie forum dobrze funkcjonuje, jak ludzie sobie nawzajem nie przeszadzaja..ale sa psy ogrodnika..sam nie pisze i drugiemu nie da.
                • Gość: ninek Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co IP: 89.174.214.* 30.05.08, 12:34
                  jak słusznie zauważyłeś nie może forum publiczne dobrze i zdrowo funkcjonować
                  gdy dwa etatowe bleblacze okupują go tasiemcami od których przesytu reszte mdli
                  i odchodzą.

• ashaq Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 30.05.08, 12:38
                    cos ci przyjacielu muszę wyjasnic...problem w tym ze na forum wpisujesz się i rozmawiasz z kim chcesz i nikt cie do innych zachowan nie zmusza. dalej nie rozumiem gdzie i po co się wcinasz.
                    Widze ze masz jakis problem......
                    Miejsca na forum jest dosyc..problem w tym z nie ma z kim pisac.Gdyby nie my to forum juz dawno by pewnie chylilo się ku upadkowi.
                    Konczę tę rozmowę..zyczę CI milego dnia;
              • Gość: ninek Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co IP: 89.174.214.* 30.05.08, 12:40
                mnie w sumie też to "wali"

trochę szkoda forum dawniej tętniło życiem i wyrazistymi postaciami które miały
                wiele do powiedzenia w sensie jakości ciekawych wypowiedzi, rozmaitości
                tematów.. a nie ilości przebleblania
                zagladam tu czasem z sentymentu ale to juz nie to forum, bez treści, bez
                twórczosci i otwartości.
                chyba wszyscy ciekawsi stąd odeszli?

więc ja też zostawiam go bleblaczom :D
                • ashaq Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 30.05.08, 12:42

> więc ja też zostawiam go bleblaczom :D
                  -
                  nikt tu za tobą nie bedzie tesnił......DDDDDDDDD
                • dotyk_wiatru Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 30.05.08, 12:46
                  No patrz...bleblasz z bleblaczami...czyli nie jesteś lepszy...:P
                  A gdybyś skomentował TREŚĆ to może by było inaczej...zamiast obrażać
                  ludzi...A gdybyś jeszcze zabłysnął swoją elokwencją i napisał sam
                  post, to już w ogóle WOW...:)
                  • Gość: niuniek Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co IP: 89.174.214.* 30.05.08, 12:48
                    manipulatorka jesteś i trzymasz na sznurku ślepego na wszystko chłopczyka....

• ashaq Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 30.05.08, 12:50
                      Gość portalu: niuniek napisał(a):

> manipulatorka jesteś i trzymasz na sznurku ślepego na wszystko chłopczyka....
                      > -
                      zgadleś...niewidomy jestem.DDDDDDDDDDDDD
                      >
                    • dotyk_wiatru Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 30.05.08, 13:00
                      Co za idiotyzm...! Tylko na tyle Ciebie stać?
                      • ashaq Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 30.05.08, 13:07
                        dotyk_wiatru napisała:

> Co za idiotyzm...! Tylko na tyle Ciebie stać?
                        --
                        to do mnie?
                        • dotyk_wiatru Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 30.05.08, 13:21
                          ashaq napisał:
                          > --
                          > to do mnie?
                          >
                          W żadnym razie...To do Niuńka!
                          • ashaq Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 30.05.08, 13:57
                            dotyk_wiatru napisała:

> W żadnym razie...To do Niuńka!
                            -
                            oki..........D
                            • dotyk_wiatru Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 30.05.08, 14:16
                              ashaq napisał:
                              > -
                              > oki..........D
                              >
                              :)) nie mam powodów, że Tobie takie coś pisać:)
                              • ashaq Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 30.05.08, 16:48
                                dotyk_wiatru napisała:

> :)) nie mam powodów, że Tobie takie coś pisać:)
                                -
                                to mnie bardzo cieszy..;PPP
                                • dotyk_wiatru Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 30.05.08, 22:00
                                  ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                  >
                                  > > :)) nie mam powodów, że Tobie takie coś pisać:)
                                  > -
                                  > to mnie bardzo cieszy..;PPP
                                  >
                                  Chyba nie jesteś tym zaskoczony?
                                  PS.Jak ja piszę?? Tam miało być oczywiście 'żeby' a nie 'że'...;PPP
                                  • ashaq Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 31.05.08, 06:13
                                    dotyk_wiatru napisała:

> ashaq napisał:

> Chyba nie jesteś tym zaskoczony?
                                    > PS.Jak ja piszę?? Tam miało być oczywiście 'żeby' a nie 'że'...;PPP
                                    -
                                    Wszystko jasne..idziemy do przodu.DDD.Miłego dnia zyczę..ptactwo wszelakie u mnie za oknem spiewa..zanosi się na piękny dzien;D
                                    • dotyk_wiatru Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 31.05.08, 19:32
                                      ashaq napisał:
                                      > -
                                      > Wszystko jasne..idziemy do przodu.DDD.Miłego dnia zyczę..ptactwo
                                      wszelakie u mn
                                      > ie za oknem spiewa..zanosi się na piękny dzien;D
                                      >
                                      :)) Oki...
                                      Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie w tej chwili jest 25 st.C w cieniu
                                      rzecz jasna...
                                      • ashaq Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 01.06.08, 05:49
                                        dotyk_wiatru napisała:

> :)) Oki...
                                        > Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie w tej chwili jest 25 st.C w cieniu
                                        > rzecz jasna...
                                        -
                                        warunki zlizone..caly kraj ma podobne..;) aktualne jest 12 st..
                                        a to czas dopiero .."witaj pierwsza zmiano".DDDDDDDDDDDDDD
                                        • dotyk_wiatru Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 06.06.08, 18:30
                                          ashaq napisał:
                                          > -
                                          > warunki zlizone..caly kraj ma podobne..;) aktualne jest 12 st..
                                          > a to czas dopiero .."witaj pierwsza zmiano".DDDDDDDDDDDDDD

Nooo to tak jest ostatnio u Ciebie? U mnie zdecydowanie
                                          milej...Sporo chłodnego wiatru...ale słońce i tak swoje:P
                                          • ashaq Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 06.06.08, 19:22
                                            dotyk_wiatru napisała:

> Nooo to tak jest ostatnio u Ciebie? U mnie zdecydowanie
                                            > milej...Sporo chłodnego wiatru...ale słońce i tak swoje:P
                                            -
                                            zazdroszczę Ci klimatu.........D
                                            • dotyk_wiatru Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 06.06.08, 20:20
                                              ashaq napisał:
                                              > -
                                              > zazdroszczę Ci klimatu.........D
                                              >
                                              Czyżby u Ciebie paliło?????
                                              • ashaq Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 06.06.08, 21:09
                                                dotyk_wiatru napisała:

> ashaq napisał:
                                                > > -
                                                > > zazdroszczę Ci klimatu.........D
                                                > >
                                                > Czyżby u Ciebie paliło?????
                                                -
                                                ej..chodzi mi o mikroklimat.;)
                                                a czy pali..tez się zdarza
                                                • dotyk_wiatru Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 06.06.08, 21:50
                                                  ashaq napisał:
                                                  > -
                                                  > ej..chodzi mi o mikroklimat.;)
                                                  > a czy pali..tez się zdarza
                                                  >
                                                  Mikroklimat powiadasz...Takowy jest m.in. w Kołobrzegu...U mnie
                                                  CZASEM wieje...Przez ostatnie 2 dni wiało...na szczęście wiaterek
                                                  był chłodny...Czasem jednak lepiej, żeby nie wiało......I czasem
                                                  marzę, żeby na niebie była choć jedna chmurka...
                                                  • ashaq Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 06.06.08, 22:15
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> Mikroklimat powiadasz...Takowy jest m.in. w Kołobrzegu...U mnie
                                                    > CZASEM wieje...Przez ostatnie 2 dni wiało...na szczęście wiaterek
                                                    > był chłodny...Czasem jednak lepiej, żeby nie wiało......I czasem
                                                    > marzę, żeby na niebie była choć jedna chmurka...
                                                    -
                                                    tak upał jest uciazliwy..mam duzy wentylator co trochę mi pomaga.DD
                                                  • dotyk_wiatru Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 06.06.08, 22:51
                                                    ashaq napisał:
                                                    > -
                                                    > tak upał jest uciazliwy..mam duzy wentylator co trochę mi pomaga.DD
                                                    >
                                                    Ja boję się wentylatorów, bo łatwo można sobie gardło załatwić...a
                                                    to latem jest mało przyjemne:)
                                                  • veest Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 07.06.08, 07:23
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> Ja boję się wentylatorów, bo łatwo można sobie gardło załatwić...a
                                                    > to latem jest mało przyjemne:)
                                                    -
                                                    moze i tak, jak jestes podatna/DDD Mozna nastawic obroty minimalne,wtedy zmiana temeratury odczuwalna jest mniej.
                                                  • dotyk_wiatru Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 07.06.08, 20:06
                                                    veest napisał:
                                                    > -
                                                    > moze i tak, jak jestes podatna/DDD Mozna nastawic obroty
                                                    minimalne,wtedy zmiana
                                                    > temeratury odczuwalna jest mniej.
                                                    >
                                                    Może i nie jestem podatna...ale za to jestem mega asekurantem:)
                                                  • ashaq Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 07.06.08, 20:20

> Może i nie jestem podatna...ale za to jestem mega asekurantem:)
                                                    --
                                                    Aaaaaaaaaaa jasne;)
                                                    ale z tym chyba się troche ciezko zyje.......D
                                                  • dotyk_wiatru Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 07.06.08, 22:43
                                                    ashaq napisał:

>
                                                    > > Może i nie jestem podatna...ale za to jestem mega asekurantem:)
                                                    > --
                                                    > Aaaaaaaaaaa jasne;)
                                                    > ale z tym chyba się troche ciezko zyje.......D
                                                    >
                                                    trochę bardzo...:P ale nie mam pomysłu jak to zmienić...
                                                  • ashaq Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 08.06.08, 09:40
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> trochę bardzo...:P ale nie mam pomysłu jak to zmienić...
                                                    -
                                                    myslę,ze to sprawa psychiki..trochę strach przed nieznanym..strach przed ryzykiem..etc.etc..ale wszystko mozna zmienic..jak będzie oczywiscie wola......;D
                                                  • dotyk_wiatru Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 08.06.08, 19:39
                                                    ashaq napisał:
                                                    > -
                                                    > myslę,ze to sprawa psychiki..trochę strach przed nieznanym..strach
                                                    przed ryzyki
                                                    > em..etc.etc..ale wszystko mozna zmienic..jak będzie oczywiscie
                                                    wola......;D
                                                    >
                                                    Dokładnie to samo usłyszałam nie tak dawno od mojego niestety
                                                    niedoszłego Pracodawcy...Wola może i jest...ale to jest tak głęboko
                                                    zakorzenione we mnie, że nie wiem jak to zmienić:P
                                                  • ashaq Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 08.06.08, 21:12
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> Dokładnie to samo usłyszałam nie tak dawno od mojego niestety
                                                    > niedoszłego Pracodawcy...Wola może i jest...ale to jest tak głęboko
                                                    > zakorzenione we mnie, że nie wiem jak to zmienić:P
                                                    -
                                                    wg mnie to sprawa psychiki..ale jest mozliwosc przełamania oporu..
                                                  • dotyk_wiatru Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 08.06.08, 21:48
                                                    ashaq napisał:
                                                    > -
                                                    > wg mnie to sprawa psychiki..ale jest mozliwosc przełamania oporu..
                                                    >
                                                    Też tak myślę...ale...mimo dobrej woli, chęci...coś ciągle blokuje
                                                    działanie...
                                                  • ashaq Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 09.06.08, 07:10

> Też tak myślę...ale...mimo dobrej woli, chęci...coś ciągle blokuje
                                                    > działanie...
                                                    -
                                                    tak wymaga to trochę pracy i pomocy.To trudne sprawy ale do rozwiązania..;DD
                                                  • dotyk_wiatru Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 09.06.08, 10:47
                                                    ashaq napisał:

>
                                                    > > Też tak myślę...ale...mimo dobrej woli, chęci...coś ciągle
                                                    blokuje
                                                    > > działanie...
                                                    > -
                                                    > tak wymaga to trochę pracy i pomocy.To trudne sprawy ale do
                                                    rozwiązania..;DD
                                                    >
                                                    Może...ale...z moim uporem trudno wygrać...:/
                                                  • ashaq Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 09.06.08, 16:29
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> Może...ale...z moim uporem trudno wygrać...:/
                                                    -
                                                    Nie neduję.. i nie zamierzam chyba walczyc......DDDD
                                                  • dotyk_wiatru Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 09.06.08, 21:55
                                                    ashaq napisał:
                                                    > -
                                                    > Nie neduję.. i nie zamierzam chyba walczyc......DDDD
                                                    >
                                                    Wiem...
                                                  • ashaq Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 10.06.08, 12:04
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> Wiem...
                                                    -
                                                    wtedy oki;DDDDDDDD
                                                  • dotyk_wiatru Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 10.06.08, 15:50
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    > > Wiem...
                                                    > -
                                                    > wtedy oki;DDDDDDDD
                                                    >
                                                    :)) na pewno ok?
                                                  • ashaq Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 10.06.08, 16:24
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> :)) na pewno ok?
                                                    -
                                                    oczywiscie,generalnie tak. D ..nieraz szzegoly trzeba stonowac.D
                                                  • dotyk_wiatru Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 10.06.08, 23:04
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    > > :)) na pewno ok?
                                                    > -
                                                    > oczywiscie,generalnie tak. D ..nieraz szzegoly trzeba stonowac.D
                                                    >
                                                    Niech i tak będzie:)
                                                  • ashaq Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 11.06.08, 07:30
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> Niech i tak będzie:)
                                                    -
                                                    Poprostu musi tak byc..latwiej zyc z takimi zalozeniami..D
                    • dotyk_wiatru Niuniek Niuniek..kultury nie masz za grosz... 30.05.08, 13:02
                      Zawsze tak oceniasz ludzi? Po treści postów w których się dobrze
                      bawią? A może posuwasz się dalej...i oceniasz po typie urody...po
                      stroju...bo od razu wiesz co to za ludzie, co sobie myślą itd.?
    • a1i3n Dotyku - sprawdziłem co to haiku w Wikipedii 30.05.08, 12:45
      O kulturze japońskiej nie porozmawiamy, bo jej nie znam. Nie napiszę Ci też
      ładnego haiku, bom burak i cham. Przeczytałem, że są programy komputerowe, które
      to generują - jak ta technika do przodu poszła. Może niedługo będzie jakiś
      generator postów na Romantica?

Pozdrawiam :)
      • ashaq Re: Dotyku - 30.05.08, 12:53
        .. a swoja drogą zobacz jak wątki z kopytka ruszyły.;)
        A ja myslalem,ze bedzie jakos spokojniej..P
        • a1i3n Uważam 30.05.08, 13:05
          że narzekanie na poziom forum, nie pisząc samemu prawie nic - jest żałosne.
          Cytuję sam siebie:
          "Do tych narzekajacych na poziom, buhaha, PISZCIE MOJE MALENSTWA, PISZCIE :)))

Niech chwast toksycznych lub nudnych postow zostanie przeslonety przez bujne
          falujace lany pszenicy nietoksycznych, ciekawych i ambitnych postow :)))

NIE NARZEKAJCIE, NIE WSPOMINAJCIE PRZESZLOSCI - TYLKO PISZCIE !!! - WEZCIE LOS
          FORUM W WASZE CZCIGODNE DLONIE :)))"

Natomiast osobiście na Twoim miejscu, umówiłbym się z Dotykiem w realu lub na
          priv i tam gadał, ale nie mierzę Was moją miarą i nie oceniam. Wasze
          postępowanie jest dla mnie NIEEFEKTYWNE :)

Tyle :)
          • dotyk_wiatru Co Ty wypisujesz???? n/t 30.05.08, 13:51
          • ashaq Re: Uważam 30.05.08, 13:59
            a1i3n napisał:
            Wasze
            > postępowanie jest dla mnie NIEEFEKTYWNE :)
            >
            > Tyle :)
            -
            daruj sobie Waść.......DDD
            • a1i3n Hi hi hi :))) n/t 30.05.08, 16:17
              .
              • ashaq Re: Hi hi hi :))) n/t 30.05.08, 16:52
                a1i3n napisał:

> .-
                tak czy inaczej ..sprawozdan z efektywnosci skadac nie bedziemy;DDD
              • dotyk_wiatru I się śmieje prowokator jeden... 30.05.08, 22:02
                A1i3n tym razem...a nie Ty, Ashaq:))
                • ashaq Re: I się śmieje prowokator jeden... 31.05.08, 06:11
                  dotyk_wiatru napisała:

> A1i3n tym razem...a nie Ty, Ashaq:))
                  -
                  Oki.DDDDDDD
                  • dotyk_wiatru Re: I się śmieje prowokator jeden... 31.05.08, 21:11
                    ashaq napisał:
                    > -
                    > Oki.DDDDDDD
                    >
                    :)
                    • ashaq Re: I się śmieje prowokator jeden... 01.06.08, 05:50
                      dotyk_wiatru napisała:

> :)
                      -

hi,hi
                      • dotyk_wiatru Re: I się śmieje prowokator jeden... 06.06.08, 18:29
                        ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                        >
                        > > :)
                        > -
                        >
                        > hi,hi
                        >
                        Hahahaha:P Coś mnie tknęło, żeby tu looknąć:P
                        • ashaq Re: I się śmieje prowokator jeden... 06.06.08, 19:23
                          dotyk_wiatru napisała:

> Hahahaha:P Coś mnie tknęło, żeby tu looknąć:P
                          -
                          i jak lustracja wypadła?DDD
                          • dotyk_wiatru Re: I się śmieje prowokator jeden... 06.06.08, 20:22
                            ashaq napisał:
                            > -
                            > i jak lustracja wypadła?DDD
                            >
                            nooo...niepomyślnie, bo pominęłam wątek, w którym odpisałeś...i nie
                            wiem dlaczego:P <pytanie...tylko ten?>
                            • ashaq Re: I się śmieje prowokator jeden... 06.06.08, 21:10

> nooo...niepomyślnie, bo pominęłam wątek, w którym odpisałeś...i nie
                              > wiem dlaczego:P <pytanie...tylko ten?>
                              -
                              tylko ten..napewno.DDD
                              • dotyk_wiatru Re: I się śmieje prowokator jeden... 06.06.08, 21:43
                                ashaq napisał:

>
                                > > nooo...niepomyślnie, bo pominęłam wątek, w którym odpisałeś...i
                                nie
                                > > wiem dlaczego:P <pytanie...tylko ten?>
                                > -
                                > tylko ten..napewno.DDD
                                >
                                Całe szczęście:)))
                                Zerkałeś do 'rybki'?:PP Coś mi się pomyliło i szukałam tam Twojego
                                komentarza...Był...ale nie od Ciebie...:P
                                • ashaq Re: I się śmieje prowokator jeden... 06.06.08, 22:16
                                  dotyk_wiatru napisała:

> Całe szczęście:)))
                                  > Zerkałeś do 'rybki'?:PP Coś mi się pomyliło i szukałam tam Twojego
                                  > komentarza...Był...ale nie od Ciebie...:P
                                  -
                                  i zamieszanie gotowe.D
                                  • dotyk_wiatru Re: I się śmieje prowokator jeden... 06.06.08, 22:51
                                    ashaq napisał:
                                    > -
                                    > i zamieszanie gotowe.D
                                    >
                                    :))
                                    • veest Re: I się śmieje prowokator jeden... 07.06.08, 07:21
                                      dotyk_wiatru napisała:

> ashaq napisał:
                                      > > -
                                      > > i zamieszanie gotowe.D
                                      > >
                                      > :))
                                      -
                                      spokojnie.zawsze dobrze się konczy..D
                                      • dotyk_wiatru Re: I się śmieje prowokator jeden... 07.06.08, 20:07
                                        veest napisał:
                                        > -
                                        > spokojnie.zawsze dobrze się konczy..D
                                        >
                                        Mam taką nadzieję:)
                                        • ashaq Re: I się śmieje prowokator jeden... 07.06.08, 20:26
                                          dotyk_wiatru napisała:

> veest napisał:
                                          > > -
                                          > > spokojnie.zawsze dobrze się konczy..D
                                          > >
                                          > Mam taką nadzieję:)
                                          -
                                          trzymaj ten kurs;DDD
                                          • dotyk_wiatru Re: I się śmieje prowokator jeden... 07.06.08, 21:23
                                            ashaq napisał:

> > >
                                            > > Mam taką nadzieję:)
                                            > -
                                            > trzymaj ten kurs;DDD
                                            >
                                            Tak jest! Sir:)))
                                            • ashaq Re: I się śmieje prowokator jeden... 07.06.08, 21:27
                                              dotyk_wiatru napisała:

> Tak jest! Sir:)))
                                              -
                                              Klimat wiec jest dobry.DDD
                                              • dotyk_wiatru Re: I się śmieje prowokator jeden... 07.06.08, 21:58
                                                ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                >
                                                > > Tak jest! Sir:)))
                                                > -
                                                > Klimat wiec jest dobry.DDD

Oby jak najdłużej:DD
                                                • ashaq Re: I się śmieje prowokator jeden... 08.06.08, 09:41

> Oby jak najdłużej:DD
                                                  -
                                                  wtedy..serdecznie życzę;D
                                                  • dotyk_wiatru Re: I się śmieje prowokator jeden... 08.06.08, 19:40
                                                    ashaq napisał:

>
                                                    > > Oby jak najdłużej:DD
                                                    > -
                                                    > wtedy..serdecznie życzę;D

Dziękuję:)) i Tobie też tego życzę:)))
                                                  • ashaq Re: I się śmieje prowokator jeden... 08.06.08, 21:13
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> Dziękuję:)) i Tobie też tego życzę:)))
                                                    -
                                                    dzięki.. milego wieczoru.DD
                                                  • dotyk_wiatru Re: I się śmieje prowokator jeden... 08.06.08, 21:49
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    > > Dziękuję:)) i Tobie też tego życzę:)))
                                                    > -
                                                    > dzięki.. milego wieczoru.DD
                                                    >
                                                    Dzięki:))) Na razie jest taki sobie...bo Polacy przegrywają:PPPP :)
                                                  • ashaq Re: I się śmieje prowokator jeden... 08.06.08, 22:34
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> Dzięki:))) Na razie jest taki sobie...bo Polacy przegrywają:PPPP :)
                                                    -
                                                    a teraz juz jeszcze wyzej.....;P
                                                  • dotyk_wiatru Re: I się śmieje prowokator jeden... 09.06.08, 00:20
                                                    ashaq napisał:
                                                    > -
                                                    > a teraz juz jeszcze wyzej.....;P
                                                    >
                                                    No cóż...Trend utrzymany...Nadal nie potrafimy wygrać ze Szwabami:PPP
                                                  • ashaq Re: I się śmieje prowokator jeden... 09.06.08, 07:21
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> No cóż...Trend utrzymany...Nadal nie potrafimy wygrać ze Szwabami:PPP
                                                    -
                                                    Duzo rzercze sklada sie na taki stan rzeczy..nie wyklucza się tez przypadku.;DD
                                                  • dotyk_wiatru Re: I się śmieje prowokator jeden... 09.06.08, 10:48
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    > > No cóż...Trend utrzymany...Nadal nie potrafimy wygrać ze
                                                    Szwabami:PPP
                                                    > -
                                                    > Duzo rzercze sklada sie na taki stan rzeczy..nie wyklucza się tez
                                                    przypadku.;DD

I znowu ON...Przypadek...Ślepy Losssss...:/ Czy on musi wszędzie
                                                    wtykać nos?:P
                                                  • ashaq Re: I się śmieje prowokator jeden... 09.06.08, 16:30
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> I znowu ON...Przypadek...Ślepy Losssss...:/ Czy on musi wszędzie
                                                    > wtykać nos?:P
                                                    -
                                                    analizy meczu wskazują,ze mecz byl wyrownany.A wiec przypadek.DDD
                                                  • dotyk_wiatru Re: I się śmieje prowokator jeden... 09.06.08, 21:56
                                                    ashaq napisał:
                                                    > -
                                                    > analizy meczu wskazują,ze mecz byl wyrownany.A wiec przypadek.DDD
                                                    >
                                                    Z tego co widziałam Lukas nie cieszył się jakoś szczególnie gdy
                                                    strzelał nam bramki...ale...jest lojalny...Wykorzystuje swoje
                                                    umiejętności...
                                                  • ashaq Re: I się śmieje prowokator jeden... 10.06.08, 06:20
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> Z tego co widziałam Lukas nie cieszył się jakoś szczególnie gdy
                                                    > strzelał nam bramki...ale...jest lojalny...Wykorzystuje swoje
                                                    > umiejętności...
                                                    -
                                                    Powiem tak..piłkarstwo to zawód i to bardzo dochodowy. Sentymenty nalezy odlozyc na bok.....DDD
                                                  • dotyk_wiatru Re: I się śmieje prowokator jeden... 10.06.08, 11:05
                                                    ashaq napisał:
                                                    > -
                                                    > Powiem tak..piłkarstwo to zawód i to bardzo dochodowy. Sentymenty
                                                    nalezy odlozy
                                                    > c na bok.....DDD
                                                    >
                                                    On odłożył...ale nie był szczególnie szczęśliwy...
                                                    Głupio tak grać przeciwko drużynie kraju, z którego się pochodzi...:)
                                                  • ashaq Re: I się śmieje prowokator jeden... 10.06.08, 12:05
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> On odłożył...ale nie był szczególnie szczęśliwy...
                                                    > Głupio tak grać przeciwko drużynie kraju, z którego się pochodzi...:)
                                                    -
                                                    Tak ..sytaucja nie byla dla niego komfortowa...ale pieniadze mu
                                                    zniwelują wyrzuty sumienia.......DD
                                                  • dotyk_wiatru Re: I się śmieje prowokator jeden... 10.06.08, 12:26
                                                    ashaq napisał:
                                                    > -
                                                    > Tak ..sytaucja nie byla dla niego komfortowa...ale pieniadze mu
                                                    > zniwelują wyrzuty sumienia.......DD
                                                    >
                                                    Money money money...Leo for money...Lukas też...i zapewne 3/4
                                                    ludzkości...ale czy money zastąpią Przyjaciół, miłość, to co piękne?
                                                  • ashaq Re: I się śmieje prowokator jeden... 10.06.08, 15:43

> Money money money...Leo for money...Lukas też...i zapewne 3/4
                                                    > ludzkości...ale czy money zastąpią Przyjaciół, miłość, to co piękne?
                                                    -
                                                    Mowisz o ideałach..;DDD..praktyka trochę odbiega.......DD
                                                  • dotyk_wiatru Re: I się śmieje prowokator jeden... 10.06.08, 15:51
                                                    ashaq napisał:
                                                    > -
                                                    > Mowisz o ideałach..;DDD..praktyka trochę odbiega.......DD
                                                    >
                                                    Hmmm...kwestia hierarchii tego, co ważne...
                                                  • ashaq Re: I się śmieje prowokator jeden... 11.06.08, 07:33
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> Hmmm...kwestia hierarchii tego, co ważne...
                                                    -
                                                    Dokladnie.W roznych sytaucjach rozni ludzie mogą miec odmienne
                                                    ustawienia tej hierarchii.Nieraz takie ustawienie montowane jest
                                                    doroaznie na potrzeby wlasne..i nie mają tzw. ciagu dlugofalowego..
      • dotyk_wiatru wow...zaskoczyłes mnie;) 30.05.08, 12:58
        A1i3n...miło, że chociaż zorientowałeś się czym jest haiku...
        Do mnie nie wszystkie te wierszyki przemawiają...bo trzeba wiedzieć
        co z czym etc., ale...niektóre rozumiem po swojemu...
        I nie oczekuję, żebyś pisał haiku...ani nie wydajesz mi się być
        burakiem i chamem...Te w poście też nie są moje...:)
        Swego czasu...wymieniałam się haiku...ale tymi autorstwa mistrzów
        tego stylu...A te programy, fakt, ponoć są...ale czy o to chodzi? A
        może są programy generujące poezję w stylu Leśmiana czy
        Poświatowskiej czy Mickiewicza etc. skoro tak daleko idziemy...

Również pozdrawiam:)
    • 0-zdziwiona Re: Dociera, gdzie powinno? 10.06.08, 18:01
      prosze to zakonczyc!
      • dotyk_wiatru Re: Dociera, gdzie powinno? 10.06.08, 22:02
        0-zdziwiona napisała:

> prosze to zakonczyc!

Do widzenia!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka