apf 23.09.03, 08:48 Zahedan wpadł w sieci Tekli, a ona ma teraz orgie kulinarno-seksualną, policzkuje go jak małego Jasia. Ale Zahedan jak feniks z popiołów powstanie i już na priv do Tekli pisać nie będzie, hehehehe:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
messja czesc wódecki:) 23.09.03, 12:56 apf napisał: > Zahedan wpadł w sieci Tekli, a ona > ma teraz orgie kulinarno-seksualną, > policzkuje go jak małego Jasia. > > Ale Zahedan jak feniks z popiołów powstanie > i już na priv do Tekli pisać nie będzie, hehehehe:) nastepny frustrat:) p.s. ciagle pisze, chociaz prosilam, zeby tego nie robil:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samowolny Re: czesc wódecki:) IP: *.prokom.pl 23.09.03, 13:03 messja ma widać w sobie coś takiego co nie daje spać kolegom i (kolezankom też):)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: czesc wódecki:) IP: *.protonet.pl 23.09.03, 15:35 messja napisała: ) > > p.s. > ciagle pisze, chociaz prosilam, zeby tego nie robil:( oh darling ja ci tylko odpisywać tego kindersztuba wymagac Odpowiedz Link Zgłoś
messja wyjasnienia 23.09.03, 15:57 Gość portalu: zahedan napisał(a): > messja napisała: ) > > > > p.s. > > ciagle pisze, chociaz prosilam, zeby tego nie robil:( > oh darling ja ci tylko odpisywać tego kindersztuba wymagac 1) ty do mnie pierwszy napisales, wiec z formalnego punktu widzenia to ja tobie odpowiadam, a nie ty mnie. 2) napisalam ci juz wiele razy, ze nie zycze sobie bys do mnie pisal, kompletnie wiec nie widze powodu zebys to nafal robil, skoro nie masz mi naprawde nic do powiedzenia, a w dodatku twierdzisz, ze jakoby wykorzystuje twoje listy prywatne na forum. 3) wszelkie pieszczotliwe zwroty z twojej strony uwazam za wysoce niestoswne, nie tylko nic ci nie daje takiego prawa sie do mnie zwracac, ale i jestes facetem zonatym, wiec szacunek chyba nakazuje by pewne okreslenia zachowac dla swojego partnera, a nie "marnowac" je na osoby zupelnie ci obce. to tyle tytulem wyjasnienia. oszczedz sobie enrgie na zlosliwosci - mnie sie nie chce z toba klocic. ja nie mam o co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: wyjasnienia IP: *.protonet.pl 23.09.03, 16:11 misiu zaiste duzo sił ty wkładac w klepanina. ilosc nie zawsze przechodzic w jakosć.ty uwazac zeby choroba wibracyjna nie dostac.ty mówic o moja zona? acha no tak! przeciez ty sie pytac mnie o to na priv.H&k Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: wyjasnienia 23.09.03, 16:20 Gość portalu: zahedan napisał(a): > misiu > zaiste duzo sił ty wkładac w klepanina. ilosc nie zawsze przechodzic w > jakosć.ty uwazac zeby choroba wibracyjna nie dostac.ty mówic o moja zona? > acha no tak! przeciez ty sie pytac mnie o to na priv.H&k skoro i tak juz napisales, ze wykorzystuje wiadomosci przekazane na priv. na forum, skoro i tak cie to nie powstrzymuje od pisania do mnie priv. i dalszych prowokacji do awantur protekcjonalnymi zwrotami i glupimi zlosliwosciami, to chyba juz nie ma znaczenia co ja w tej chwili pisze, a co nie:PPPP p.s. nie wiedzialam, ze uwaga "o zonie" stanie ci koscia w gardle. jesli to byla tajemnica - to przepraszam. sadzilam, ze to nie jest dla ciebie powod do wstydu. ja tam tajemnicy nie robilam i nie robie, ze jestem z kims zwiazana, nie sadzilam wiec, ze tobie sprawi to roznice. ale wielbicielki mogly nie wiedziec - buuuuuuuuuuuu:(((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan misiu take it easy please IP: *.protonet.pl 23.09.03, 16:54 messja napisała: > > p.s. > nie wiedzialam, ze uwaga "o zonie" stanie ci koscia w gardle. jesli to byla > tajemnica - to przepraszam. sadzilam, ze to nie jest dla ciebie powod do > wstydu. ja tam tajemnicy nie robilam i nie robie, ze jestem z kims zwiazana, > nie sadzilam wiec, ze tobie sprawi to roznice. ale wielbicielki mogly nie > wiedziec - buuuuuuuuuuuu:(((((((((((( to nie byc tajemnica bo i dlaczego tak byc? przeciez ty mnie o to pytac na priv-i ja ci odpowiedziec.ja tego nie ukrywac. > Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: misiu take it easy please 23.09.03, 17:00 > to nie byc tajemnica bo i dlaczego tak byc? uff! ulzylo bo juz myslalam, ze znowu cie skrzywdzilam:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: misiu take it easy please IP: *.protonet.pl 23.09.03, 17:07 messja napisała: > > > to nie byc tajemnica bo i dlaczego tak byc? > > > uff! ulzylo bo juz myslalam, ze znowu cie skrzywdzilam:P i mnie ulzyc ze ty posłuchac moja rada,zaczac o palce dbac i krócej pisac take care .sincerely yours. Odpowiedz Link Zgłoś
messja jeszcze raz 23.09.03, 17:14 > i mnie ulzyc ze ty posłuchac moja rada,zaczac o palce dbac i krócej pisac > take care .sincerely yours. jesli chodzi o ciebie - to wogole nie chce mi sie pisac. juz ci to mowilam. moze napisze duzymi literami, zebys tym razem zwrocil uwage na to co naprawde wazne: DAJ MI SPOKOJ FRUSTRACIE. TWOJE ZACZEPKI SA NIESTOSOWNE, USILOWANIE WYWOLANIA AWANTURY NA FORUM BY ZALATWIC SWOJE WLASNE PROBLEMY - GLUPIE I NIEPOTRZEBNE. NIE MAMY O CZYM ROZMAWIAC. Odpowiedz Link Zgłoś
apf tekla frustracji tropicielka 23.09.03, 16:23 To, że ujawniłaś treść mojej prywatnej korespondencji, wzburzona moją małą formą literacką można by wybaczyć, ale Zahedanowi zrobiłaś normalne świństwo, niewybaczalne, Teklo - zgiń, przepadnij, maro nieczysta !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: tekla frustracji tropicielka 23.09.03, 16:26 apf napisał: > To, że ujawniłaś treść mojej prywatnej korespondencji, > wzburzona moją małą formą literacką można by wybaczyć, o dziekuje ci apf - rozumiem, ze od teraz bedziesz troche zadziej zakladal watki prowokacyjne na moj temat?:) > > ale Zahedanowi zrobiłaś normalne świństwo, niewybaczalne, faktycznie - ignorowlam go przez dwa dni. nie mam chyba serca, zeby doroslemu facetowi taka krzywde zrobic. bede sie smazyc w piekle:(((((((( > > Teklo - zgiń, przepadnij, maro nieczysta !!!! uuuuuu!!!!!!!!! pale sie!!!!!!!!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: tekla frustracji tropicielka IP: *.protonet.pl 23.09.03, 16:48 messja napisała > > faktycznie - ignorowlam go przez dwa dni. nie mam chyba serca, ! > misiu naprawde ty byc niepowazna jesli myslec ze dla faceta list od ciebie szczytem szczescia byc.zwłaszcza z wulgaryzmami,jakimi ty dobrze operowac Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: tekla frustracji tropicielka 23.09.03, 17:04 Gość portalu: zahedan napisał(a): > messja napisała > > > > > faktycznie - ignorowlam go przez dwa dni. nie mam chyba serca, ! > > misiu naprawde ty byc niepowazna jesli myslec ze dla faceta list od ciebie > > szczytem szczescia byc.zwłaszcza z wulgaryzmami,jakimi ty dobrze operowac > ja tam nie wiem, co dla ciebie szczytem szczescia byc, a co nie. ale najwidoczniej bardziej oscyluje w okolicach forum i korespodencji ode mnie niz wokol twoich prywatnych spraw, skoro tak cie "zabolalo" chwilowe ignorowanie:P kiedy nazwlalm cie dupkiem i dlaczego, juz mowilam, nie bede wiec powtarzac. szkoda, ze mnie tylko w tym przekonaniu nadal za wszelka cene utrzymujesz, a nie robisz nic by pokazac, ze potrafisz zachowac sie jak prawdziwy mezczyzna. na szczescie to nie moj problem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: tekla frustracji tropicielka IP: *.protonet.pl 23.09.03, 17:41 messja napisała: > Gość portalu: zahedan napisał(a): > > > messja napisała > > > > > > > > faktycznie - ignorowlam go przez dwa dni. nie mam chyba serca, ! > > > misiu naprawde ty byc niepowazna jesli myslec ze dla faceta list od c > iebie > > > > szczytem szczescia byc.zwłaszcza z wulgaryzmami,jakimi ty dobrze operowac > > > > ja tam nie wiem, co dla ciebie szczytem szczescia byc, a co nie. ale > najwidoczniej bardziej oscyluje w okolicach forum i korespodencji ode mnie niz > wokol twoich prywatnych spraw, skoro tak cie "zabolalo" chwilowe ignorowanie:P ależ misiu ubawić ty mnie dlaczego ty sobie ubzdurac,że mnie twoje milczenie zabolec.SZALEJU TY SIĘ NAJEŚĆ czy co? > > Odpowiedz Link Zgłoś
messja i jeszcze raz:) 23.09.03, 17:55 > ależ misiu ubawić ty mnie dlaczego ty sobie ubzdurac,że mnie twoje milczenie > zabolec.SZALEJU TY SIĘ NAJEŚĆ czy co? > tak, chwilowo: kiedy brac cie za rozsadnego czlowieka. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=8119267&a=8130103 i przypominam o adresie do zony. bardzo jestem ciekawa jej opinii na temat twojego "misiowania" dupku:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: Tekla atakuje IP: *.protonet.pl 23.09.03, 15:56 apf no co ty byc.ty myslec,ze ja sie dac w kozi róg zapedzic? Odpowiedz Link Zgłoś
messja frustraci sie dogaduja:PPPPP 23.09.03, 16:06 Gość portalu: zahedan napisał(a): > apf no co ty byc.ty myslec,ze ja sie dac w kozi róg zapedzic? on cie oceniac na podstawie wlasnych doswiadczen i znac twoj bol:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: frustraci sie dogaduja:PPPPP IP: *.protonet.pl 23.09.03, 16:13 messja napisała: :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP oj misiu ty miec jakis dziwny nalot na język.to od peplanina byc???? Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: frustraci sie dogaduja:PPPPP 23.09.03, 16:23 Gość portalu: zahedan napisał(a): > messja napisała: > > :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP > oj misiu ty miec jakis dziwny nalot na język.to od peplanina byc???? to moze daj adres korespondencyjny zony. chcialabym ja zapytac, czy jeszcze sie do niej jakos milo zwracasz czasami, czy zostawiasz sobie pewne zwroty tylko na potrzeby forum:PPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Do Messji i Zahedana 23.09.03, 17:06 Ale macie zacięcie. Po co to robicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kakonka Re: Do Messji i Zahedana IP: *.net.autocom.pl 23.09.03, 17:08 Messjo,aleś Ty jest potłuczona... Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Do Messji i Zahedana 23.09.03, 17:09 Gość portalu: Kakonka napisał(a): > Messjo,aleś Ty jest potłuczona... > niech zgadne: nie potrafisz tego stwierdzenia uzasdanic:PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaKonka Re: Do Messji i Zahedana IP: *.net.autocom.pl 23.09.03, 17:18 messja napisała: > Gość portalu: Kakonka napisał(a): > > > Messjo,aleś Ty jest potłuczona... > > > > niech zgadne: nie potrafisz tego stwierdzenia uzasdanic:PPPP Cóż tu uzasadniać? Jakakolwiek dyskusja z Tobą to jak... grochem o ścianę.I nie wystawiaj wicznie tak tego jęzorka...chyba,że masz widereczko pod bródką... peeewnie tak Odpowiedz Link Zgłoś
messja do "potluczonej":P 23.09.03, 17:25 > Cóż tu uzasadniać? Jakakolwiek dyskusja z Tobą a skad wiesz? jesli ze mna wczesniej dyskutowalas, to dlaczego zmienilas teraz nicka bo pod nowym nickiem latwiej pisac obrazliwe sformulowania? boisz sie, ze moglabym odplacic ci tym samym? i slusznie.ale jesli nie umiesz podjac dyskusji, to przynajmniej nie obrazaj innych bez powodu, bo sama o sobie brzydko w ten sposob mowisz. > tego jęzorka...chyba,że masz widereczko pod bródką... peeewnie tak nie mam "widereczko" i nie potrzebuje:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaKonka Re: do 'potluczonej':P IP: *.net.autocom.pl 23.09.03, 17:35 messja napisała: > > Cóż tu uzasadniać? Jakakolwiek dyskusja z Tobą > > a skad wiesz? jesli ze mna wczesniej dyskutowalas, to dlaczego zmienilas teraz > nicka bo pod nowym nickiem latwiej pisac obrazliwe sformulowania? boisz sie, ze > > moglabym odplacic ci tym samym? i slusznie.ale jesli nie umiesz podjac > dyskusji, to przynajmniej nie obrazaj innych bez powodu, bo sama o sobie > brzydko w ten sposob mowisz. > > > > tego jęzorka...chyba,że masz widereczko pod bródką... peeewnie tak > > nie mam "widereczko" i nie potrzebuje:P "Obrazliwe sformułowanie"?...Jedynie stwierdzenie faktu..heheh W obrażaniu innych TY jesteś mistrzynią. Mam JEDEN nick Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: do 'potluczonej':P 23.09.03, 17:52 > "Obrazliwe sformułowanie"?...Jedynie stwierdzenie faktu..heheh jesli nie umiesz odroznic faktow od obrazliwych sformulowan, to faktycznie dyskusja z toba nie ma sensu. > W obrażaniu innych TY jesteś mistrzynią. tja, ale nie potrafisz podac przykladu, bym cie kiedykolwiek obrazila, prawda? to przeciez twoj "jedyny" nick:PPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Do Messji i Zahedana 23.09.03, 17:08 meg25 napisała: > Ale macie zacięcie. Po co to robicie? robroilas mnie pytaniem. naprawde nie wiem:) mysle, ze zahedan ma jakis problem, ale o tym juz pisalam na watku o frustratach:PPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: frustraci sie dogaduja:PPPPP 23.09.03, 17:06 > > oj misiu ty miec jakis dziwny nalot na język.to od peplanina byc???? > > to moze daj adres korespondencyjny zony. chcialabym ja zapytac, czy jeszcze sie > > do niej jakos milo zwracasz czasami, czy zostawiasz sobie pewne zwroty tylko na > > potrzeby forum:PPPPPPP please! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: frustraci sie dogaduja:PPPPP IP: *.protonet.pl 23.09.03, 17:54 messja napisała: > > please! widzisz misiu moja żona mieć e-skrzynka ale praktycznie jej nie używać i nie zagladac do niej.ale.... a dać ty mi adres swoja facet? Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: frustraci sie dogaduja:PPPPP 23.09.03, 17:58 Gość portalu: zahedan napisał(a): > messja napisała: > > > > > > please! > widzisz misiu moja żona mieć e-skrzynka ale praktycznie jej nie używać i nie > zagladac do niej.ale.... a dać ty mi adres swoja facet? pewnie! nie mam przed nim tajemnic:) jak tylko dostane prawdziwy adres do twojej zony. jesli nie uzywa e-mailoweg, zawsze moze byc telefon. telefon chyba masz w domu, dupku?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: frustraci sie dogaduja:PPPPP IP: *.protonet.pl 23.09.03, 18:13 messja napisała: zawsze moze byc telefon. telefon chyba masz w domu, dupku?:) dobrze MISIU ja ci dac ten adres albo telefon ale jeden warunek ty musiec pokazać zaświadczenie od weterynarz że ty byc wolna od wscieklizna. a może ty napisać zwyczajna list? ja zbierać znaczki pocztowa z cały świat.please. P.S.czemu ty drogi misio brzydka słowa na fr używac ? Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: frustraci sie dogaduja:PPPPP 23.09.03, 18:20 Gość portalu: zahedan napisał(a): > messja napisała: > > zawsze moze byc telefon. telefon chyba masz w domu, dupku?:) > dobrze MISIU ja ci dac ten adres albo telefon ale jeden warunek ty musiec > pokazać zaświadczenie od weterynarz że ty byc wolna od wscieklizna. moze ty chodzic do wterynarza ze swoimi dolegliwosciami, bo ja nie. wiec nie mamy o czym rozmawiac. poza tym dobrze wiem, ze to nastepny wykret - najpierw chciales mnie zniechecic w jeden sposob, teraz jakies zaswiadcznie ci niby potrzebne... a ja naprawde jestem ciekawa, co twoja zona mysli o twoim zachowaniu na forum. ale jesli nie to nie - tak naprawde to nie dziwie sie, ze sie wstydzisz. a co do reszty to mozesz przeczytac na osobnym watku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=8130920 nie lubie sie powtarzac i prawde mowiac bardzo mnie nudzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tekla linki messji IP: 157.25.131.* 23.09.03, 23:59 Jak widać dyskusja Messji z Zahedanem się rozwija, jak "o mój rozmarynie", następna zwrotka: Każdy facet, gdy nieznana mu kobieta mówi komplementy na chat, forum, email - zrazu głupieje, potem myśli głową albo główką, taki jest już porządek rzeczy, emocji i uczuć. Odpowiedz Link Zgłoś
apf Tak to fakt 24.09.03, 00:17 Raz dla jednej kanadyjki poznanej na paltalku, szedłem przez pola i bagna do obory by rano przynieść jej mleko prosto od krowy, niedoceniła mojej "romantyczności" i ktoś inny romantykował, hehehehe. Po pierwsze Messja nie jest kanadyjką, więc nie dla niej to zrobiłem, zeby było jasne jak piwo:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Tak to fakt 24.09.03, 01:09 apf napisał: > Raz dla jednej kanadyjki poznanej na paltalku, > szedłem przez pola i bagna do obory > by rano przynieść jej mleko prosto od krowy, > > niedoceniła mojej "romantyczności" i ktoś > inny romantykował, hehehehe. > > Po pierwsze Messja nie jest kanadyjką, więc > nie dla niej to zrobiłem, zeby było jasne jak piwo:) poza tym wole piwo od mleka "prosto od krowy":) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: linki messji 24.09.03, 02:46 Gość portalu: tekla napisał(a): > Jak widać dyskusja Messji z Zahedanem się rozwija, > jak "o mój rozmarynie", następna zwrotka: > > Każdy facet, gdy nieznana mu kobieta mówi komplementy > na chat, forum, email - zrazu głupieje, potem myśli > głową albo główką, > > taki jest już porządek rzeczy, emocji i uczuć. tylko,ze ja mu nawet komplementow nie mowilam:P moze to dlatego?:) (zmeczony byl juz wielbicielkami jako tym latwym lupem. hehehehe:) Odpowiedz Link Zgłoś