dotyk_wiatru 30.05.08, 11:31 Droga pod słońce, Życie wpisane w ramy nadziei pełne * Lazur nad nami Szmaragdy rozsypane Rubin pulsuje * To oryginalna poezja...Inna... 2 krótkie haiku... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ninek Re: Będzie 10 tasiemców na liście? :))) n/t IP: 89.174.214.* 30.05.08, 11:59 niedobrze się już od nich robi nawet tort w nadmierze powoduje wymioty, a co dopiero nudne wypociny w tasiemcach Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Będzie 10 tasiemców na liście? :))) n/t 30.05.08, 12:03 :)))) rada na to jest zbyt oczywista, żeby ją tu napisać:) Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Będzie 10 tasiemców na liście? :))) n/t 30.05.08, 12:13 dotyk_wiatru napisała: > :)))) rada na to jest zbyt oczywista, żeby ją tu napisać:) -\ Przepraszam Damę..ale towarzystawa na forum tak jak sąsiadów, nie dobiera się.DDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Będzie 10 tasiemców na liście? :))) n/t 30.05.08, 12:15 ashaq napisał: > - > Przepraszam Damę..ale towarzystawa na forum tak jak sąsiadów, nie dobiera się.D > DDDDDDDDDDDDD > :)) i tu nie do końca mogę się zgodzić... Czasem perfidnie dobiera się...:P Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Będzie 10 tasiemców na liście? :))) n/t 30.05.08, 12:16 dotyk_wiatru napisała: > :)) i tu nie do końca mogę się zgodzić... > Czasem perfidnie dobiera się...:P - no pacz...nie pomysłalem ;DDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Będzie 10 tasiemców na liście? :))) n/t 30.05.08, 12:41 ashaq napisał: > - > no pacz...nie pomysłalem ;DDDDDDDDDDDDDD > A czasem...samosiędobiera;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Będzie 10 tasiemców na liście? :))) n/t 30.05.08, 12:12 Gość portalu: ninek napisał(a): > niedobrze się już od nich robi > > nawet tort w nadmierze powoduje wymioty, a co dopiero nudne wypociny w tasiemca > ch - no cóz...bedziemy obserwowac twojewypociny i radosną tworczosc.:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Będzie 10 tasiemców na liście? :))) n/t 30.05.08, 12:04 Może nawet więcej?:))) A co? Tobie też niedobrze?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Będzie 10 tasiemców na liście? :))) n/t 30.05.08, 12:10 a1i3n napisał: - nie widzę zebys Ty tutaj na forum blyszzczał...bedzie więc w dobrym tonie jak do rzeczy się odezwiesz. > . Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Róbta co chceta -przecież to nie moje forum : 30.05.08, 12:24 a1i3n napisał: >-- ooo i tu..pierwszy raz mi się podobasz..jest jak prawisz;DDDDDDDDDDD . Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq aaaaaaaaaa swoją drogą... 30.05.08, 12:27 ..gdybysmy nie pisali..to forum to mozna byloby o kant sosny rozwalic.DDD Form ledwo dycha..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninek Re: Róbta co chceta -przecież to nie moje forum : IP: 89.174.214.* 30.05.08, 12:27 To nie jest też ICH forum ale są zbyt ograniczeni lub zakompleksieni żeby wznieść się ponad swój egoizm Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Róbta co chceta -przecież to nie moje forum : 30.05.08, 12:28 Gość portalu: ninek napisał(a): > To nie jest też ICH forum > > ale są zbyt ograniczeni lub zakompleksieni żeby wznieść się ponad swój egoizm - kmit to kmit...ponad poziom ziemii się nie wzniesie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninek Re: Róbta co chceta -przecież to nie moje forum : IP: 89.174.214.* 30.05.08, 12:30 teteż tkwicie tu coraz bardziej samotnio taplając się w sosie wyłącznie własnym Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Róbta co chceta -przecież to nie moje forum : 30.05.08, 12:32 Gość portalu: ninek napisał(a): > teteż tkwicie tu coraz bardziej samotnio taplając się w sosie wyłącznie własnym - zaczynasz myslec..cos z ciebie jeszcze wyrosnie.;PPP bo wlasnie o to chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
a1i3n Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co chcę 30.05.08, 12:29 Czasami człowiek musi, inaczej się udusi :) Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 30.05.08, 12:31 a1i3n napisał: > Czasami człowiek musi, inaczej się udusi :) - generalnie forum dobrze funkcjonuje, jak ludzie sobie nawzajem nie przeszadzaja..ale sa psy ogrodnika..sam nie pisze i drugiemu nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninek Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co IP: 89.174.214.* 30.05.08, 12:34 jak słusznie zauważyłeś nie może forum publiczne dobrze i zdrowo funkcjonować gdy dwa etatowe bleblacze okupują go tasiemcami od których przesytu reszte mdli i odchodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 30.05.08, 12:38 cos ci przyjacielu muszę wyjasnic...problem w tym ze na forum wpisujesz się i rozmawiasz z kim chcesz i nikt cie do innych zachowan nie zmusza. dalej nie rozumiem gdzie i po co się wcinasz. Widze ze masz jakis problem...... Miejsca na forum jest dosyc..problem w tym z nie ma z kim pisac.Gdyby nie my to forum juz dawno by pewnie chylilo się ku upadkowi. Konczę tę rozmowę..zyczę CI milego dnia; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninek Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co IP: 89.174.214.* 30.05.08, 12:40 mnie w sumie też to "wali" trochę szkoda forum dawniej tętniło życiem i wyrazistymi postaciami które miały wiele do powiedzenia w sensie jakości ciekawych wypowiedzi, rozmaitości tematów.. a nie ilości przebleblania zagladam tu czasem z sentymentu ale to juz nie to forum, bez treści, bez twórczosci i otwartości. chyba wszyscy ciekawsi stąd odeszli? więc ja też zostawiam go bleblaczom :D Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 30.05.08, 12:42 Gość portalu: ninek napisał(a): > więc ja też zostawiam go bleblaczom :D - nikt tu za tobą nie bedzie tesnił......DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 30.05.08, 12:46 No patrz...bleblasz z bleblaczami...czyli nie jesteś lepszy...:P A gdybyś skomentował TREŚĆ to może by było inaczej...zamiast obrażać ludzi...A gdybyś jeszcze zabłysnął swoją elokwencją i napisał sam post, to już w ogóle WOW...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuniek Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co IP: 89.174.214.* 30.05.08, 12:48 manipulatorka jesteś i trzymasz na sznurku ślepego na wszystko chłopczyka.... Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 30.05.08, 12:50 Gość portalu: niuniek napisał(a): > manipulatorka jesteś i trzymasz na sznurku ślepego na wszystko chłopczyka.... > - zgadleś...niewidomy jestem.DDDDDDDDDDDDD > Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 30.05.08, 13:00 Co za idiotyzm...! Tylko na tyle Ciebie stać? Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 30.05.08, 13:07 dotyk_wiatru napisała: > Co za idiotyzm...! Tylko na tyle Ciebie stać? -- to do mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 30.05.08, 13:21 ashaq napisał: > -- > to do mnie? > W żadnym razie...To do Niuńka! Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 30.05.08, 13:57 dotyk_wiatru napisała: > W żadnym razie...To do Niuńka! - oki..........D Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 30.05.08, 14:16 ashaq napisał: > - > oki..........D > :)) nie mam powodów, że Tobie takie coś pisać:) Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 30.05.08, 16:48 dotyk_wiatru napisała: > :)) nie mam powodów, że Tobie takie coś pisać:) - to mnie bardzo cieszy..;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 30.05.08, 22:00 ashaq napisał: > dotyk_wiatru napisała: > > > :)) nie mam powodów, że Tobie takie coś pisać:) > - > to mnie bardzo cieszy..;PPP > Chyba nie jesteś tym zaskoczony? PS.Jak ja piszę?? Tam miało być oczywiście 'żeby' a nie 'że'...;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 31.05.08, 06:13 dotyk_wiatru napisała: > ashaq napisał: > Chyba nie jesteś tym zaskoczony? > PS.Jak ja piszę?? Tam miało być oczywiście 'żeby' a nie 'że'...;PPP - Wszystko jasne..idziemy do przodu.DDD.Miłego dnia zyczę..ptactwo wszelakie u mnie za oknem spiewa..zanosi się na piękny dzien;D Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 31.05.08, 19:32 ashaq napisał: > - > Wszystko jasne..idziemy do przodu.DDD.Miłego dnia zyczę..ptactwo wszelakie u mn > ie za oknem spiewa..zanosi się na piękny dzien;D > :)) Oki... Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie w tej chwili jest 25 st.C w cieniu rzecz jasna... Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 01.06.08, 05:49 dotyk_wiatru napisała: > :)) Oki... > Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie w tej chwili jest 25 st.C w cieniu > rzecz jasna... - warunki zlizone..caly kraj ma podobne..;) aktualne jest 12 st.. a to czas dopiero .."witaj pierwsza zmiano".DDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 06.06.08, 18:30 ashaq napisał: > - > warunki zlizone..caly kraj ma podobne..;) aktualne jest 12 st.. > a to czas dopiero .."witaj pierwsza zmiano".DDDDDDDDDDDDDD Nooo to tak jest ostatnio u Ciebie? U mnie zdecydowanie milej...Sporo chłodnego wiatru...ale słońce i tak swoje:P Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 06.06.08, 19:22 dotyk_wiatru napisała: > Nooo to tak jest ostatnio u Ciebie? U mnie zdecydowanie > milej...Sporo chłodnego wiatru...ale słońce i tak swoje:P - zazdroszczę Ci klimatu.........D Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 06.06.08, 20:20 ashaq napisał: > - > zazdroszczę Ci klimatu.........D > Czyżby u Ciebie paliło????? Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 06.06.08, 21:09 dotyk_wiatru napisała: > ashaq napisał: > > - > > zazdroszczę Ci klimatu.........D > > > Czyżby u Ciebie paliło????? - ej..chodzi mi o mikroklimat.;) a czy pali..tez się zdarza Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 06.06.08, 21:50 ashaq napisał: > - > ej..chodzi mi o mikroklimat.;) > a czy pali..tez się zdarza > Mikroklimat powiadasz...Takowy jest m.in. w Kołobrzegu...U mnie CZASEM wieje...Przez ostatnie 2 dni wiało...na szczęście wiaterek był chłodny...Czasem jednak lepiej, żeby nie wiało......I czasem marzę, żeby na niebie była choć jedna chmurka... Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 06.06.08, 22:15 dotyk_wiatru napisała: > Mikroklimat powiadasz...Takowy jest m.in. w Kołobrzegu...U mnie > CZASEM wieje...Przez ostatnie 2 dni wiało...na szczęście wiaterek > był chłodny...Czasem jednak lepiej, żeby nie wiało......I czasem > marzę, żeby na niebie była choć jedna chmurka... - tak upał jest uciazliwy..mam duzy wentylator co trochę mi pomaga.DD Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 06.06.08, 22:51 ashaq napisał: > - > tak upał jest uciazliwy..mam duzy wentylator co trochę mi pomaga.DD > Ja boję się wentylatorów, bo łatwo można sobie gardło załatwić...a to latem jest mało przyjemne:) Odpowiedz Link Zgłoś
veest Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 07.06.08, 07:23 dotyk_wiatru napisała: > Ja boję się wentylatorów, bo łatwo można sobie gardło załatwić...a > to latem jest mało przyjemne:) - moze i tak, jak jestes podatna/DDD Mozna nastawic obroty minimalne,wtedy zmiana temeratury odczuwalna jest mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 07.06.08, 20:06 veest napisał: > - > moze i tak, jak jestes podatna/DDD Mozna nastawic obroty minimalne,wtedy zmiana > temeratury odczuwalna jest mniej. > Może i nie jestem podatna...ale za to jestem mega asekurantem:) Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 07.06.08, 20:20 > Może i nie jestem podatna...ale za to jestem mega asekurantem:) -- Aaaaaaaaaaa jasne;) ale z tym chyba się troche ciezko zyje.......D Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 07.06.08, 22:43 ashaq napisał: > > > Może i nie jestem podatna...ale za to jestem mega asekurantem:) > -- > Aaaaaaaaaaa jasne;) > ale z tym chyba się troche ciezko zyje.......D > trochę bardzo...:P ale nie mam pomysłu jak to zmienić... Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 08.06.08, 09:40 dotyk_wiatru napisała: > trochę bardzo...:P ale nie mam pomysłu jak to zmienić... - myslę,ze to sprawa psychiki..trochę strach przed nieznanym..strach przed ryzykiem..etc.etc..ale wszystko mozna zmienic..jak będzie oczywiscie wola......;D Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 08.06.08, 19:39 ashaq napisał: > - > myslę,ze to sprawa psychiki..trochę strach przed nieznanym..strach przed ryzyki > em..etc.etc..ale wszystko mozna zmienic..jak będzie oczywiscie wola......;D > Dokładnie to samo usłyszałam nie tak dawno od mojego niestety niedoszłego Pracodawcy...Wola może i jest...ale to jest tak głęboko zakorzenione we mnie, że nie wiem jak to zmienić:P Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 08.06.08, 21:12 dotyk_wiatru napisała: > Dokładnie to samo usłyszałam nie tak dawno od mojego niestety > niedoszłego Pracodawcy...Wola może i jest...ale to jest tak głęboko > zakorzenione we mnie, że nie wiem jak to zmienić:P - wg mnie to sprawa psychiki..ale jest mozliwosc przełamania oporu.. Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 08.06.08, 21:48 ashaq napisał: > - > wg mnie to sprawa psychiki..ale jest mozliwosc przełamania oporu.. > Też tak myślę...ale...mimo dobrej woli, chęci...coś ciągle blokuje działanie... Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 09.06.08, 07:10 > Też tak myślę...ale...mimo dobrej woli, chęci...coś ciągle blokuje > działanie... - tak wymaga to trochę pracy i pomocy.To trudne sprawy ale do rozwiązania..;DD Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 09.06.08, 10:47 ashaq napisał: > > > Też tak myślę...ale...mimo dobrej woli, chęci...coś ciągle blokuje > > działanie... > - > tak wymaga to trochę pracy i pomocy.To trudne sprawy ale do rozwiązania..;DD > Może...ale...z moim uporem trudno wygrać...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 09.06.08, 16:29 dotyk_wiatru napisała: > Może...ale...z moim uporem trudno wygrać...:/ - Nie neduję.. i nie zamierzam chyba walczyc......DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 09.06.08, 21:55 ashaq napisał: > - > Nie neduję.. i nie zamierzam chyba walczyc......DDDD > Wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 10.06.08, 12:04 dotyk_wiatru napisała: > Wiem... - wtedy oki;DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 10.06.08, 15:50 ashaq napisał: > dotyk_wiatru napisała: > > > Wiem... > - > wtedy oki;DDDDDDDD > :)) na pewno ok? Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 10.06.08, 16:24 dotyk_wiatru napisała: > :)) na pewno ok? - oczywiscie,generalnie tak. D ..nieraz szzegoly trzeba stonowac.D Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 10.06.08, 23:04 ashaq napisał: > dotyk_wiatru napisała: > > > :)) na pewno ok? > - > oczywiscie,generalnie tak. D ..nieraz szzegoly trzeba stonowac.D > Niech i tak będzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Mnie to wali - też jestem egoistą i piszę co 11.06.08, 07:30 dotyk_wiatru napisała: > Niech i tak będzie:) - Poprostu musi tak byc..latwiej zyc z takimi zalozeniami..D Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Niuniek Niuniek..kultury nie masz za grosz... 30.05.08, 13:02 Zawsze tak oceniasz ludzi? Po treści postów w których się dobrze bawią? A może posuwasz się dalej...i oceniasz po typie urody...po stroju...bo od razu wiesz co to za ludzie, co sobie myślą itd.? Odpowiedz Link Zgłoś
a1i3n Dotyku - sprawdziłem co to haiku w Wikipedii 30.05.08, 12:45 O kulturze japońskiej nie porozmawiamy, bo jej nie znam. Nie napiszę Ci też ładnego haiku, bom burak i cham. Przeczytałem, że są programy komputerowe, które to generują - jak ta technika do przodu poszła. Może niedługo będzie jakiś generator postów na Romantica? Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Dotyku - 30.05.08, 12:53 .. a swoja drogą zobacz jak wątki z kopytka ruszyły.;) A ja myslalem,ze bedzie jakos spokojniej..P Odpowiedz Link Zgłoś
a1i3n Uważam 30.05.08, 13:05 że narzekanie na poziom forum, nie pisząc samemu prawie nic - jest żałosne. Cytuję sam siebie: "Do tych narzekajacych na poziom, buhaha, PISZCIE MOJE MALENSTWA, PISZCIE :))) Niech chwast toksycznych lub nudnych postow zostanie przeslonety przez bujne falujace lany pszenicy nietoksycznych, ciekawych i ambitnych postow :))) NIE NARZEKAJCIE, NIE WSPOMINAJCIE PRZESZLOSCI - TYLKO PISZCIE !!! - WEZCIE LOS FORUM W WASZE CZCIGODNE DLONIE :)))" Natomiast osobiście na Twoim miejscu, umówiłbym się z Dotykiem w realu lub na priv i tam gadał, ale nie mierzę Was moją miarą i nie oceniam. Wasze postępowanie jest dla mnie NIEEFEKTYWNE :) Tyle :) Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Uważam 30.05.08, 13:59 a1i3n napisał: Wasze > postępowanie jest dla mnie NIEEFEKTYWNE :) > > Tyle :) - daruj sobie Waść.......DDD Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Hi hi hi :))) n/t 30.05.08, 16:52 a1i3n napisał: > .- tak czy inaczej ..sprawozdan z efektywnosci skadac nie bedziemy;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru I się śmieje prowokator jeden... 30.05.08, 22:02 A1i3n tym razem...a nie Ty, Ashaq:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: I się śmieje prowokator jeden... 31.05.08, 06:11 dotyk_wiatru napisała: > A1i3n tym razem...a nie Ty, Ashaq:)) - Oki.DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: I się śmieje prowokator jeden... 31.05.08, 21:11 ashaq napisał: > - > Oki.DDDDDDD > :) Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: I się śmieje prowokator jeden... 01.06.08, 05:50 dotyk_wiatru napisała: > :) - hi,hi Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: I się śmieje prowokator jeden... 06.06.08, 18:29 ashaq napisał: > dotyk_wiatru napisała: > > > :) > - > > hi,hi > Hahahaha:P Coś mnie tknęło, żeby tu looknąć:P Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: I się śmieje prowokator jeden... 06.06.08, 19:23 dotyk_wiatru napisała: > Hahahaha:P Coś mnie tknęło, żeby tu looknąć:P - i jak lustracja wypadła?DDD Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: I się śmieje prowokator jeden... 06.06.08, 20:22 ashaq napisał: > - > i jak lustracja wypadła?DDD > nooo...niepomyślnie, bo pominęłam wątek, w którym odpisałeś...i nie wiem dlaczego:P <pytanie...tylko ten?> Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: I się śmieje prowokator jeden... 06.06.08, 21:10 > nooo...niepomyślnie, bo pominęłam wątek, w którym odpisałeś...i nie > wiem dlaczego:P <pytanie...tylko ten?> - tylko ten..napewno.DDD Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: I się śmieje prowokator jeden... 06.06.08, 21:43 ashaq napisał: > > > nooo...niepomyślnie, bo pominęłam wątek, w którym odpisałeś...i nie > > wiem dlaczego:P <pytanie...tylko ten?> > - > tylko ten..napewno.DDD > Całe szczęście:))) Zerkałeś do 'rybki'?:PP Coś mi się pomyliło i szukałam tam Twojego komentarza...Był...ale nie od Ciebie...:P Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: I się śmieje prowokator jeden... 06.06.08, 22:16 dotyk_wiatru napisała: > Całe szczęście:))) > Zerkałeś do 'rybki'?:PP Coś mi się pomyliło i szukałam tam Twojego > komentarza...Był...ale nie od Ciebie...:P - i zamieszanie gotowe.D Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: I się śmieje prowokator jeden... 06.06.08, 22:51 ashaq napisał: > - > i zamieszanie gotowe.D > :)) Odpowiedz Link Zgłoś
veest Re: I się śmieje prowokator jeden... 07.06.08, 07:21 dotyk_wiatru napisała: > ashaq napisał: > > - > > i zamieszanie gotowe.D > > > :)) - spokojnie.zawsze dobrze się konczy..D Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: I się śmieje prowokator jeden... 07.06.08, 20:07 veest napisał: > - > spokojnie.zawsze dobrze się konczy..D > Mam taką nadzieję:) Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: I się śmieje prowokator jeden... 07.06.08, 20:26 dotyk_wiatru napisała: > veest napisał: > > - > > spokojnie.zawsze dobrze się konczy..D > > > Mam taką nadzieję:) - trzymaj ten kurs;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: I się śmieje prowokator jeden... 07.06.08, 21:23 ashaq napisał: > > > > > Mam taką nadzieję:) > - > trzymaj ten kurs;DDD > Tak jest! Sir:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: I się śmieje prowokator jeden... 07.06.08, 21:27 dotyk_wiatru napisała: > Tak jest! Sir:))) - Klimat wiec jest dobry.DDD Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: I się śmieje prowokator jeden... 07.06.08, 21:58 ashaq napisał: > dotyk_wiatru napisała: > > > Tak jest! Sir:))) > - > Klimat wiec jest dobry.DDD Oby jak najdłużej:DD Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: I się śmieje prowokator jeden... 08.06.08, 09:41 > Oby jak najdłużej:DD - wtedy..serdecznie życzę;D Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: I się śmieje prowokator jeden... 08.06.08, 19:40 ashaq napisał: > > > Oby jak najdłużej:DD > - > wtedy..serdecznie życzę;D Dziękuję:)) i Tobie też tego życzę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: I się śmieje prowokator jeden... 08.06.08, 21:13 dotyk_wiatru napisała: > Dziękuję:)) i Tobie też tego życzę:))) - dzięki.. milego wieczoru.DD Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: I się śmieje prowokator jeden... 08.06.08, 21:49 ashaq napisał: > dotyk_wiatru napisała: > > > Dziękuję:)) i Tobie też tego życzę:))) > - > dzięki.. milego wieczoru.DD > Dzięki:))) Na razie jest taki sobie...bo Polacy przegrywają:PPPP :) Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: I się śmieje prowokator jeden... 08.06.08, 22:34 dotyk_wiatru napisała: > Dzięki:))) Na razie jest taki sobie...bo Polacy przegrywają:PPPP :) - a teraz juz jeszcze wyzej.....;P Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: I się śmieje prowokator jeden... 09.06.08, 00:20 ashaq napisał: > - > a teraz juz jeszcze wyzej.....;P > No cóż...Trend utrzymany...Nadal nie potrafimy wygrać ze Szwabami:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: I się śmieje prowokator jeden... 09.06.08, 07:21 dotyk_wiatru napisała: > No cóż...Trend utrzymany...Nadal nie potrafimy wygrać ze Szwabami:PPP - Duzo rzercze sklada sie na taki stan rzeczy..nie wyklucza się tez przypadku.;DD Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: I się śmieje prowokator jeden... 09.06.08, 10:48 ashaq napisał: > dotyk_wiatru napisała: > > > No cóż...Trend utrzymany...Nadal nie potrafimy wygrać ze Szwabami:PPP > - > Duzo rzercze sklada sie na taki stan rzeczy..nie wyklucza się tez przypadku.;DD I znowu ON...Przypadek...Ślepy Losssss...:/ Czy on musi wszędzie wtykać nos?:P Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: I się śmieje prowokator jeden... 09.06.08, 16:30 dotyk_wiatru napisała: > I znowu ON...Przypadek...Ślepy Losssss...:/ Czy on musi wszędzie > wtykać nos?:P - analizy meczu wskazują,ze mecz byl wyrownany.A wiec przypadek.DDD Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: I się śmieje prowokator jeden... 09.06.08, 21:56 ashaq napisał: > - > analizy meczu wskazują,ze mecz byl wyrownany.A wiec przypadek.DDD > Z tego co widziałam Lukas nie cieszył się jakoś szczególnie gdy strzelał nam bramki...ale...jest lojalny...Wykorzystuje swoje umiejętności... Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: I się śmieje prowokator jeden... 10.06.08, 06:20 dotyk_wiatru napisała: > Z tego co widziałam Lukas nie cieszył się jakoś szczególnie gdy > strzelał nam bramki...ale...jest lojalny...Wykorzystuje swoje > umiejętności... - Powiem tak..piłkarstwo to zawód i to bardzo dochodowy. Sentymenty nalezy odlozyc na bok.....DDD Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: I się śmieje prowokator jeden... 10.06.08, 11:05 ashaq napisał: > - > Powiem tak..piłkarstwo to zawód i to bardzo dochodowy. Sentymenty nalezy odlozy > c na bok.....DDD > On odłożył...ale nie był szczególnie szczęśliwy... Głupio tak grać przeciwko drużynie kraju, z którego się pochodzi...:) Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: I się śmieje prowokator jeden... 10.06.08, 12:05 dotyk_wiatru napisała: > On odłożył...ale nie był szczególnie szczęśliwy... > Głupio tak grać przeciwko drużynie kraju, z którego się pochodzi...:) - Tak ..sytaucja nie byla dla niego komfortowa...ale pieniadze mu zniwelują wyrzuty sumienia.......DD Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: I się śmieje prowokator jeden... 10.06.08, 12:26 ashaq napisał: > - > Tak ..sytaucja nie byla dla niego komfortowa...ale pieniadze mu > zniwelują wyrzuty sumienia.......DD > Money money money...Leo for money...Lukas też...i zapewne 3/4 ludzkości...ale czy money zastąpią Przyjaciół, miłość, to co piękne? Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: I się śmieje prowokator jeden... 10.06.08, 15:43 > Money money money...Leo for money...Lukas też...i zapewne 3/4 > ludzkości...ale czy money zastąpią Przyjaciół, miłość, to co piękne? - Mowisz o ideałach..;DDD..praktyka trochę odbiega.......DD Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: I się śmieje prowokator jeden... 10.06.08, 15:51 ashaq napisał: > - > Mowisz o ideałach..;DDD..praktyka trochę odbiega.......DD > Hmmm...kwestia hierarchii tego, co ważne... Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: I się śmieje prowokator jeden... 11.06.08, 07:33 dotyk_wiatru napisała: > Hmmm...kwestia hierarchii tego, co ważne... - Dokladnie.W roznych sytaucjach rozni ludzie mogą miec odmienne ustawienia tej hierarchii.Nieraz takie ustawienie montowane jest doroaznie na potrzeby wlasne..i nie mają tzw. ciagu dlugofalowego.. Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru wow...zaskoczyłes mnie;) 30.05.08, 12:58 A1i3n...miło, że chociaż zorientowałeś się czym jest haiku... Do mnie nie wszystkie te wierszyki przemawiają...bo trzeba wiedzieć co z czym etc., ale...niektóre rozumiem po swojemu... I nie oczekuję, żebyś pisał haiku...ani nie wydajesz mi się być burakiem i chamem...Te w poście też nie są moje...:) Swego czasu...wymieniałam się haiku...ale tymi autorstwa mistrzów tego stylu...A te programy, fakt, ponoć są...ale czy o to chodzi? A może są programy generujące poezję w stylu Leśmiana czy Poświatowskiej czy Mickiewicza etc. skoro tak daleko idziemy... Również pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Dociera, gdzie powinno? 10.06.08, 22:02 0-zdziwiona napisała: > prosze to zakonczyc! Do widzenia! Odpowiedz Link Zgłoś